Review
Jun 5, 2018, 8:19am

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi


Pasti anda pernah mempunyai apa –apa majlis atau sesuatu yang istimewa di dalam hidup anda yang membuatkan anda mahu memastikan kenangan tersebut boleh diingati dalam masa yang panjang. Salah satu cara yang membuatkan anda boleh mengingati perkara tersebut adalah dengan mengabdikan ia di dalam bentuk barangan. Salah satu caranya ialah dengan mencipta T-shirt yang boleh dipakai oleh semua orang yang ada pada waktu tersebut.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Baju

Anda perlu mencari kedai cetakan yang boleh mencetak T-shirt yang anda mahukan mengikut design yang anda telah cipta sendiri agar ia kelihatan lebih istimewa. Terdapat pelbagai kedai yang boleh melakukan cetakan T- shirt pada masa kini, namun anda perlu mempertimbangkan ciri –ciri ini sebelum anda memilih kedai tersebut untuk mencetak T-shirt anda.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Heat Press

Tips Untuk Memilih Kedai Printing T-Shirt

Kedai printing yang ada pada masa kini membolehkan anda memilih sendiri namun anda boleh melihat dan mengikuti cara yang bakal dikongsikan di bawah agar anda berpuas hati dengan T-shirt yang dibuat.

1. Harga Yang Berpatutan

Anda perlu memilih kedai yang menawarkan harga yang berpatutan berdasarkan kualiti T-shirt yang ditawarkan. Harga yang terlalu rendah boleh menyebabkan kualiti T-shirt anda boleh terjejas kerana harga terlalu murah bermaksud bahan yang digunakan juga tidak berkualiti. Harga yang terlalu mahal pula menunjukkan bahawa kedai tersebut hanya mengambil untung.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Fabrik

2. Jenis T-Shirt Yang Digunakan

Jenis T-shirt yang digunakan juga boleh menjadi salah satu ciri yang anda perlu lihat ketika anda mahu memilih kedai printing tersebut. Pastikan T-shirt yang digunakan diperbuat daripada bahan yang tahan lama dan juga tidak mudah terkoyak. Antara bahan T-shirt yang tahan lama adalah 100% cotton, micro fibre dan juga fabrik polyester. Kain T-shirt dari jenis ini adalah selesa untuk dipakai dan juga tahan lama.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Warna

3. Kualiti Warna Printing

Kedai printing yang baik akan menyediakan sampel T-shirt yang telah dicetak dan dari situ, anda boleh melihat warna cetakan yang berada pada T-shirt tersebut. Warna yang terang dan jelas akan membuatkan T-shirt anda kelihatan lebih cantik jadi pastikan anda telah melihat sampel yang diberikan sebelum anda memilih kedai T-shirt tersebut.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Pilihan

4. Jenis Printing Yang Digunakan

Jenis printing yang digunakan adalah seperti Sublimation, Silkscreen, Heatpress, HDprint, HDtransfer & juga sulam. Jenis Silkscreen(CMYK) & Heatpress memakan kos yg lebih rendah. Kualiti pula setara dengan harganya. HDprint & HDtransfer adalah teknologi baru yg dinaiktaraf dari silkscreen & heatpress. Kualiti dalam HD, lebih terperinci. Manakala printing sublimation pula, teknologi baru yang tiada had warna, tiada had design tetapi buat ini hanya boleh dicetak pada kain jersi (polyster) sahaja.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Mesin

5. Design T-Shirt Printing

Anda juga perlu mencari kedai yang boleh menerima design yang pelbagai agar anda boleh mendapatkan T-shirt dengan design yang anda mahukan. Hal ini kerana, ada kedai printing yang hanya menyediakan printing jenis silkscreen dan tidak boleh membuat cetakan yang rumit. Jadi, pastikan anda memilih kedai yang boleh mencetak pelbagai design mengikut material T-shirt yang disediakan.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Tekan

6. Tempoh Yang Diperlukan

Kedai printing T-shirt mempunyai tempoh yang berbeza untuk menyiapkan T–shirt yang anda tempah jadi pastikan anda mendapatkan kedai printing yang boleh menyiapkan tempahan anda dalam masa yang singkat dan menghasilkan T-shirt yang berkualiti. Anda boleh memberikan tempoh kepada kedai printing tersebut untuk menyiapkan T-shirt anda untuk memudahkan urusan.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Sulam

NSK Printing | Kedai Printing T-shirt Terbaik di Sungai Besi

Anda perlukan T-shirt untuk majlis istimewa anda atau untuk group sukan anda? Apa kata anda gunakan perkhidmatan NSK Printing untuk mencetak pelbagai T-shirt yang anda perlukan. Mereka beroperasi hampir dua tahun. Pada awalnya, mereka berjinak – jinak dengan printing baju dengan kos yang rendah dan selepas setahun, mereka mengembangkan sayap ke sublimation printing. Kini, mereka dikenali sebagai sublimation Xpert.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Logo

Selain dari sublimation printing, mereka juga menyediakan pelbagai servis cetakan yang lain seperti silkscreen, HDprint dan juga Embroidery. Jadi, anda boleh mendapatkan pelbagai jenis cetakan yang berkualiti tinggi daripada NSK Printing. Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan jadi anda tidak perlu risau untuk menempah T-shirt yang dimahukan dari NSK Printing.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Cepat

Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan NSK Printing

NSK Printing mempunyai pelbagai kelebihan yang membuatkan anda wajib memilih mereka untuk mencetak T-shirt anda. Antara kelebihan memilih NSK Printing adalah;

1. Tahan Lama Dan Lasak

Material T-shirt yang digunakan oleh NSK Printing adalah fabrik polyster. Material ini merupakan bahan yang amat tahan lasak jadi anda boleh melakukan pelbagai aktiviti yang lasak dan ia masih boleh dipakai. Selain itu, fabrik polyster adalah jenis kain yang selesa untuk dipakai dan tidak panas jadi anda boleh bersukan menggunakan T-shirt ini.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Merah

2. Design Warna Yang Penuh

Cetakan menggunakan sublimation printing membolehkan anda untuk meletakkan design dan warna yang penuh. Anda tidak perlu mengehadkan design anda di atas T-shirt kerana sublimation printing boleh menerima design yang rumit dan warna yang pelbagai. Lakukan apa sahaja design yang anda mahukan kerana NSK Printing akan memastikan T-shirt anda kelihatan cantik untuk dipakai.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Pantas

3. Kekal Dan Tidak Luntur

Warna cetakan oleh NSK Printing adalah jelas dan tidak luntur meskipun anda mencuci T-shirt anda menggunakan mesin basuh. T-shirt tersebut juga akan kelihatan baru meskipun anda telah memilikinya dalam masa yang lama kerana warna tersebut tidak akan pudar. Sublimation printing adalah jenis printing yang paling sesuai untuk fabrik polyster jadi ia akann kekal lebih lama.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Bagus

4. Custom Made T-Shirt

NSK Printing menerima pelbagai tempahan untuk cetakan T-shirt. Anda boleh menempah custom – made T-shirt aktiviti sukan, kumpulan / kelab atau personalised uniform untuk branding business anda. NSK Printing akan memastikan design yang anda cipta akan kelihatan jelas di atasT-shirt anda.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Mesra

5. Harga Yang Berpatutan

Harga yang ditawarkan oleh NSK Printing adalah amat berpatutan iaitu RM 30 – RM 40 sehelai. Harga ini adalah amat berpatutan kerana bahan yang digunakan untuk membuat T – shirt tersebut adalah berkualiti dan warna T-shirt juga kekal dan tidak luntur. Anda boleh menggunakan T-shirt tersebut dalam tempoh masa yang lama.

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Tepat

Testimoni Para Pelanggan NSK Printing

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Kesan

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Testimoni

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Murah

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Hitam

Kedai Printing T-Shirt Terbaik Di Sungai Besi Kanak Kanak

Dapatkan T-Shirt Custom Anda Dari NSK Printing Sekarang!

NSK Printing menawarkan harga berpatutan dengan kualiti kain yang terbaik untuk setiap tempahan T-shirt anda. Jadi, jangan berlengah lagi, hubungi NSK Printing untuk membuat tempahan hari ini juga. Pengeposan juga dibuat untuk tempahan diluar kawasan. Nak print baju, ingat NSK Printing.

NSK PRINTING | PRINT T-SHIRT TERBAIK DI SUNGAI BESI
Hubungi
 : Tekan untuk Telefon (016-7528889) Tekan untuk Whatsapp
Facebook : Printing Tshirt TerMurah – NSK Tees Printing
Instagram : @printing.tshirt.murah.2708

Alamat:
NSK Printing
Lot W, MCH Bistro, Jalan Tasik Selatan 30D, Desa Tasik 57000 Sg.Besi, Kuala Lumpur

Google Maps: Klik untuk buka lokasi di Google Map

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: