Umum
Jun 3, 2013, 1:21pm

June 2013 target Blog Hariz


  •  
  •  
  •  
  •  

Pejam celik pejam celik, bulan mei sudah pergi meninggalkan kita. Dan kini bulan june sudah tiba. Tanpa kita sedar, kita sudah berada di pertengahan tahun 2013. Pasti banyak kejayaan-kejayaan yang telah anda capai bukan? Dan apakah lagi setengah daripada tahun 2013 kita mahu biarkan ia berlalu begitu sahaja tanpa ada perancangan dan target yang mahu dicapai. Jika tiada sila audit diri anda semula, kerana pasti ada sesuatu yang tidak kena.

Target June 2013

 

Bila dilihat pada blog saya bagi tahun 2013 ini merupakan tahun yang paling sedikit artikelnya. Kira-kira dalam sebulan cuma 1 artikel dan ia memfokuskan kepada Motivasi Diri. Malah yang lebih teruk, blog saya ini dibiarkan selama 3 bulan tanpa terupdate sebarang artikel. Ini sangat memberi kesan kepada trafik dan juga seo. Alexa meninggi sebanyak 2 juta pada awal bulan mei yang lalu dan banyak artikel telah hilang di halaman pertama enjin carian serp.

InshaAllah dengan izin Allah dan semangat yang memuncak dalam diri ini. Saya sendiri akan cuba untuk melaksanakan 3 perkara dalam bulan June 2013 iaitu kekerapan update artikel, memperkecilkan angka alexa dan cuba untuk dapatkan duit dengan blog iaitu laksanakan Tips Buat Duit Dengan Blog dari Seminar Denaihati. InshaAllah. Sama-sama kita nantikan.