Review
Aug 15, 2018, 8:45pm

Jus Buah-Buahan Untuk Kulit Putih Dan Cerah Dari Dalam


Teringin nak minum jus buah-buahan yang ada khasiat cantik dan putihkan kulit tetapi tak pernah ada di Malaysia ini. Selalunya, supplement herba sahaja yang mempunyai khasiat dalam mencantikkan kulit, jarang sekali jus buah-buahan. Sejak kecil lagi, ibu bapa selalu sarankan kita makan sayur-sayuran dan buah-buahan dengan alasan kulit putih dan cantikkan?

buah-buahan untuk kulit putih

Nak harap makan sayur-sayuran dan buah-buahan begitu sahaja, belum tentu kita mampu makan sayur dan buah dalam kuantiti yang banyak. Lainlah kalau dapat minum Jus buah-buahan yang sudah pasti memberikan khasiat untuk kulit cantik dan putih. Buah-buahan terbaik untuk kulit putih dan cerah yang berkesan secara semulajadi dan boleh anda amalkan adalah buah Berries. Nak jus berries, kenalah kisar atau blender sendiri!

Kenapa Buah Berries Terbaik Untuk Putih Dan Cerahkan Kulit?

buah-buahan untuk kulit putih berries

  • Mengandungi antosainin yang bertindak menghalang kulit rosak akibat radikal bebas.
  • Bersifat antioksida yang melindungi kulit dari sebarang kerosakan terutamanya faktor cahaya matahari.
  • Memastikan vitamin dialirkan bagi membentuk kolagen dan kulit yang licin serta elastin.
  • Kaya dengan vitamin C yang bertindak mencerahkan kulit secara semulajadi.
  • Mengandungi protein dan kolagen yang tinggi dari segi meningkatkan pembentukan sel kulit baru yang cantik dan cerah
  • Memudar dan menghilangkan pigmentasi kulit gelap untuk wajah dan seluruh tubuh.
  • Memiliki nutrisi yang kaya dengan flavonoid, antioksidan, fitokimia, karotenoid, polifenol, mineral dan vitamin

kebaikan buah-buahan untuk kulit putih

Buah berries sukar untuk didapatkan begitu sahaja. Kalau ada pun, pasti sangat mahal harganya, tapi apa boleh buat hanya buah berries yang paling baik untuk memutihkan dan mencerahkan kulit wajah secara dalaman dan semulajadi. Nutrisi berries amat kuat tindakbalasnya dalam memutihkan wajah anda masih boleh anda dapatkan dengan mengamalkan Jus Supreme Berries.

Supreme Berries – Jus Buah-Buahan Antioksidan

supreme berries buah-buahan untuk kulit putih

Supreme Berries adalah jus buah-buahan berries yang sangat kaya dengan khasiat dan nutrisi pelbagai vitamin bagi mencerah dan memutihkan kulit wajah anda. Untuk pengetahuan anda, Supreme Berries adalah formula jus buah-buahan Petagonia atau berries yang pertama di Malaysia dengan 15 kali lebih tinggi antioksidan. Jus antioksidan terbaik ini mendapat permintaan ramai dalam kalangan mereka yang ingin putih dan cerah secara pantas!

Ciri-Ciri Supreme Berries – Jus Antioksidan Buah-Buahan Terbaik

kandungan buah-buahan untuk kulit putih

Kandungan Supreme Berries

Supreme Berries dihasilkan oleh campuran 7 jenis buah berries seperti strawberry, mulberry serta lain-lain lagi dan juga kandungan L-Glutathione. L-Gluthation sememangnya sangat berkesan bagi menghasilkan sel kulit yang cerah dan putih manakala buah-buah berries membekalkan vitamin, kolagen dan sebagainya untuk serapan khasiat ke dalam kulit anda.

terbukti selamat buah-buahan untuk kulit putih

Terbukti Selamat

Supreme Berries selamat diamalkan kerana ia terdiri daripada buah-buahan fresh dan telah mendapat kelulusan dan pensijilan HALAL dari Jakim. Selain itu, Supreme Berries juga diiktiraf oleh MeSTI di mana ia dikategorikan sebagai minuman jus kesihatan.

buah-buahan untuk kulit putih untuk semua

Sesuai Diminum Oleh Semua

Supreme Berries sesuai diminum oleh semua sama ada wanita ataupun lelaki. Wanita yang mengandung, berpantang, menyusu atau mereka yang merupakan pesakit diabetis juga boleh mengamalkannya.

Fungsi Jus Supreme Berries

Mencerahkan Kulit

buah-buahan untuk kulit putih mencerah

Jus Supreme Berries bertindak memutihkan kulit wajah dengan mudah. Khasiat buah-buah berries menghilangkan sel kulit pigmentasi gelap dengan menukarkan sel kulit baru dengan mudah, pantas dan selamat pada kulit anda. Kulit juga akan lebih anjal, licin dan lembut.

Mengurangkan Berat Badan

buah-buahan untuk kulit putih timbang

Buah berries dapat meningkatkan metabolisme badan dimana sistem-sistem seluruh badan berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah. Kesan metabolisme yang tinggi menjadikan lemak dan kolestrol mudah dihancurkan dan berat badan semakin berkurang.

Menaikkan Seri Wajah

buah-buahan untuk kulit putih seri wajah

Kulit semakin putih dan cerah menjadikan wajah anda semakin berseri-seri dan lebih manis daripada biasa. Kulit kusam dan kering akan menjadi lembab dan cerah akibat sel kulit yang mati telah disingkirkan dan diganti dengan sel kulit baru.

Meningkatkan Tenaga Tubuh Badan

buah-buahan untuk kulit putih penat

Jus Supreme Berries meningkatkan tenaga anda sepanjang hari. Anda tidak mudah berasa lemah dan tidak bermaya lagi kerana berries yang terkandung dalam Supreme Berries membekalkan protein dan mineral untuk tubuh anda supaya lebih aktif dan cergas.

Kelebihan Jus Supreme Berries

#1 – Keluaran Pertama Campuran 7 Buah Berries Asli

buah-buahan untuk kulit putih pertama

Jus Supreme Berries adalah jus pertama yang menggabungkan 7 jenis berries atau petagonia sebagai ramuan utamanya. Kajian telah dilakukan terhadap Supreme Berries dan ia terbukti sangat bagus sehingga doktor juga menggunakan jus ini.

#2 – Kajian Saintis Yang Terbukti | Kualiti Premium

buah-buahan untuk kulit putih kajian

Saintis telah menjalankan kajian dan terbukti bahawa kesan antioksidan pada Supreme Berries ini adalah 15 kali ganda lebih banyak dari supplement yang lain. Kajian telah dibuat di Rutgers University dan North Carolina State University Amerika Syarikat bagi memastikan manfaats Supprmere Berries benar-benar berkesan. Ia merupakan jus yang mempunyai kualiti premium bagi mencerah dan memutihkan wajah anda secara semulajadi dan berkesan.

#3 – Lulus KKM

buah-buahan untuk kulit putih kkm

Jus Supreme Berries lulus KKM dan telah dikategorikan sebagai produk minuman yang selamat. Anda boleh minum Supreme Berries tanpa was-was kerana ia adalah jus buah-buahan fresh gabungan buah-buah berries dan L-Gluthathione.

#4 – Mudah Dan Senang Dibawa

Supreme Berries mudah dan senang dibawa kemana sahaja kerana anda boleh minum begitu sahaja tanpa perlu bancuh, tuang dan sebagainya. Botolnya kelihatan elegen, cantik dan mudah untuk dibawa untuk bercuti atau travel, balik kampung, ke kelas dan sebagainya.

Testimoni  Pengguna Jus Berries Supreme

testimoni jus berries supreme testimoni jus berries supreme testimoni jus berries supreme

Jus Supreme Berries – Jus Buah-Buahan Untuk Kulit Putih Dan Cerah Dari Dalam. Dapatkan Sekarang!

supreme berries sedap diminum

Jus Supreme Berries ini bernilai RM120 sekotak dan anda boleh dapatkan diskaun 20% dengan harganya adalah RM96 sahaja. Ia sedap diminum pada bila-bila masa dengan khasiat mencerahkan kulit wajah dan tubuh anda. Kulit lebih putih dan cerah setelah mengamalkan Supreme Berries walaupun hanya minum sambil-sambil bersiar-siar dan bercuti. Anda tidak perlu tunggu berada dirumah untuk minum jus ini kerana ia tidak memberi kesan sampingan kepada anda selepas minum. Jom minum Supreme Berries untuk lebih putih, cerah dan cantik!

SUPREME BERRIES | JUS BUAH-BUAHAN UNTUK KULIT PUTIH DAN CERAH DARI DALAM
Hotline: Tekan untuk telefon (013-5245050) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Supreme.Berries

Lokasi:
1156, Jalan Saujana 2/7, Bandar SP Saujana 
Sungai Petani, Kedah

Jom order Jus Supreme Berries SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Jus Supreme Berries SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Jus Supreme Berries SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: