Review
Oct 23, 2019, 3:00pm

Homestay Murah Dan Terbaik Serendah RM200 Di Langkawi


Ramai di antara pembaca yang suka melancong ke Pulau Langkawi tidak kiralah untuk beriadah mahupun membeli-belah di Pekan Kuah. Oleh itu mencari penginapan yang murah dan selesa sudah semestinya menjadi keutamaan semasa melancong. Jika anda mencari tempat penginapan bajet di Langkawi, ada banyak pilihan yang sesuai. Harga berbeza mengikut jenis penginapan, bilangan tetamu dan sebagainya. Memang terdapat homestay murah yang menawarkan penginapan seadanya. Asalkan anda tidak terlalu cerewet, ia sudah cukup untuk dijadikan tempat bermalam

Homestay Murah Di Langkawi 2019 2020

Percutian Ke Langkawi Lebih Selesa Apabila Menginap di Homestay Inapan DESA BAYAS Langkawi

Homestay Murah Di Langkawi Padu

Bercuti di pulau yang terkenal dengan lagenda Mahsuri ini tidak seharusnya menjadi satu percutian yang mahal. Sebaliknya, anda layak untuk mendapat percutian di Langkawi dengan harga yang murah dan selesa. Di Langkawi ada cukup banyak homestay / guest house / rumah tumpangan yang boleh anda sewa. Di antara beberapa homestay tersebut ada yang memberikan harga bilik mahal ada pula yang memberikan harga bilik murah di bawah RM50. Tetapi dengan menolak harga murah, ada boleh mendapatkan sebuah homestay di Langkawi yang sudah cukup terkenal dan sering ditempah oleh para tetamu iaitu di Homestay Inapan DESA BAYAS.

Lokasi Homestay Inapan DESA BAYAS Langkawi Berhampiran Dengan Pusat Perlancongan

Homestay Murah Di Langkawi 2020

Homestay Inapan DESA BAYAS Langkawi merupakan sebuah rumah teres 3 bilik dan 2 bilik air. Lokasi hanya 20 minit daripada Pusat Bandar Kuah dan 15 minit daripada Jeti Kuah. Homestay Inapan DESA BAYAS Langkawi ini telah beroperasi sejak tahun 2012. Amat selesa untuk anda sekeluarga, sanak saudara dan rakan taulan seperti berada di rumah sendiri. Jika anda berkunjung ke Pulau Langkawi dan memerlukan rumah rehat secara harian disinilah tempat terbaik dan selsa untuk anda menginap.

Kenapa Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS?

Homestay Murah Di Langkawi Malaysia

Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS amat sesuai untuk anda yang datang bercuti dengan bilangan yang ramai tanpa perlu membayar lebih dengan nilai keselesaan yang tinggi. Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS amat berbaloi kerana anda akan mendapat harga yang murah, rumah yang bersih dan selesa untuk anda semua, kemudahan yang serba lengkap serta keselamatan yang terjamin. Dengan harga serendah RM200 – RM250 pastinya terbaik untuk anda. Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS juga turut menyediakan pelbagai pakej menarik termasuk kemudahan tempat penginapan yang selesa untuk para tetamu

Kemudahan yang disediakan di Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS

Homestay Murah Di Langkawi Kedah

Bagi mereka yang datang ke Langkawi semestinya memerlukan kemudahan bagi tempat penginapan mereka. Ini kerana memudahkan mereka untuk melakukan aktiviti yang hendak dijalankan. Kemudahan seperti bilik tidur, ruang solat,dan juga ruang tamu memainkan peranan yang penting dalam memilih sesebuah homestay itu. Dengan adanya Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS, anda dapat menikmati kemudahan yang telah disediakan oleh pihak tuan rumah. Mengapa anda perlu mencari tempat lain sedangkan Homestay Langkawi Inapan DESA BAYASmenyediakan segala kelengkapan dan kemudahan.

Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS Termurah Serendah RM200 Di Langkawi

Homestay Murah Di Langkawi 2019 dan 2020

Jika anda ingin homestay yang mampu milik, Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS adalah pilihan yang tepat. Jangan lepaskan peluang untuk menginap di Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS. Anda boleh menikmati kadar serendah RM200.00/malam di Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS dengan pelbagai pakej menarik lain disediakan. Jaminan harga tidak akan naik bagi tahun 2019. Untuk maklumat lanjut anda boleh terus hubungi Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS

Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS Besar Dan Luas Sesuai Untuk Tetamu Yang Ramai

Homestay Murah Di Langkawi Power

Walaupun memberikan harga yang sedikit mahal, namunHomestay Langkawi Inapan DESA BAYASboleh disewa sesuai untuk bilangan yang ramai. Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS boleh diduduki maksimum 10 orang tetamu pada satu masa. Anda boleh menjimatkan perbelanjaan manakala anda bercuti di Langkawi dengan membawa keluarga besar atau rombongan.

Homestay Pilihan Ramai Para Pelancong di Langkawi

Homestay Murah Di Langkawi Hebat

Selain banyak tempat popular yang boleh dikunjungi, menginap di Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS salah satu rumah percutian yang dikehendaki dikelilingi oleh rasa sebenar Pulau Langkawi namun hidup moden. Rumah percutian Homestay Langkawi Inapan DESA BAYASmenawarkan pengalaman yang indah dan keselesaan untuk masa lapang kepada anda sekeluarga. Rumah yang selesa, luas, dan ditambah pula dengan berdekatan dengan destinasi popular di Pulau Pinang sentiasa menjadikan Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS pilihan para pelancong

Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS Kemas Dan Bersih Seperti Rumah Sendiri

Homestay Murah Di Langkawi Terbaik

Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS mempunyai unit homestay 3 buah bilik dan 2 bilik yang yang sangat luas dan selesa. Katil bilik juga cukup empuk untuk tidur malam yang lena. Lokasi yang strategik dan bilik yang cukup selesa, apa lagi yang anda inginkan dari sebuah penginapan yang cukup murah ini?

Homestay Untuk Pelbagai Jenis Acara Majlis

Homestay Murah Di Langkawi Padu

Kenapa ia dipanggil homestay pelbagai acara majlis? Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS adalah tempat yang sesuai untuk dijadikan penginapan untuk percutian mahupun majlis- majlis seperti majlis merisik, pertunangan, akad nikah mahupun mereka yang menghadiri kursus. Ini kerana, keluasan homestay ini mampu memuatkan sejumlah bilangan pengunjung yang datang menginap. Ini menjadikan anda tidak perlu lagi bimbang akan majlis yang dijalankan.

Lihat Feedback Pelanggan Yang Pernah Menyewa Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS Di Bawah :

Homestay Murah Di Langkawi 2019

Booking Sekarang Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS!

Booking Sekarang Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Inapan Desa Bayas, Kampung Bayas Mukim Ulu Melaka, 07000, Langkawi Kedah

   
Booking Sekarang Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Booking Sekarang Homestay Langkawi Inapan DESA BAYAS!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: