Review
Aug 15, 2018, 4:17pm

Kedai Repair iPhone Murah Bangi Dengan ONETWOFIX


Shares507

Anda tercari-cari Kedai Repair iPhone Murah Bangi? Memang diakui susah nak mencari kedai repair yang betul-betul boleh dipercayai dan berpengalaman. Tetapi jika anda jumpa artikel ini percayalah bahawa. Apa yang dikongsikan adalah boleh dipercayai dan berpengalaman.

Kedai Repair iPhone Murah Bangi

Salah satu tanda-tanda iPhone anda semakin rosak adalah ia menjadi tidak tentu arah, sekejap boleh digunakan seperti biasa, sekejap lagi ia akan restart secara tiba-tiba. Nak guna untuk buat kerja pun terganggu, ini belum lagi nak layan wassap yang banyak dan mengambil foto untuk simpanan. Maklumlah, iPhone telah menjadi gadget wajib untuk lebih sejuta orang di dunia ini.

Jenis Kerosakan iPhone Yang Mungkin Anda Alami

iPhone yang canggih juga tidak terlepas daripada rosak dan mengalami masalah-masalah teknikal iPhone. Anda mungkin pernah mengalami situasi dimana iPhone bermasalah dan tidak lancar seperti biasa. Pada kebiasaannya, iPhone yang rosak sering mengalami masalah seperti ini.

jenis kerosakan Kedai Repair iPhone Murah Bangi

 • Skrin pecah
 • Bateri bermasalah
 • Kemasukan Air
 • Software bermasalah
 • Body iPhone
 • Kamera bermasalah
 • Loudspeaker Bermasalah
 • Butang volume suara tidak berfungsi
 • Butang on dan off tidak berfungsi
 • Mati dan tidak dapat dihidupkan lagi

screen iphone pecah Kedai Repair iPhone Murah Bangi

Kedai Repair iPhone Murah Bangi Dari ONETWOFIX

“Handfon buat hal lagi! iPhone pun bermasalah pula, asyik mati sahaja walaupun bateri penuh”.

tempat repair iphone murah area bangi

iPhone dan telefon bimbit pintar adalah teknologi harian yang kita gunakan dan cenderung untuk rosak sekiranya tidak dijaga dengan baik ataupun kerana mengalami masalah teknikal yang harus kita lihat. iPhone yang selalunya merupakan hadiah pemberian dari orang tersayang anda juga memerlukan khidmat pulih dari segi bateri, skrin, LCD, kamera dan lain-lain lagi. Bagi penduduk Kajang dan Bangi yang ingin memulihkan iPhone yang rosak seperti sediakala, kedai repair iPhone manakah yang menjadi pilihan anda?

ONETWOFIX Merupakan Kedai Repair iPhone Murah di Bangi dan Juga Kajang

lokasi onetwofix kajang bangi

iPhone tidak mudah rosak lagi dengan khidmat baik pulih One Two Fix One Two Fix kedai repair handphone dan iPhone ini mempunyai lokasi di Kajang, Selangor. Terdekat dengan anda yang merupakan warga Bangi dan Kajang, One Two Fix menawarkan pelbagai perkhidmatan membaiki iPhone dan smartfone dengan harga yang murah dan proses siap yang cepat dalam masa beberapa minit sahaja. Secara berhadapan face to face dengan anda, mereka akan terus membaiki iPhone anda dengan mudah, pantas dan berkualiti.

Servis Yang Ditawarkan Oleh One Two Fix Untuk Penduduk Bangi

tempat pilihan repair iphone di bangi

Kedai Repair iPhone Murah di Bangi One Two Fix menawarkan 3 jenis servis yang penting untuk anda pastikan iPhone anda boleh digunakan seperti yang sediakala dan lebih baik. Antaranya adalah repair handfone dan iphone, membaiki motherboard dan juga install software ke dalam iphone anda.

Repair Masalah SmartPhone / iPhone Anda di Kedai Repair iPhone Bangi

Anda boleh menghantar iPhone untuk dibaiki di One Two Fix tidak kira apa sahaja masalah yang iPhone anda alami.

baiki iphone murah di bangi kajang

Kemaskini / Set Semula Software IOS

iPhone anda yang tidak lengkap dengan software yang betul dan penting, boleh anda install di One Two Fix secara mudah dan cepat.

port repair iphone murah di bangi

Baikpulih Masalah Pada Motherboard

Motherboard adalah perkara asas yang memberi fungsi kepada iPhone dan smart fon anda. One Two Fix pakar dalam membaiki motherboard anda yang menyebabkan iPhone tidak bergerak seperti biasa, bateri menjadi kembong dan macam-macam lagi.

Jenis Smart Fon Dan iPhone Yang Boleh Dibaiki Di One Two Fix Solution

jenis iphone repair di bangi

Kedai Repair iPhone One Two Fix membolehkan anda membaiki smart fon dan juga iPhone yang pelbagai jenis model. Perkhidmatan membaiki telefon bimbit pintar adalah untuk semua jenis handfone seperti iphone, android, Huawei, Asus, Xiomi dan lain-lain lagi. Mari kita lihat senarai-senarai iphone yang boleh anda baiki di One Two Fix pula.

 • Iphone 4
 • Iphone 4S
 • Iphone 5
 • Iphone 5S
 • Iphone SE
 • Iphone 6
 • Iphone 6 Plus
 • Iphone 6S
 • Iphone 7
 • Iphone 7 Plus
 • Iphone 8
 • Iphone 8 Plus
 • Iphone X
 • Ipad

Perkhidmatan Dan Kedai Repair iPhone Bangi Anda di One Two Fix

repair iphone face to face di bangi kajang

Perkhidmatan membaik pulih iPhone anda dengan harga yang murah dan berpatutan di One Two Fix sudah terbukti dari dulu lagi. Ramai yang mendapatkan perkhidmatan yang cukup murah dan berkualiti disini, juga anda berpeluang mendapatkan khidmat nasihat mengenai penggunaan dan penjagaan iPhone dari staff One Two Fit. Betulkah kedai repair iPhone One Two Fix murah di Bangi dan Kajang? Mari kita lihat senarai harga repair iPhone di sini.

Pertukaran LCD iPhone Yang Baru

repair LCD iphone murah di bangi

LCD iPhone yang rosak dan pecah menjadikan gambar kamera anda tidak jelas dan fungsi-fungsi sistem iPhone tidak berfungsi dengan baik. LCD yang rosak juga akan menyebabkan bateri menjadi semakin kembung dan membesar. Sekiranya ia berlaku, anda terpaksa menyediakan bajet untuk membaiki bateri dan LCD sekaligus! Lebih baik anda membaiki segera LCD yang rosak supaya tidak menjadi lebih teruk lagi. Anda boleh mendapatkan LCD iPhone serendah RM80 dan LCD Android semurah RM14 sahaja.

repair iphone lcd murah di bangi
repair iphone lcd murah di bangi
repair iphone lcd murah di bangi
repair iphone lcd murah di bangi
repair iphone lcd murah di bangi
repair iphone lcd murah di bangi

Pertukaran Bateri iPhone Yang Baru

Bateri iPhone perlu ditukar sekiranya ia rosak atau mengalami tanda-tanda kerosakan seperti LCD terangkat naik sedikit ke atas daripada biasa, iPhone mati walaupun bateri penuh dan banyak, iPhone restart sendiri tanpa ditekan, peratusan bateri sentiasa menaik secara mendadak semasa caj dan lain-lain lagi. Semua tanda-tanda tersebut menunjukkan bateri anda mempunyai masalah. Sekiranya bateri iPhone mempunyai tanda-tanda tersebut, anda boleh terus mendapatkan servis pertukaran bateri di One Two Fix. Harga pertukaran bateri yang ditawarkan adalah murah dari RM50 sahaja.

tukar bateri iphone murah bangi
tukar bateri iphone murah bangi
tukar bateri iphone murah bangi
tukar bateri iphone murah bangi

Perkhidmatan Lain-Lain

One Two Fix turut membantu anda dalam menyelesaikan masalah iPhone anda yang lain seperti masalah iPhone termasuk air, iPhone retak, software bermasalah, body iPhone perlu ditukar dan pelbagai lagi masalah yang anda alami. Perkhidmatan disini sangat murah dan berbaloi berbanding kedai repair iPhone di luar sana.

repair iphone water damage murah di bangi kajang

 • Menyelesaikan masalah memori phone yang berlakunya error
 • Masalah pada filmware atau usb
 • Masalah ketika update berlaku
 • Masalah pada media untuk restore
 • Masalah antivirus
 • Masalah line internet yang tidak dapat detect
 • Bateri kembung dan menjadi bentuk pelik
 • Tidak boleh on dan off iPhone
 • Corrupt ketika download dan pelbagai lagi

kerosakan water damage iphone repair bangi

Kelebihan Repair iPhone Murah Bangi One Two Fix

Banyak kelebihan dan keistimewaan yang boleh anda nikmati dengan menggunakan perkhidmatan di One Two Fix. Mereka bersedia menerima apa sahaja masalah melibatkan iPhone dan Android fon anda dan akan memberi yang terbaik dalam menyiapkannya. One Two Fix memuaskan hati ramai pelanggan malah menjadi pilihan nombor satu pelanggan yang menetap di Bangi dan Kajang.

1. Servis Cepat Dan Pantas

kelebihan servis iphone onetwofix bangi kajang

Perkhidmatan repair iPhone terutamanya pertukaran bateri baru mengambil masa yang sangat cepat iaitu sekitar 10 hingga 15 minit sahaja. Anda tidak perlu bosan menunggu lama dan boleh menggunakan iPhone anda segera tanpa perlu datang mengambilnya semula.

2. Konsep Repair Face To Face

repair iphne face to face terbaik bangi

Dengan menggunakan konsep repair secara face to face, anda sendiri boleh melihat mereka membaiki iPhone anda dan tidak perlu khuatir akan kes curi atau tukar spare part original iPhone anda yang sering berlaku baru-baru ini.

3. Jaminan Bateri Original

sparepart iphone original terbaik bangi

Bagi anda yang mengalami masalah bateri dan perlu menukar bateri, anda akan diberi bateri original 100% dan bukan bateri secondhand. Ia sangat berpatutan dengan nilai harga yang anda bayar dan beli. Kedai Repair iPhone Murah Bangi One Two Fix sangat mementingkan kualiti perkhidmatan dan keaslian spare part dalam menjadikan iPhone anda sangat berkualiti dan berbaloi.

4. Pakar Dan Berpengalaman

repair iphone bangi trusted

Staff atau pekerja yang membantu menyelesaikan masalah anda di One Two Fix dan pakar dan berpengalaman dalam mengendalikan masalah iPhone anda. Anda boleh merujuk kepada mereka akan masalah iPhone anda dan mengetahui punca dan cara penyelesaiannya. Ia sangat istimewa kerana anda juga dapat menambah ilmu pengetahuan anda dan mendapat perkhidmatan yang cukup bagus dari mereka yang berpengalaman.

5. Harga Murah Dan Berpatutan

Kedai Repair iPhone Murah Bangi harga berpatutan

Harga untuk repair iPhone, Android serta perkhidmatan lain seperti pemasangan software dan lain-lain lagi sangat murah dan berpatutan. Benar kata penduduk Bangi dan Kajang, Repair iPhone Murah Bangi dengan One Two Fix adalah kedai repair handfon dan iPhone yang paling murah di Bangi dan Kajang. Semua orang mampu membaiki iPhone di One Two Fix dan mampu mendapatkannya dalam masa sehari sahaja berdasarkan masalah kerosakan iPhone anda.

6. Pelbagai Perkhidmatan Dan Servis

Kedai Repair iPhone Murah Bangi untuk student

Perkhidmatan dan servis yang ditawarkan kepada anda semua sangat lengkap dan pelbagai. Apa sahaja masalah iPhone anda boleh anda repiar dan check kerosakan di sini. Anda tidak perlu ke mana-mana lagi untuk install software dan repair motherboard. Hanya di One Two Fix sahaja, semua boleh dilakukan dengan mudah, senang dan pantas.

7. Dipercayai Dan Diyakini Ramai

Kedai Repair iPhone Murah Bangi diyakini di bangi

Kedai Repair iPhone Murah Bangi sangat diyakini dan dipercayai ramai terutamanya mereka yang menetap di Bangi dan Kajang yang telah berpeluang datang ke kedai mereka. Ia sangat diyakini ramai kerana kualitinya sangat terbaik dan harganya murah dan mampu dibaiki oleh semua orang. Dengan erti kata lain juga, ramai yang mencari One Two Fix bagi membaiki iPhone mereka yang bermasalah.

Testimoni Pelanggan ONE TWO FIX Repair iPhone Murah di Bangi

Kedai Repair iPhone Murah Bangi testimoni repair

testimoni repair iphone di bangi Kedai Repair iPhone Murah Bangi

testimoni repair Kedai Repair iPhone Murah Bangi

Jom Repair Iphone Murah di One Two Fix Kedai Repair iPhone Bangi

Beruntungnya anda yang menetap atau berada berhampiran dengan One Two Fix di Bangi dan Kajang. Kedai repair iPhone yang sangat murah dan disukai ramai ini adalah Kedai Repair iPhone Murah Bangi dan tidak pernah mengecewakan. Sekarang mungkin anda sedang mengalami masalah iPhone rosak tetapi masih tengah mencari kedai baiki iPhone kan? Apa kata anda membaiki iPhone di kedai repair iPhone One Two Fix yang murah dan mudah ini? Jom hubungi One Two Fix di wassap untuk bertanya soalan atau membuat appointment.

kedai onetwofix Kedai Repair iPhone Murah Bangi

ONE TWO FIX | Kedai Repair iPhone Murah di Bangi
Hotline 1: Tekan untuk telefon (011-31121105) | Tekan untuk WhatsApp
No. Kedai: Tekan untuk telefon (03 8211 5933)
Facebook: One Two Fix Bangi – Face2Face Smartphone Repairing
Website: https://www.onetwofix.com.my/

Alamat:
Lot 2781, Jalan Rangkaya Sutan, Sungai Merab Luar, 43000 Kajang, Selangor

Waktu Operasi: 11 pagi hingga 9 malam

Jom Repair Iphone Murah di One Two Fix Kedai Repair iPhone Bangi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Repair Iphone Murah di One Two Fix Kedai Repair iPhone Bangi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Repair Iphone Murah di One Two Fix Kedai Repair iPhone Bangi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: