Review
Jul 22, 2019, 11:00am

Kedai Repair iPhone Murah di Padang Jawa, Shah Alam


Telefon pintar merupakan satu keperluan yang amat penting pada masa kini kerana ia adalah sebuah alat komunikasi yang mempunyai pelbagai alatan yang lain dan boleh membantu anda untuk memudahkan urusan harian. Hal ini kerana, sebuah telefon pintar bukan sahaja boleh digunakan untuk anda berkomunikasi dengan orang lain, malah ia juga mempunyai aplikasi seperti waze untuk menunjuk arah, kompas, jam, kamera, pautan internet dan pelbagai lagi aplikasi lain untuk digunakan. Jadi, kehidupan kita amat bergantung kepada telefon pintar agar semua pekerjaan kita dapat dilakukan dengan lancar.

Repair iPhone di Padang Jawa KL

Namun, jika telefon pintar kita mulai rosak, ia akan membuatkan semua urusan kita terbantut. Jadi, anda perlu mendapatkan kedai repair telefon pintar yang terbaik dan cepat kerana anda juga mempunyai hal lain untuk diselesaikan. Pada masa kini, banyak kedai repair telefon yang anda boleh temui namun anda perlu bijak memilih kedai repair yang baik kerana ada yang mengambil masa yang terlalu lama atau akan mengambil kesempatan kepada anda dengan mengenakan cas yang tinggi. Jadi, pastikan anda membuat perbandingan terlebih dahulu sebelum menggunakan servis dari kedai tersebut.

Repair iPhone di Padang Jawa 30 Minit

Mds Shah Alam – Kedai Repair iPhone di Padang Jawa

Adakah anda tinggal di sekitar kawasan Shah Alam dan iPhone anda rosak serta perlu direpair? Jangan risau, Mds Shah Alam yang bertapak di Padang Jawa, Shah Alam boleh membantu anda untuk repair kerosakan tersebut dengan pantas dan juga dengan harga berpatutan. Jadi, anda boleh walk in ke kedai Mds Shah Alam sekiranya iPhone anda mempunyai sebarang kerosakan. Mereka merupakan pakar repair iPhone dan sangat berpengalaman dalam memperbaiki masalah – masalah berkaitan telefon pintar.

Repair iPhone di Padang Jawa Laju

Jenis – jenis Kerosakan iPhone

Berikut adalah jenis kerosakan umum iPhone yang memerlukan anda untuk membawa iPhone anda ke ke Mds Shah Alam untuk direpair;

iPhone Tidak Boleh Dicas

iPhone sepatutnya boleh dicas dengan menggunakan charger yang biasa, itu bermaksud sama ada charging port, usb atau bateri anda mempunyai masalah. Tukar usb yang lain dahulu dan sekiranya anda masih tidak dapat mengecas iPhone anda, anda boleh membawa iPhone anda ke Mds Shah Alam untuk menukar usb port atau bateri yang baru dengan harga yang murah dan berpatutan.

Repair iPhone di Padang Jawa Mudah

iPhone Tidak Mendapat Pautan Internet

Anda boleh reset iPhone anda dahulu sekiranya ia tidak mahu menyambung ke internet. Tekan dan tahan butang home dan butang sleep/wake dalam masa yang sama, dan tetap bertahan sewaktu pilihan ‘slide to power off’ muncul. Anda akan melihat simbol Apple dan iPhone anda akan hidup kembali. Anda boleh mendapatkan bantuan di Mds Shah Alam sekiranya iPhone anda masih tidak dapat disambung ke internet.

Repair iPhone di Padang Jawa Pantas

Water Damage di iPhone

Water damage adalah kerosakan yang paling digeruni oleh pengguna iPhone kerana sekiranya produk Apple anda terkena air ataupun terendam di dalam air tanpa sengaja, ia agak sukar untuk dibaiki dan anda akan disuruh oleh pihak Switch ataupun kedai Apple yang lain untuk membeli iPhone yang baru. Tidak banyak kedai yang menawarkan perkhimatan baiki untuk water damage. Namun, Mds Shah Alam boleh membantu untuk membaiki produk Apple yang terkena water damage dengan harga yang murah.

Repair iPhone di Padang Jawa Malaysia

Motherboard iPhone Rosak

Motherboard iPhone adalah salah satu bahagian utama yang membuatkan iPhone berfungsi. Sekiranya ia tidak berfungsi dan rosak, iPhone anda tidak dapat dihidupkan. Harga motherboard adalah agak mahal namun Mds Shah Alam menawarkan perkhidmatan mengganti motherboard dengan harga yang berpatutan. Malah, motherboard yang digunakan adalah asli.

Repair iPhone di Padang Jawa Terbaik

Berikut adalah kerosakan iPhone yang boleh direpair dengan pantas oleh Mds Shah Alam;

Kerosakan Kecil

 • Bateri Kembung
 • Home Button Tak Function
 • Skrin Lcd Crack
 • Body Bengkok
 • Phone Hang
 • Tidak Boleh Mengecas

Repair iPhone di Padang Jawa Berbaloi

Kerosakan Utama/Major Problem

 • Water Damage
 • Motherboard Issue
 • Network
 • Touch Issue
 • Phone Mati
 • Screen No Display

Repair iPhone di Padang Jawa Best

Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan Repair iPhone di Padang Jawa Mds Shah Alam

Anda boleh mendapatkan pelbagai kelebihan sekiranya anda menggunakan perkhidmatan Mds Shah Alam dan anda pasti akan berpuas hati kerana memilih Mds Shah Alam untuk membaiki iPhone anda. Antara kelebihan – kelebihan yang boleh didapati termasuklah;

Harga Yang Murah Dan Berpatutan

Mds Shah Alam menawarkan harga yang paling murah dan berpatutan untuk setiap pelanggan mereka. Mereka boleh memberikan servis yang berkualiti dan dalam masa yang sama tidak mengecas pelanggan mereka dengan harga yang mahal. Terdapat ramai pelanggan yang telah berpuas hati dengan perkhidmatan dan harga yang ditawarkan dan mereka telah menjadi salah satu kedai yang dipercayai ramai.

Repair iPhone di Padang Jawa 2019 2020

Alat Ganti Yang Digunakan Adalah Dijamin Original

Setiap alat ganti yang digunakan adalah dijamin original dan merupakan alat ganti dari Apple. Anda boleh melihat sendiri alat ganti tersebut sewaktu mereka membaiki iPhone dan memastikan keaslian alat ganti yang digunakan. Hal ini kerana, mereka akan terus repair iPhone anda on the spot dan masa yang diambil adalah mengikut jenis kerosakan.

Repair iPhone di Padang Jawa Hebat

Masa Repair Yang Sangat Pantas Dan Efisyen

Mds Shah Alam boleh membaiki iPhone anda dalam masa yang singkat dan juga efisyen. Anda tidak perlu menunggu ataupun meninggalkan iPhone anda. Malah, anda boleh melihat sendiri kepantasan mereka dalam membaiki iPhone anda. Jika anda membuat appointment sebelum walk in ke kedai mereka, iPhone anda boleh dibaiki dengan lebih pantas.

Repair iPhone di Padang Jawa Cepat

Pekerja Yang Profesional Dan Berpengalaman

Setiap pekerja di Mds Shah Alam merupakan pekerja yang berpengalaman dalam membaiki iPhone dan juga amat profesional ketika menjalankan tugas. Jadi, iPhone anda sentiasa berada di dalam keadaan yang baik ketika berada di dalam tangan mereka. Malah, iPhone tersebut juga akan direpair on the spot jadi anda tidak perlu menunggu berhari – hari untuk mendapatkan kembali iPhone anda.

Repair iPhone di Padang Jawa Selangor

Testimoni Pelanggan Mds Shah Alam 

Repair iPhone di Padang Jawa Padu

Repair iPhone di Padang Jawa 2019

Repair iPhone di Padang Jawa 2020

Repair iPhone di Padang Jawa 2019 dan 2020

Walk in Ke Mds Shah Alam Hari Ini

Jom dapatkan servis repair iPhone di Padang Jawa SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

LOT G11 ,1ST FLOOR SURIA JAYA, JALAN PADANG JAWA SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR

   
Jom dapatkan servis repair iPhone di Padang Jawa SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan servis repair iPhone di Padang Jawa SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: