Review
May 16, 2017, 4:07pm

Kedai Repair Smartphone Murah di Perlis


Kedai Repair Smarphone Murah di Perlis

Skrin telefon yang retak seribu boleh membuatkan hati kita turut retak memikirkan tempat membaikinya, memikirkan harganya serta kedai yang menawarkan perkhidmatan ini. Seperti yang kita tahu, pengguna iPhone lebih ramai di bandar daripada kawasan Bandar. Jadi jika anda tinggal di kawasan luar bandar atau kawasan yang kurang penduduk menggunakan iPhone mesti anda risau jika berlaku apa-apa yang tidak diingini dengan telefon anda pasti susah untuk membaikinya.

Telefon bimbit merupakan medium utama untuk berhubung saat ini. Dengan pelbagai aplikasi seperti Whatapps, Facebook, dan email, penggunaan telefon bimbit sangat maksimum bukan hanya berhubung melalui panggilan dan mesej, malah penggunaan telefon bimbit melibatkan pengurusan masa, pengurusan perniagaan, dan sebagainya. Jika telefon bimbit anda rosak ia sangat mengganggu kehidupan anda masa kini.

Kedai Repair iPhone Murah di Kangar, Perlis

Kedai Repair Smarphone Murah di Kangar

Jangan risau lagi. Walaupun anda tinggal di utara tanah air terutamanya di kawasan Kangar, anda boleh menggunakan servis membaiki iPhone anda dengan mudah dan bayaran yang berpatutan. Harga membaiki iPhone anda tidaklah semahal iPhone anda dan boleh dikatakan berbaloi dengan service yang ditawarkan.

Anda boleh dapatkan rawatan untuk iphone anda dengan hanya menuju ke IPro Kangar. Anda hanya perlu menggunakan waze untuk mencari lokasi kedai dan anda akan jumpa kedainya dengan mudah!

iPro Kangar Beroperasi di Alamat berikut

iProKangar – Gadget Fix,
No 8 Tingkat 1, Jalan Sena Indah 1,
01000 Kangar, Perlis.

Kami berada di belakang Pos Laju Taman Sena, dan kedai kami berhadapan dengan Chortiezz. Kami berada di tingkat 1 dan berada di atas Khidmat Pelanggan Housepoint Sdn Bhd.

Technician Repair iPhone Murah Di Kangar Yang Berpengalaman

technician ipro berpengalaman

Pelanggan adalah elemen terpenting dalam perniagaan kami, jadi anda jangan risau kerana kami menawarkan ruang pelanggan berhawa dingin demi keselesaan para pelanggan. Juruteknik kami juga terdiri dari kalangan pekerja yang berpengalaman dan akan menerangkan secara terperinci masalah yang dihadapi oleh telefon anda iphone anda. Seteleh penerangan masalah difahami oleh pelanggan, juruteknik kami akan menerangkan pula proses membaik pulih iPhone seterusnya menerangkan cara penggunaan iPhone yang betul untuk penjagaan yang baik dan tahan lama.

tukar skrin iphone di ipro kangar

Servis Repair iPhone & iPad Yang Ditawarkan di Kedai Repair Phone Kangar

servis repair iphone

Bukan sahaja iPhone, kami juga servis atau baikpulih iPad juga! Kebiasaannya pelanggan yang mengunjungi kami mempunyai masalah berkenaan iPhone atau iPad misalnya:

 • iPhone atau iPad tidak boleh hidup / on
 • iPhone atau iPad “hang”
 • Butang sangkut atau keras (seperti Power button / Home button tidak berfungsi)
 • Skrin retak atau pecah
 • LCD / touchscreen tidak berfungsi (tiada paparan)
 • LCD / touchscreen gelap
 • Bateri handphone cepat habis
 • iPhone / iPad tidak boleh dicas
 • Battery kembung
 • iPhone selalu restart dengan sendiri
 • Dan macam-macam lagi!

Bidang kepakaran kami meliputi aspek membaik pulih apa-apa kerosakan yang terdapat pada iPhone anda. Bahkan, kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. Pembaik pulihan telefon anda akan dilakukan secara bersemuka atau face-to-face! Jadi anda boleh melihat sendiri bagaimana juruteknik kami membaik pulih iPhone anda dan pastinya tidak akan timbul perasaan ragu-ragu terhadap kerja kami.

service iphone face-to-face

Perkara yang paling merisaukan apabila anda meninggalkan telefon anda di kedai untuk dibaik pulih, pihak kedai akan menggantikan parts yang tidak rosak dan tidak tulen kepada anda dan anda dipaksa untuk membayar parts yang tidak rosak serta tidak tulen itu. Di iPhone Kangar, anda tidak perlu risau. Semua alat ganti kami tulen daripada pembekal yang disahkan serta tempoh jaminan yang panjang bagi kerja baik pulih dan service yang kami lakukan.

Servis Repair iPhone Murah di Perlis Sepantas 30 Minit Sahaja

servis pantas di ipro kangar

Sekiranya masalah handphone anda adalah kecil atau minor, kami pastikan bahawa tugas repair memakan masa dalam 30 minit sahaja! Sesusah mana tugas membaik pulih iPhone anda, kami akan pastikan servis yang pantas demi kepuasan pelanggan kami.

Malah pelanggan ‘MARAH’ kami, sebab siapkan cepat sangat !

siap 5 minit servis iphone

Jadi jangan tunggu ya sekiranya iPhone atau iPad anda dilanda masalah! Jika anda dapati iPhone atau iPad ada masalah, segeralah datang ke kedai kami. Kami akan menjamin:

 • Servis yang cepat
 • Servis berkonsepkan face-to-face
 • Tak perlu risau sparepart original kena curi / tukar
 • Jaminan bateri atau sparepart original
 • Warranty adjustable mengikut budget
 • Boleh set appointment awal melalui WhatsApp

Kami di IPRO Studio Kangar merupakan pakar / specialist dalam bidang baik pulih Smartphone, iPhone dan iPad dengan menawarkan juruteknik yang berpengalaman, alat ganti  yang original, dengan menjamin harga kos baik pulih yang berpatutan dan terbaik untuk pelanggan-pelanggan kami.

hubungi ipro studio kangar

 

Jom baiki telefon di iPro Kangar SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

iProKangar - Gadget Fix,, No 8 Tingkat 1, Jalan Sena Indah 1, 01000 Kangar, Perlis.

   
Jom baiki telefon di iPro Kangar SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom baiki telefon di iPro Kangar SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: