Review
May 16, 2017, 4:02pm

Kedai Repair iPhone Murah di Cheras


logo iPhone

Siapa yang tak kenal dengan lambang apple digigit ini kan? Rata rata dari kita pasti merupakan penggunanya. Iphone, merupakan di antara telefon pintar keluaran Apple yang mendapat perhatian ramai. Walaupun harganya mahal namun ciri ciri dan kecanggihannya membuatkan ramai pencinta gadget ingin  memilikinya. Bagi pemilik iphone, pastinya anda akan menjaga sebaik mungkin handphone anda bukan?

repair iphone di ipro cheras

Namun, adakalanya malang tidak berbau. Kerosakkan pasti akan berlaku samada berpunca dari kecuaian kita sendiri mahupun orang lain. Anda pengguna Iphone? Mengalami masalah pada skrin? Iphone anda sudah mula slow? Kos membaiki pasti menjadi satu kerunsingan untuk anda kan? Sini saya ceritakan satu kedai yang menawarkan khidmat membaiki Iphone dengan harga yang berpatutan dan servis yang terbaik!

Kedai Repair iPhone Murah di Cheras

iPro Cheras Repair iPhone

Berita baik untuk mereka yang berada di sekitar Kuala Lumpur terutamanya yang berdekatan dengan Cheras. Tahukan anda terdapat sebuah kedai yang menawarkan servis pembaikian handphone yang cekap, pantas lagi murah dan berbaloi? Kedai yang dimaksudkan adalah iPro Cheras! Menawarkan perkhidmatan repair Iphone, Ipad dan juga model handphone yang lain.

Antara masalah yang biasa Kedai Repair iPhone Murah di Cheras selesaikan adalah:

 • iPhone atau iPad tidak boleh hidup / on
 • iPhone atau iPad “hang”
 • Butang sangkut atau keras (power button/home button tak berfungsi)
 • Skrin retak atau pecah
 • LCD/touch screen tak berfungsi (tiada paparan/skrin kosong)
 • LCD/touch screen gelap
 • iPhone/iPad tidak boleh dicaj
 • iPhone selalu restart dengan sendiri
 • Bateri cepat habis
 • Bateri kembung
 • Dan masalah-masalah lain lagi.

bateri iphone gelembung

Anda mengalami masalah masalah seperti di atas? Tidak perlu risau lagi, bawa dan tunjukkan sahaja kepada technician di iPro Cheras nescaya masalah anda pasti akan selesai. Handphone kesayangan anda pasti boleh berfungsi semula dengan cemerlangnya. Bagi pengguna Iphone, risau akan kos repair Iphone yang mahal? Jangan risau iPro Cheras menawarkan perkhidmatan dengan kadar yang sangat berbaloi. Keistimewaan iPro Cheras ini ialah servis yang dilakukan cepat dan tidak mengecewakan. Bagi yang mementingkan kualiti dan keoriginality barang sparepart yang digunakan, jangan risau kerana kesemua sparepart yang digunakan di iPro Cheras adalah original. Bukan ciplak ya! Dan yang paling penting setiap servis didatangkan dengan warranty yang pasti akan mengembirakan anda.

Apa istimewanya iPro Cheras?

Masih ada yang meragui dan tertanya tanya apakah istimewanya iPro Cheras ini sehingga saya berani mempromosikan khidmatnya kan? Ketahuilah anda semua bahawa iPro Cheras ini sangat berbeza dengan kedai repair handphone yang lain. Ini kerana mereka menawarkan:

 • Servis yang cepat
 • Servis berkonsepnkan face-to-face
 • Tak perlu risau sparepart original kena curi / tukar
 • Jaminan bateri atau sparepart original
 • Boleh set appointment awal melalui Whatsapp

ipro cheras pakar membaiki iphone

Servis yang ditawarkan sangatlah cepat dan puas hati. Kebanyakkan kedai biasanya, memerlukan kita untuk meninggalkan handphone kita bukan? Dan hal ini pastilah mengundang risau dihati kita. Selaku pengguna, saya juga adakalanya berasa was was akan isu menukar barang original di handphone saya kepada barang yang tidak original.

Repair iPhone face-to-face

Namun! Di iPro Cheras, hal ini tidak akan berlaku kerana technichian mereka akan membaiki handphone anda secara face to face siap dengan penerangan tentang masalah dan apa yang berlaku lagi tau. Jadi kebarangkalian untuk berlaku tukar barang sparepart original atau curi barang sparepart pastilah susahkan?

Repair iPhone di iPro Cheras

Servis yang cepat dari iPro Cheras juga menyebabkan ada dari pelanggan mereka yang tidak kisah untuk menunggu. Iyalah, dari terpaksa hantar dan tinggal tanpa mengetahui benar atau tidak apa yang dibaiki itu, baiklah mereka menunggu sahaja. Paling kuat sekitar 30 minit ke 45 minit sahaja masa yang diperlukan. Tambahan pula ruang menunggu yang disediakan juga selesa.

Testimoni Pelanggan Kedai Repair iPhone Murah di Cheras

Masih ada yang tidak percaya? Baik mari kita lihat testimoni dan review dari mereka yang pernah menggunakan servis iPro Cheras.

Testimoni pelanggan ipro cheras

Review dari pelanggan iPro Cheras yang happy dengan servis yang diberikan. Cepat dan !

Testimoni pelanggan ipro cheras

Testimoni pelanggan ipro cheras

Lagi review pelanggan iPro Cheras yang berpuas hati. Nampak, servis face to face disamping explanation tentang kerosakkan pasti membuatkan anda lebih tahu tentang gadget anda. Ilmu dapat dan handphone pun kembali sihat, seronok kan? Dan yang pasti, anda percaya dan yakin dengan servis di sini!

Testimoni pelanggan ipro cheras

Wajah Gembira Pelanggan Kedai Repair iPhone Murah di Cheras

pelanggan ipro cheras

pelanggan ipro cheras

pelanggan ipro cheras

Haa, jangan tak percaya ya, selain dari Melayu, Cina dan India juga turut mendapatkan servis di sini. 1Malaysia sangat tau.. Servis yang cepat, pantas, mesra pelanggan dan dipercayai mestilah menjadi sebab utama iPro Cheras ini menjadi pilihan mereka. Bagi yang baru mengetahui tentang iPro Cheras dan mempunyai masalah dengan handphone anda? Dapatkan segera servis dari mereka ok. Taip sahaja iPro Cheras di applikasi waze mahupun google maps atau boleh rujuk alamat di bawah. Ingat iphone ingat iPro ok, cepat cekap dan murah!

Lokasi Kedai Repair iPhone Murah di Cheras

logo ipro cheras

Jom Repair iPhone Murah di Cheras SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

59-2,jalan dwitasik 1 dataran dwitasik, Bandar Sri Permaisuri, 56000 cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

   
Jom Repair iPhone Murah di Cheras SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Repair iPhone Murah di Cheras SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: