Review
May 7, 2018, 12:03am

Jana Pendapatan RM2000 sebulan dengan Bimbingan Jutawan Cuckoo


  •  
  •  
  •  
  •  
idea untuk jana pendapatan 2k

Anda sering mencari-cari peluang tambah pendapatan dengan menjadi ejen produk. Dah jual bermacam-macam produk tapi masih belum berjaya capai target pendapatan. Margin komisen sebagai ejen kebanyakan produk sangat kecil dan perlu jual dalam jumlah yang tinggi. Dah menjual secara online tapi masih stuck dengan facebook saja malah jualan tak juga meningkat.

Cuckoo Malaysia Menawarkan Peluang Untuk Menjana Pendapatan Sehingga RM2000 Sebulan

Cuckoo merupakan satu jenama produk barangan rumah yang cukup terkenal di Korea Selatan. Cuckoo Malaysia adalah sebuah syarikat yang telah bertapak kukuh di Malaysia. Pelbagai Produk keluaran Cuckoo dapat dilihat di mana-mana sahaja kini di Malaysia terutama Penapis Air dan Penapis Udara.

idea untuk jana pendapatan 2k dengan cuckoo

Kini Cuckoo Malaysia menawarkan peluang untuk menjana pendapatan dengan menjual produk-produk hebat daripada mereka. Program usahawan Cuckoo adalah cara paling mudah untuk menjana pendapatan sampingan sama ada secara Full Time atau Part Time. Menjadi ejen Cuckoo atau dikenali sebagai Cuckoo Health Planner (HP) adalah satu bidang kerjaya yang simple dan income memang lumayan.

Sekiranya anda sanggup meluangkan masa, usaha dan kerja keras, cuckoo boleh membawa anda kepada peluang kebebasan kewangan, fleksibiliti dan kebebasan untuk menentukan haluan anda sendiri.

idea untuk jana pendapatan 2k secara part time

Secara purata, agen cuckoo berjaya jana pendapatan RM 4000 sebulan. Malah ada yang berjaya bina pendapatan RM 10,000 ke RM 50,000 sebulan. Tiada pendapatan maksimum. Ironinya, mereka cipta angka sendiri dengan hanya mengekalkan momentum bekerja yang sedikit luar biasa. Tahun 2017, cuckoo telah membelanjakan lebih RM 4,000,000 untuk tujuan pemasaran. Pelaburan ini beri kelebihan yang sangat besar buat agen cuckoo. Ini bermakna, mereka hanya perlu memasarkan diri mereka sebagai ejen sah yang berdaftar saja.

Kenapa Sertai Bisnes Cuckoo?

cara idea untuk jana pendapatan 2k

Anda sebagai ejen jualan Cuckoo tiada modal besar dan tidak perlu simpan stok di bawah katil. Anda tidak perlu risau tentang penghantaran dan pemasangan serta servis setiap 2 bulan dan penukaran filter setiap 6 bulan kerana diuruskan oleh Cuckoo center. Tanggungjawab anda sebagai ejen Cuckoo ialah menguruskan order dan semua urusan lain dijalankan oleh department yang berkenaan.

Untung Ke Untung Jual Cuckoo?

Ya! Sebelum join mana – mana perniagaan sekalipun, kita mesti nak tahu untung. Sudah tahu untung baru kita boleh plan berapa modal yang wajar dikeluarkan, berapa banyak tenaga patut dikerahkan, nak jual dekat siapa dan macam – macam soalan lagi.

idea untuk jana pendapatan 2k dengan mudah

Ada 3 sumber income untuk ejen yang baru daftar iaitu;

1. Commission / Komisen

 

Setiap Natural Executive (NE) or Sales Agent akan mendapat komisen atas setiap jualan mereka (unlimited mengikut unit yang dijual).

2. Personal Sales Incentive (PSI)

Cash incentive mengikut bilangan unit yang dijual dalam sebulan. Bermaksud kalau anda jual satu product secara rental akan dikira 1 unit dan kalau anda jual satu product secara outright akan dikira 2 unit.

3. Group Sales Incentive (GSI)

Setiap NE yang menaja ahli layak mendapat overiding comission untuk setiap sales yang dibuat oleh downline mereka

7 Kelebihan Menjadi ejen Cuckoo

Ramai usahawan online yang berniaga hanya dengan bisnes ini dapat menjana pendapatan yang sangat lumayan jika kena dengan caranya. Ia juga merupakan platform untuk anda yang masih baru dan ingin mula berjinak-jinak dalam dunia perniagaan, maka bisnes ini merupakan antara pilihan yang terbaik kerana anda boleh mulakan tanpa sebarang modal. Ini kerana bisnes Cuckoo teramat mudah dan anda tidak perlu uruskan stok dan risiko yang rendah, bebas bekerja dan tidak perlu keluarkan modal pun. Anda hanya perlu jual produk orang lain.

1. Income Yang Lumayan

Antara kelebihan paling best dengan kerjaya Cuckoo adalah income yang sangat menarik. Anda boleh jana RM1,000 hingga RM10,000 hanya dalam masa beberapa bulan sahaja. Hanya ikut dan buat apa yang diajar oleh leader, buat bersungguh-sungguh, copy paste sahaja sistem yang telah berjaya maka nescaya anda juga boleh berjaya.

idea untuk jana pendapatan 2k sebagai ejen cuckoo

Jika bulan pertama anda menjual 5 unit rental, anda boleh dapat sehingga RM1200 sebulan. Jika anda jual 10 unit pada bulan kedua, anda boleh dapat sehingga RM4000 sebulan! Namun, jika dalam 1 bulan anda boleh dapat 5 unit jualan cash atau kad kredit, anda turut berpeluang untuk dapat income sebanyak RM4,000 sebulan. Income bulanan boleh boost hingga RM10,000 ke RM20,000 jika jualan mencapai target. Itu baru jualan bulanan, belum masuk lagi income pasif sebagai.

2. Permintaan Tinggi

Selain daripada itu, Cuckoo juga merupakan jenama baru di Malaysia (tapi dah lama wujud di Korea). Baru beberapa tahun sahaja Cuckoo bertapak di Malaysia, dah lebih 200,000 unit produk Cuckoo yang dah dipasang di seluruh Malaysia.

jana pendapatan rm2000 sebulan produk ada permintaan

Anda tak perlu pening nak buat marketing, nak kenalkan produk dan sebagainya. Sebab HQ Cuckoo memang iklankan produk Cuckoo habis-habisan di TV, surat khabar, Facebook dan sebagainya. Ramai orang dah kenal dengan produk Cuckoo. Apatah lagi kualitinya, servis yang diberikan yang buat ramai pelanggan berpuas hati.

3. Latihan Sales Dan Marketing Percuma

Selain daripada itu, ejen juga akan diberikan latihan secara percuma. Latihan merupakan antara kunci utama untuk berjaya kerana hanya dengan ilmu, mentor dan cara yang betul maka kita dapat jumpa cara untuk menjual yang dengan lebih lumayan tanpa perlu langgar tembok berkali-kali. Hanya buat sahaja seperti apa yang telah diajar dan anda akan berjaya, insyaAllah.

jana pendapatan rm2000 sebulan dengan latihan

Anda akan ada leader yang akan support anda, ajar anda dan bantu anda untuk capai target dengan cepat. Just follow the leader! Skil yang anda peroleh juga dapat digunakan dalam bisnes lain yang anda lakukan kerana skil menjual adalah antara skil termahal dalam hidup. Walaupun dunia sedang menghadapi kegawatan ekonomi, jika anda ada skil menjual anda masih boleh ‘survive’ tanpa kerja full time. Kenapa? Sebab anda ada skil untuk menjual. Walaupun satu hari nanti anda ingin buat bisnes lain, skil tersebut boleh digunakan untuk bisnes baru tersebut. Pelbagai jenis latihan yang disediakan termasuk

  • Latihan Online Sales
  • Latihan Offline Sales
  • Latihan FB Ads
  • Latihan Website
  • Latihan Google Ads
  • Latihan Copywriting
  • Latihan Teknik Naga
  • Dan pelbagai lagi

Latihan diberikan secara online dan ada juga secara offline. Menarik kan?

4. Modal RM0.00

Untuk jadi ejen dropship Cuckoo, anda langsung tidak perlu bayar sebarang yuran pendaftaran. Anda juga tak perlu bayar untuk stok. Semuanya percuma. Yang diperlukan hanyalah keinginan anda untuk jana income 4-5 angka setiap bulan. Itu sahaja.

jana pendapatan rm2000 sebulan tanpa modal

Nak dapat income 4-5 angka hanya perlukan komitmen dan semangat anda. Dapat jual dengan konsisten.

5. Bisnes Secara Online

Dengan Cuckoo, anda boleh jual produk Cuckoo di mana-mana sahaja. Walaupun anda tinggal di Kelantan, anda masih boleh menjual kepada orang yang tinggal di Sabah.

jana pendapatan rm2000 sebulan secara online

Kenapa? Kerana tugas pemasangan bukan tugas anda. Tugas pemasangan adalah tugas Cuckoo.

6. Percutian Percuma

Biasa company besar sahaja yang bagi insentif bercuti ke luar negara. Itu pun untuk pangkat tinggi. Tapi dengan kerjaya Cuckoo, anda boleh pergi bercuti ke Korea, Jepun, Vietnam dan banyak negara lagi jika jualan anda mencapai target yang ditetapkan.

jana pendapatan rm2000 sebulan dan percutian

Boleh pergi bercuti secara percuma! Dapat release tension sambil naikkan balik semangat untuk terus berniaga. Anda tak perlu bayar pun tiket kapal terbang dan bilik hotel. Semua tu disediakan oleh Cuckoo.

7. Peluang Naik Pangkat

Bila kita daftar sebagai ejen Cuckoo full time atau part time, pangkat kita akan diberikan adalah pangkat NE (Natural Executive). Ini adalah pangkat yang paling basic dalam sistem jualan Cuckoo. Namun, sebagai NE pun dah boleh buat income 4 hingga 5 angka setiap bulan. Ramai ejen Cuckoo yang bermula sebagai NE kemudiannya naik pangkat sebagai NM (Natural Manager) dan dapat memperoleh tahap income yang lebih luar biasa.

jana pendapatan rm2000 sebulan dan naik pangkat

Bukan sekadar itu, bila dah jadi Natural Manager, anda boleh buka brand store atau booth di pasar raya atau pusat membeli belah. Ini akan membantu anda untuk tambah lagi prospek untuk membeli produk Cuckoo daripada anda. Sekali gus menambah income anda berganda ganda. Pangkat dalam Cuckoo adalah seperti berikut:

  • NE = Natural Executive (ejen baru)
  • NM = Natural Manager (manager)
  • NCM = Natural Chief manager (power leader)

Siapa Yang Layak Menyertai Cuckoo?

Ini masanya untuk anda menjana pendapatan lumayan tanpa had. paling penting tanpa modal!

1. Pekerja Kerajaan Layak Menyertai Cuckoo

jana pendapatan rm2000 sebulan untuk kakitangan kerajaan

Ini cara baru untuk anda buat duit santai-santai setiap bulan tanpa ganggu kerja anda. Buat secara online lepas habis kerja pun tiada masalah.

2. Pekerja Swasta Layak Menyertai Cuckoo

jana pendapatan rm2000 sebulan untuk pekerja swasta

Jadikan Jutawan Cuckoo sebagai platform 2nd Income anda. Ada extra RM3,500 sebulan rasanya banyak membantu kewangan anda.

3. Suri rumah Layak Menyertai Cuckoo

jana pendapatan rm2000 sebulan untuk surirumah

Ini cara moden. Buat duit hanya dari rumah. Tidak perlu jumpa pelanggan atau pergi office untuk submit order. Semuanya online!

4. Pelajar Layak Menyertai Cuckoo

jana pendapatan rm2000 sebulan untuk student

Tidak cukup duit nak tampung kos perbelanjaan anda di kampus. Join kami dan buat secara online. Ini bukan bisnes MLM yang kena datang meeting setiap minggu. Buat online pun boleh dapat income RM3,500 hingga RM40,000 setiap bulan. Tidak mengganggu pelajaran anda 100%.

5. Business Owner Layak Menyertai Cuckoo

jana pendapatan rm2000 sebulan untuk pemilik bisnes

Anggap sahaja bisnes ini bisnes santai yang anda boleh tambah extra income untuk bayar duit kereta mewah anda tanpa usik 1 sen pun duit bisnes anda. Duit bisnes anda simpan je dalam bank, guna duit hasil income dari Cuckoo.

Testimoni Jutawan Cuckoo

antara testimoni ejen cuckoo antara testimoni ejen cuckoo antara testimoni ejen cuckoo antara testimoni ejen cuckoo

Jana Pendapatan RM2000 sebulan dengan Bimbingan Jutawan Cuckoo!!

Anda tidak berseorangan dalam bisnes ini. Jalan sudah disediakan di depan mata. Formula pun sudah terbukti Berjaya, tinggal anda sahaja yang berani atau tidak berani nak bertindak dan ambil cabaran. Kalau anda Berminat, Bertindak Sekarang. Anda Boleh Daftarkan Nama Anda hari ini secara percuma menerusi talian di bawah.

usahawan cuckoo jana pendapatan lebih RM2k sebulan

KONSULTAN CUCKOO | JANA PENDAPATAN DARI RUMAH Hubungi: Tekan untuk telefon (6013389 5861) | Tekan untuk WhatsApp

Nak jana Pendapatan RM2000 Dengan Cuckoo?

Sila telefon ke +60133895861 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Nak jana Pendapatan RM2000 Dengan Cuckoo?

Sila telefon ke +60133895861 atau WhatsApp SEKARANG!