Review
Jul 7, 2017, 8:05am

Jom Urus Fanpage FB Secara Automatik 24 Jam dan 100% Autopilot


Bagi anda yang baru sahaja menceburi perniagaan secara online, sudah pasti anda akan menggunakan media sosial untuk promosikan produk anda. Dan kebiasaannya laman media sosial yang paling kerap digunakan adalah Facebook. Anda boleh membuat satu page menggunakan Facebook Pages yang dapat memberikan keterangan atau deskripsi mengenai produk anda. Facebook Pages juga membolehkan anda menyediakan ruang untuk sesiapa sahaja yang berkunjung kepada fanpage anda untuk membuat pertanyaan, mendapatkan maklumat berdasarkan komen-komen yang diberi ataupun untuk melihat gambar-gambar mengenai produk anda.

cara uruskan facebook fanpage dengan mudah

Membuat satu fanpage bukan sahaja untuk perniagaan atau mempromosikan produk, malah anda boleh menggunakan fanpage untuk apa sahaja tujuan promosi, sama ada untuk mempromosikan servis atau perkhidmatan, fanpage selibriti, NGO, pertubuhan amal, dan sebagainya. Persoalannya sekarang adalah bagaimaa anda dapat menguruskan fanpage tersebut secara efektif? Misalnya sekirannya terdapat prospek yang ingin bertanya mengenai produk yang anda jual pada jam 3 pagi.

cara-uruskan-fanpage-dengan-efektif

Anda pula mungkin tidak dapat menjawab atau reply pada pertanyaan tersebut kerana waktu tersebut sudahpun lewat dan anda mungkin sedang enak tidur. Jadi, persoalannya sekarang adalah bagaimana anda sebagai pengurus fanpage tersebut dapat urus fanpage anda secara efektif dan efisyen? Tambahan pula, takkan anda hendak menghadap komputer 24 jam sehari, 7 hari seminggu untuk membuat aktiviti promosi atau untuk melayan dan menjawab setiap prospek yang bertanyakan mengenai produk anda. Sudah pasti anda memerlukan sesuatu yang dapat urus fanpage Facebook anda secara automatik, 24 jam dan 100% autopilot. Tetapi bagaimana ya?

Memperkenalkan… Aplikasi Robot JOMFB!

JOMFB: All In One Facebook Automation Tools  adalah merupakan sebuah aplikasi yang amat canggih yang dapat membantu anda sebagai pengurus fanpage Facebook untuk menguruskan fanpage Facebook anda secara automatik, dan ia direka khusus untuk peniaga FB yang inginkan untuk bisnes mereka diautomasikan semudah ABC. Rupanya inilah rahsia orang-orang yang berjaya untuk mempromosikan jualannya melalui fanpage Facebook!

cara-mudah-automasi-fanpage

JOMFB: All In One Facebook Automation Tools merupakan solusi untuk urus fanpage Facebook anda secara automatik, tidak kira masa atau tempat, 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun! Dan ia juga bertindak secara autopilot tanpa memerlukan anda untuk login dan melayani pelanggan-pelanggan anda sepanjang masa. JOMFB: All In One Facebook Automation Tools mampu untuk menggantikan anda dalam menguruskan fanpage Facebook anda secara efektif dan efisyen.

 close-sale-automatik-di-fb

Kenapa Anda Memerlukan Aplikasi JOMFB ini?

JOMFB mempunyai pelbagai fungsi-fungsi yang dapat membantu anda urus fanpage Facebook anda secara automatik, 24 jam dan 100% autopilot. Antara fungsi-fungsi yang terdapat pada JOMFB ini termasuklah:

 • FB Auto Reply Public Comment
 • FB Auto Reply Private Comment
 • FB Auto Like Comment
 • FB Auto Delete Spam Comment
 • FB Auto Reply Message
 • FB Auto Broadcast Message
 • FB Auto Responder Message
 • FB Analytics & Statistics
 • FB Automated Lead Capture
 • FB Lead Database Manager
 • dan banyak lagi!

powerful-facebook-page-tools

Dengan menggunakan aplikasi JOMFB: All In One Facebook Automation Tools ini, anda tidak perlu lagi bazikan masa dan wang anda… sekarang sudahpun terdapat satu aplikasi yang mampu membolehkan bisnes anda bergerak dan beroperasi secara autopilot! Antara kelebihan-kelebihan yang anda akan dapat sekiranya ada menggunakan JOMFB: All In One Facebook Automation Tools ini antaranya:

 • Dapat membalas segera segala pertanyaan dari prospek-prospek yang berkunjung ke fanpage Facebook anda. Anda pun tahu, sekiranya ada orang yang bertanya, mereka mahukan jawapan atau respons yang pantas dan mereka tidak suka menunggu!
 • Dapat menjawab segala soalan prospek yang menghantar mesej ke fanpage Facebook anda dengan menggunakan teks, gambar, video dan lain-lain berdasarkan keywords yang ditetapkan
 • Dari masa ke semasa, dengan menggunakan fitur Auto Send Broadcast, ia dapat menghantar mesej secara pukal ataupun broadcast ke ribuan prospek anda dalam satu masa, yang mana mesej tersebut akan dihantar secara langsung ke inbox Facebook, bukannya di inbox email prospek
 • Dapat menyimpan dan merekod segalan prospek yang memberi komen atau mesej di fanpage Facebook anda, yang mana anda boleh menggunakan data ini untuk aktiviti-aktiviti susulan atau follow-up

 robot-automasi-pengurusan-fanpage-fb

Begitu Mudah Untuk Mengurus Fanpage Facebook Secara Automatik

JOMFB mempunyai pelbagai ciri-ciri dan kelebihan yang mungkin anda tidak akan dapat dengan sistem-sistem atau aplikasi-aplikasi lain. Ia mudah digunakan dan “mobile-friendly” kerana ia direka khas supaya mesra pengguna dan senang digunakan, tambahan pula ia mengikut sekala terma dan syarat yang telahpun ditetapkan oleh Facebook. Anda dapat menjimat dari segi masa dan wang kerana tanpa mengira waktu siang dan malam, sistem ini bekerja untuk anda selamanya, 24 jam dan 100% autopilot. Anda juga boleh gunakan JOMFB kepada apa jua fanpage Facebook yang anda hendak promosikan, tiada had kepada berapa fanpage Facebook yang anda miliki.

kumpul-data-pelanggan-dengan-mudah

Antara ciri-ciri dan kelebihan yang lain yang membuatkan JOMFB ini dapat uruskan fanpage Facebook anda secara automatik termasuklah juga ia dapat mengumpul maklumat prospek anda termasuklah nama, email, jantina, tarikh lahir dan lokasi, menguruskan database prospek anda mengikut pecahan group yang ditetapkan dan ia boleh menghantar mesej mengikut group (targeted advertising). Tambahan pula, anda boleh menetapkan autoresponder untuk menghantar mesej secara automatik mengikut jadual yang anda tetapkan sehinggalah kepada close sales.

Maklumat prospek yang anda perolehi juga boleh diexport kepada format CSV dan JOMFB juga menyediakan antaramuka yang memaparkan statistik pengguna yang aktif di fanpage Facebook anda, dan tambahan pula ia juga boleh monitor jumlah orang yang memberi komen atau menghantar mesej di laman fanpage Facebook anda.

 dapat-tingkatkan-jualan-di-fb contoh-hasil-pengguna-sistem-jomfb

Testimoni Dari Pengguna Yang Menggunakan JOMFB Untuk Urus Fanpage Facebook Secara Automatik, 24 Jam Dan 100% Autopilot

Mari kita melihat sebahagian daripada testimoni-testimoni mereka yang telah menggunakan JOMFB untuk urusakan fanpage Facebook mereka:

“Kebanyakan software yang ada sebelum ini ianya mempunyai fungsi yang terhad dan spesifik. Saya terpaksa membeli banyak software yang mahal hanya untuk satu atau dua fungsi sahaja.

Kini tidak lagi kerana JOMFB telah menggabungkan kesemua tools yang hebat di dalam satu software sahaja. Tambahan pula, harganya yang sangat murah dan tak masuk akal berbanding software lain di luar sana.

Saya pasti ramai peniaga online dan IM yang menyukainya. Saya cabar anda di luar sana untuk mencari software yang lebih baik daripada JOMFB!”

Abdul Qahhar

Sakura Galaxy Boutique

“Semenjak saya gunakan JOMFB ini, mesej2 kepada prospek senang  diuruskan kerana jawapan yg dikehendaki oleh prospek dapat terus dijawab serta-merta.. Cuba dengan keyword yang betul, mereka akan dapat jawapan yang mereka inginkan. 

Fungsi yang saya suka ialah broadcast setting, dimana semua prospek yang pernah berhubung dengan saya akan dapat satu mesej yg sama dengan satu KLIK jer… Memudahkan saya uruskan perkara lain selain perlu fokus di facebook. Tq tuan.”

Mohd Hisyamuddin

Meistericham.com

“Selepas gunakan JOMFB buat Kali pertama, saya terkejut sebab terlalu simple & mudah nak guna. Selalunya kalau pakai software Baru mesti pening nak setup Tapi jomfb memang sempoi. 

Yang Lagi power ialah semua tools Ada dalam 1 dashboard. Nak autopm, nak autoreply, nak auto harvest, auto close sale, auto follow up semuanya Ada dalam jomfb.
Sapa tolak jomfb, memang otak Ada masalah~”

Iffat Salleh

CikguPemasaran.com

Kini Giliran Anda Pula Untuk Mendapatkan Penyelesaian Untuk Urus Fanpage Facebook Anda Secara Automatik, 24 Jam dan 100% Autopilot!

Dapatkan-jomfb-sekarang

Berita baik!

Jika anda mendapatkan software Jomfb dari pautan di bawah ,
anda akan menerima bonus hebat bergantung kepada pakej yang anda ambil.

Lite Plan :
Tiada bonus.

Advanced Plan :
Percuma : Video tutorial Ammar Zahar Premium Sejuta Setahun.(Harga asal : RM799).

Premium Plan :
Percuma :
1.Video tutorial Ammar Zahar Premium Sejuta Setahun.(Harga asal : RM799).
2.Rakaman Kelas Bisnes ( Harga asal : Rm497 ).
3.Rakaman FB Xtra ( Harga asal : Rm99 ).

Nota : Kesemua video tersebut boleh ditonton secara online.

Maklumat tentang bonus bonus percuma tersebut anda boleh dapati di laman web ini :

http://www.andromedaonlinesolutions.com

Cara mendapatkan bonus bonus tersebut :

1.Lakukan pembelian software Jomfb melalui pautan di bawah.
2.Hantarkan invois/bukti pembelian ke bonusjomfb@andromedaonlinesolutions.com
3.Pautan ke bonus bonus akan di hantar kepada anda.

Hanya pembelian melalui pautan di bawah sahaja akan di berikan bonus (online banking).
Pembelian melalui bank transfer (mesin deposit) tidak layak menerima bonus bonus tersebut.

Laman web : http://www.info-seekers.com/jomfb_bm
http://www.info-seekers.com/jomfb_english

Demo : http://www.info-seekers.com/jomfb_trial

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: