Review
Mar 6, 2019, 3:21pm

Kedai Repair Phone Senawang Murah dan Sepantas 30 Minit


Anda pasti punya handphone sama seperti pengguna phone yang lain bukan? Tanpa phone peribadi di zaman yang serba canggih ini memang agak menyusahkan. Smartphone sangat berguna untuk pelbagai situasi dan masa. Antara kegunaannya yang paling ketara adalah untuk menyimpan data dan bantuan panggilan kecemasan apabila diperlukan. Perlu berada di mana saja bukan lagi satu isu masalah asalkan ada coverage untuk handphone masing-masing.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 12

Tetapi, mempunyai handphone ini bukan bererti smartphone akan terus kekal sempurna seakan baru di beli semalam pada setiap masa. Meskipun smartphone terbabit telah di beli dengan harga yang agak lumayan tetapi faktor si pengguna itu sendiri akan menentukan nasib si smartphone tersayang. Jika kebetulan dapat seorang tuan yang sangat berhati-hati dan cermat, panjanglah usia smartphone terbabit. Jika dapat tuan yang kurang alert dan hanya tahu guna saja maka mudahlah untuk smartphone terbabit mendapat pelbagai kerosakan dari masa ke semasa.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 15

Kedai Repair Phone Seremban Dan Senawang Yang Mahir Untuk Para Pelanggan

Masalah berkaitan smartphone android dan iPhone memang banyak dan antara kerosakan yang paling banyak dihadapi oleh para pengguna adalah seperti screen retak atau pecah, bateri rosak, camera kabur, speaker/mic tidak berfungsi, touchscreen tidak bertindakbalas serta lain-lain jenis kerosakkan yang lain. Pendekata, kerosakan sebegini memang sudah lumrah untuk para pengguna smartphone android dan iPhone cuma sayangnya tidak semua orang tahu bahawa kerosakan sebegini sebenarnya masih boleh dibaiki dengan sempurna oleh pakar baikpulih handphone.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban18

Bagi anda yang berada di sekitar kawasan Senawang, Seremban dan sekitar dengannya, anda kini sudah boleh menarik nafas lega dengan segera. Ini kerana untuk kawasan Senawang dan Seremban ini telah pun ada sebuah kedai repair phone yang sangat mahir dan terbaik untuk para pelanggan seperti anda.

Kedai repair phone Seremban yang dimaksudkan ini adalah GILA GADGETS SENAWANG (Smartphone Repair & Accessories) yang dimiliki oleh R&S Gadgets Technologies PLT (LLP0012417-LGN). Kedai ini mempunyai tiga buah cawangan iaitu di Shah Alam, Taman Permata KL dan juga di Senawang, Negeri Sembilan.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 100

Bila Smartphone Bermasalah Tidak Bererti Perlu Terus Dibeli Yang Baru!

Mungkin ada yang berpendapatan, jika smartphone android dan iPhone mengalami kerosakan ada baiknya terus saja dibeli smartphone lain yang baru kerana kos untuk membaiki adalah tinggi. Tapi sebenarnya anggapan itu sama sekali salah. Tersangat-sangat salah! Ini kerana kos untuk membaiki kerosakan pada smartphone android dan iPhone tidaklah setinggi yang dijangkakan asalkan anda bijak untuk mencari pihak baikpulih phone yang tepat dan boleh dipercayai.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 14

Tidak perlu lagi untuk terus membazirkan duit yang banyak semata-mata untuk mengantikan handphone yang telah kurang elok itu setiap kali ianya rosak. Ini kerana anda masih boleh meminta bantuan daripada pakar baiki phone Seremban seperti Gila Gadgets Senawang ini dengan kadar harga yang sangat-sangat murah!

Apa sahaja masalah anda,Gila Gadgets Senawang yang telah dipercayai ramai sejak 2016 ini boleh lihat masalah kerosakan untuk dibaiki dengan kadar segera. Inilah yang ingin disampaikan oleh Gila Gadgets Senawang, jika rosak tidak semestinya sudah terus tidak boleh digunakan lagi, baiki dulu apa salahnya.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 13

Pelbagai Servis Ditawarkan Untuk Para Pelanggan Dengan Tahap Kepakaran Yang Tinggi

Pihak Gila Gadgets Senawang menawarkan servis membaiki smartphone android dan iphone yang mempunyai masalah seperti screen retak atau pecah, bateri rosak, speaker serta lain-lain jenis kerosakkan. Antara jenis-jenis servis yang boleh ditawarkan oleh pihak Gila Gadgets Senawang, kedai repair phone Seremban mengikut jenis masalah yang dihadapi oleh smartphone android dan iPhone anda itu adalah :

Broken Screen / LCD – Screen Retak / Pecah

Servis ini ditawarkan kepada pelanggan yang mengalami masalah LCD retak atau pecah. Selalunya masalah begini sering terjadi apabila smartphone terjatuh dan segalanya masih berfungsi dengan normal cuma pada bahagian LCD saja yang bermasalah. Masalah ini boleh diselesaikan dengan melakukan penggantian kaca luaran (LCD) seperti asal.  

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 21

Water Damage / Phone Masuk Air

Telefon terkena air atau mungkin juga terendam terus di dalam air memang agak serius dan boleh punah sepenuhnya jika tidak dihantar untuk baikpulih dengan segera. Bagi phone yang telah dimasuki air , proses cucian ini akan dilakukan dengan menggunakan bahan kimia. Servis cucian ini akan menghilangkan segala unsur yang boleh menyebabkan masalah karat di dalam “Main Board” telefon tersebut.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 16

Battery Broken / Bateri Cepat Panas

Bateri adalah bahagian yang paling cepat bermasalah jika tidak di jaga dengan baik. Kaedah penjagaan ketika caj bateri turut memainkan peranan. Terdapat pelabagi masalah seperti cepat kering “Over Drain”, mengelembung dan phone menjadi terlampau panas dalam masa yang cepat. Jika semua ini berlaku, bateri perlu ditukar dengan yang baru segera.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 6

Tablet & Ipad Repair

Tidak hanya untuk smartphone, jika anda mempunyai tablet dan iPad yang mempunyai masalah yang lebih kurang sama, anda juga boleh menghantar barangan tersebut kepada Gila Gadgets Senawang untuk diperiksa punca kerosakan. Jika sudah ditemui masalah bolehlah dibaiki untuk kembali berfungsi seperti sebelumnya.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 1 1

Software Update / Kemaskini software
Sekiranya smartphone android dan iPhone anda dengan tiba-tiba menjadi tidak lengkap dengan software yang betul dan penting, anda boleh meminta servis daripada pihak Gila Gadgets Senawang untuk meng’install’ software yang sepatutnya dengan mudah dan cepat. Secara tidak langsung anda tidak perlu berasa pening kepala tentang hal software yang agak merumitkan itu. Serah saja pada yang pakar, habis cerita!

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 5

5 Sebab Utama Mengapa Anda Harus Menggunakan Servis Gila Gadgets Senawang – Kedai Repair Phone Seremban

Apa sahaja masalah smartphone android dan iPhone anda, pastinya Gila Gadgets Senawang adalah pilihan kedai repair phone Seremban yang sangat ideal untuk anda kunjungi. Buktinya semakin hari semakin ramai pelanggan yang telah berpuashati dengan tahap mutu servis yang diberikan. Jika di tanya, mengapa premis ini mendapat banyak pemintaan, di sini disenaraikan 5 alasan bernas mengapa anda harus gunakan servis daripada Gila Gadgets Senawang ini.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 18

#1 Pemeriksaan Percuma Untuk Kenalpasti Punca Kerosakan

Pihak Gila Gadgets Senawang pakar repair phone Seremban ini dapat memberikan servis check kerosakan Smartphone anda secara percuma! Pemeriksaan ini akan menentukan apakah kerosakan yang sebenar dan adakah kerosakan itu serius ataupun sebaliknya.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 3

#2 Setiap Technician Mahir dan Berpengalaman Tinggi Dalam Membaiki Smartphone

Kedai repair phone Seremban yang bernama Gila Gadgets Senawang ini amat menitikberatkan pada kemahiran untuk setiap technician yang dilantik. Ini bagi memastikan semua pekerjanya boleh repair phone dengan mahir dan cekap. Kedai repair phone Gila Gadgets Senawang ini boleh membaiki hampir semua jenis masalah berkaitan smartphone android dan iphone yang anda alami tidak kira masalah kecil (minor) ataupun besar (major).

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 8

#3 Repair iPhone Murah iPro Ampang Secara Face To Face Pantas Dan Cepat

Apa yang lebih mengagumkan, pihak Gila Gadgets Senawang akan memberikan servis repair smartphone secara face to face dengan kadar yang cepat sepantas 30 Minit saja. Kedai juga di buka setiap hari dari 10 pagi sehingga 10 malam bagi memudahkan urusan anda untuk datang mendapatkan servis repair phone Seremban pada bila-bila masa yang anda suka.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 20

#4 Hanya Menggunakan Part iPhone Original Dan Berkualiti

Anda tak perlu bimbang. Barangan tiruan tidak akan dipandang ringan. Pihak Gila Gadgets Senawang hanya menggunakan barangan ganti yang berkualiti dan original saja untuk setiap part. Kerana itu, ramai yang berpuas hati dengan kedai repair iPhone murah ini.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 15 1

#5 Ada Warranty Sehingga 180 Hari Selepas Repair iPhone

Semua barangan ganti yang digunakan adalah asli dan original. Buktinya pihak Gila Gadgets Senawang dengan beraninya dapat memberikan jaminan warranty untuk setiap servis yang telah dilakukan. Tempoh waranti melebihi 30 hingga 180 hari ini mengikut jenis kerosakan dan servis yang telah dilakukan.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 10

#6 Turut Menjual Pelbagai Aksesori Handphone Dan Sebagainya

Inilah kelebihan yang ada di Gila Gadgets Senawang. Anda bukan hanya dapat membaikpulih phone dengan cepat dan terbaik tetapi juga anda turut dapat membeli apa saja barangan aksesori tambahan untuk phone kesayangan dengan best dan awesome. Rambang mata dibuatnya. Semuanya ada di sini bagaikan sebuah syurga untuk para peminat gadgets. Memang sesuailah premis ini dengan namanya – Gila Gadgets!!

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 22

Kedai Repair Phone Seremban Terbaik Dengan Kadar Harga Yang Terlajak Murah

Soal harga anda tidak perlu rungsing kerana pihak Gila Gadgets Senawang ini boleh memberi servis repair phone dengan harga yang sangat berbaloi. Hargayang ditawarkan sangat rendah sesuai dengan tahap kerosakan.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 9

Meskipun kerosakan boleh disiapkan dengan cepat sepantas 30 minit mengikut tahap kerosakan, akan tetapi pihak Gila Gadgets Senawang pakar repair phone Seremban ini sama sekali tidak akan mengenakan sebarang caj yang tersembunyi. Yang pasti, dengan harga sangat rendah ini ianya amat berbaloi dengan kualiti servis baikpulih phone yang agak terjamin hinggakan susah untuk rosak lagi selepas dibaiki.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 11

Antara Pelanggan Yang Telah Menggunakan Servis Gila Gadgets Senawang Dengan Rasa Puashati

Anda boleh lihat sendiri betapa manisnya senyuman para pelanggan yang telah menggunakan servis Gila Gadgets Senawang sebelum ini. Ternyata masing-masing sangat happy dan berpuashati dengan servis yang diterima.

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 4

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 19

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 7

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 12 1

Phone Rosak? Tak Tahu Mana Nak Baiki Dengan Kadar Harga Murah? Jom Dapatkan Servis Repair Phone Seremban Yang Awesome Melalui Gila Gadgets Senawang Sekarang!

Phone rosak itu bukanlah jalan penentu untuk anda terus beli handphone yang baru. Jika rosak ada baiknya hartar kepada pihak yang boleh membaikinya. Untuk apa terus di buang duit dengan banyak jika pilihan lain ada. Tak usah membazir kerana phone anda itu masih boleh lagi diselamatkan dengan kadar harga yang sangat awesome dan murah!

Repair Phone dengan Barang Original di Seremban 17

Tak ada masa nak hantar kedai repair? Takut di caj mahal? Tak kenal mana-mana kedai repair phone yang boleh dipercayai? Itu semua tidak lagi boleh dijadikan alasan kerana saat ini telahpun ada pihak yang boleh menyelamatkan jangka hayat phone anda tersebut. Untuk info lanjut, sila hubungi pihak yang berkenaan melalui detail di bawah ini.

GILA GADGETS SENAWANG | KEDAI REPAIR PHONE MURAH DI SEREMBAN
Telefon : Tekan untuk telefon (018-9666531) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Gila Gadgets Senawang
Instagram : @gila_gadgets
Website : https://senawang.gilagadgets.com.my/

Alamat :
Gila Gadgets Senawang, No. 18, Jalan BPS 3, Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: