Kedai Repair Handphone di KL & Putrajaya

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Handphone rosak? Alaa. macam mana nak hubungi kesayangan. Handphone asyik tersekat? Berat? Nak bukak whatsapp pun lambat? Aduh, dah jadi punca bergaduh dengan kesayangan kan? Handphone terjatuh dan skrin retak?. Pening kepala memikirkan kerosakan handphone ni kan? Mana taknya penggunaan handphone dewasa ini telah menjadi suatu keperluan.

Kedai Repair Handphone di KL

Bagi mereka yang berada di sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya, Bangi dan kawasan yang berdekatan haa… ada berita baik untuk anda. Sebelum nak baiki mesti ada yang akan buat survey dulu kan? Haa apa kata anda masukkan sekali kedai ni dalam list survey anda. Mana tahu dari survey jatuh ke hati dan terus hantar repair dekat sini.

Menjual, Membaiki Smartphone dan Menjual Aksesori

BenAbas Gadget “Make Things Happen”, haaa. Nampak cogan kata tu? Sesuai sangat ok dengan perkhidmatan yang ditawarkan. BenAbas Gadget menyediakan perkhidmatan membaiki segala jenis masalah handphone anda. Beroperasi di alamat Jalan Presint 9G Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia . Jadi khusus untuk penduduk di sekitar Putrajaya dan yang berdekatan, boleh lah mencuba perkhidmatan mereka. Walaupon tidak mempunyai kedai, tapi BenAbas Gadget ini telah pun beroperasi sejak tahun 2014 lagi.

Kedai Repair Handphone di KL

BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki smartphone dan juga menjual aksesori tambahan gadget. Antara aksesori dan spare part yang ada untuk servis yang disediakan seperti bateri, glass protector dan juga component dalaman. Sebenarnya terdapat banyak lagi tau aksesori yang boleh didapati dari BenAbas Gadget ini. Ingin mengetahui servis pembaikian yang ditawarkan ya?

Repair Handphone Software dan Hardware Android & iOS

Ok.. BenAbas Gadget ini menawarkan servis baikpulih hardware dan software semua jenis handphone yang berasaskan Android dan iOS. Antaranya seperti masalah on/off pada handphone, handphone tak boleh cas, bateri cepat habis, sebarang masalah dan penggantian skrin dan juga masalah software.

Masalah software? Haa.. masalah software yang dimaksudkan seperti masalah networking/sim kad, handphone asyik restart dengan sendirinya, upgrade/downgrade ROM dan banyak lagi lah. Sebab itu cogan kata BenAbas Gadget ni “Make Things Happen” senang cerita sebarang masalah handphone yang anda alami bolehlah anda refer di sini.

Kedai Repair Handphone di KL

Haa. cuba tengok peralatan peralatan yang digunakan? Work station yang lengkap ok. Jangan ingat nak membaiki handphone kena di kedai cantik je tau. Adakalanya, servis dari rumah seperti ini lagi tip top dan murah dari kedai kedai lain. Masih ragu ragu dengan kepakaran mereka? Jom lihat hasil kerja mereka.

Kedai Repair Handphone di KL

Kedai Repair Handphone di KL

Setiap hasil kerja mereka akan disertakan dengan penerangan mengenai masalah sebenar handphone pelanggan mereka. Yang menyeronokkan tu siap ada sesi perbincangan dan tawar menawar tau. Sehingga pelanggan mereka bersetuju. Best bukan?

Kedai Repair Handphone di KL

Kedai Repair Handphone di KL

Membaiki masalah handphone berat disebabkan oleh aplikasi yang terlampau banyak. Yang lebih menarik BenAbas Gadget ini hanya akan menukar dan membaiki kerosakan seperti yang dimaklumkan oleh pelanggan sahaja, melainkan kerosakan itu berkait dan lebih baik di tukar barulah mereka akan menyarankan pelanggan mereka untuk menukarnya. Itu pun diatas persetujuaan pelanggan mereka. Haaa.. jadi isu kos pembaikian yang melebihi dari bajet anda pasti tidak akan timbul.

Kedai Repair Handphone di KL

Kedai Repair Handphone di KL

BenAbas Gadget Yang Berpenglaman dan Tidak Membebankan Pelanggan

BenAbas Gadget juga akan memastikan perkhidmatan yang ditawarkan tidak membebankan pelanggan mereka. Senang cerita, pengalaman membaiki handphone anda di BenAbas Gadget pasti tidak membebankan anda. Mereka juga mesra pelanggan tau. Jadi, sebelum mendapatkan perkhidmatan mereka anda boleh la menghubungi mereka terlebih dahulu. Jangan risau, setiap pertanyaan anda pasti akan dijawab.

Kedai Repair Handphone di KL

Nampak? Haa… kan dah cakap setiap pertanyaan pasti akan dijawab sebaik mungkin oleh BenAbas Gadget tau. Jadi, tak hairanlah review yang diberikan kepada BenAbas Gadget ni full star! Cukup untuk membuktikan kepuasan pelanggan mereka. Jadi untuk anda semua penduduk Putrajaya dan kawasan yang berdekatan, cepat usha BenAbas Gadget cepat!

Hubungi Repair Handphone di KL & Putrajaya Ini Sekarang !

Kedai Repair Handphone di KL

Untuk sebarang pertanyaan lanjut anda boleh terus berhubung dengan owner BenAbas Gadget melalui aplikasi whatsapp iaitu Muhammad Asyraf. Macam yang tertera di kad business di atas ni. Bagi yang nak melihat hasil kerja BenAbas Gadget  sila layari Facebook mereka

BenAbas Gadget ( https://www.facebook.com/rhandphone/ )

Terdapat banyak lagi hasil kerja mereka beserta dengan penerangan masalah, penyelesaian gambar dan video. Haa.. Lagi sekali, untuk penduduk di Putrajaya, Serdang, Cyberjaya, Bangi, Kajang dan juga Kuala Lumpur jangan lupa ok.

Kedai Repair Handphone di KL & Putrajaya

Handphone anda bermasalah? Ingat lah BenAbas Gadget, they can make things happen tau! Handphone yang dah lama tak hidup, skrin yang demam kus kus lampu berkedip kedip tu eh! Semua lah.. Pasti akan ok lepas kena sentuhan dari BenAbas Gadget ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *