Review
Jun 7, 2018, 2:12pm

Kedai Printing Murah Di Kuantan


Di zaman yang moden dan canggih sekarang ni, tak hairanlah banyak perkhidmatan secara online yang dah wujud. Begitu juga la dengan perkhidmatan printing. Terdapat banyak kedai printing yang membuat jualan secara online. Tapi anda kena pastikan kedai yang anda pilih adalah tepat dan dijamin kualitinya.

Kedai Printing Murah Di Kuantan Cepat

Tips Untuk Anda Memilih Syarikat Printing

Di sini kami ingin kongsikan beberapa tips untuk anda memilih syarikat printing.

1. Layari Website Syarikat Yang Anda Ingin Survey

Kedai Printing Murah Di Kuantan Logo

Bagi syarikat yang tersusun mereka sangat mementingkan imej & reputasi di kalangan pelanggan. Oleh yang demikian, sebagai pelanggan yang sedang mencari-cari kedai yang sesuai hendaklah membuat survey ringkas melalui website yang ada, perhatikan kepada klien-klien lepas untuk syarikat tersebut. Di situ kita boleh menilai overview secara ringkas untuk keseluruhan syarikat

2. Testimonial Daripada Pengguna

Kedai Printing Murah Di Kuantan Cantik

Ini merupakan tulang belakang kepada sesebuah syarikat dan ini merupakan antara ciri terpenting semasa menjalankan penilaian ke atas syarikat. Buat survey ringkas terhadap peratusan testimonial pelanggan yang membuat komen, cara paling mudah semestinya melalui social media seperti facebook, instagram, twitter dll. Ini kerana syarikat yang baik, mereka akan highlightkan semua testimonial yang ada samada positif atau negatif kerana ia menunjukkan mereka komited untuk menambah baik perkhidmatan sedia ada kepada yang lebih efektif.

3. Kadar Kekerapan Update Di Media Sosial

Kedai Printing Murah Di Kuantan Media

Kebanyakan pelanggan pada hari ini mempunyai akaun social media samada facebook, instagram dll, dengan ini mereka akan lebih mudah untuk mengakses segala maklumat berkenaan syarikat cetak baju yang ada. Page yang aktif dan kerap mengemaskini page mereka membuktikan bahawasanya mereka melakukan kerja-kerja yang berterusan dan bukan bermusim. Pengalaman kami sendiri semasa melakukan survey untuk syarikat cetak baju, page yang lama tidak dikemaskini akan menyebabkan impression terhadap page yang sedia ada akan sedikit sebanyak mempengaruhi. Boleh jadi page yang lama tidak dikemaskini sudah tidak menjalankan perniagaan dari pandangan seorang pelanggan.

4. Cara Melayani Pelanggan (Customer Service)

Kedai Printing Murah Di Kuantan Lelaki

Sebagai pelanggan, customer service menjadi salah satu kayu ukur untuk menilai prestasi sesebuah syarikat. Ini kerana di dalam perniagaan, ia adalah lebih kepada menyelesaikan masalah pelanggan. Bukan sahaja sebelum pembelian, tetapi juga selepas melakukan pembelian. Kedai printing@syarikat yang masih melakukan penambahbaikan dan folllow up terhadap servis mereka walaupun selepas pembelian menunjukkan mereka sangat mengutamakan pelanggan dalam semua aspek. Ini membantu pelanggan untuk menilai, seterusnya meletakkan kepercayaan terhadap sesuatu kedai.

Kedai Printing Murah Di Kuantan – A&Q Digital Photoworks

A&Q Digital Printworks ialah sebuah syarikat printing yang berpusat di Kuantan, Pahang. Fokus A&Q Digital Printworks ialah menawarkan khidmat printing dengan harga yang berpatutan kepada seluruh warga Malaysia secara online dan offline.

Kedai Printing Murah Di Kuantan Sticker

Memandangkan A&Q Digital Printworks mempunyai production sendiri, harga yang A&Q Digital Printworks boleh beri kepada anda sangat berpatutan.

Kedai Printing Murah Di Kuantan Bunting

Kedai A&Q Digital Printworks menyediakan pelbagai perkhidmatan percetakan dan pengiklanan seperti banner, bunting, sticker perkhidmatan mencetak baju & banyak lagi. A&Q Digital Printworks menawarkan harga yang sangat berpatutan. Tempoh masa menyiapkan 1 hari sahaja mengikut kuantiti anda.A&Q Digital Printworks juga menghasilkan rekaan grafik yang sangat kreatif.

Percetakan Digital | A&Q Digital Printworks

Percetakan digital merujuk kepada kaedah percetakan daripada imej berasaskan digital terus ke pelbagaian media. Contoh percetakan digital adalah seperting fotostat, bisnes kad, risalah, sijil, sticker, buku menu, poster dan lain-lain.

Kedai Printing Murah Di Kuantan Merah

Pengiklanan | A&Q Digital Printworks

Pengiklanan boleh dilakukan dengan menggunakan banner, bunting, backdrop, signboard, counter table dan lain-lain. Banner dan banting adalah cara yang cepat dan berkesan untuk mempromosikan perkhidmatan atau produk anda kepada orang ramai. Terdapat 3 jenis stand yang biasa digunakan untuk menggantungkan banting iaitu T stand, X stand dan roller up stand. Di A&Q Digital Printworks terdapat beberapa jenis signboard untuk proses pengiklanan.

Kedai Printing Murah Di Kuantan Lampiran

Lain-lain Perkhidmatan | A&Q Digital Printworks

A&Q Digital Printworks membuat perkhidmatan hard cover, cop, buku binding dan lain-lain. Kebiasaannya hard cover dibuat oleh pelajar dan pekerja syarikat.

Kedai Printing Murah Di Kuantan Yasin

Selain itu, A&Q Digital Printworks mempunyai pelbagai jenis cop. Cop dibuat mengikut saiz yang dipilih oleh pelanggan.

Kedai Printing Murah Di Kuantan Cop

A&Q Digital Printworks juga menyediakan perkhidmatan binding seperting tape binding, perfect binding, binding comb, binding roll dan stapler.

Produk Promosi Dan Penjenamaan | A&Q Digital Printworks

A&Q Digital Printworks juga menghasilkan produk penjenamaan seperting mug printing, keychain, pen, button bage, calender dan lain-lain mengikut kehendak pelanggan.

Kedai Printing Murah Di Kuantan Banner

Kenapa Harus Memilih A&Q Digital Printworks?

A&Q Digital Printworks merupakan syarikat bumiputera yang mula beroperasi sejak 2015. Antara kelebihan A&Q Digital Printworks adalah;

1. Kualiti Terbaik

Kedai Printing Murah Di Kuantan Baju

A & Q Digital Printworks berikan kualiti produk terbaik untuk pelanggan A & Q Digital Printworks. Anda juga ada pilihan mengikut bajet anda.

2. Kredibiliti A & Q Digital Printworks

Kedai Printing Murah Di Kuantan Hadiah

Ramai pelanggan A & Q Digital Printworks mengulangi tempahan kepada A & Q Digital Printworks untuk membekalkan produk printing berkualiti kepada mereka. Ini menunjukkan pelanggan mempercayai servis dari A & Q Digital Printworks.

Apa Kata pelanggan A & Q Digital Printworks

Kedai Printing Murah Di Kuantan Sijil

Kedai Printing Murah Di Kuantan Puas Hati

Kedai Printing Murah Di Kuantan Testimoni

Jom Tempah di A & Q Digital Printworks Sekarang

Tidak perlu mencari lagi untuk servis mencetak. Di A & Q Digital Printworks, anda akan dapat merealisasikan impian anda. Produk yang berkualiti dan harga yang murah ditawarkan untuk anda hanya di A & Q Digital Printworks. Mereka sudah mencetak di Raihan Printing. Anda bila lagi?

Kedai Printing Murah Di Kuantan Hubungi

 A & Q Digital Printworks | KEDAI PRINTING MURAH DI KUANTAN
Hotline: Tekan untuk telefon (016-9242447) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: anqPrintworks

Jom Tempah di A & Q Digital Printworks SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Tempah di A & Q Digital Printworks SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Tempah di A & Q Digital Printworks SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: