Review
Jun 28, 2018, 1:46pm

Jenis Selendang Style Terkini Tak Perlu Gosok


selendang style terkini

Selendang yang labuh dan berstyle pastinya menjadi idaman para wanita muslimah, begitu juga dengan gaya-gaya selendang yang moden dan menjadi trend dari masa ke semasa. Para wanita yang bekerjaya dan para ibu yang sibuk dengan anak-anak pastinya memerlukan selendang yang lebih mudah dipakai dan disediakan. Paling tidak, tudung bawal sekalipun memerlukan anda untuk menggosoknya sebelum dipakai, apatah lagi selendang.

schals selendang terkini

Menggosok tudung adalah suatu perbuatan yang mengambil tempoh yang sangat panjang bagi menyediakan tudung dalam keadaan yang sangat kemas tanpa kedutan dan garisan dengan memastikan ia diseterika dengan baik tanpa rosak. Bukan sahaja para ibu dan wanita bekerjaya, malah wanita yang surirumah dan mempunyai masa yang lama di rumah juga mahukan kemudahan dimana tidak perlu menggosok tudung yang ingin dipakai.

Jenis Selendang Style Terkini Tak Perlu Gosok

jenis selendang style terkini

Hampir semua selendang yang terdapat dalam pasaran memerlukan anda untuk menggosoknya dengan rapi dan lama, tidak ada satu pun selendang yang tidak perlu anda menggosoknya walaupun hanya untuk membentuk di bahagian dahi dan kepala. Hebatnya, Schals Shawl adalah satu-satunya selendang yang tidak perlu digosok sepenuhnya bagi anda menggayakannya.

Schals Knitted Shawl

schals tak payah gosok

Schals Knitted Shawls merupakan selendang keluaran baru yang boleh anda dapatkan di tudunglawa.com. Terdapat pelbagai warna, corak dan pilihan menarik yang boleh anda dapatkan. Pastinya ia sesuai untuk semua wanita dan boleh digayakan dengan pelbagai gaya. Untuk pengetahuan anda, Schals Shawl merupakan tudung selendang yang tidak perlu anda serika kerana ia diperbuat daripada material kain yang fleksibel dan tidak berkedut.

Selendang Schals Knitted Style Terkini Tanpa Perlu Gosok

trend terkini selendang knitted

Kenapa selendang Schals Knitted tidak perlu digosok? Schals shawl yang diperbuat daripada material kain knitted sememangnya mempunyai kain yang beralun-ralun, tidak licin dan tidak mendatar. Ia mempunyai corak jalinan sentuh yang anda boleh menyentuhnya dan merasa jenis kain, berbanding dengan kain satin atau bawal yang dicetakkan corak di atasnya serta bersifat mendatar.

Schals Knitted Shawls Hijab For Travellers

knitted shawl berkualiti

Schals Knitted Shawls mempunyai ciri-ciri material knitted yang membolehkan anda bersiap sedia untuk melancong dengan mudah. Selendang Schals Knitted Shawls ini sangat sesuai digayakan dengan cepat, pantas dan cantik. Ia sangat terkenal di Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapore. Shawl Knitted Schals ini mempunyai kelebihan yang sangat banyak berbanding selendang lain.

Jenis Knitted Schal Shawls

koleksi knitted terkini

Terdapat pelbagai pilihan knitted Schal Shawls yang berbeza dari warna dan coraknya. Anda boleh memilih mana-mana selendang yang anda inginkan. Persamaannya adalah ia merupakan selendang style terkini yang tidak perlu digosok tetapi amat menarik untuk digayakan.

selendang kelabu

Schals Knitted Shawl CORONIA – Light Grey

selendang cantik terbaik

Schals Knitted Shawl EDELWEISS – Light Olive

selendang hijau emerald

Schals Knitted Shawl LARKSPUR – Emerald Green

selendang army green

Schals Knitted Shawl ADENIUM – Army Green

selendang pink

Schals Knitted Shawl ECHINECEA – Dusty Pink

selendang warna lembut

Schals Knitted Shawl VIOLA – Salmon

selendang pink terang

Schals Knitted Shawl SAGE – Pink

selendang simple terbaik

Schals Knitted Shawl VERONICA – Maroon

Kelebihan Knitted Schals Shawls

1. Material Atau Jenis Kain

material selendang style terkini

Knitted Schals Shawls diperbuat daripada material atau jenis kain yang diimport iaitu kain jenis knitted. Kain Knitted yang diimport ini sangat berkualiti dan selesa dipakai. Ia tidak mudah rosak dan renyuk, malah anda tidak perlu risau tentang kualiti kain tudung ini.

2. Keselesaan Si Pemakai

selendang selesa terkini

Material atau kain yang digunakan oleh Schals Shawl Knitted ini sangat selesa dipakai. Ia menjadikan anda tidak panas dan tidak terlalu sejuk kerana kain ini tidak terlalu tebal dan ia ringan. Material yang tidak panas dan panas sejuk ini boleh digunakan oleh semua keadaan termasuklah ketika ke majlis, kenduri, bersukan dan sebagainya.

3. Mudah Digunakan Dan Dibawa

selendang mudah dipakai

Kain tudung Schals amat mudah digunakan dan mudah dibawa. Anda boleh jadikannya sebagai senarai tudung yang boleh dibawa bercuti atau travel, berkhemah dan sebagainya supaya anda lebih selesa dan dapat bersiap dengan mudah dan pantas.

4. Labuh Mengikut Kemahuan Anda

cara memakai selendang style

Anda boleh adjust Schal Shawl ini mengikut labuh yang anda mahukan. Labuh tudung adakalanya sesuai di adjust mengikut ketinggian si pemakai tudung tetapi ada juga yang mengikut keselesaan mereka menggayakan sesuatu tudung. Anda boleh melabuhkan tudung ini sehingga menutup seluruh bahagian dada.

5. Mudah Terbentuk

selendang viola

Schal Shawls Knitted amat mudah dibentuk terutamanya pada bahagian dahi dan ukuran labuh selendang tersebut. Ia juga tidak jatuh dan mudah terletak dengan kemas di atas kepala si pemakai.

6. Senang, Cepat Dan Mudah Digayakan

selendang veronica cantik

Shawl Schal Knitted amat mudah, senang dan cepat digayakan dimana anda tidak perlukan kerongsang atau pin yang banyak untuk memakainya. Cukupnya hanya dengan 1 atau 2 pin sahaja, ia amat mudah digayakan. Anda juga tidak perlu membuang masa yang lama untuk bersiap-siap. Malah, inner tudung dalam juga tidak perlu dipakai kerana ia tidak jarang dan tidak panas.

7. Tidak Perlu Gosok

selendang terus pakai

Selendang Schal ini tidak akan berkedut kerana ia dihasilkan daripada kain knitted yang sangat kukuh dan teratur apabila dipakai. Ia tidak licin dan tidak keras tetapi sesuai dan selesa dipakai oleh anda semua.

8. Cantik Dan Kemas

selendang sedap memandang

Selendang Schal menjadikan anda lebih cantik, kemas dan bergaya. Tidak kira muda atau tua, masing-masing akan kelihatan lebih cantik dan mempunyai aura yang tersendiri setelah memakai tudung Schals.

9. Sporty, Outgoing Dan Sesuai Untuk Semua

selendang sporty dan terkini

Anda akan kelihatan lebih sporty dan outgoing, feminin dan sangat bergaya. Apa sahaja style dan pakaian yang anda kenakan, pasti akan bersesuaian dengan tudung Schal untuk digayakan. Tambahan pula, bagi anda yang menggayakannya untuk rutin harian, anda juga boleh gayakannya bersama pakaian harian, kuliah ataupun pada hari-hari perayaan dan sebagainya.

Kesan Menggunakan Schals Knitted Shawls

tampil yakin dengan selendang schals

  • Anda dapat menepati masa dan bersiap dengan lebih pantas dan cepat
  • Selendang akan lebih mudah dan senang dibentuk
  • Tidak perlu bersusah payah mencari selendang dan tudung lain kerana Schals sentiasa ada dan mudah dipakai
  • Akan lebih yakin dan tampil bergaya
  • Tidak panas dan tidak terlalu sejuk sepanjang hari dan boleh melakukan aktiviti harian dengan selesa dan gembira
  • Tidak perlu sediakan seterika
  • Dapat menjimatkan masa dan tenaga kerana tak perlu menggosok tudung
  • Sesuai dipadankan dengan pelbagai jenis dan warna pakaian.

Antara Pengguna Setia Schals Yang Memberikan Testimoni Secara Sukarela

selendang yang puas hati selendang yang puas hati selendang yang puas hati

selendang lembut sejuk

Antara artis yang turut mengenakan selendang Schals (gambar kredit: hijabista)

Jom Dapatkan Schals Knitted Shawl Segera!

Ramai yang memilih Schals Knitted Shawl sebagai pilihan utama tudung harian mereka. Malah artis juga ramai yang memakai selendang style yang tidak perlu digosok ini. Ia amat mudah terbentuk, tidak perlu gosok dan pastinya kelihatan amat cantik. Anda boleh menghadiahkan shawl ini kepada diri anda sendiri kerana harganya juga amat berpatutan dan murah iaitu serendah RM59 sehingga RM69 sahaja. Jom dapatkan Schals Knitted Shawl segera!

selendang pilihan remaja

SHAWL SCHALS KNITTED | JENIS SELENDANG STYLE TERKINI TAK PERLU GOSOK
Hotline: Tekan untuk telefon (016-6170162) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Schals Shawl Exclusive
Instagram: @schals.shawl.exclusive
Website: http://tudunglawa.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: