Review
Sep 3, 2018, 11:10am

Kabinet Dapur Murah di Selangor – Kitchen Shafie Carpenter


Mempunyai dapur yang cantik, kemas dan tersusun adalah antara idaman utama untuk setiap wanita. Dapur yang cantik dengan warna dan rekabentuk yang disukai akan membuatkan para wanita yang juga bergelar isteri dan ibu ini tampak semakin bersemangat untuk ke dapur bagi menyajikan makanan yang sedap dan terbaik.

kabinet dapur murah di selangor

Jika para lelaki inginkan sebuah ruangan pejabat yang kemas dan tersusun supaya tidak terlalu stress dan tertekan di masa kerja, begitu jugalah dengan golongan kaum hawa ini yang juga amat menginginkan sebuah ruangan dapur yang sepatutnya bagi memberi rasa seronok dan semangat untuk terus berbakti kepada keluarga dengan mempersembahkan menu-menu makanan yang pelbagai dari masa ke semasa. Berkerja di dalam ruangan yang cantik selesa pastinya dapat menzahirkan makanan yang terbaik juga.

kabinet dapur cantik

Kekurangan tidak memiliki ruangan dapur yang luas sama sekali tidak harus untuk dijadikan alasan kerana di zaman yang serba moden ini terdapat pelbagai idea bagaimana untuk memiliki dapur idaman masing-masing bergantung kepada bentuk ruangan dapur yang telah sedia ada.

design kabinet dapur murah di selangor

Soal harga juga tidak seharusnya dijadikan alasan. Ini kerana telah ada pihak yang boleh memberikan servis memasang kabinet dapur murah di Selangor dengan harga yang sangat tidak masuk akal. Pihak yang boleh memberikan perkhidmatan pembikinan dan pemasangan kabinet dapur yang terlajak murah di Selangor ini adalah KITCHEN SHAFIE CARPENTER.

Kelebihan Yang Ditawarkan Kitchen Shafie Carpenter

kabinet dapur murah di selangor plywood

Kitchen Shafie Carpenter menawarkan pelbagai jenis rekabentuk kabinet dapur daripada pelbagai jenis material yang boleh disiapkan mengikut citarasa anda termasuk dengan mengambil kira warna yang anda inginkan untuk dapur idaman anda itu.

kerja kabinet dapur murah di selangor

Lain orang lain citarasanya dan ini semua telahpun di ambil kira oleh pihak Kitchen Shafie Carpenter dengan menawarkan perkhidmatan yang turut melibatkan proses rundingan dan perbincangan demi untuk cuba memahami idea dan konsep dapur untuk dapur idaman anda itu. Selain daripada itu, berbekalkan pengalaman dan kepakaran yang agak tinggi di dalam bidang pembuatan dan pemasangan kabinet dapur ini, pihak Kitchen Shafie Carpenter akan turut boleh membimbing anda supaya dapat  membuat keputusan yang bijak berdasarkan size ruang, kegunaan dan juga budget kos yang sedang ada pada anda pada masa tersebut.

hasil kabinet dapur murah di selangor

Pelbagai Rekabentuk Sesuai Mengikut Budget

Dengan adanya perbincangan dua hala maka pihak Kitchen Shafie Carpenter akan dapat memainkan peranan bagi membantu menghasilkan dapur idaman anda itu. Anda yang sedang bergelar pelanggan juga pastinya akan berasa sangat teruja dan berpuashati bukan hanya kerana berjaya memiliki dapur idaman yang telah sekian lama dihajati sebaliknya kerana dapat berbelanja dengan bijak ke atas ubahsuai tersebut tanpa perlu terlebih daripada budget yang telah anda tetapkan.

antara kabinet dapur murah di selangor

Hasil Yang Berkualiti Dan Mempesona

Sejak dari awal beroperasi sehingga ke hari ini, pihak Kitchen Shafie Carpenter telah berjaya memuaskan hati ramai pelanggan yang rata-ratanya sangat berpuashati dengan hasil terakhir yang ditunjukkan. Berkualiti dan teliti di dalam setiap rekaan telah mampu menukar ruang dapur yang biasa-biasa kepada sangat luarbiasa dengan penampilan yang penuh elegen sehingga tampak sangat mewah dan menarik.

tempat kabinet dapur murah di selangor

Sedia Menerima Pelbagai Tempahan

Jika tidak inginkan kabinet yang sepenuhnya terhadap ruangan dapur, anda juga boleh membuat tempahan untuk kabinet bagi ruangan yang lain seperti contoh di bawah ini. Tidak kira di ruangan yang mana, anda masih boleh mendapatkan perkhidmatan daripada Kitchen Shafie Carpenter yang serba boleh untuk menghasilkan apa saja kabinet mengikut citarasa anda dengan pelbagai rekaan dan warna mengikut apa yang anda inginkan.

rekabentuk kabinet dapur murah di selangor

Harga Yang Ditawarkan Oleh Kitchen Shafie Carpenter

Pastinya anda semakin teruja untuk tahu berapakah harga yang sedang ditawarkan oleh Kitchen Shafie Carpenter ini, di sini disertakan sekali harga yang telah dimaksudkan itu. Anda boleh lihat sendiri harga yang telah ditetapkan mengikut beberapa kategori supaya anda dapat menyesuaikannya mengikut kos yang telah anda tetapkan.

design untuk kabinet dapur selangor

1. Material : Melamin

 • Body : Melamin
 • Pintu : Abs
 • Dapur Atas , Feet : 15
 • Dapur Bawah , Feet : 23
 • Dapur Kering , Feet : 10
 • Dapur Atas , Feet : 10
 • Dapur Bawah , Feet : 10
 • (Dapur Melamin)
  RM8,000

kabinet dapur murah 3g glass

2. Material : 3G Glass

 • Body : Melamin
 • Top : Quartstone
 • Pintu : 3g Glass
 • Peti Ais : 3g Glass
 • Dapur Atas , Feet : 14
 • Dapur Bawah , Feet : 18
  RM 11,000

kabinet dapur murah 4 glass

3. Material : 4 Glass

 • Body : Playwood
 • Top : Quartstone
 • Pintu : 4g
 • Dapur Atas , Feet : 14
 • Dapur Bawah , Feet : 23
  RM 18,000

kabinet dapur murah nyato

4. Material : Nyato

 • Body : Melamin
 • Top : Quarstone
 • Pintu : Nyato
 • Dapur Atas , Feet : 20 X 6
 • Dapur Bawah , Feet : 20
 • Tool Unit : Feet 2 X 12
  RM 25,000

kabinet dapur murah terbaik

Tempah Kabinet Dapur Murah Di Selangor Dengan Kitchen Shafie Carpenter Sekarang!

Inginkan ruangan dapur dengan pemasangan kabinet cantik tanpa perlu mengeluarkan kos yang tinggi melampau? Inilah peluang yang telah lama anda nantikan sejak dulu itu. Dengan adanya Kitchen Shafie Carpenter impian anda untuk memiliki dapur idaman cantik menawan mengikut citarasa sendiri telah boleh dilaksanakan.

hubungi kabinet dapur murah di selangor

Segera hubungi Kitchen Shafie Carpenter kerana semakin cepat anda menghubungi Kitchen Shafie Carpenter bermakna semakin pantas juga dapur idaman itu boleh menjelma menjadi realiti khusus untuk anda dan juga keluarga.

KITCHEN SHAFIE CARPENTER | KABINET DAPUR MURAH DI SELANGOR
Hubungi: Tekan untuk telefon (011-10016576) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: KITCHEN SHAFIE CARPENTER

Lokasi Premis :
Lot 16, Jalan Delima 5, Kg Paya Jaras Hilir, 47000 Sungai Buloh , Selangor

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: