Review
Aug 23, 2017, 10:07am

Jana Pendapatan Ribuan Ringgit Melalui Agen Elite S7


Ramai yang berkeluh kesah bila memikirkan ekonomi yang makin menghimpit. Tiada apa yang boleh dilakukan apabila harga makanan dan barang asas harian makin mencanak naik harganya. Sedih, marah dan kasihan bersilih ganti di dalam hati. Sedih dengan nasib anak-anak yang keadaan ekonomi yang tidak menyebelahi orang susah. Marah dengan persekitaran yang tidak banyak membantu dan kasihan pada keluarga yang mungkin bercatu makannya.  

inflasi-kenaikan-harga-barang

Hari ini, Elite S7 membuka peluang kepada semua warganegara Malaysia amnya untuk merebut peluang menjana pendapatan ribuan ringgit melalui Agen Elite S7. Gabungan dari produk yang terbaik dan peluang yang baik untuk anda merupakan satu kesempatan yang jangan anda sia-siakan. Peluang untuk anda yang memang berkeinginan merubah nasib diri atau inginkan simpanan tambahan.

Menghasilkan Beribu-ribu Ringgit Hanya Menggunakan Media Sosial

Bonus untuk anda yang pandai menggunakan platform media sosial kerana ramai yang telah menghasilkan beribu-ribu ringgit hanya menggunakan media sosial sebagai kedai maya asalkan anda tanamkan sikap usaha dan tidak kenal putus asa. Bagi yang tidak pandai atau tidak tahu jangan risau. Elites S7 akan memberikan anda jalannya.

media-sosial-icon

Antara Kelebihan Yang Anda Perolehi Sekiranya Menjadi Agen Elite S7

 • 100 lebih gambar produk

Anda akan dibekalkan dengan lebih 100 gambar produk dalam usaha membuat pemasaran. Anda boleh jadikan gambar-gambar tersebut sebagai hak milik anda dengan memasukkan nama anda pada setiap gambar tersebut

 • 100 testimoni

Anda akan diberikan testimoni kejayaan pengguna Elite S7. Testimoni dapat membantu anda dalam membuat pemasaran dengan lebih mudah. Testimoni menggambarkan kejayaan sesuatu produk.

 • 14 video

Anda akan memperolehi 14 video bagaimana teknik-teknik pemasaran dilakukan sama ada online atau offline

 • 7 copywriting

Penting untuk anda mengetahui teknik copywriting dan anda akan dibantu menggunakannya. Copywriting yang betul akan menarik pelanggan untuk membaca apa yang ingin anda sampaikan.

 • 5 Ebook percuma

Anda juga akan dapat 5 ebook percuma yang boleh anda edit dan jadikan hak anda sendiri

 • 3 gambar kerat

Anda juga akan dapat gambar yang berkualiti dan menarik khas untuk iklan berbayar. Anda tidak perlu susah-susah mengupah pereka atau jurukamera untuk mendapatkan hasil gambar yang menarik. Semua telah disediakan.

 • Design flyers dan bunting

Rekabentuk flyers dan bunting juga akan anda perolehi dari Elite S7.

 • Cara close sale

Elite S7 akan memberikan anda bagaimana cara nak close sale setelah anda membuat marketing. Teknik-teknik yang berkesan akan dikongsikan oleh Elite S7

 • Teknik FBAds

Elite S7 juga akan kongsikan dengan anda teknik FBAds yang betul agar anda tidak membazirkan duit anda membuat pemasaran secara salah

Kenapa Elite S7 ?

Sungguh bertuah sesiapa yang mengenai Elite S7. Produk yang diyakini keberkesanannya sebagai pembakar lemak nombor 1 negara. Kurus sihat tanpa senaman. Mempunyai badan yang sihat dan kurus memang menjadi idaman dan igauan semua golongan. Bila badan sihat dan bertenaga maka anda dapat memupuk keyakinan diri serta memberikan kesan yang positif dalam kehidupan seharian.

elite-s7-superbox

elite-s7-trial-pack

Didatangkan dalam dua jenis box iaitu superboxx dan trial pack mampu menjana keserasian produk pada pengguna. Dihasilkan dari seratus peratus bahan herba dan perlu diminum sewaktu perut kosong selepas bangun tidur. Untuk kesan yang lebih pantas dan menakjubkan Elite S7 boleh diminum sebelum senaman dilakukan.

Bagi anda yang mempunyai masalah perut buncit sama ada lelaki dan wanita, Elite S7 memang penyelesaian terbaik. Pengambilan Elite S7 yang konsisten mampu menunjukkan kesan seawal 1 hingga 3 minggu. Anda tidak perlu ikat perut dan tidak perlu menahan lapar. Makan secara berpada-pada dan makan secara sihat maka buncit anda pun hilang secara sihat.

masalah-perut-buncit

Elite S7 bukan hanya menguruskan anda tapi juga membekalkan tenaga tambahan untuk anda sentiasa cergas. Badan yang semakin ringan memudahkan untuk anda melakukan pelbagai kerja seharian tanpa cepat rasa letih dan lapar.

Selain itu Elite S7 juga mengandungi herba-herba yang boleh mendetoksifikasi tubuh agar tubuh sihat dan segar. Detok tubuh perlu untuk membolehkan khasiat herba-herba dengan mudah menyerap ke dalam tubuh badan menjadikan badan bukan sahaja kurus sihat tetapi juga menghasilkan kulit yg tegang lagi halus.

Anda perhatikan orang yang berbadan gempal berjalan. Kasihankan kadang-kadang kita perhatikan mereka sukar untuk berjalan kerana kehilangan fleksibiliti tubuh. Oleh itu Elite S7 membantu dalam memperbaiki fleksibiliti tubuh seseorang.

Kenapa Online Marketing?

Menjana pendapatan ribuan ringgit melalui media sosial bukan lagi satu mimpi. Pelbagai platform seperti Facebook, instagram dan whatsapp boleh anda gunakan sebagai medan magnet rezeki. Jadikan setiap masa sebagai duit yang sentiasa mengalir.

1. Facebook

facebook marketing

Pasaran facebook terbuka luas untuk anda gunakan sebaiknya. Jika di tanya siapa yang tiada akaun facebook mesti yang ramai mengaku ada. Jika anda mengetahui cara bagaimana memasarkan produk anda dengan betul pasti ribuan ringgit itu mudah sahaja bagi anda.

Facebook menyediakan beberapa platform seperti facebook personal, facebook page, facebook group dan facebook advert untuk memasarkan produk anda. Walaupun menggunakan platform yang sama tp cara penyampaian pemasaran tetap ada perbezaan.

Headline dan isi suatu copywriting, masa post status, status yang berterusan dan bina kepercayaan antara yang perlu diutamakan apabila menggunakan facebook. Kepercayaan yang diwujudkan akan membuka ruang menjana pendapatan yang lumayan.

2. Instagram

instagram

Instagram atau dikenali juga sebagai IG merupakan aplikasi telefon mudah alih yang digunakan untuk berkongsi gambar, video dan melakukan insta story secara live.

Paparan gambar produk yang menarik memang menjadi salah satu kunci penting untuk menarik minat pelanggan anda. Sebelum memasarkan produk melalui instagram perlu anda ketahui beberapa perkara

 • Nama anda adalah brand anda. Nama instagram anda penting untuk gambarkan siapa diri anda.
 • Pastikan gambar yang anda ingin post berkualiti dan menarik
 • jangan bersedih sekiranya follower anda sedikit. Biar sedikit tapi berkualiti iaitu mereka memang prospek anda.
 • Letakkan maklumat yang penting pada gambar. Minimal dan solid.
 • Pastikan # digunakan dengan sebaiknya. Cari dahulu # yang popular.
 • Anda juga boleh selang-selikan produk anda dengan gambar-gambar yang berkaitan dengan produk untuk menaikkan rating follower anda.
 • Gunakan direct messenger sekiranya anda ingin berbincang secara lebih personal

3. Whatsapp

whatsapp

Penggunaan whatsapp sebagai alat ganti kepada sms memang menguntungkan. Pelbagai informasi gambar, teks dan video dengan mudah dapat disebarkan.

Majoriti anda mempunyai whatsapp dan majoriti penjual menggunakan whatsapp sebagai medan komunikasi urusniaga. Sebagai penjual atau orang yang ingin berkongsi kebaikan Elite S7, ada beberapa kaedah yang boleh ada gunakan melalui whatsapp untuk menjana pendapatan anda.

 • Anda tunggu orang mesej anda terus setelah anda paparkan no whatsapp anda di facebook atau instagram. Mudah untuk anda berkomunikasi kerana orang yang mesej anda memang memerlukan Elite S7 sebagai jalan penyelesaian
 • Kumpulan whatsapp membolehkan anda menghantar maklumat kepada rakan anda bahawa anda menjual Elite S7 dan kebaikannya. Anda juga boleh membina kumpulan whatsapp anda sendiri sama ada kumpulan stokis atau agen anda. Kumpulan memudahkan anda untuk menyampaikan maklumat.
 • Anda juga boleh direct whatsapp dengan orang yang anda tidak kenal tetapi anda mungkin akan berdepan dengan penolakkan.

Rancang apa yang ingin anda maklumkan kepada pelanggan anda. Bersedia dengan jawapan sekiranya pelanggan anda bertanyakan soalan.

Jana Pendapatan Ribuan Ringgit Melalui Agen Elite S7

sertai-team-kami

Apa tunggu lagi. Peluang telah terbuka. Jangan kata anda tidak cara. Jom Jana Pendapatan Ribuan Ringgit Melalui Agen Elite S7 SEKARANG !

Sekarang adalah masa yang tepat unuk anda, surirumah, pelajar, penjawat awam dan swasta untuk jana pendapatan. Cepat bertindak, jangan ketinggalan. Ramai yang sudah berjaya.

Hubungi MQA Nutrition Sekarang!

Jom join AgentS7 SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom join AgentS7 SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom join AgentS7 SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: