Review
Jul 31, 2018, 11:44am

Kelas Gubahan Bunga dan Coklat Untuk Bisnes di KL


Kelas Gubahan Bunga Dan Coklat Cantik

Bunga memainkan peranan yang cukup penting dalam setiap majlis keraian. Selain bertindak sebagai penyeri, bunga boleh dianggap sebagai pelengkap satu-satu majlis yang diadakan. Namun, keindahan yang dimiliki oleh bunga seakan kurang serinya jika ia tidak digubah mengikut kesesuaian sesuatu majlis atau si penerimanya.

Industri perkhidmatan seperti perancang kejutan, gubahan bunga dan membuat hantaran semakin berkembang pesat ekoran permintaanya yang semakin meningkat. Ini menunjukkan servis ini sangat diperlukan di setiap pelusuk Negara.

Memang wajarlah jika ramai yang mahu cuba untuk berkecimpung dalam perniagaan yang memerlukan skill dan kretiviti dalam mengubah bunga. Menyedari hakikat tersebut, seseorang yang berminat untuk melakukan servis ini harus mengahdiri kelas gubahan untuk memahirkan diri anda dengan reka bentuk gubahan yang pasti dapat menarik perhatian pelanggan.

Kelas Gubahan Bunga Dan Coklat Anggun

Keistimewaan Kelas Gubahan Bunga dan Coklat Untuk Bisnes

1. Pendedahan Asas  Untuk Memulakan Bisnes

Kelas Gubahan Bunga Dan Coklat Ros

Istimewanya kelas gubahan ini, anda bukan sahaja diajarkan untuk mengubah bunga, malah anda diperkenalkan dengan langakah penting untuk anda memulakan servis perniagaan. Anda akan diperkenalkan dengan sebut harga, pembuatan sample bunga dan cara-cara pemasaran bunga untuk golongan biasa dan korperat.

2. Pelbagai Asas Penting Untuk Membuat Gubahan Bunga Yang Cantik

Kelas Gubahan Bunga Dan Coklat Lawa

Anda akan diberi pengenalan kepada bahan gubahan bunga dengan reka bentuk terkini. Selain itu, anda diajar jenis pembalutan hand bouquet  seperti kertas tisu, pembalut plastic dan sebagainya. Anda juga akan diberi pengenalan kepada pembuatan ribbon bow – asas kepada lanjutan , dengan menggunakan kaedah manual  Selain itu, cara gubahan bunga (hand bouquet, pasu dan basket) dan pengenalan kepada pelbagai bekas atau balang untuk diletak dalam hamper dan penyusunan dan penghiasan yang menarik turut diajarkan kepada anda.

3. Membimbing Anda Memulakan Bisnes Diri Dalam Industri Khidmat Gubahan Bunga

Kelas Gubahan Bunga Dan Coklat Salam

Kelas ini juga akan mendedahkan di mana mendapatkan barangan hiasan dan bunga dengan harga pemborong dan murah. Perkara ini amat penting untuk membantu anda memulakan perniagaan dengan kos yang rendah.  Selain itu, tips-tips untuk memulakan perniagaan bunga dan hadiah ini dari rumah dan secara online sahaja juga akan dikongsikan dalam kelas ini nanti. Anda juga akan didedahkan dengan tips bunga dan hadiah yang sesuai untuk pelbagai festival.

4. Langkah Pertama Untuk Membantu Menjana Pendapatan Sendiri

Kelas Gubahan Bunga Dan Coklat Bisnes

Objektif kursus utama  ini adalah untuk melahirkan usahawan yang mahir di dalam gubahan bunga dan gift. Peserta akan diberi teknik pelbagai jenis gubahan mengikut trend masa kini. Harga tempahan mengikut nilai pasaran kini bermula daripada RM50 keatas. Usahawan yang menceburi di dalam bidang ini berpotensi untuk menjana pendapatan lumayan. Selepas kursus peserta boleh memulakan perniagaan dengan mengambil tempahan untuk surprise delivery, hantaran pertunangan, perkahwinan atau gubahan bunga dan buah-buahan untuk majlis-majlis rasmi atau tidak rasmi.

Promosi Hebat  Untuk Menyertai Kelas

Jom dapatkan harga promosi untuk menyertai kelas ini dengan harga yang sangat berbaloi!

Kelas Berkumpulan

Max 10 orang – RM1500 (Bahan bunga segar dan peralatan disediakan)

HARGA PROMOSI

RM900 SAHAJA!!!

Kelas Gubahan Bunga Dan Coklat Group

Kelas Personal (Seorang) – Rm1800 (Bahan Bunga Segar Dan Peralatan Disediakan)

HARGA PROMOSI

RM1500 SAHAJA!!!

Barangan yang disediakan nanti boleh dibawa pulang oleh peserta nanti.

Kelas Gubahan Bunga Dan Coklat Personal

Mari Sertai Kelas Ini Segera!

Kelas ini dijalankan di Jalan Ampang, Kuala Lumpur. Jika anda berminat untuk menyertai anda boleh hubungi nombor telefon yang tertera dibawah untuk pertanyaan lebih lanjut.

KELAS GUBAHAN BUNGA DAN COKLAT UNTUK BISNES DI KL
Hotline: 
Tekan untuk telefon (016-2333685) | Tekan untuk Whatsapp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: