Review
Apr 6, 2019, 5:37pm

Kedai Repair iPhone Murah di Kajang, Selangor


Hari ini boleh dikatakan umum mengetahui jenama Apple. Jenama ini tidak boleh diperkatakan lagi kehebatannya. Selain berkualiti tinggi, Apple dikatakan sangat Exclusive kerana terdapat ciri-ciri khas yang tidak mampu ditiru oleh syarikat gergasi Android yang lain. Salah satunya adalah sistem IOS yang diguna pakai di dalam iPhone.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara 1

6 Sebab Anda Perlu Menggunakan iPhone

Dewasa ini, ramai yang memilih iPhone daripada memilih Android. Walaupun harga yang sangat mshal, ia masih lagi mampu menarik minat orang ramai membelinya. Tapi mengapa ia berlaku? Jom kita lihat dan kaji sebab-sebab ia terjadi.

#1 : Reka bentuk

Reka bentuk fizikal iPhone berbeza dengan telefon pintar lain. Di bahagian iPhone mempunyai satu butang fizikal yang memaparkan menu utama. Selebihnya terdiri daripada touch screen yang membolehkan pengguna mengakses semua fungsi iPhone. Reka bentuk yang menarik iPhone telah banyak menyumbang kepada kejayaannya.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan servis yang pantas 3

#2 : Harga Yang Tinggi Walaupun Secondhand

Model iPhone sangat popular dan dilihat sebagai barangan mewah. Ini bermakna mereka mengekalkan nilai jauh lebih baik daripada telefon Android premium. Harga Jualan iPhone Digunakan agak tinggi

Begitu juga dengan iPhone secondhand. Jangan buangkan iPhone lama anda jika keadaan masih ok. Ini kerana harga jualan iPhone masih cukup tinggi walaupun ia telah digunakan. Terutama jika keadaan iPhone masih cantik dan tidak ada kecacatan sama sekali. Harga jualan boleh lebih tinggi daripada harga smartphone lain yang digunakan di pasaran. Di samping itu, jika keadaan iPhone masih sempurna, pembeli sanggup membelinya pada harga yang tinggi kerana ramai yang percaya prestasi iPhone masih baik walaupun sudah digunakan.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan servis yang pantas 2

#3 : Kemas Kini Software iOS Yang Pantas

Apabila versi iOS dikeluarkan kepada pengguna iPhone, majoriti daripada mereka hanya perlu beberapa jam saja untuk mengemas kini software tersebut. Tidak perlu menunggu lama.

Sebaliknya, pengguna Android mengambil masa yang lama untuk mengemas kini software telefon bimbit kerana OS digunakan oleh banyak pengeluar telefon.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan servis yang pantas 5

#4 : Kualiti kamera yang sempurna

iPhone menjadikan gambar anda lebih sempurna kerana iPhone 6s dan 6s Plus mempunyai kamera 12-MP dengan penangkapan video 4K.

iPhone juga sedang berusaha untuk merampas takhta hasil selfie terbaik daripada telefon Android dan dalam pada itu, FaceTime HD juga mempunyai ciri Retina Flash baru yang mampu meningkatkan kecerahan skrin berganda.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan servis yang pantas 4

#5 : Fingerprint Terbaik

Sesetengah jenama telefon Android cuba untuk meniru gaya fingerprint sensor iPhone tetapi tidak ada satu pun daripada mereka yang dapat menghasilkan sensor seperti TouchID di iPhone.

Beberapa tahun lepas, iPhone membeli sebuah syarikat , Authentec yang menjadikan sensor cap jari terbaik untuk peranti mudah alih. Tidak ada siapa yang boleh mengalahkan TouchID sejak dari itu.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan servis yang pantas 1

#6 : Kawalan Gesture

Kawalan gesture mula diperkenalkan pada iPhone X. Jika Apple tidak mengimplementasikan kawalan ini, pasti tiada peranti Android yang akan mengikut jejak langkah Apple. Kawalan gesture iPhone X tidak dinafikan adalah antara yang terbaik. Ia sangat lancar, animasinya cantik dan juga mudah digunakan. Jika pada peranti Android, kawalan gesturenya adalah bergantung kepada pengeluar peranti dan ia berbeza. Jadi, pengguna yang banyak memiliki banyak peranti Android pasti akan keliru.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan servis yang pantas 6

Mencari Kedai Pembaikan iPhone Murah di Kajang, Selangor?

“Bro, aku nak tanya, handphone aku rosak, ada tak kedai repair iPhone yang murah tapi barang berkualiti?”

Kedai Repair iPhone yang berbaloi di Damansara 3

Anda mempunyai masalah seperti di atas dan Anda tercari – cari pakar baik pulih iPhone yang menawarkan harga yang murah serta dipercayai? Semestinya IPRO Kajang pilihan rakyat Malaysia. Ia merupakan sebuah pusat baik pulih smartphone sama ada iPhone ataupun Android yang terletak di Kajang, Selangor. IPRO Kajang mempunyai penyelesaian dalam membaiki iPhone anda dan melakukannya hanya dalam masa 30 minit di hadapan mata anda. Wah, menarik bukan?

Kenapa Wajib Baik Pulih iPhone Anda Di IPRO Kajang?

Nak tahu lebih mendalam lagi tentang IPRO kajang? Jom kita lihat pula kelebihan yang ada di IPRO Kajang.

#1 : Pilihan Harga Terbaik Dan Termurah

Tempat baik pulih yang lain mengenakan caj yang tersembunyi dan mahal? Usah rasa bimbang. Di IPRO Kajang, mereka tidak mengenakan yuran tersembunyi atau caj tambahan. Harga yang di kenakan pada ada 100% lagi murah daripada kedai baik pulih yang lain.

Kedai Repair iPhone yang berbaloi di Damansara 2

#2 Tidak Perlu Masa Menunggu Yang Lama.

Kebanyakan kedai baik pulih yang lain memerlukan iPhone anda bermalam di situ. Tapi dengan IPRO kajang, Anda tidak perlu meninggalkannya. Cukuplah anda duduk di hadapan technician IPRO kajang selama 30 minit dan iPhone anda selamat dibaiki.

Kedai Repair iPhone yang berbaloi di Damansara 6

#3 Alat ganti asli

Risau dengan spare part yang tidak asli? IPRO Kajang tidak sesekali menggunakan alat ganti yang tiruan. Semua yang digunakan adalah asli dan mempunyai warranty. Jika kedai baik pulih lain memberi anda warranti selama 60 hari, di IPRO Kajang anda akan di beri warranti selama 180 hari. Warranti yang cukup lama.

Kedai Repair iPhone yang berbaloi di Damansara 4

#4 Baik Pulih Secara Face2Face

Anda takut iPhone anda di tukar alat ganti yang tidak asli? IPRO Kajang akan membaikinya secara Face2Face di hadapan anda. Ini kerana mereka mahu kepercayaan daripada anda. Selain itu, mereka juga akan memberi sedikit sebanyak tips dalam penjagaan smartphone anda.

Kedai Repair iPhone yang berbaloi di Damansara 5

Perkhidmatan Yang Ditawarkan Di IPRO Kajang

Memandangkan kedai baik pulih ini berkonsepkan face2face atau dalam erti kata yang lain baiki di hadapan pelanggan, mereka menyediakan beberapa perkhidmatan untuk anda. Antaranya ialah;

Service #1 : Screen retak atau pecah

Pernah dalam situasi seperti ini? Hampir 90% masyarakat dunia mempunyai masalah ini. Tiada siapa yang mahu ianya terjadi, tetapi jangan risau IPRO Kajang mempunyai penyelesaian untuk membantu anda. IPRO Kajang akan memastikan bahagian yang retak atau pecah di ganti dengan alat ganti asli dengan warranti. Banyak kes yang terjadi di kedai baik pulih yang lain pabila barang yang diganti ada la tiruan. Jadi, berhati-hati dengan tiruan yang mungkin kelihatan sama tetapi tidak sama dengan asal.

Kedai Repair iPhone yang berbaloi di Damansara 1

Service #2 : Home Button Problem, Button Unresponsive, muted dan Earjack

Ini adalah perkara biasa yang kita sering dengar disebabkan sama ada haus dan lusuh atau kerosakan semasa smartphone anda jatuh secara tidak sengaja. IPRO kajang akan membantu masalah anda dengan pantas dan efisien. Namun ia bergantung pada kerosakan sama ada banyak atau sedikit. Tapi jangan risau, kami akan sedaya upaya membetulkannya dalam masa lebih kurang 30 minit.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan harga berpatutan 2

Service #3 : Network, WIFI dan Keyboard

Jika anda hendak tahu, ini adalah perkara atau masalah biasa yang kerap dihadapi oleh para pengguna smartphone iPhone. Hal ini boleh terjadi jika iPhone anda telah banyak kali terjatuh, masuk air atau masalah motherboard. Anda sedang hadapi masalah ini? Kami sarankan supaya anda menghantarnya kepada IPRO Kajang. Ini bertujuan supaya, mereka dapat diagnosis masalah ini untuk anda. Setelah itu, serahkan pada mereka untuk membaikinya. Anda pun tidaklah pening kepala untuk mencari apa punca dan masalah iPhone anda itu.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan harga berpatutan 3

Service #4 : iPhone Masuk Air / Jatuh Dalam Air

Pernah anda terbaca mitos, jika smartphone terjatuh dalam air, rendam dengan beras? Mesti pernahkan. Jadi, anda percayalah mitos tersebut. Kami sarankan supaya anda tidak percaya. Hantarkan iPhone ada kepada IPRO Kajang. Percayalah dengan kebolehan technician mereka. Mereka akan lakukan yang terbaik untuk menyelamatkan iPhone anda. Kepakaran mereka dalam membaiki iPhone yang terkena air telah diperakui oleh ribuan pelanggan yang menggunakan khidmat IPRO Kajang. Jadi, tak salah lagi tindakan anda untuk menghantar kepada mereka.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan harga berpatutan 4

Service #5 : Bateri Kembung

Bateri anda telah capai usianya? Apa yang perlu anda lakukan? Anda harus ke kedai IPRO kajang untuk menggantikan bateri anda yang sudah kembung itu. IPRO Kajang akan membaiki dan menggantikannya dengan bateri yang baru serta original. Jaminan warranti akan disediakan untuk anda. Malahan, mereka akan membaikinya dengan pantas dalam masa 30 minit sahaja.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara dengan harga berpatutan 1

Eh itu saja ke perkhidmatan yang mereka tawarkan? Mestilah tidak. IPRO kajang telah menawarkan pelbagai lagi perkhidmatan selain dari yang atas. Antaranya adalah;

– Charging Port

– Fingerprint

– Camera & Flash

– Power Button

– Speaker

– LCD Replacement

– Speaker Replacement

– Custom Body

– Mother Board Problem

– iPhone Stuck Logo Problem

– iPhone Stuck iTunes Problem

– Dan pelbagai lagi masalah Smartphone

Apa Jenis Model Yang Boleh IPRO Kajang Baiki?

IPRO kajang boleh membaiki pelbagai jenis Smartphone sama ada iPhone, iPad dan Android. Contohnya,

iPhone dan Smartphone Android

iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone 7, iPhone 7 Plus,iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5 SE, iPhone 4, iPhone 4s, Android Mobile Phones

Kedai Repair iPhone murah di Damansara digemari ramai 2

iPads dan Tablet

iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini 1, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad Air 1, iPad Air 2, Ipad Pro 9.7, iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5, Android Tablets

Kedai Repair iPhone murah di Damansara digemari ramai 3

Apa Kata Pelanggan IPRO Kajang

IPRO Kajang tidak perlu diperkenalkan lagi kepads umum. Ini kerana kedai baikpulih smartphone ini telah menjadi bualan mulut sejak bertahun lamanya. 100% pelanggan berpuas hati dan membalasnya dengan kata-kata positif. Jom lihat wajah mereka yang telah menghantar smartphone mereka di IPRO Kajang.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara digemari ramai 1

Kedai Repair iPhone murah di Damansara 4

Kedai Repair iPhone murah di Damansara 3

Kedai Repair iPhone murah di Damansara 2 Kedai Repair iPhone murah di Damansara 5

Jom Baiki iPhone Di IPRO Kajang

Sudah lihat bukan senyuman yang terpancar di raut wajah pelanggan IPRO Kajang. Jadi, Anda sudah percaya dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh mereka? Selain perkhidmatan yang cekap dan pantas, mereka juga menawarkan anda harga yang rendah berbanding kedai baik pulih yang lain. Anda tidak harus melepaskan peluang yang ada sekarang ini. Jom baiki smartphone anda sekarang dengan menghubungi nombor yang tertera di bawah ini.

Kedai Repair iPhone murah di Damansara 6

IPRO KAJANG | KEDAI REPAIR IPHONE MURAH DI KAJANG, SELANGOR
Hotline : Tekan untuk telefon (013-3737597) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : IPRO Kajang – Smartphone Repair Specialist
Instagram : @ipro.kajang
Website : http://kajang.ipromalaysia.com

Alamat:

Ipro Kajang, D-9-Gb, Jalan Prima Saujana 2/E, Taman Prima Saujana, 43000 Kajang, Selangor

Jom repair iPhone di iPro Kajang SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom repair iPhone di iPro Kajang SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom repair iPhone di iPro Kajang SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: