Review
Jan 24, 2019, 2:55pm

Kedai T-Shirt Printing JB Dan Cetak Serta Sulam Baju Murah Di Johor Bahru


Adakah anda mencari kedai T-Shirt printing super murah di Johor Bahru dengan harga yang bajet, murah serta hasil yang berkualiti? Bajet adalah perkara pertama sebelum membuat keputusan untuk cetak baju. Ia berkaitan dengan wang yang bakal keluar dari poket. Biasanya lebih sedikit keluar, lebih bagus kerana dapat menjimatkan perbelanjaan. Oleh itu, saya sangat gembira untuk memberitahu kepada anda kedai t-shirt printing dan cetak termurah di Johor Bahru.

cetak baju murah di johor bahru

Siqpro Printing Kedai T-Shirt Printing dan Cetak Serta Sulam Baju Murah di Johor Bahru

Berpengalaman sejak bertahun lamanya dalam bidang percetakan dan membekal dalam  pelbagai jenis pakaian & Cetak sulam bajui korporat untuk universiti dan badan kerajaan/korporat dengan pelbagai design dan jenis kain, Siqpro Printing sentiasa menjadi pilihan warga Johor. Disinilah peluang untuk mencetak t-shirt dengan kuantiti yang banyak pada harga yang murah.

sulam baju murah di johor bahru

Jaminan Istimewa Siqpro Printing Kedai Cetak T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru Untuk Anda

Setiap benda yang dibeli perlukan jaminan lebih-lebih lagi untuk urusniaga secara online. Jaminan datang dalam pelbagai cara seperti pampasan, gantirugi, insuran dan takaful.

pelbagai pengeluar tshirt bersama siqpro printing jb

Jaminan bertujuan untuk membaiki atau menggantikan barangan dengan produk yang dijual. Tetapi untuk perkhidmatan seperti cetak baju, apa jaminan yang boleh diberikan kepada pengguna? Istimewanya menempah disini, jaminan baju siap pada tarikh yang ditetapkan! Setelah siap sahaja tempahan, team mereka terus menghubungi anda!

Kelebihan Membuat Tempahan Di Siqpro Printing kedai Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru

1. Pakaian yang berkualiti

kualiti sulam baju terbaik johor bahru

Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru amat mementingkan mutu dalam penghasilan t-shirtnya. Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru memilih material yang terbaik bagi menjamin kepuasan hati para pelanggan kami. 100% cotton t-shirt Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru amat terkenal dengan kualitinya. Materialnya dipilih dari benang yang dipilih dan ditenun dengan tenunan khas. Manakala t-shirt anda Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru yang jahitkan daripada material tersebut, bukannya yang siap-tempah dari orang lain. T-shirt mereka juga mampu bertahan lebih 10 tahun jika dijaga dengan baik.

2. Jaminan 30 Hari

money back guarantee

Jika anda tidak berpuas hati mutu cetakan dan t-shirt dan spesifikasi t-shirt dari Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru, anda berhak untuk mendapat 100% harga yang anda bayar atau pihak kami akan membuat semula t-shirt anda dengan lebih baik. Jaminan ini tertakluk kepada 30 hari dari anda menerima t-shirt dari Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru

3. Design Menarik & Mengujakan

pelbagai design baju untuk dicetak

Design Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru direka khas oleh para designer professional. T-shirt anda melambangkan identiti anda, oleh itu pihak Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru akan membuat design yang betul-betul menepati citarasa anda. Design mereka ringkas, menarik & mengagumkan.

4. Design PERCUMA

servis design percuma

Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru menyediakan perkhidmatan design secara percuma, ya PERCUMA tanpa sebarang bayaran. Tahukah anda biasanya upah untuk mencipta satu design t-shirt ada hingga mencapai RM300 satu design? Dengan Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru anda tidak perlu risau dengan kos tersebut, kerana ianya adalah PERCUMA. Jika anda tidak berpuas hati dengan design pertama kami, anda komen dan kami akan buatkan semula mengikut citarasa anda.

5. Penghantaran PERCUMA(Secara Pukal)

penghantaran seluruh malaysia

Penghantaran t-shirt anda adalah percuma ke seluruh semenanjung malaysia. Penghantaran t-shirt tersebut dihantar melalui perkhidmatan syarikat pos ekspress terkemuka antarabangsa.

Sabah & Sarawak akan dicaj RM3 bagi setiap helai.

6. Kostum Sepenuhnya

tempahan baju custom di johor bahru

Anda boleh mencipta sendiri kostum t-shirt anda mengikut citarasa anda. Ini kerana Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru menjahit sendiri t-shirt untuk anda. Anda boleh membuat maksimum 4 paten t-shirt bagi satu tempahan kumpulan. Contoh: Paten 1, tshirt basic(round neck & short sleeve). Paten 2, tshirt basic+lengan panjang+labuh 5 inci. Paten 3, tshirt basic+butang+kolar. Untuk sebarang kostum, harga sila rujuk di halaman HARGA T-SHIRT.

7. Professional & Berpengalaman

kerja cetakan profesional jb

Syarikat ini ditubuhkan oleh gabungan para individu yang berpengalaman tinggi dalam bidang percetakan t-shirt. Kebanyakan daripada mereka adalah bekas daripada salah sebuah syarikat percetakan t-shirt yang terkenal pada suatu ketika dahulu. Mereka sangat berpengalaman dalam bidang ini.

8. Eksklusif

hasil cetakan yang eksklusif

Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru juga menyediakan perkhidmatan mencetak t-shirt walaupun dalam kuantiti sehelai EKSKLUSIF untuk anda. Hanya anda yang mempunyai t-shirt “limited edition” tersebut. Anda berhak mendapatkan t-shirt tersebut kerana “t-shirt anda, citarasa anda”.

Lebih Banyak Tempahan Lebih Jimat Duit Anda!

Secara umumnya, mana-mana barang yang dibeli, jika dalam kuantiti yang banyak, kita akan memperoleh penjimatan atau orang cakap harga borong. Asalkan kita dapat berjimat walau sedikit, itu sudah sangat memadai kerana wang bukan semata-mata untuk buat baju saja. Banyak lagi keperluan lain yang lebih penting dan mustahak. Jom berjimat cermat walaupun ekonomi sekarang macam tak boleh nak jimat pun! Setiap pembelian secara pukal dalam kuantiti yang banyak lebih menjimatkan. Hanya di Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru!

cetak lebih banyak lebih jimat

Anda boleh menikmati penjimatan dalam tempahan baju apabila lebih banyak anda membuat tempahan, harga sehelai akan menjadi lebih murah. Bagaimana Tempahan Baju Boleh Buat Anda Berjimat? Jawapannya adalah dengan menempah dengan kuantiti yang banyak! Berapa helai yang dikatakan banyak sehingga dapat jimat? Untuk lebih jimat, tempahan lebih 30 keatas di Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru akan dapat diskaun semasa pembayaran.  

Sulaman Baju T-shirt, Baju Korporat, Tuala Dan Lain-lain Boleh Buat Di Siqpro Printing

printing murah JB

Untuk makluman, Siqpro Printing bukan sahaja mencetak baju malah menawarkan kepakaran mereka dalam perkhidmatan sulaman. Pelbagai jenis sulaman berkomputer atau embroidery Siqpro Printing terima antaranya sulaman logo, sulaman nama individu, sulaman nama syarikat, dan lain-lain lagi. Kaedah cetakan pula bergantung pada design yang ingin dicetak pada baju untuk mendapatkan hasil printing yang cantik dan harga yang murah. Sulaman berkomputer yang ditawarkan Siqpro Printing mencukupi pelbagai jenis baju dan material. terbaik!!

Siqpro Printing Juga Menawarkan Perkhidmatan Baju Korporat Ready-made Dan Custom-made

Pastinya setiap syarikat mempunyai citarasa sendiri untuk memiliki baju korporat. Tema baju perlu selari dengan polisi syarikat seperti warna, jalur, potongan baju dan corak. Setiap kriteria ini untuk memenuhi keperluan syarikat sebagai satu seragam uniform yang kemas kepada staff dan pada masa yang sama menjadi alat pemasaran terbaik untuk syarikat. Tak tahu nak tempah baju korporat di Johor? Gunakan sahaja perkhidmatan Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru. Sama ada anda mahu jenis baju ready made atau custome made semua bergantung pada perbelanjaan anda.

tempah baju custom made johor bahru

Secara Umumnya, Ada Dua (2) Jenis Baju Korporat Yang Ada Di Pasaran Iaitu:

  1. Ready-Made
  2. Custom-Made

Jadi, Apa Perbezaan Antara Dua Jenis Baju Korporat Ini?

1. Baju Korporat Ready-Made

Baju ready-made adalah baju yang sudah ada dalam simpanan stok. Ada stok. Juga orang panggil baju seperti katalog. Design dan corak baju sudah disediakan oleh pembekal. Pelanggan cuma perlu memilih corak baju yang diminati untuk ditempah.

contoh baju korporate siap

Proses sulaman dan tempahan baju read-made adalah lebih pantas iaitu dalam masa 10 – 14 hari sahaja. Jadi pelanggan tidak perlu menunggu lama untuk baju siap. Minimum tempahan juga rendah. Dengan minima 10 helai, pelanggan sudah dapat memperoleh baju korporat idaman.

Dari Segi Harga, Baju Ready-made Lebih Murah

baju ready made F1 shirt JB

Baju ready-made sangat sesuai kepada pelanggan yang inginkan baju korporat dalam masa yang pantas. Asalkan sesuai dengan tema dan keperluan syarikat, baju ready-made boleh dijadikan pilihan utama. Untuk tahun 2017, pembekal baju korporat popular iaitu Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru telah mengeluarkan design baju korporat ready-made terkini, sesuai untuk mereka yang sedang survey baju korporat.

Design Terkini Dengan Baju Korporat Lengan Panjang Dari Print T-shirt Jb Cetak Baju Johor Bahru

Kekurangan baju korporat ready-made adalah corak yang terhad. Apa yang anda lihat di katalog, itu sahaja yang dapat ditawarkan kepada pelanggan. Untuk pelanggan yang memerlukan corak dan warna tertentu, baju-ready bukan satu pilihan yang diinginkan. Penyelesaiannya, kena custom-made baju korporat.

koleksi baju ready made F1 corporate shirt

2. Baju Korporat Custom-Made

Custom-made adalah baju yang dipotong dan dijahit bermula dari kosong mengikut citarasa pelanggan. Kedai akan memilih kain baju korporat seperti kain comb cotton, mengukur dan menjahit sehingga selesai menjadi sehelai baju korporat. Kekurangan baju korporat custom-made adalah dari segi harga yang mahal. Ini kerana baju dijahit bermula dari awal. Juga tempahan diperlukan melebihi 50 helai. Namun, ada juga syarikat yang menawarkan kuantiti lebih rendah. Tempoh masa jahitan dan sulaman juga lebih panjang sehingga 3 minggu untuk disiapkan.

kelebihan baju custom made

Kelebihan Baju Custome Made

Ia bergantung kepada keperluan syarikat atau sekolah anda. Jika hanya corak tertentu diperlukan dan dalam kuantiti yang banyak, baju custom-made boleh dijadikan pilihan terbaik.

katalog baju ready made

Jika syarikat anda hanya perlukan design asas yang terdapat dalam katalog pembekal baju korporat, kami sarankan baju korporat ready-made kerana lebih jimat dan cepat siap.

Masih buntu untuk buat pilihan? Whatsapp sahaja mereka untuk khidmat nasihat percuma.

Semestinya Hanya Kualiti Baju Yang Terbaik Dari Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru

Menempah cetak (printing) baju memerlukan penelitian yang terperinci kerana ia melibatkan wang yang bakal keluar dari poket anda. Bukan seringgit dua, tetapi mencecah ratusan malah ribuan ringgit (bergantung kepada kuantiti & kualiti). Untuk menghasilkan yang terbaik, Siqpro Printing sentiasa menjaga kualiti material atau bahan yang digunakan agar baju yang dihasilkan tahan lama dan berkualiti.

namecard murah JB

Pelbagai Jenis T-shirt Printing Boleh Buat Di Siqpro Printing

Siqpro Printing menerima tempahan servis print cetak & sulam untuk sebarang aktiviti atau program anda seperti Baju Family Day, Baju Rewang, Baju Kelab / Persatuan, Baju Event, Baju Geng Motor / kereta , Baju utk Majlis dan event, Uniform pekerja ,Baju Kelas tshirt birthday, reunion Baju Parti Politik, Baju Sekolah, Baju Universiti t-shirt brand sendiri , tshirt hobby Jersi sukan dan Lain-Lain Lagi.

antara servis percetakan lain

  • Jersi
  • T-Shirt Cotton
  • Polo Berkolar
  • Jaket Eksekutif
  • Baju Korporat
  • Baju Muslimah
  • Custom Made

Lihat Testimoni Pelanggan 

baju rewang dan baju family day murah JB baju rewang dan baju family day murah JB baju rewang dan baju family day murah JB

Tempah Sekarang T-shirt Printing Dan Cetak Bersulam Murah Di Print T-shirt Jb Cetak Baju Johor Bahru!

Anda Bangsa Johor atau pemastautin di Johor? Jangan risau jika anda memerlukan servis percetakan baju dan sulam baju murah di Johor Bahru, hubungi sahaja Siqpro Printing untuk mendapatkan diskaun dengan pembelian pukal.

print sulam murah JB Masai

SIQPRO PRINTING | PRINT BAJU DAN SULAM BAJU MURAH DI JOHOR BAHRU
Hotline: Tekan untuk telefon (019-7079428) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Print T-shirt JB Cetak Baju Johor Bahru

Alamat:
T-shirt Printing JB
No.6, Jalan Kempas Kawasan Perindustrian Tampoi, 81200, Tampoi Johor Bahru

Nak cetak baju dengan Siqpro Printing?

Hubungi talian +60197079428 atau tekan butang untuk WhatsApp

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Nak cetak baju dengan Siqpro Printing?

Hubungi talian +60197079428 atau tekan butang untuk WhatsApp

Call Whatsapp Layari Website

Nak cetak baju dengan Siqpro Printing?

Hubungi talian +60197079428 atau tekan butang untuk WhatsApp