Review
Sep 21, 2018, 11:54am

Kelas Naikkan Sales Perniagaan Oleh Afiq Jeman


Inbox Facebook Page Jualan krik krik krik? Agak – agak di mana silap anda sebagai pemilik perniagaan sehinggakan semua status yang anda buat di Facebook, di Instagram sunyi sepi tanpa sebarang komen dan juga respon di email. Pasti gundah sekali perasaan sebagai seorang pemilik perniagaan memikirkan modal yang sudah dihabiskan, fikirkan stok produk berkotak – kotak, serta kos – kos yang terlibat secara langsung dan tidak langsung.

kenapa sales perniagaan  jatuh

Situasi buruk ini sekiranya dibiarkan bukan sahaja meningkatkan kadar kerugian anda malah persepsi orang ramai juga semakin teruk. Memulakan perniagaan sendiri dan mahukan keuntungan yang banyak bukanlah sesuatu yang mudah. Tanpa ilmu pengetahuan, pengalaman dan teknikal yang betul, perniagaan tidak mungkin berjaya untuk suatu jangka masa yang panjang.

kelas naikkan sales perniagaan

Namun, pada hari ini terdapat alternatif yang terbaik untuk anda gunakan di dalam perniagaan anda. Anda boleh gunapakai bagi meningkatkan prestasi perniagaan dan memberi kesan positif terhadap peningkatan jualan produk anda nanti. Apakah alternatif tersebut? Ikuti perkongsian artikel ini seterusnya.

Kelas Naikkan Sales Bersama Afiq Jeman

kelas closing sales afiq jeman

Adakah anda mengenali siapakah dia Afiq Jeman? Apakah kelas yang dibuka oleh beliau mampu membantu anda menaikkan jualan dan seterusnya mampu mengembangkan perniagaan anda dengan lebih luas lagi? Afiq Jeman merupakan seorang pengamal NLP yang berdaftar dan sangat bersungguh – sungguh dalam mengkaji setiap tingkah laku manusia.

kaedah closing sales dengan NLP

NLP atau Neuro Linguistic Programming membolehkan anda memahami apa yang membuatkan anda melakukan sesuatu secara terperinci, bagaimana anda berfikir, bagaimana perasaan anda terhasil dan bagaimana anda memahami kehidupan seharian di dunia di sekeliling anda.

Siapa Yang Perlu Menghadiri Kelas Sales Perniagaan

1. Pemilik Perniagaan atau Pembuat Keputusan

pemilik bisnes yang nak tingkatkan jualan

Logiknya setiap pemilik perniagaan perlu mengetahui turun naik jualan yang berjaya dibuat oleh perniagaan. Pemilik perniagaan perlu menghadiri kelas ini bagi mempelajari sendiri ilmu dan teknik – teknik untuk meningkatkan prestasi perniagaan. Anda boleh menetapkan masa dan tempat mengikut keselesaan anda untuk mempelajari ilmu tingkatkan jualan bersama Afiq Jeman ini.

2. Sales Syarikat RM 50,000 dan ke atas

perniagaan yang sudah statik

Ada yang menyangka sales RM 50,000 sudah cukup besar untuk perniagaan anda capai. Namun, dengan teknik – teknik dan ajaran yang bakal diajar oleh Afiq Jeman, anda pasti terkejut dengan hasil yang bakal anda lihat nanti. Pelanggan anda mempunyai ciri dan personaliti yang berbeza. Maka Afiq Jeman akan mengajar anda mengikut ciri – ciri pelanggan ini supaya pelanggan anda berasa lebih selesa. Hasilnya, anda akan dapat membuat closing sales yang tinggi daripada kebiasaan perniagaan anda perolehi.

3. Mempunyai Produk atau Servis

pemilik bisnes yang tidak tahu pasarkan produk

Ramai ‘founder product’ mengalami kerugian kerana tidak mengetahui cara yang betul untuk membuat jualan. Simpan stok bawah katil? Hakikatnya itulah yang sering berlaku apabila ramai sudah mampu untuk mengeluarkan produk sendiri namun tidak mengetahui cara yang betul untuk membuat jualan. Afiq Jeman pasti akan membuatkan stok anda laku keras malah anda pula sering kehabisan stok dan ini sudahpun terbukti oleh ramai pelajar – pelajar Afiq Jeman.

4. Anda Sudah Mempunyai Team Yang Kuat

nak miliki team jualan yang kuat

Sebuah perniagaan tidak mungkin akan berjaya tanpa ahli pasukannya. Anda sudah mempunyai pekerja yang menyokong anda? Anda harus gunakan peluang ini untuk maksimakan sumber pekerja anda kerana pekerja merupakan aset yang penting untuk perniagaan. Anda perlu berikan mereka ilmu dan cara yang betul untuk meningkatkan prestasi jualan perniagaan anda.

Kelebihan Mempelajari Kelas Bersama Afiq Jeman

#1. Tempat dan Masa Ditentukan Oleh Anda Sendiri

kelas letupkan sales di tempat anda

Anda boleh memilih lokasi yang berhampiran dengan anda bagi memudahkan anda dan pasukan anda untuk menghadiri kelas yang dijalankan oleh Afiq Jeman ini. Bukan itu sahaja, anda juga boleh menentukan masa dan waktu agar anda lebih selesa dan bersedia.

#2. Boleh Menyertai Kelas Privasi Seramai 10 Orang Sahaja

kelas dengan personal coaching

Afiq Jeman menawarkan servis mengajar untuk mereka yang inginkan privasi untuk belajar. Kelas ini hanya boleh disertai maksima 10 orang sahaja. Untuk kelas privasi ini, anda akan menjadi lebih fokus dan tidak segan untuk bertanya apa jua persoalan yang ingin dikemukakan.

#3. Boleh Menyertai Kelas VIP Seramai 40 Orang Sahaja

kelas VIP naikkan sales perniagaan

Bagi mereka yang ingin menyertai kelas VIP pula, bilangan peserta ditentukan hanya maksima 40 orang sahaja. Ini kerana sekiranya terlalu ramai peserta di dalam sesebuah kelas, maka suasana akan menjadi lebih padat dan matlamat sebenar tidak dapat dicapai.

#4. Belajar dan Praktikal Ilmu Yang Diberikan

kelas naikkan sales secara praktikal

Kelas akan diadakan selama 2 hari sahaja. Untuk hari pertama anda akan diajar secara intensif bermula pagi sehingga petang. Untuk hari kedua pula, anda akan diminta untuk praktikalkan segala teori yang diberikan dan Afiq Jeman akan membuat pemantauan secara terperinci.

#5. Ketahui Tips Mendekati Pelanggan

mula naikkan sales jualan

Dengan mendaftar kelas Afiq Jeman, anda akan mengetahui pelbagai tips dan perkongsian berkenaan cara yang betul untuk mendekati pelanggan anda. Setiap pelanggan mempunyai personaliti yang berbeza maka anda akan diajar cara untuk mendekati mereka dengan cara yang betul.

#6. Harga Mampu Bayar

harga kelas NLP jualan

Harga yang ditetapkan sangat mampu bayar oleh anda sebagai seorang pemilik produk. Harga bermula serendah RM 200 sahaja dan anda diajar untuk mencapai jualan yang mungkin akan mencecah ke 6 angka sebulan.

Baca Apa Komen Mereka Yang Dah Menyertainya

hasil selepas kelas naikkan sales perniagaan hasil selepas kelas naikkan sales perniagaan hasil selepas kelas naikkan sales perniagaan hasil selepas kelas naikkan sales perniagaan hasil selepas kelas naikkan sales perniagaan

Adakah Anda Mahu Naikkan Sales Perniagaan? Segera Bertindak Hari Ini!

Anda pasti mahu mengubah perjalanan perniagaan anda menjadi yang lebih baik dan berjaya dengan mendapat hasil jualan berlipat ganda daripada sekarang. Anda sudah mempunyai pasukan yang bagus dan berkualiti? Jangan berlengah lagi! Hanya anda mampu mengubah corak perniagaan anda. Untuk keterangan lanjut anda boleh hubungi info yang dinyatakan di bawah.

jom sertai kelas NLP

KELAS NAIKKAN SALES PERNIAGAAN | AFIQ JEMAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (019-8497975) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Afiq Jeman

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: