Umum
Jun 10, 2015, 3:39pm

Jom Sertai Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015


  •  
  •  
  •  
  •  
Sepetang-Bersama-Blogger-2015-Yeos

Kredit gambar : www.norfanil.com

SBB atau lebih sinonim sebagai Sepetang Bersama Blogger antara majlis wajib bagi Blogger Malaysia yang dianjurkan oleh Denaihati Network sejak 2012 lagi. Dimana pada tahun lepas SBB berjaya mengumpul lebih 300 orang blogger.

InshaAllah pada tahun ini Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015 membawa dua sesi dimana pada sebelah pagi ia melibatkan acara Blogger Treasure Hunt manakala pada sebelah petang sesi Blogger Sharing akan diadakan. InsyaALLAH kedua-dua sesi ini akan diselitkan pengisian bermanfaat.

Inilah masanya untuk anda yang masih baru dan lama untuk sama-sama bernetworking dengan blogger inspirasi anda. Ceduk ilmu dan rahsia mereka bagaimana untuk buat duit sampingan melalui penulisan blog. Jika anda yang serius nak berjumpa dengan Abang JK (Dibaca Abang Jejaka Kacak) pun boleh. InshaAllah kita kongsikan ilmu marketing apa yang sedia tahu.

Jadi tunggu apa lagi? Jom Sertai Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015 dan daftar sekarang sepetang bersama blogger & yeos 2015 di

 —->> http://sbb.my/pendaftaran/

ProfHariz : Bawa semua adik beradik, sanak saudara, anak pinak dan rakan taulan anda untuk sama-sama memeriahkan majlis Sepetang Bersama Blogger dan Yeos 2015. Sambil-sambil bertreasure hunt dan berkongsi ilmu, boleh makan dan minum yeos percuma.