Review
Dec 7, 2018, 1:03pm

Kedai Repair iPhone Murah Di Kuala Lumpur Dan Dipercayai


repair iphone murah di kuala lumpur

Pernah tak iPhone anda jadi begini ? Mula – mula iPhone ‘hang’, selepas itu terpapar logo Apple serta tiada tanda-tanda telefon itu akan pulih. Atau pernahkah anda terlepas iPhone kesayangan anda ke dalam takungan air dan melihat saat – saat  kematiannya ? Atau pernahkah anda menekan home button dan iPhone anda masih di home screen juga ? Dan pernahkah anda menghempas telefon sehingga iPhone anda mengalami retak di bahagian Screen ?? iPhone rosak ? Arghhh !! Mana nak cari kedai repair iPhone yang murah dan berkualiti serta dipercayai di Kuala Lumpur ni.

Pengguna iPhone yang mengalami masalah kerosakan iPhone yang serius dan membimbangkan kini dalam dilema bagi mendapatkan perkhidmatan serta mencari kedai repair iPhone murah di Kuala Lumpur dan dipercayai. Repair iPhone murah tidak menjamin kualiti iPhone anda kerana servis, part iPhone yang digunakan serta kepakaran pekerja adakala berbeza mengikut kadar harga perkhidmatan repair iPhone.

tempat repair iphone murah di kuala lumpur

Kuala lumpur merupakan destinasi yang kaya dengan pusat beli belah, kedai gadget, kedai handphone serta kedai repair iPhone yang menawarkan perkhidmatan repair iPhone. Anda pasti ragu – ragu untuk memilih mana satu perkhidmatan repair iPhone. Untuk pengetahuan anda, kedai repair iPhone di mana – mana mall mungkin lebih mahal berbanding dengan kedai repair iPhone tersendiri yang sudah lama menjalankan servis repair iPhone. Salah satu kedai repair iPhone murah di Kuala Lumpur dan dipercayai adalah iPro Ampang KL.

iPro Ampang | Kedai Repair iPhone Murah Di Kuala Lumpur Dan Dipercayai

ipro repair iphone murah di kuala lumpur

iPro Ampang adalah kedai repair iPhone murah di Kuala Lumpur dan dipercayai ramai malah sudah lama berkecimpung dalam bidang pembaikan iPhone. Kedai repair iPhone murah yang menawarkan perkhidmatan repair iPhone serta menjual iPhone ini juga menjadi tarikan bagi mereka yang berminat untuk membeli iPhone baru yang terkini, original dan murah. iPro Ampang sangat pakar dalam menyelesaikan masalah iPhone pengguna yang mengalami pelbagai jenis masalah kerosakan dan ia menawarkan harga yang sangat murah dan berpatutan!

Perkhidmatan iPro Ampang Kuala Lumpur

servis iphone murah di kuala lumpur

 • Menjual pelbagai jenis iPhone dan smartphone baru (new), cantik dan berpatutan
 • Menjual pelbagai jenis iPhone dan smartphone yang telah digunakan (used)
 • Perkhidmatan repair iPhone secara face to face pada kadar murah
 • Membeli pelbagai jenis iPhone anda yang telah digunakan ataupun yang baru

Repair iPhone Murah iPro Ampang

repair dan jual aksesori iphone

Kedai iPro Ampang yang menawarkan perkhidmatan repair iPhone murah ini sangat mahir dalam membaiki semua jenis masalah iPhone dan smartphone yang anda alami tidak kira masalah kecil atau besar seperti masalah yang melibatkan iPhone anda tidak dapat berfungsi sepenuhnya, tidak boleh on dan sebagainya. Mereka juga akan bantu anda membaiki iPhone kesayangan anda dalam masa 15  minit sahaja. Apa sahaja masalah anda, iPro Ampang yang dipercayai di Kuala Lumpur akan repair iPhone anda dengan murah sekali. Jom kita lihat masalah kerosakan iPhone yang dibaiki oleh iPro Ampang.

Servis Repair iPhone iPro Ampang

cara repair skrin iphone

Jelas untuk anda tahu bahawa iPro Ampang bukan sahaja membaiki iPhone, tetapi anda boleh repair iPad dan Mac juga disini. iPro Ampang bersedia menerima segala jenis masalah iPhone anda untuk dibaiki dan servis repair iPhone iPro Ampang sangat menyeluruh termasuklah masalah kerosakan seperti ini.

kerosakan pada iphone

 • iPhone masuk air / water damage

Servis ini adalah untuk telefon yang telah dimasuki air dalam kondisi separuh atau pada keseluruhan phone. Proses cucian ini akan menggunakan bahan kimia untuk menyingkir unsur penyebab karat pada bahagian “Main Board” telefon.

baiki iphone masuk air

 • Bateri cepat panas

Penukaran wajib bagi bateri telefon yang mengalami masalah “Over Drain”, mengelembung dan phone yang terlampau panas.

tukar bateri iphone kembung

 • Skrin pecah / Screen Replacement

Servis ini ditawarkan kepada pelanggan yang mengalami masalah LCD pecah teruk TETAPI gambar dan fungsi “touch” pada tersebut masih berfungsi dengan sempurna. Proses ini adalah penggantian kaca luaran sahaja dan LCD adalah yang asal. keseluruhan proses menggunakan 100% mesin.

tukar skrin iphone pecah

 • Kemaskini software / Software Update

iPhone anda yang tidak lengkap dengan software yang betul dan penting, boleh anda install di iPro Ampang secara mudah dan cepat.

update iOS

 • Pertukaran board atau LCD

Penukaran wajib bagi masalah tersebut dimana cecair dalam LCD telah pecah dan menimbulkan bintik hitam besar pada pemukaan “Display” LCD.

tukar screen iphone murah

Eh!! Itu Sahaja Ke Perkhidmatan Yang Ditawarkan Di Ipro Ampang?

Anda percaya ke itu sahaja perkhidmatan yang mereka tawarkan? sudah tentu anda tidak percaya kan? iPro Ampang  turut menyediakan pelbagai perkhidmatan yang lain. Antara perkhidmatan lain yang anda dapati di iPro Ampang ialah;

 • Button Module Replacement
 • Motherboard Fix
 • Antenna Module Replacement
 • Kamera tidak berfungsi
 • Papan kekunci rosak
 • Bentuk iPhone menjadi bengkok
 • Masalah audio atau volume yang tidak dapat didengar dengan baik

5 Sebab Anda Wajib Repair iPhone di iPro Ampang

review ipro ampang repair iphone

Apa sahaja masalah iPhone anda, pastinya iPro Ampang adalah pilihan kedai repair iPhone murah di Kuala Lumpur yang tepat dan dipercayai. Untuk pengetahuan anda, iPro Ampang dikenali sebagai iPhone Repair Specialist yang telah mendapat permintaan ramai para pengguna iPhone. Jom lihat 5 sebab anda wajib repair iPhone di iPro Ampang.

#1 Repair iPhone Murah iPro Ampang Secara Face To Face Pantas Dan Cepat

repair iphone f2f kl

iPro Ampang menawarkan perkhidmatan repair iPhone murah di Kuala Lumpur dan dipercayai dengan pantas dan cepat. iPro Ampang mengambil masa sekurang-kurangnya 15 minit untuk membaiki iPhone anda yang mengalami masalah minor malah anda boleh menunggu dan melihat secara face to face mereka membaiki iPhone anda.

#2 Kedai Repair iPhone Murah Dan Kadar Harga Yang Sangat Rendah

repair iphone pada kadar berpatutan

iPro Ampang menawarkan harga yang sangat murah bergantung kepada jenis kerosakan, namun anggaran kadar harga adalah dari RM50 sehingga RM1000. Dengan harga sangat rendah dan murah ini, ia amat berbaloi kerana kualiti iPhone anda terjamin dan tidak pernah ada kerosakan selepas dibaiki.

#3 Waranti Diberi Selama 180 Hari Selepas Repair iPhone

repair iphone waranty 6 bulan

Membaiki iPhone di iPro Ampang sangat berbaloi kerana anda akan mendapat waranti selama 180 hari berbanding dengan kedai repair iPhone lain yang hanya menawarkan 90 hari sahaja untuk waranti. Kualiti iPhone terjamin selepas dibaiki oleh iPro Ampang dan memang jarang ada kerosakan yang berlaku setelah dibaiki.

#4 Ipro Ampang Menggunakan Part iPhone Original Dan Berkualiti

alat ganti iphone original

Part yang ditukarkan ke iPhone anda adalah part yang berkualiti dan original. iPro Ampang mempunyai bekalan part original dan tidak menggunakan barang-barang terpakai. Disebabkan itu, ramai yang berpuas hati dengan kedai repair iPhone murah ini.

#5 Pelbagai Perkhidmatan Ditawarkan Oleh iPro Ampang

perkhidmatan jualan iphone murah ampang

iPro Ampang akan membaiki iPhone anda yang rosak dan anda juga boleh mencari iPhone baru atau iphone secondhand kerana mereka turut menjual pelbagai jenis iPhone dan smartphone untuk kegunaan anda.

Testimoni Pelanggan iPro Ampang

testimoni pelanggan ipro ampang testimoni pelanggan ipro ampang testimoni pelanggan ipro ampang

Testimoni Pelanggan iPro Ampang

Semua pelanggan berpuas hati dengan servis baiki iPhone di iPro Ampang. Jom lihat beberapa testimoni para pelanggan iPro Ampang.

testimoni ipro ampang kl testimoni ipro ampang kl

Jom Repair iPhone Murah Di iPro Ampang

Dah dapat jalan penyelesaian untuk membaiki iPhone kesayangan anda itu? Ramai pengguna iPhone yang telah mendapatkan perkhidmatan iPro Ampang dan servis ini amat disyorkan kerana terbukti dapat menyelesaikan apa jua masalah iPhone yang anda hadapi. Jangan tunggu lagi, jom ramai – ramai repair iPhone murah di Kuala Lumpur dengan iPro Ampang.

ipro ampang repair iphone murah di kl

IPRO AMPANG | KEDAI REPAIR IPHONE MURAH DI KUALA LUMPUR DAN DIPERCAYAI
Hotline: Tekan untuk telefon (014-5000085) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: IPro Ampang KL – Smartphone Repair Specialist Face2Face
Instagram: @ipro_ampang
Website: http://iphonerepairkl.com/

Lokasi:
iPro Ampang
8, 1st Floor,Jalan 1/67B Off, Jalan Mengkudu, Desa Pahlawan Ampang, Kuala Lumpur

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: