Review
Aug 30, 2019, 9:00am

Katering Aiskrim Murah Di Shah Alam, Puchong, Subang Jaya Untuk Majlis dan Kenduri


Sebut sahaja aiskrim pastinya anda sedang terbayang keenakan rasa ais krim kegemaran anda. Aiskrim sememangnya disukai ramai, lebih-lebih lagi kanak-kanak. Bayangkan musim panas mcm ni paling best kalau dapat merasa kesejukan Aiskrim. Terliur mengingatkannya. Rasa manis ditambah rasa sejuknya, so irresistible!

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam 2019

Kenapa Makanan Tambahan Aiskrim Perlu Ada Di Majlis Anda?

Setiap kali hadir di majlis kenduri atau apa acara majlis yang lain. Anda pasti perasan yang tetamu mengambil makanan seperti kuih muih. Mereka mengambil kuih banyak tapi kesudahannya tidak dimakan pun hanya di biarkan diatas meja tanpa disentuh pun. Ini di namakan pembaziran. Akibat dari pembaziran ini, tetamu yang hadir kemudian tidak dapat merasa makan dan makanan tak cukup.

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam Cantik

Sebagai tuan rumah, pasti rasa geram kerana makanan yang kita sajikan khas untuk tetamu tetapi dibiarkan membazir dan tinggal atas meja. Lain pula dengan aiskrim. Aiskrim dikira sebagai penyelamat keadaan. Tetamu yang nak makan aiskrim tidak boleh ambil banyak untuk diri sendiri. Mereka terpaksa ambil satu sahaja untuk dimakan. Ini sebab aiskrim mudah cair dan harus makan dengan kadar cepat. Jadi bila habis dan nak makan aiskrim lagi mereka terpaksa ambil satu sahaja. Dengan ini, tiada lagi pembaziran makanan dalam majlis kenduri anda. Pembaziran juga dapat dielakkan.

Katering Aiskrim N’ Kaseh Murah di Petaling Jaya & Lembah Klang

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam 2020

Khas untuk orang Shah Alam, Puchong, Subang Jaya dan sekitarnya! Jangan lepaskan peluang menempah aiskrim katering dari N’ Kaseh kerana mereka merupakan pembekal aiskrim katering terkenal di Selangor. Sesuai kepada yang nak buat tempahan bajet dan simple, Aiskrim Katering N’ Kaseh menawarkan pelbagai perisa aiskrim mengikut kehendak anda seperti vanilla, coklat, strawberry, jagung dan banyak lagi.

Senarai Pakej Tempahan Aiskrim Katering N’ Kaseh

Pakej Tempahan Aiskrim bermula dari Pakej Bajet serendah RM300 hingga ke Pakej emas. Harga dan pakej aiskrim boleh customize ikut dana anda. Jangan risau. Lihat senarai Pakej Katering yang ditawarkan di bawah :

Gangsa: RM 300 – 300 Kon Aiskrim

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam Hebat

PAKEJ GANGSA akan diberikan sebanyak 300 kon aiskrim. Pakej gangsa ini merupakan pakej paling murah iaitu hanya RM 300 sahaja. Pakej ini sesuai untuk majlis yang kecil seperti majlis hari jadi, sambutan ulangtahun perkahwinan serta majlis kecil untuk ahli keluarga terdekat.

Perak: RM 480 – 500 Kon Aiskrim

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam Malaysia

PAKEJ PERAK merupakan pakej sederhana yang bernilai RM 480 di mana anda akan peroleh 500 kon aiskrim. Pakej perak ini sangat menarik kerana sebagai bonus, anda akan peroleh lebihan kon aiskrim. Untuk mereka yang mengadakan majlis seperti kenduri akikah, majlis pertunangan atau majlis di pejabat sangat sesuai untuk pakej perak ini.

Emas: RM 950 – 1000 Kon Aiskrim

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam Power

PAKEJ EMAS ini bernilai RM 950 di mana anda akan peroleh 1000 kon aiskrim ditambah lagi dengan lebihan kon. Pakej emas ini sangat sesuai untuk majlis yang lebih besar serta jumlah tetamu yang ramai antaranya majlis kahwin, sambutan rumah terbuka sempena perayaan keagamaan dan sebagainya.

  • Aiskrim Bekas 6 Liter – RM45
  • Aiskrim Bekas 1 Liter – RM10
  • Aiskrim Bekas Biasa – RM3

Perisa yang ditawarkan :

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam KL

  • Coklat
  • Vanila
  • Strawberi
  • Jagung
  • Keladi
  • Tembikai Susu
  • Durian & Blueberry

Sebab Utama Anda Perlu Menggunakan Khidmat Katering Aiskrim Katering N’ Kaseh

1. Harga yang berpatutan

Sebagai pengusaha dan pembuat aiskrim, kami mampu memberikan aiskrim pada harga yang mampu milik. Anda boleh bandingkan harga yang kami tawarkan dengan harga aiskrim yang lain di pasaran.

2) Sesuai untuk semua acara majlis

Anda boleh pilih pakej yang ditawarkan mengikut majlis dan jumlah tetamu yang anda jemput. Pakej yang dipilih merupakan jumlah aiskrim yang hendak dihidangkan kepada tetamu anda sama ada untuk majlis kecilan hinggalah besaran. Sebagai contoh, untuk majlis sambutan hari jadi secara kecilan, pakej gangsa sudah memadai.

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam 2019 dan 2020

3) Lebih 7 Pilihan Perisa Aiskrim

Anda bebas memilih perisa aiskrim yg bakal dihidangkan kepada tetamu anda. Bilangan perisa pilihan bergantung kepada jumlah tempahan anda. Lebih banyak anda tempah, lebih banyak perisa boleh dipilih!

4) Halal Dan Berkualiti

Dibuat oleh Muslim menggunakan bahan-bahan yang disahkan Halal Jakim. Tekstur aiskrim lembut, gebu dan sedap! Ramai yang ulang makan 2-3 kali dalam satu majlis.

Aiskrim Katering N’ Kaseh Sesuai Untuk Semua Golongan

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam Terbaik

Aiskrimnya yang tidak terlalu manis. Kurang gula. Sesuai untuk kanak kanak mahupun yang dewasa. Susu yang mereka guna pun adalah yang terbaik dari ladang. Tinggi vitamin dan lemak berkrim! Sekali cuba pasti nak lagi. Bila nampak saja ada aiskrim yang diberikan secara PERCUMA. Bukan saja kanak-kanak teruja dan ambil perhatian, malah golongan dewasa dan warga emas juga tidak terkecuali. Mereka sama-sama seronok menunggu giliran untuk dapatkan aiskrim PERCUMA. Lagi-lagi aiskrim yang disediakan sedap dan perisa boleh dipilih ikut kegemaran mereka. Ini bukan saja dapat meriahkan suasana majlis kenduri malah bakal memberi kenangan yang yang tidak dapat dilupakan buat tetamu dan tuan rumah.

Kualiti Aiskrim Yang Memuaskan

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam Power

Ramai pelanggan Aiskrim Katering N’ Kaseh yang sangat berpuas hati dengan aiskrim mereka. Sebagai pengusaha aiskrim, sudah tentu Aiskrim Katering N’ Kaseh hanya menyediakan perkhidmatan katering aiskrim yang berkauliti. Aiskrim Katering N’ Kaseh membelanjakan sejumlah modal yang besar untuk mencari resepi tersendiri yang berkualiti. Saya berani jamin dengan harga yang mereka tawarkan sangat sesuai dengan aiskrim yang berkualiti dan enak.

Ramai Beri Feedback Sedap. Lihat Testimoni :

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam Halal

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam Selangor

Katering Aiskrim Murah di Shah Alam Halalan Toyyiban

Tempah Aiskrim Katering Anda Sekarang!

Jom tempah aiskrim dengan katering aiskrim dari Aiskrim N' Kaseh SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Kampung Medan, Petaling Jaya, Malaysia 46000

   
Jom tempah aiskrim dengan katering aiskrim dari Aiskrim N' Kaseh SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah aiskrim dengan katering aiskrim dari Aiskrim N' Kaseh SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: