Umum
Nov 6, 2010, 11:20pm

Karnival Jom Heboh Penang 2010


Datanglah beramai-ramai ke Karnival Jom Heboh, Batu Kawan, Penang pada 6-7 November 2010! Temui selebriti HOTLINK seperti SOFAZ & TOMOK. Jumpa anda di sana! Hehehe.. Inilah pesanan mesej yang saya terima daripada Hotlink.. Bermakna esoklah Jom Heboh Penang.. Kemudian tahun depan pula.. Kebiasaannya saya tidak akan lepas peluang kalau Jom Heboh ini.. Sebab dapat mesra dengan artis yang sporting..

Jom Heboh Penang

Karnival Jom Heboh Penang tahun ini berat mengatakan bahawa saya tidak dapat pergi.. Kenapa? pertama sekali tiada masa untuk pergi. Sebab Esok 6 HB ada Kenduri saudara.. Memang tidak dapat lahh.. Untuk hari ahad pula kemungkinan besar akan ada rombongan ke kenduri lelaki pula.. Huhuhu.. Nampak memang tidak dapatlah join ke Konsert Jom Heboh Penang.. Balik mesti penat..

Lagi satu rasa-rasa saya Jom Heboh tahun ini di Penang memang macam tak best.. Sebab apa? Sebab sini Penang musim hujan.. Nak pergi tempat-tempat macam Jom Heboh ini kalau hujan memang tak ade feel la kan.. Basah-basah leceh la plak..

Karnival Jom Heboh 2010 Perkarangan Stadium Batu Kawan. Kita boleh Temui Shahz Jazle, Nabila Huda, Aaron Aziz, Faralyanna, Ady Putra, Faezah Elai & Elly Mazlein di Studio Cereka dan barisan selebriti TV3 di Studio 3 seperti Fiza Sabjahan, Teh Syuhaida, Hazrena Kassim, Hazlin Hussain & Sharifah Jasmine Soraya.

ProfHariz : Korang sape yang pergi Jom Heboh Penang? Nanti kongsi-kongsi gambar tau 🙂

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: