Review
Nov 17, 2018, 12:12pm

Jura Coffee Machine, Pembuat Kopi Sedap di Pejabat dan Rumah


Kopi dengan rakyat masyarakat Malaysia memang sudah tidak asing lagi kerana itu terdapat begitu banyak kafe-kafe yang diusahakan di seluruh negara dan kebanyakan kafe-kafe ini senantiasa di limpahi oleh ramai pelanggan daripada pelbagai kaum dan lapisan umur.

Sesuai dengan sifat minuman kopi itu sendiri , kandungan kafein di dalamnya sangat membantu untuk memberikan semula rasa segar dan menghilangkan mengantuk telah membuatkan minuman ini bukan dinikmati ketika hari minggu malah pada hari-hari biasa di mana saja. Malah pekerja-pekerja terutama yang berada di pejabat juga antara pengemar kopi yang sangat ramai hinggakan telah ada majikan yang sanggup menyediakan kopi dalam apa jua cara demi pekerjanya.

pembuat kopi sedap

Kesukaan masyarakat Malaysia terutama yang berada di bandar besar seperti Kuala Lumpur, Subang, Klang Valley dan lain-lain kawasan sekitar Selangor terhadap minuman kopi ini sememangnya sudah tidak dapat dibendung lagi dan dek kerana itulah para pengemar minuman kopi ini sanggup untuk membayar dengan harga yang agak mahal demi untuk menikmati minuman kegemaran masing-masing hampir setiap hari.

nikmati coffee segar

Antara perasa minuman kopi yang paling digemari ramai adalah seperti latte, cappucino, mocha, iced coffee dan juga regular black coffee. Berita baik untuk semua penggemar kopi, anda kini boleh menyediakan sendiri kopi kegemaran masing-masing kerana saat ini telahpun muncul mesin kopi terbaik yang sangat mudah dan cepat untuk digunakan iaitu MESIN KOPI JURA ( Jura Coffee Machine).

coffee machine jenama jura

JURA – Mesin Kopi Bertaraf Dunia Yang Sangat Profesional

Mungkin ada yang belum pernah mendengar nama JURA ini namun hakikatnya JURA adalah jenama yang sangat gah dan terkenal dalam membuat pelbagai peralatan rumah daripada Swiss yang diasaskan sejak tahun 1931 lagi. Antara produk keluarannya yang terkenal sehingga menjadi bualan ramai dari seluruh pelusuk dunia adalah mesin espresso ( mesin pembuat kopi ) yang bersifat automatik sepenuhnya.

pembekal coffee machine malaysia

Mesin kopi JURA yang bertaraf profesional dan berprestasi tinggi dengan kemasannya yang sangat elegan ini turut dilengkapi dengan fungsi laju yang unik. Fungsi laju ini akan membolehkan ia menyediakan kopi yang sempurna dalam masa yang ditetapkan.

Kopi akan diekstrak secara optimum bersama dengan air panas di dalam mesin dengan cara memotong tambahan tetapi anda tidak perlu risau kerana rasa sebenar kopi tersebut sama sekali tidak akan hilang semasa proses ini dilakukan. Dalam erti kata lain, para penggemar kopi akan tetap dapat menikmati rasa sebenar kopi yang asli cuma yang membezakan adalah cara penyediaannya yang lebih laju dan canggih berbanding sebelumnya.

pembuat kopi sedap di rumah dan pejabat

Pelbagai Jenis Model Mengikut Kehendak Pelanggan

Pelbagai bentuk telah dipasarkan supaya dapat memenuhi kehendak pelanggan sesuai dengan kehendak si pelanggan itu sendiri. Mesin kopi JURA ini bukan hanya sesuai untuk digunakan sebagai pembuat kopi untuk orang perseorangan mahupun yang berkeluarga malahan juga sangat sesuai untuk diletakkan di pejabat.

antara model jura coffee machine

Bahkan ada juga yang sesuai untuk si pengusaha kafe untuk meniagakan bancuhan kopi yang sedap kepada orang lain. Terdapat juga pelbagai pilihan aksesori tambahan termasuk cawan yang lebih hangat, penyejukan susu, set fungsi pembuangan kopi, set saluran pengairan, serta pelbagai storan dan unit penyampaian yang menarik.

pembuat kopi terbaik

Mudah Dikendali Serta Senang Untuk Dibersihkan

Selain senang untuk dikendalikan semasa proses menyediakan kopi, mesin ini turut di reka untuk menjadi sangat mudah untuk di jaga. Program pembilasan, pembersihan dan penyingkiran yang bersepadu mengurangkan usaha bagi menghadkan masa yang sangat minimum untuk dibersihkan. Mesin kopi JURA bukan hanya sangat berkualiti malah ia turut dibekalkan dengan sokongan teknikal daripada tenaga pakar  demi untuk terus memberikan perkhidmatan yang terbaik pada para pelanggannya.

pembancuh kopi yang mudah dikendalikan

Harga Berbaloi Berserta Wakil Servis Yang Terbaik

Harga yang ditetapkan untuk mesin-mesin kopi ini adalah sekitar RM500 hingga RM20,000 mengikut jenis dan keupayaan mesin itu sendiri. Jika orang perseorangan yang hanya ingin di nikmati seorang diri mahupun ahli keluarga yang tidak seramai mana di rumah, memadailah dengan mesin yang hanya dengan harga RM500 manakala jika ingin serius dengan menjadi salah seorang pengusaha kafe maka bolehlah di pertimbangkan untuk membeli mesin yang lebih dilengkapi dengan pelbagai fungsi tambahan.

coffee machine mudah digunakan

Servis daripada wakil syarikat khas untuk membantu dari segi penyelenggaraan dan sebagainya turut juga disediakan demi untuk membantu para pelanggan seperti anda. Jika ada sebarang masalah seperti penyelenggaraan dan sebagainya , pihak pemberi perkhidmatan ini akan segera memberi maklumbalas terhadap setiap kemusykilan mahupun aduan khas untuk memberikan pengalaman yang baik sepanjang anda menggunakan mesin kopi daripada pihak JURA ini dan harga servis ini hanyalah sekitar RM200 sahaja!

Maklumbalas Daripada Pengguna Yang Lain

testimoni jura coffee machine testimoni jura coffee machine testimoni jura coffee machine testimoni jura coffee machine

Anda Penggemar Tegar Minuman Kopi? Mahukan Kopi Yang Sedap Setiap Hari? Segera Dapatkan Mesin Kopi JURA Hari Ini!

Bagi anda yang berada di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor terutamanya di kawasan Klang Valley, jangan tunggu lama-lama kerana peluang ini sangat rugi jika anda lepaskan. Mengapa ingin terus bersusahpayah lagi sedangkan mesin kopi istimewa boleh berada di sisi anda selepas ini.

coffee machine pembuat kopi sedap di rumah

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi wakil JURA yang sah ditalian berikut:

JURA COFFEE MAKER | PEMBANCUH KOPI SEDAP DAN BERKUALITI
Hubungi: Tekan untuk telefon (016- 2462274) | Tekan untuk WhatsApp

Nak order Jura Coffee Machine?

Hubungi talian +60162462274 atau WhatsApp SEKARANG!

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Nak order Jura Coffee Machine?

Hubungi talian +60162462274 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Nak order Jura Coffee Machine?

Hubungi talian +60162462274 atau WhatsApp SEKARANG!