Review
Feb 19, 2018, 10:38am

Jana Pendapatan Berlipat Kali Ganda Dengan Amway


Shares565

Pernahkah anda merasakan kesempitan wang di pertengahan bulan? Gaji pula cukup – cukup makan dan kadang – kadang wang sudahpun habis digunakan sebelum anda mendapat gaji yang seterusnya. Kebanyakan orang memang akan merasa begitu pada zaman sekarang kerana tahap ekonomi yang semakin merudum. Ada yang mengambil pelbagai alternatif dengan melakukan dua kerja di dalam satu masa, dan ada yang mengambil alternatif dengan memulakan perniagaan sendiri mengikut kemampuan masing – masing.

jana pendapatan berlipat kali ganda dengan amway

Namun begitu, ia boleh membuatkan anda merasa letih serta tidak mempunyai masa yang cukup dengan keluarga masing – masing tetapi anda tidak perlu risau kerana ada pekerjaan yang boleh membantu anda untuk mendapatkan pendapatan yang lebih banyak tetapi masih mampu untuk meluangkan masa bersama keluarga dan juga diri anda sendiri. Multi – level marketing atau lebih dikenali dengan MLM merupakan salah satu cara untuk anda mendapatkan pendapatan tambahan. Berikut adalah kelebihan – kelebihan menyertai MLM;

Kelebihan Menyertai Multi – Level Marketing (MLM)

Terdapat pelbagai syarikat yang menawarkan MLM dan anda boleh memilih untuk menyertai syarikat yang anda berminat dan boleh memberikan komitmen. Anda boleh melihat kelebihan – kelebihan yang anda boleh perolehi sekiranya anda memilih untuk menyertai MLM sebagai pekerjaan separuh masa atau sepenuh masa anda.

kelebihan menyertai multi level marketing untuk jana pendapatan berlipat kali ganda dengan amway

 • Diskaun Produk Khas Untuk Ahli

Sekiranya anda menyertai MLM di syarikat pilihan masing – masing, anda boleh mendapatkan diskaun khas yang akan diberikan oleh syarikat tersebut kepada ahli – ahli yang menyertai program MLM mereka. Ada sesetengah syarikat yang menawarkan diskaun sehingga 50 peratus kepada ahli – ahli mereka. Jadi, pastikan anda menyertai MLM syarikat yang menawarkan produk yang menarik ataupun berguna kepada anda agar anda boleh menikmati diskaun – diskaun yang diberikan oleh mereka.

harga diskaun khas untuk ahli amway

 • Bonus Yang Tiada Had

Perkara pertama yang anda perlu ada untuk mendapatkan keuntungan yang besar adalah dengan menjadi rajin. Sekiranya anda mempunyai usaha yang lebih tinggi serta memberikan komitmen yang lebih untuk program ini, maka anda akan menjadi salah satu usahawan yang berjaya dan mampu meraih keuntungan melalui program ini. Apa yang lebih menguntungkan adalah bonus yang diberikan adalah tiada had dan semakin anda berusaha, semakin tinggi bonus yang anda akan dapat.

keuntungan bonus amway tanpa had

 • Dapat Bimbingan dan Juga Latihan

Anda pasti akan merasa terumbang – ambing sekiranya anda mahu memulakan perniagaan untuk pertama kali kerana anda tidak mengetahui cara yang betul untuk berniaga. Kebanyakan peniaga yang tidak mempunyai pengalaman dan juga cara yang betul akan gagal dalam meneruskan perniagaan mereka. Hal ini adalah tidak sama dengan menyertai program MLM kerana anda akan diberikan bimbingan dan juga tunjuk ajar yang betul agar anda boleh memulakan perjalanan anda sebagai ahli MLM dengan sempurna.

bimbingan dan latihan untuk menjana pendapatan berlipat kali ganda dengan amway

 • Tidak Memerlukan Pengalaman Atau Tahap Pendidikan

Ada sesetengah pekerjaan mahukan anda untuk mempunyai pengalaman ataupun tahap pendidikan yang tertentu seperti mempunyai ijazah ataupun diploma tetapi anda tidak perlu risau untuk menyertai MLM kerana program ini tidak memerlukan anda untuk mempunyai apa – apa sijil pendidikan ataupun pengalaman yang tertentu. Cukup sekadar anda mempunyai semangat yang tinggi dan juga usaha yang lebih. Ciri – ciri ini akan menentukan kejayaan anda di dalam bidang ini dan juga keuntungan yang anda bakal perolehi.

peluang jana pendapatan berlipat kali ganda tanpa kelulusan akademik

 • Boleh Dilakukan Secara Online

Jika anda tidak mempunyai masa untuk melakukan pekerjaan ini secara offline, iaitu dengan bertemu klien – klien atauorang yang mempunyai potensi untuk bekerjasama dengan anda, maka anda boleh menggunakan teknologi pada zaman kini di mana anda boleh melakukan kerja ini secara online. Percambahan media sosial pada masa kini membolehkan anda untuk melakukan kerja ini secara mudah dan tidak perlu mengeluarkan tenaga yang banyak dalam mendapatkan keuntungan yang besar.

perniagaan mlm yang boleh dilakukan secara online

 • Tiada Tekanan Dan Menjimatkan Masa

Anda tidak perlu risau sekiranya anda mempunyai pekerjaan atau komitmen lain kerana usahawan MLM tidak perlu memperuntukkan masa yang banyak di dalam kehidupan seharian mereka untuk mendapatkan keuntungan yang berlipat ganda. Anda masih boleh meneruskan pekerjaan yang anda lakukan sambil menjalani program MLM bersama syarikat pilihan anda. Para peserta MLM selalunya hanya meluangkan masa selama 3 jam sehari dan anda juga boleh melakukan perkara yang sama sekiranya anda juga mahu berjaya.

tiada tekanan dalam menjalankan bisnes mlm

 • Tidak Mempunyai Risiko Tinggi

Anda tidak perlu menyimpan produk yang dijual ataupun menghadapi risiko kehilangan stok dan sebagainya. Program MLM tidak memerlukan anda menghadapi risiko – risiko umum yang diketahui sekiranya anda memulakan perniagaan. Ia adalah lebih menguntungkan dan anda tidak terdedah dengan pelbagai masalah – masalah lain. Penghantaran produk juga akan diuruskan oleh syarikat tersebut jadi anda tidak perlu risau akan keselamatan dan jaminan produk tersebut.

perniagaan yang menjana pendapatan berlipat kali ganda tapi risiko rendah

Amway Malaysia – Syarikat Multi – Level Marketing Pilihan Ramai

Amway Malaysia merupakan salah satu kalangan kumpulan Amway Global kerana ia berada di antara 10 syarikat gabungan yang berprestasi tinggi, dan juga disokong oleh penunjuk menggagumkan seperti pusing ganti jualan, keberuntungan, dan tenaga Pemilik Perniagaan Amway (ABO) yang kukuh. Amwat Malaysia juga telah memperluaskan sokongan perniagaan para ABO melalui jaringan Kedai Runcit Amway yang meluas di seluruh Malaysia dan Brunei serta tiga hab gudang daerah.

kenali amway sebagai peluang perniagaan anda

Ia ditubuhkan sejak 1976 dan disenaraikan di pasaran utama Bursa Malaysia sejak tahun 1996, ia adalah syarikat jualan langsung yang terkemuka di Malaysia dengan tenaga teras ABO melebihi 239,000 orang dan mencatat perolehan RM 1.02 Billion pada Disember 2015. Pada tahun 2010, Amway Malaysia telah dianugerahkan lesen jualan langsung 10 tahun oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK).

ibu pejabat amway masih kukuh selepas beroperasi lebih 10 tahun

Mereka telah mencipta dan menjual produk – produk yang berkualiti dan berguna kepada pelanggan dan juga para pengguna. Anda boleh melihat produk – produk yang ditawarkan oleh Amway seperti di bawah;

Pemakanan dan Kesejahteraan

 • Vitamin, mineral dan suplemen dietari NUTRILITE

Penjagaan Kulit & Kosmetik

 • Penjagaan kulit dan kosmetik warna ARTISTRY

Dandanan Diri

 • Penjagaan mulut GLISTER, penjagaan badan BODY SERIES dan penjagaan rambut SATINIQUE

Penjagaan Barangan Di Rumah

 • Produk pembersihan di rumah L.O.C., penjagaan kain cucian SA8

Alatan Berteknologi Di Rumah

 • Sistem rawatan air eSpring, Sistem rawatan udara ATMOSPHERE

produk yang dikeluarkan oleh amway dan masih mendapat permintaan sehingga sekarang

Anda boleh mendapatkan keuntungan yang tinggi dengan mengikuti program yang ditawarkan oleh Amway. Anda boleh mendapatkan pelbagai kelebihan – kelebihan sekiranya anda menyertai Amway dan antara kelebihan tersebut adalah;

Kelebihan Menyertai Amway

 • Melakukan Perniagaan Mengikut Cara Anda Sendiri

Sasaran Amway Malaysia adalah sama sejak ia ditubuhkan iaitu untuk membantu rakyat Malaysia untuk menjalani kehidupan yang lebih baik. Ia masih lagi membantu mereka dalam setiap langkah menerusi komuniti, latihan dan pementoran yang kukuh. Asasnya begitu kukuh: sebuah syarikat milik keluarga, dengan produk yang unik, bahan dan formula berpaten, yang tidak pernah terlepas membayar bonus. Ini adalah lebih daripada sekadar peluang, ia adalah peluang untuk anda rebut.

perniagaan mengikut acuan anda sendiri - syarikat menyediakan platform dan latihan

 • Dedikasi Anda Diberi Ganjaran

AMWAY Malaysia telah membawa ABO ke seluruh dunia untuk menyelami budaya dan pengalaman baru di negara-negara yang eksotik dan indah seperti kota Paris dan juga Jepun sebagai sebahagian daripada program ganjarannya. Usaha keras sememangnya berbaloi. Pelan Penjualan & Pemasaran AMWAY dan insentif jualan yang lain memberikan anda ganjaran berupa pendapatan, lawatan, pengiktirafan dan banyak lagi, bukan sahaja kerana menjual produk tetapi juga kerana membantu meningkatkan tahap ABO yang anda taja.

 • Bonus pencapaian bulanan antara 3% hingga 21% jumlah perniagaan anda bergantung kepada produktiviti anda;
 • Bonus bulanan dan bonus kepimpinan tahunan, wang tunai dan insentif berdasarkan prestasi kumpulan;
 • Tokok harga runcit ke atas barangan yang dijual kepada pelanggan.

ganjaran kepada top achiever dalam amway

 • Produk Yang Berkualiti Tinggi

Dari kosmetik ARTISTRY hingga ke suplemen pemakanan NUTRILITE, semua barangan telah diuji dengan teliti dan dipercayai di seluruh dunia. Ramai pengguna yang arif dengan kualiti dan kebolehpercayaan jenama AMWAY, dan model jualan langsung ini menawarkan penyelesaian yang diperibadikan bagi memenuhi keperluan pelanggan. Dengan lebih 25 kedai meliputi timur dan barat Malaysia, kehadiran AMWAY Malaysia yang teguh di negara ini meyakinkan ABO tentang hubungan yang teguh dan berjangka panjang ini.

produk amway berkualiti tinggi dan diakui ramai pelanggan

 • Risiko Rendah, Kos Rendah

AMWAY Malaysia mencapai jualan melebihi RM1 bilion pada 2015, dan durian runtuh ini dikongsi bersama ABO. Terdapat banyak sebab untuk menjadi seorang ABO: risiko dan kosnya rendah; peluang memperoleh pendapatan tambahan terbentang; dan anda boleh mencapai kefleksibelan dan jaminan kewangan yang anda sentiasa idamkan. Nikmati manfaat bekerja dengan sebuah syarikat yang boleh diharapkan dan komunitinya yang kukuh yang boleh membantu anda mencapai matlamat.

perniagaan amway berisiko rendah dan kos permulaan rendah

 • Latihan

Adakah anda penuh dengan komitmen tetapi kurang pengetahuan? AMWAY Malaysia ada menyediakan sumber-sumbernya untuk mempercepatkan pertumbuhan anda. Pilih kursus dalam talian atau secara bersemuka, dan dapatkan program pembelajaran yang sesuai untuk anda. Dari Pusat Pengalaman Jenama yang canggih hingga ke Dewan Latihan yang moden dan lengkap dengan jurulatih berpengalaman, segala kemudahan ini terbuka kepada ABO demi menyokong keperluan mereka secara berkesan.

latihan kepada ahli amway untuk menjana pendapatan

 • Hubungan Komunikasi Yang Kukuh

Sebagai seorang ABO, anda adalah sebahagian daripada jaringan kelompok rakan yang bercita-cita tinggi yang boleh menunjukkan anda jalan ke arah kejayaan. Dengan lebih 350,000 ABO dalam negara, anda berada dalam perniagaan ini untuk diri sendiri tetapi bukan secara sendirian. Anda boleh berkomunikasi dengan mereka untuk mendapatkan pelbagai nasihat dalam menjalankan perniagaan ini.

hubungan dan komunikasi kukuh antara ahli dan juga hq amway

Testimoni Para Peniaga Amway

Anda boleh melihat pelbagai bukti yang menunjukkan bahawa anda boleh berseronok sambil menambah pendapatan serta mendapat keuntungan yang tinggi. Anda boleh melihat gambar – gambar yang diambil ketika sesi perjumpaan peniaga Amway seperti di bawah;

ahli amway yang berjaya dalam perniagaan ini

Tersenyum gembira ahli – ahli Amway

bimbingan berterusan kepada ahli

Bimbingan yang diberikan tidak akan membuatkan anda tertekan

networking sambil makan dengan sesama ahli amway

Siap dapat makan – makan percuma lagi kalau anda menyertai Amway

Jana Pendapatan Berlipat Kali Ganda Dengan Amway Sekarang!

Sekiranya anda berminat untuk menjana keuntungan yang tinggi tanpa beban kerja yang banyak, anda boleh menghubungi talian ataupun info seperti di bawah untuk menyertai syarikat Amway.

Jom Jana Pendapatan Berlipat Kali Ganda Dengan Amway SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Jana Pendapatan Berlipat Kali Ganda Dengan Amway SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Jana Pendapatan Berlipat Kali Ganda Dengan Amway SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: