Review
Jul 5, 2018, 12:00pm

Jom Hilangkan Sakit Saraf Dan Tulang Belakang Sambil Lena


Bahagian pada tulang belakang adalah salah satu bahagian yang sangat penting pada tubuh kita kerana di situlah tersimpannya pelbagai saraf-saraf yang sangat utama untuk tubuh. Walaubagaimanapun tidak dinafikan masih ada yang kurang mengambil berat akan tahap kesihatan tulang belakang masing-masing.

cara hilangkan sakit belakang

Ada juga yang sengaja buat tidak peduli apabila tulang belakang mula berasa sakit dengan menyangkakan yang masalah berkaitan tulang belakang ini adalah perkara biasa yang boleh hilang dengan sendirinya. Faktor usia yang saling berkait rapat dengan masalah ini turut menyumbang masalah sakit saraf dan tulang belakang ini di kalangan warga emas.

terapi Hilangkan Sakit Saraf

Hari ini sudah terdapat produk yang sangat bagus untuk membantu memulihkan kesakitan berkaitan sakit saraf dan tulang belakang ini. Antara produk yang sudah semakin menjadi pilihan sekarang ini adalah BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) atau di kenali juga sebagai Pelapik Tilam BVSM.

Sebab Mengapa BVSM Menjadi Pilihan Ramai

BVSM adalah tilam atau selimut kesihatan yang boleh membantu anda terutama bagi mereka yang menderita sakit slip disc, tulang belakang dan saraf. Telah ramai yang berjaya mengurangkan kesakitan yang dialami dan berpeluang untuk pulih sepenuhnya dengan penggunaan yang konsisten.

tilam bvsm hilangkan sakit belakang dengan berkesan

Tidak seperti tilam atau selimut kesihatan yang lain, BVSM hanya seberat 1.2 kilogram, tidak menggunakan elektrik, mudah dibawa ke mana-mana dan boleh digunakan pada bila-bila masa termasuk ketika memandu dan menonton televisyen.

pelapik tilam BVSM yang berkualiti

Pelapik tilam (BVSM) ini merupakan pelapik tilam yang mengandungi Teknologi Bio Velocity iaitu tenaga cahaya Dhuha yang disimpan dan diseimbangkan frekuensinya dengan tenaga garam laut dan disuntik ke dalam pelapik tilam BVSM ini.

BVSM memberi manfaat kepada badan, di mana ia boleh mengekalkan kesihatan, meningkatkan sistem imun, melancarkan peredaran darah, juga memberi hidup yang berkualiti.

Bagaimana BVSM Dihasilkan?

tilam ajaib hilangkan sakit belakang

 • Teknologi tinggi yang bersifat mesra alam.
 • Disuntik atau disembur dengan garam laut dalam.
 • Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari yang bagus untuk kesihatan tubuh badan manusia.
 • Gabungan teknologi dari kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

Kenapa Menggunakan Garam?

garam laut membaiki saraf badan

 • Rawatan garam sudah lama diamalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
 • Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
 • Bila haba dibebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
 • Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dengan izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

Kenapa Mesti Ketika Sedang Tidur Lena?

Kerana pada masa tidur lena inilah tubuh badan dapat melakukan renewal sel di mana otak juga dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan berkerja demi membuat keputusan.

tidur lena dengan BVSM

Dengan mendapat lena yang nyenyak dan berkualiti tanpa sebarang gangguan akan membolehkan penyembuhan berlaku dengan lebih maksima disebabkan masa tidur itu sendiri memerlukan jangka masa yang agak panjang dan di dalam keadaan tubuh sedang berehat sepenuhnya.

tidur berkualiti dengan bvsm

Penggunaan BVSM yang mengandungi Bio-Activated Energy ini ketika sedang lena amat membantu memaksimumkan tenaga badan di samping mencapai keseimbangan tenaga dan secara tidak langsung ianya juga dapat menghilangkan masalah sakit saraf dan tulang belakang dari masa ke semasa.

Berapa Lama Boleh Bertahan?

Ketahanan BVSM ini boleh bertahan mengikut cara penggunaan masing-masing. Mengikut kebiasaan pengguna, sekiranya menggunakan BVSM ini setiap hari maka pelapik tilam ini boleh bertahan selama 2 tahun penggunaan tanpa perlu untuk di caj semula.

charging BVSM dengan matahari

Anda jangan ingat, selepas 2 tahun penggunaan tersebut maka BVSM sudah tidak berfungsi lagi sebaliknya ia masih boleh terus digunakan hanya dengan melalukan caj semula secara manual. Meskipun telah lama digunakan namun tenaganya masih lagi ada cuma sudah agak berkurangan kerana itu ia perlu di caj semula. Cara untuk caj mudah saja.

bvm rechargin

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah dengan menjemurnya di bawah cahaya matahari pagi di antara pukul 7 hingga 10 pagi yakni waktu dhuha. Tempoh jemur adalah selama 2 ke 3 jam paling maksium dan jangan sesekali jemur di bawah matahari petang kerana ianya tidak bagus untuk tubuh badan. Anda hanya perlu menjemurnya selama 2 bulan sekali saja jika perlu.

Kenapa Cahaya Matahari? Tidak Tenaga Elektrik?

panaskan BVSM dengan matahari elak radiasi

Ini kerana tenaga Elektrik itu sendiri boleh mendatangkan kesan RADIASI jika terlalu dekat dengan anda dan sebagaimana yang sudah sedia maklum cahaya matahari pagi (waktu dhuha) adalah yang paling baik dan elok sekali untuk kesihatan.  Tenaga cahaya matahari ini akan tersimpan dan mula dipancarkan kembali kepada tubuh badan semasa anda sedang tidur lena.

Kelebihan Lain Yang Ada Pada Pelapik Tilam BVSM

kelebihan BVSM hilangkan sakit belakang

 • pembaharuan sel berlaku pada tidur yang lena
 • BVSM bantu anda untuk dapatkan ‘deep sleep‘ tanpa gangguan, supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima
 • otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
 • tidur yang lena dengan sleepmate membuatkan anda ceria dan bangun tidur dengan gembira

Cara Penggunaan

cara penggunaan BVSM untuk hilangkan sakit belakang

Testimoni Dari Sebahagian Pengguna

testimoni pengguna BVSM testimoni pengguna BVSM testimoni pengguna BVSM testimoni pengguna BVSM

Dapatkan Pelapik Tilam BVSM Hari Ini!

Harga yang di tawarkan hanyalah RM1488 (SM) dan juga RM1498 (SS). Hanya dengan sekali pembelian anda boleh menggunakannya dengan masa yang lama malah masalah kesakitan anda akan segera pulih dengan penggunaan yang konsisten. Apa tunggu lagi? Jom kita sama-sama hilangkan sakit saraf dan tulang belakang meskipun sedang tidur lena tanpa perlu menganggu tugasan harian yang lain. 

BVSM pelapik tilam ajaib

1Untuk sebarang maklumat lanjut sila layari dan hubungi menerusi saluran berikut:

TILAM BVSM | ATASI SAKIT BELAKANG KETIKA TIDUR
Hubungi: Tekan untuk telefon (017-2349599 – Puan Hanani) | Tekan untuk WhatsApp
Website: https://hananisulaiman.com/produk/

Jom order Tilam BVSM SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Tilam BVSM SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Tilam BVSM SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: