Review
Sep 24, 2018, 7:58pm

Kapten Spa & Bekam Murah Di Kuala Lumpur Dari RM50


Adakah anda maskulin yang sihat dan pentingkan penjagaan badan dan wajah? Bagi sesetengah lelaki, mereka kurang mengambil berat tentang penjagaan diri mereka sendiri. Sikap memandang remeh ini bukan sahaja memberi kesan buruk kepada diri anda sahaja malah orang sekeliling anda juga bakal dipengaruhi oleh sikap anda itu.

bekam murah di kuala lumpur

Salah satu cara dan kaedah penjagaan diri yang memberi kesan positif kepada pengamalnya adalah melakukan rutin di spa. Hari ini, spa bukan sahaja dibuka untuk wanita malah ada juga spa yang mengkhususkan perkhidmatan spa untuk lelaki sahaja. Anda ingin ketahui lebih lanjut tentang spa untuk lelaki yang murah? Ikuti perkongsian artikel ini seterusnya.

Perubatan Bekam Merawat Pelbagai Penyakit

spa dan bekam kl murah

‘Gerunnya nak buat bekam!’ Ramai yang masih belum mengetahui bahawa kaedah perubatan berbekam ini antara pilihan perubatan yang terbaik. Bekam merupakan salah satu alternatif yang dikatakan sangat berkesan untuk menyembuh dan merawat pelbagai penyakit. Amalan berbekam ini juga merupakan teknik perubatan sunnah Nabi namun ia telah dimodenkan pada hari ini.

Tujuan dan Kebaikan Bekam Yang Perlu Anda Ketahui

Teknik perubatan bekam adalah merupakan satu proses membuang darah kotor dan toksin melalui permukaan kulit sama ada di bahagian badan mahupun di kawasan muka. Umumnya telah mengetahui toksin ini berpunca daripada pemakanan yang anda makan setiap hari, pencemaran udara, serta gaya hidup seseorang itu.

kebaikan bekam murah di kuala lumpur

Berbekam merupakan salah satu cari detox yang berkesan dan mujarab untuk menghilangkan serta merawat pelbagai penyakit. Antara kelebihan melakukan bekam adalah seperti berikut :

 • Menghilangkan pengaruh sihir, bisa santau dan racun.
 • Membantu menghilangkan pening dan migrain.
 • Membantu membuang angin dalam badan, melegakan pernafasan dan sistem perkumuhan.
 • Membantu memecahkan lemak, peluh dan melegakan demam.
 • Membantu melegakan ketegangan urat leher, bahu, belikat, pinggang dan urat sendi.
 • Membantu mencegah dan meredakan serangan angin ahmar, kebas – kebas tangan dan kaki.
 • Mengeluarkan darah toksid dan melancarkan peredaran darah.
 • Membantu meringankan tubuh. Darah kotor yang terkumpul di bawah permukaan kulit menyebabkan rasa berat dan malas.
 • Membantu menajamkan penglihatan. Peredaran darah ke mata tersumbat menyebabkan penglihatan kabur.

Kapten Spa & Bekam Dari Lelaki Hanya Untuk Lelaki

kapten spa dan bekam kuala lumpur

Sudah menjadi kebiasaan wanita membuat rutin penjagaan wajah dan badan di spa. Namun, kesedaran pemilik Kapten Spa & Bekam bahawa kaum lelaki juga perlu menitikberatkan soal penjagaan diri supaya kesihatan diri sentiasa terjaga maka lahirlah Kapten Spa & Bekam ini. Mereka menawarkan servis rutin penjagaan kesihatan dengan membuat spa serta berbekam untuk lelaki di spa yang serba lengkap dan selesa.

Nikmati Servis Spa di Kapten Spa & Bekam

tempat bekam lelaki murah di kuala lumpur

Perlu anda ketahui tujuan utama anda perlu meluangkan masa ke spa adalah untuk memperolehi kesihatan badan yang lebih baik, membantu menghilangkan tekanan kerja serta memperbaiki sistem dalaman badan. Untuk perkhidmatan spa lelaki, anda akan diberikan perkhidmatan oleh seorang lelaki juga. Sebaliknya untuk wanita inginkan pengalaman berspa di Kapten Spa & Bekam ini, anda akan dilayan oleh seorang wanita juga.

bekam terbaik untuk lelaki

Anda pasti merasakan tenang dan selesa apabila dapat meluangkan masa berspa di Kapten Spa & Bekam ini. Antara servis yang anda boleh lakukan di Kapten Spa & Bekam adalah :

 1. Urutan facial muka.
 2. Scrub badan.
 3. Urutan kaki dan badan.
 4. Relaxing bath ( mandi susu ).

Nikmati Servis Bekam di Kapten Spa & Bekam

bekam bertauliah di kuala lumpur

Pakej bekam yang ditawarkan di Kapten Spa & Bekam sangat murah iaitu serendah RM 50 sahaja. Ramai pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan bekam di sini kerana suasana yang tenang dan menggunakan peralatan yang bersih. Di Kapten Spa & Bekam, teknik bekam dan peralatan yang digunakan adalah mengikut prosedur yang telah ditetapkan. Tambahan pula, perubatan bekam ini diakui sangat berkesan dan selamat oleh pakar perubatan.

Kelebihan Kapten Spa & Bekam

#1. Tempat Yang Selesa dan Nyaman

kebaikan bekam murah di kuala lumpur

Asas sebuah spa yang selesa adalah sebuah tempat dan ruang yang bersih dan mendamaikan. Anda pasti berasa tenang berada di Kapten Spa & Bekam kerana pemiliknya sangat menekankan keselesaan setiap pelanggan yang datang. Semestinya anda berkunjung ke spa untuk lari daripada kesibukan dan merehatkan badan sepuasnya. Maka, Kapten Spa & Bekam akan memastikan setiap pelanggan yang datang dilayan sebaik-baiknya.

#2. Menggunakan Peralatan Yang Bersih

staff bekam di kuala lumpur

Perkara utama yang sangat penting adalah peralatan yang digunakan untuk tujuan spa dan bekam. Untuk mengelakkan sebarang jangkitan kuman, pemilik Kapten Spa & Bekam akan memastikan setiap peralatan dalam keadaan yang bersih sebelum digunakan. Ini akan mempengaruhi juga kesan ke atas spa dan perubatan yang dijalankan ke atas pelanggan nanti.

#3. Harga Yang Murah Bermula RM 50 Sahaja

harga bekam murah di kuala lumpur

Anda boleh mengambil pakej bekam serendah RM 50 sahaja. Di samping menikmati harga yang murah, anda juga dapat mengubati pelbagai masalah kesihatan dalaman dan juga luaran. Terdapat pelbagai pakej yang berasingan yang berbaloi untuk anda nikmati antaranya Pakej Urutan Belakang RM 40 sahaja, Pakej Relaxing Bath RM 45 sahaja, Pakej Facial Cupping ( 3 cups ) hanya RM 18 dan pelbagai lagi pakej menarik yang ada.

Komen Mereka Yang Sudah Merasai Pengalaman Spa di Kapten Spa & Bekam

testimoni kapten spa dan bekam kuala lumpur testimoni kapten spa dan bekam kuala lumpur testimoni kapten spa dan bekam kuala lumpur testimoni kapten spa dan bekam kuala lumpur testimoni kapten spa dan bekam kuala lumpur

Tempah Slot Anda Sekarang di Kapten Spa & Bekam

Untuk anda yang mempunyai masalah kesihatan khususnya perlu mencuba untuk mengubatinya dengan teknik perubatan bekam ini. Di samping anda berbekam, anda juga boleh manjakan manda dengan berspa di Kapten Spa & Bekam ini. Untuk Sebarang pertanyaan dan info lanjut, anda boleh hubungi maklumat di bawah :

kunjungi kapten spa dan bekam

KAPTEN SPA & BEKAM | MURAH, SELESA DAN SELAMAT
Hubungi: Tekan untuk telefon (012-8833851) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: https://web.facebook.com/kaptenspabekam/

Tempah Slot Anda Sekarang di Kapten Spa & Bekam SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Tempah Slot Anda Sekarang di Kapten Spa & Bekam SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Tempah Slot Anda Sekarang di Kapten Spa & Bekam SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: