Review
Jul 26, 2018, 3:19pm

Car4you Jual Beli Kereta Baru Dan Terpakai Paling Terbaik


Mempunyai sebuah kereta untuk anda gunakan sebagai salah satu kemudahan merupakan perkara yang amat penting kerana pada masa kini, semua perkara memerlukan anda untuk bergerak dari satu tempat ke satu tempat. Anda akan mempunyai sedikit masalah sekiranya anda terpaksa bergantung kepada pengangkutan awam ataupun Grab kerana ia tidak semestinya boleh memberikan perkhidmatan yang terbaik pada setiap masa.

cara jual beli kereta baru

Kereta sekarang mampu dimiliki sekiranya anda bijak membeli. Jika anda tidak mampu untuk mendapatkan kereta yang diingini, anda boleh mendapatkan kereta terpakai untuk anda gunakan demi kemudahan bersama. Sekiranya anda mahu menjual atau membeli kereta baru / terpakai, anda boleh menggunakan perkhidmatan Car4you.

panduan jual beli kereta terpakai

Car4you – Miliki Kereta Dengan Harga Yang Berpatutan

Membeli kereta terpakai bukanlah sesuatu perkara yang mudah, anda perlu mempunyai ilmu yang tinggi dan juga perlu pandai memilih kereta yang terbaik meskipun ia merupakan kereta terpakai. Hal ini kerana, proses tukar milik dan juga pelbagai urusan lain perlu disiapkan sebelum anda memiliki kereta tersebut. Sekiranya anda ingin menjual kereta baru atau terpakai anda, anda juga perlu mengetahui tempat yang memberikan harga yang terbaik untuk anda.

ejen jual beli kereta terbaik

Jika anda mahu menjual dan memiliki kereta dengan harga yang berpatutan dan juga mempunyai kualiti yang terbaik, anda boleh membeli kereta anda dari Car4you yang menawarkan pelbagai servis seperti jual beli kereta baru, recon car, used car dan lain – lain. Apa yang lebih menarik adalah kereta yang dijual adalah serendah RM 500 dan ke atas. Jadi, semua orang dapat memiliki kereta sendiri.

urusan jual beli kereta baru dan terpakai

Car4you telah beroperasi lebih dari 15 tahun dan telah mempunyai pengalaman yang banyak serta pelanggan yang berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Mereka menawarkan servis seperti jual/ beli pelbagai jenis model kenderaan seperti kereta, van, lori dan lain – lain. Setiap urusan akan diuruskan oleh pihak Caryou jadi anda hanya perlu menunggu sahaja kereta yang dibeli sampai ke tangan anda.

teknik jual beli kereta terpakai

Servis Yang Ditawarkan Oleh Car4you

Car4you menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk anda yang mahu mendapatkan kereta atau menjual kereta yang diperluka. Antara servis yang ditawarkan termasuklah;

1. Jual Beli Kereta Baru

tips jual beli kereta baru dan terpakai

Untuk anda yang mahukan kereta baru ataupun ingin menjual kereta anda dengan harga yang tinggi, anda boleh mendapatkan perkhidmatan Car4you untuk mendapatkan harga kereta baru yang berpatutan dan menjual kereta baru anda dengan harga yang tinggi.

2. Jual Beli Kereta Terpakai

jual beli kereta yang lama dan terpakai

Anda juga boleh menjual atau mendapatkan kereta terpakai dari Car4you sekiranya anda ingin mendapatkan harga yang terbaik di pasaran bagi kereta terpakai. Anda pasti akan berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh Car4you.

3. Jual Beli Recon Car

jual beli kereta mewah terpakai

Bagi yang belum mengetahui apa itu recon car, ia merupakan perkataan pendek bagi ‘reconditioned’ di mana kereta tersebut telah di import dari luar negara dan telah diberikan sedikit perubahan dan juga pembaikan bahagian – bahagian yang telah rosak. Anda boleh mendapatkan recon car dari Car4you untuk memastikan anda memiliki recon car yang terbaik dan tidak ditipu oleh pihak – pihak lain.

4. Jual Beli Model Kenderaan Lain

jual beli lori terpakai

Adakah anda telah mempunyai kereta yang cukup? Anda sedang mencari model kenderaan lain untuk pelbagai kegunaan? Jangan risau, anda boleh mendapatkan model kenderaan lain seperti lori dan van di Car4you. Mereka akan memastikan bahawa kualiti dan harga untuk model – model kenderaan tersebut adalah terjamin dan berpatutan dengan kehendak serta bajet anda.

Kenapa Anda Perlu Membeli Kereta Dari Car4you?

Terdapat pelbagai kelebihan yang boleh didapati sekiranya anda menggunakan perkhidmatan Car4you, antara kelebihan tersebut termasuklah;

#1 – Urusan Pinjaman dan Hak Milik Mudah

urusan jual beli kereta terpakai mudah

Jika anda mahu membeli kereta dari Car4you, anda hanya perlu menyediakan apa yang diperlukan sahaja kerana urusan pinjaman serta hak milik akan diuruskan oleh pihak Car4you, jadi segala urusan untuk mengesahkan hak milik menjadi lebih mudah. Anda tidak perlu lagi terkejar – kejar untuk menyelesaikan urusan – urusan ini sendiri.

#2 – Harga Mampu Milik

harga proses jual beli kereta terpakai

Segala kenderaan yang dijual di Car4you bermula dari harga serendah RM500 dan ke atas. Anda tidak perlu risau lagi kerana semua orang akan mampu memiliki kereta dengan Car4you. Tambahan pula, kenderaan yang dijual mempunyai kualiti yang tinggi dan masih dalam keadaan yang baik.

#3 – Zero Down Payment

zero down payment jual beli kereta

Anda tidak perlu bergolok gadai untuk membeli kereta dari Car4you kerana mereka menyediakan zero down payment bagi pelanggan – pelanggan mereka. Zero down payment bermaksud anda tidak perlu memberikan wang deposit kepada pihak mereka.Bayar sahaja secara ansuran bulanan dan anda masih boleh memiliki kereta yang anda mahukan dari Car4you.

#4 – Kualiti Yang Terbaik

kereta terpakai yang berkualiti

Semua kenderaan akan dipastikan berada di dalam keadaan yang cantik dan membolehkan anda untuk menggunakan kereta tersebut dalam masa yang lama dan masih berfungsi dengan baik. Anda juga boleh menjual kereta anda dengan Car4you kerana mereka akan memberikan harga yang terbaik untuk anda.

Testimoni Car4you

Kereta yang dijual oleh Car4you adalah dijamin untuk mempunyai kualiti yang tinggi dan dijual dengan harga yang berpatutan. Anda boleh melihat sendiri keadaan kereta yang dijual oleh Car4you.

testimoni jual beli kereta terpakai kualiti kereta terpakai

Jual Beli Kereta Baru Dan Terpakai Dengan Car4You

jual beli kereta terpakai

Jika anda mempunyai kereta yang ingin di jual mahupun sedang mencari kereta terpakai untuk kegunaan harian, tempat yang boleh anda tujui adalah Car4You. Di Car4You anda mendapat nasihat dan rundingan terbaik supaya anda mendapatkan yang terbaik untuk urusan jual beli kereta anda. Jom hubungi nombor tertera untuk maklumat lanjut.

CAR4YOU MALAYSIA | JUAL BELI KERETA BARU DAN TERPAKAI YANG TERBAIK
Hotline: Tekan untuk telefon (019-3859560) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Car4you – Malaysia

Alamat:
201 L 15 A Persiaran Pandan 3 55100Kuala Lumpur

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: