Review
Jun 5, 2018, 1:26pm

Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Smartphone | Jutawan App


jana pendapatan dari rumah

Pada zaman sekarang, sudah pastinya setiap individu  menggunakan telefon mudah alih atau smartphone. Baru-baru ini muncul satu aplikasi pintar yang membolehkan anda jana pendapatan secara mudah, tanpa perlu berjumpa orang atau membuat pengeposan barang.

jana pendapatan dari rumah dengan smartphone

Nak tahu lebih lanjut? Jom baca artikel di bawah.

Jutawan App merupakan satu inovasi terkini yang boleh bantu anda buat duit, dan paling penting aplikasi ini bukan menjual simkad atau pun skim MLM.

Kelebihan Aplikasi Jutawan App

#1. Aplikasi Auto-Post + Auto-Signup Dengan Platform Android

jana pendapatan dari rumah jutawan apps

Penerangan ringkasnya adalah; jika anda adalah seorang seller / marketer yang menggunakan Facebook, Instagram dan Email untuk promote apa-apa saja servis / barang jualan, kebiasaannya anda perlu post satu-satu ayat marketing hampir setiap pagi, petang, malam dan setiap hari. Ini adalah kerja yang remeh dan memakan masa. Tetapi dengan aplikasi ini, ia akan dilakukan secara automatik! Anda hanya perlu set sekali sahaja dan aplikasi akan auto-post setiap masa.

#2. Aplikasi Yang Boleh Promosi Sebarang Servis Dan Produk Anda

promosi produk dengan smartphone

Selain secara mempromosi aplikasi Jutawan App itu sendiri, anda boleh set dengan mudah untuk promosi servis dan produk anda jika mahu. Anda boleh promosi servis, barangan seperti Tone Excel, XOX, produk kecantikan, tudung dan pakaian, kosmetik dan ubat-ubatan, food delivery serta apa jua servis dan produk. Semuanya dengan sekali setting sahaja.

#3. Aplikasi Yang “Di Pakejkan Secara Pintar”

aplikasi pintar hasilkan duit dari smartphone

Sebenarnya aplikasi auto-post dan auto-signup ni bukannya sesuatu yang baru dalam internet marketing, dan telah lama berada dalam pasaran lebih 10 tahun. Kebanyakkan  apa yang ada diluar sana bukan dalam bentuk aplikasi (web-based), dan perlu dibayar setiap bulan dengan harga yang mahal (dalam USD), sukar untuk setting, perlukan cara belajar yang agak lama. Selain itu, selalunya bantuan daripada pihak servis agak lambat! Berlainan dengan aplikasi Jutawan App ini sangat mudah digunakan dan ini adalah faktor utama aplikasi ini popular.

#4. Aplikasi Yang Bukan Aplikasi Semata-Mata

jutawan apps jana pendapatan dari rumah dengan mudah

Ia datang dengan panduan mudah dalam bentuk ebook, ada support 24 jam 7 hari seminggu yang anda boleh hubungi terus dari aplikasi / web dalam medium bahasa Melayu. Jadi pengguna tak perlu risau, kerana ia sememangnya mudah. Sesiapa pun boleh faham.

#5. Aplikasi Sah Dan Selamat Digunakan

jana pendapatan dari rumah termudah

Jangan risau! Aplikasi ini selamat digunakan dan tidak meyalahi sebarang undang-undang. Dikendalikan dan bayaran dibuat oleh syarikat berdaftar dengan SSM iaitu Jalur Gemilang Maju. Ramai individu yang telah berjaya menjana pendapatan daripada aplikasi ini hingga lima angka! Ajaib bukan. Ini kerana aplikasi ini membantu anda mejual barang dengan mudah.

Buat Duit Dengan Mempromosikan Aplikasi Jutawan App

Selain daripada mempromosikan produk atau servis anda di aplikasi ini, anda juga boleh mempromosikan aplikasi ini sendiri kepada prospek yang sesuai. Ini kerana pabila anda telah muat turun aplikasi ini, dan setelah set, aplikasi ini secara automatik akan mempromosi, mencari prospek sendiri dan dengan link khas akan sign-up bakal pengguna aplikasi Jutawan App. Setelah sign-up berjaya, komisyen akan direkodkan dan dibayar terus ke akaun bank anda. Sangat mudah! Setiap aplikasi yang terjual, anda akan mendapat RM200!

kelebihan jutawan apps jana duit tepi

Memandangkan aplikasi ini semakin popular dalam kalangan masyarakat, anda seharusnya mengambil peluang ini, terutamanya anda yang ingin menambah duit poket mahupun pelajar universiti. Ramai juga yang berjaya mempromosi aplikasi ini kerana tertarik dengan keajaiban aplikasi hebat ini.

Testimoni Pengguna Jutawan Apps

Sama ada anda sudah bekerja atau pun masih belajar anda boleh mempromosikan aplikasi ini pada orang ramai jika anda tahu caranya. Secara langsung boleh membantu anda menyelesaikan komitmen atau perbelanjaan bulanan. Jom lihat testimoni berikut:

jual motor menerusi apps tips jana duit dari rumah cara mudah jana duit jana pendapatan dari rumah

Jom Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Smartphone Menerusi Jutawan Apps. Daftar Sekarang!

Kesimpulannya, aplikasi ini merupakan aplikasi yang efektif dan futurustik untuk anda menambah pendapatan, sejajar dengan pembangun teknologi zaman kini. Tambahan pula dengan kos sara hidup yang semakin meningkat, tidak salah untuk mencuba. Sekiranya anda berminat dan maklumat lebih lanjut, sila hubungi nombor berikut atau menghantar menerusi WhatsApp.

jutawan apps jana duit mudah terbaik

JUTAWAN APPS | JANA PENDAPATAN DARI RUMAH DENGAN SMARTPHONE
Hubungi: Tekan untuk telefon (0123809921) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: