Review
Apr 1, 2018, 8:49am

Kedai Beli dan Jual Emas Terpakai Murah Di Melaka


jual emas terpakai melaka

Barang kemas sangat bernilai biarpun telah rosak atau patah kerana setiap tekstur emas tersebut mempunyai nilainya yang tersendiri. Oleh itu, tidak hairanlah emas merupakan aset yang sentiasa bertambah nilainya dan emas terpakai juga menjadi buruan pembeli serta penjual di luar sana. Siapa kata emas terpakai tidak bernilai?

kedai emas terpakai melaka

Anda boleh menjual semula emas terpakai, emas yang rosak atau patah dengan harga yang berpatutan tetapi sangat berkualiti tinggi. Kini, banyak kedai emas yang menawarkan penjualan serta pembelian emas terpakai dan rosak dengan harga yang murah. Begitu juga dengan jualan surat pajak dan pelbagai bentuk emas yang lain. Anda perlukan pembeli barangan kemas atau emas-emas anda?

ZNZ VENTURE – Beli & Jual Emas Terpakai

kedai beli emas patah terpakai

ZNZ Venture merupakan sebuah perusahaan kedai emas yang menawarkan servis jual beli emas terpakai dengan harga yang berbaloi dan berpatutan bertapak di Kota Fesyen, MITC Melaka. ZNZ Venture sangat berpengalaman dalam menguruskan perkhidmatan berkaitan emas dan mempunyai pengetahuan yang luas dalam bidang trading dan jual beli emas terpakai. Mereka merupakan syarikat emas yang sangat dipercayai dan mendapat permintaan ramai bagi anda yang ingin menjual dan membeli emas terpakai.

Produk Emas Jual Beli Di ZNZ Venture

produk jual beli emas terpakai

ZNZ Venture menawarkan urusan jual beli emas baru pelbagai bentuk dan design, emas lama, emas yang rosak atau patah, pelbagai bentuk barang emas, emas tulen dan juga surat pajak. Mari kita lihat satu persatu emas yang boleh dijual beli di sini.

1. Emas Lama

jual emas lama terpakai

Emas lama milik anda yang tidak anda gunakan lagi boleh dijual di ZNZ Venture. Anda tidak perlu risau mengenai keadaan emas dan nilainya kerana pihak ZNZ Venture akan melakukan penilaian emas terlebih dahulu sebelum menyatakan sebut nilai harga.

2. Emas Patah Atau Rosak

jual emas patah rosak

Emas seperti gelang emas, rantai, bar emas dan sebagainya yang sudah patah atau rosak juga diterima oleh pihak mereka. Tidak kira apa kerosakan emas tersebut, anda boleh menjualnya di sini.

3. Beli Emas Terpakai

belian emas harga tinggi

Emas terpakai bermaksud emas yang telah anda dan keluarga gunakan sekian suatu masa dahulu dan sekarang tidak lagi menggunakannya. Banyak emas terpakai di rumah yang terbiar boleh anda jualkan di ZNZ Venture. Mereka membeli emas terpakai berdasarkan nilai ujian emas tersebut

4. Beli Surat Pajak

surat pajak gadai emas

Surat pajak juga boleh dijual beli di ZNZ Venture. Mereka menerima surat pajak gadai cina, Ar-rahnu dan juga bank-bank yang terlibat. Anda boleh menjual surat pajak anda di sini daripada membiarkan ia tamat tempoh begitu sahaja.

5. Emas Pelbagai Bentuk

jual syiling jongkong emas

Selain dari emas terpakai, lama dan rosak atau patah, anda boleh menjual beli pelbagai bentuk jenis emas seperti barang kemas, syiling, dinar, jongkong, cast bar, minted bar dan lain-lain lagi.

6. Emas Tulen

beli emas tulen melaka

Pihak ZNZ Venture juga merupakan pembeli emas tulen yang berketulinan 375, 585, 750, PAUN, 835, 22K, 916, 995, 999 dan 999.9. Ketulinan emas anda akan dinilai dan ditentukan harganya.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan Oleh ZNZ Venture

perkhidmatan beli emas terpakai melaka

 • Anda boleh terus hubungi dan berurusan dengan mereka secara online
 • ZNZ Venture akan ke tempat anda (kawasan sekitar melaka, negeri sembilan, johor, kuala lumpur, selangor) setelah urusan jual beli dipersetujui melalui call, WhatsApp, Telegram dan sebagainya.
 • Ujian dan penilaikan emas anda dilakukan mengikut grade emas bagi memudahkan proses sebut harga sebelum urusan jual beli dilakukan.
 • Proses Penghantaran dilakukan dimana anda boleh menghantar bungkusan melalui courier service yang terdekat kepada mereka.
 • Setelah barang sampai, mereka akan membuat semakan dan ujian terhadap emas tersebut serta memberikan sebut harga kepada anda.
 • Proses pembayaran secara tunai atau bank transfer secara terus kepada anda.

Kelebihan Jual Beli Emas Terpakai di ZNZ Venture

kelebihan jual beli emas terpakai

 • Merupakan pembeli emas yang dipercayai dan diyakini ramai
 • Membeli pada harga yang tinggi mengikut harga dunia
 • Pembeli yang berpengalaman dan boleh memberi khidmat nasihat sebelum menjual
 • Anda dapat menjimatkan tenaga dan kos kerana pembeli akan datang ke tempat anda
 • Memudahkan cara jualan emas melalui sistem postage bagi anda yang menetap jauh
 • Perkhidmatan jual beli yang mudah, telus dan cepat
 • Terbuka untuk jualan per unit dan jualan pukal
 • Info dan maklumat barang emas seperti harga harian boleh dilihat di Channel Telegram
 • Pengambilan agent (runner) dialu-alukan
 • Kadar kiraan yang jelas dan tiada cas terlindung.

ZNZ Venture Kedai Emas Terpakai Murah

emas terpakai terbaik murah

ZNZ Venture menawarkan pelbagai perkhidmatan jual beli barang emas terpakai, lama, rosak, barang emas pelbagai bentuk dan juga surat pajak. Anda yang memerlukan perkhidmatan jual beli boleh mendapatkannya dengan harga murah dan berpatutan. Kedai emas mesra pengguna ini sentiasa memastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan, barangan emas dan juga memberi manfaat kepada anda semua.

Jom Jual Beli Emas Terpakai Murah Di ZNZ Venture

jual emas terpakai murah di melaka

ZNZ Venture sentiasa memberi yang terbaik untuk anda dimana mereka membuka peluang kepada anda untuk menjual barangan emas yang terpakai dan rosak disini, serta memudahkan anda mendapatkan wang hasil dari surat pajak dan emas-emas lain seperti syiling, jongkong dan sebagainya. Nak urusan jual beli siap dengan cepat dan mudah? Jom jual beli emas terpakai bersama ZNZ Venture sekarang!

ZNZ VENTURE | KEDAI BELI DAN JUAL EMAS TERPAKAI MURAH DI MELAKA
No Telefon: Tekan untuk telefon (012-3158970) | Tekan untuk WhatsApp

Lokasi Perniagaan:
No 5, Jalan KF1, Kota Fesyen MITC 75450, Melaka

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: