Review
Dec 26, 2018, 9:52am

Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Shah Alam


Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Shah Alam

Sudah menjadi trend sekarang anak-anak tidak perlu ke pusat tuisyen lagi kerana lebih mudah mereka dapat belajar secara tuisyen di rumah sahaja.  Banyak guru tuisyen di rumah berpengalaman yang mengajar anak-anak mengikut keperluan dan kepentingan silibus yang diperlukan. Dengan adanya guru tuisyen di rumah berpengalaman, sebagai pelajar, mereka bersiap-sedia untuk menghadapi peperiksaan yang akan datang dengan mudah. 

pakej Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Shah Alam

Banyak kelebihan jika mengambil guru tuisyen yang berpengalaman untuk mengajar di rumah kerana anda bukan sahaja dapat menjimatkan masa, tetapi anda memudahkan anak anda untuk bersedia belajar di rumah pada masa yang ditetapkan.  Amat wajar untuk anak belajar di rumah bersama guru tuisyen kerana secara tidak langsung, anda juga dapat memantau dan melihat sendiri anak anda belajar.

Guru Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Shah Alam

kepentingan guru Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Shah Alam

Untuk pengetahuan anda, terdapat guru tuisyen di rumah berpengalaman dan pakar dalam membentuk serta membimbing anak anda yang akan menduduki peperiksaan UPSR sehinggalah ke STPM.  Sekiranya anda menetap di Shah Alam, guru tuisyen di rumah berpengalaman boleh mengajar anda pada masa fleksibel iaitu anda boleh tentukan sendiri. Mudahnya!

Homestar Quranic & Hometuition – Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Shah Alam

hometuition terbaik shah alam

Anda boleh mendapatkan guru tuisyen di rumah berpengalaman dengan menyertai kelas tuisyen di rumah yang dianjurkan oleh Homestar Quranic dan Hometuition.  Homestar Quranic dan Hometuition adalah pusat tuisyen di rumah anda dengan menawarkan guru tuisyen terus ke rumah anda untuk mengajar anda silibus sekolah untuk anda menduduki peperiksaan dan lain-lain lagi pelajaran.  Sejak 2015, telah ramai pelajar yang sudah berjaya mendapatkan keputusan cemerlang atas bimbingan guru tuisyen di rumah dari Homestar Quranic dan Hometuition.

pusat Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Shah Alam

Siapa sangka Homestar Quranic dan Hometuition yang berpusat di Putrajaya ini telah maju berkembang di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.  Mereka juga mempunyai cawangan di beberapa negeri dalam semenanjung Malaysia seperti Melaka dan Johor. Ramai ibu bapa yang telah memilih untuk mengambil guru tuisyen di rumah berpengalaman bagi membantu anak mereka. Kini, ada boleh mendapatkan bimbingan daripada guru tuisyen di rumah berpengalaman di Shah Alam pula.

Baguskah Guru Tuisyen di Rumah Homestar Quranic & Hometuition?

kebaikan tuisyen homestar hometuition

Jika anda ingin dapatkan guru tuisyen di rumah berpengalaman di Shah Alam, Homestar Quranic dan Hometuition sememangnya sesuai untuk anda. Tutor dan guru tuisyen Homestar Quranic & Hometuition dari Shah Alam bersedia untuk mengajar untuk semua tahap pendidikan anak anda bermula dari UPSR sehingga STPM.  Menariknya, semua guru tuisyen Homestar Quranic & Hometuition adalah berpengalaman dan profesional.

tips berjaya dengan guru home tuisyen di rumah

Untuk pengetahuan anda, setiap guru tuisyen di Homestar Quranic dan Hometuition ini telah menghadiri kursus dan latihan sebanyak tiga kali.  Mereka telah mempelajari dan berpengalaman dalam menjadi seorang private tutor yang berjaya dan menjadi pilihan ramai. Tak dapat disangkal lagi, banyak bukti dan testimoni yang menunjukkan anak-anak berjaya setelah mengikuti kelas dari guru tuisyen Homestar Quranic & Hometuition ini.

Pakej Bimbingan Dan Kelas Dari Homestar Quranic & Hometuition

pakej bimbingan dan seminar homestar

Homestar Quranic dan Hometuition menawarkan perkhidmatan tuisyen di rumah bermula dari silibus sekolah tahap rendah iaitu UPSR sehinggalah PT3, SPM, STPM, STAM, MUET serta Al-Quran dan Al-Sunnah.  Selain pelajaran akademi di rumah, tuisyen di Shah Alam ini juga fokus kepada kanak-kanak seawal 4 tahun juga mempunyai program yang melibatkan jabatan dan sekolah-sekolah.

#1  Pakej Akademik

Guru tuisyen di rumah berpengalaman di Shah Alam ini akan mengajar anak-anak untuk matapelajaran yang akan mereka duduki peperiksaan terutamanya subjek-subjek yang mencabar seperti Sains, English, Matematik dan lain-lain lagi.  Ia terbuka kepada pelajar darjah satu sehingga mereka yang mengambil STPM.

pakej akademik hometuition shah alam

#2  Pakej Intensif Cuti Sekolah

Pakej intensif cuti sekolah ini amat berfaedah kerana pelajar akan didedahkan dengan matapelajaran yang tidak diajar secara mendalam semasa di sekolah nanti. Disini, anak anda akan belajar membaca dengan mudah dan pelbagai teknik, kuasai bahasa inggeris, membawa Iqra’a dan lain-lain lagi. Dengan adanya program ini, anak-anak akan belajar lebih awal untuk menguasai matapelajaran di sekolah kelak.

pakej intensif cuti sekolah

#3  Pakej Pecutan Super

Sudah tak cukup masa lagi untuk anda belajar sendiri, inilah masa yang sesuai untuk anda ke kelas pecutan sebelum menjawab peperiksaan yang penting dalam hidup anda. Anda boleh mendapatkan khidmat tuisyen di rumah bersama guru tuisyen yang berpengalaman di Shah Alam ini.

#4  Pakej Mengaji

Anda boleh mendapatkan guru tuisyen di rumah berpengalaman di Shah Alam ini untuk mengajar anak anda mengaji Al-Quran.  Pelajar boleh belajar secara individu dan berkumpulan dengan santai selesa. Anda boleh belajar mengaji secara mendalam seperti bacaan tajwid dan sebagainya.  Ambillah peluang untuk belajar mengaji bersama guru tuisyen berupa ustaz dan ustazah yang berkelayakan di Shah Alam ini.

kelas iqra di rumah

#5  Kelas KASIH

Guru tuisyen di rumah berpengalaman di Shah Alam ini juga membuka kelas untuk anda belajar secara berkumpulan dan bersantai. Paling minima adalah serama 5 orang pelajar. Pakej Kasih ini menjadikan pelajaran lebih mudah untuk anda fokus di samping dapat berkongsi idea dan ilmu masing-masing.  

pakej kasih home tuition berkumpulan

#6  Ceramah, Seminar Dan Program Sekolah Atau Jabatan

Cikgu Fara yang merupakan guru tuisyen di rumah berpengalaman di Shah Alam ini sebenarnya merupakan penceramah berpengalaman dan motivator yang amat disegani.  Anda yang memerlukan seorang tutor atau penceramah untuk berceramah berkaitan teknik belajar, kejayaan dan motivasi tentang kerja juga boleh menggunakan khidmat guru ini.  Patutlah banyak jabatan kerajaan dan sekolah memilih guru tuisyen terbaik ini dalam mengendalikan ceramah dan seminar mereka.

program di jabatan dan sekolah

Sebab Anda Patut Belajar Bersama Guru Tuisyen Homestar Quranic & Hometuition

  • Guru Tuisyen Berpengalaman Tinggi

Sejak awal penubuhan Homestar Quranic dan Hometuition lagi, ramai pelajar yang telah mula belajar bersama guru tuisyen di rumah.  Ramai daripada mereka yang memberi komen dan testimoni yang positif akan kejayaan anak mereka. Dengan pengalaman tinggi guru tuisyen di Shah Alam ini,  anda pasti mudah untuk berjaya dan dapat meningkatkan prestasi diri anda.

guru tuisyen hometuition berpengalaman shah alam

  • Kadar Yuran Tuisyen di Rumah Berpatutan

Kadar yuran tuisyen di rumah bersama guru tuisyen berpengalaman dari Homestar Quranic dan Hometuition ini amat berpatutan dan mampu milik.  Yuran juga dikira berdasarkan jarak tempat anda dengan guru serta jenis tahap pengajian anda. Walaupun begitu, anggaran yuran tuisyen di rumah bagi sejam adalah sekurang-kurangnya RM20 ke atas.

caj hometuition shah alam

Tiada sebab lain lagi untuk anda menolak guru tuisyen di rumah berpengalaman di Shah Alam ini. Banyak testimoni yang berpuas hati dengan servis pengajaran yang diadakan oleh Homestar Quranic dan Hometuition ini.  Anak anda juga pasti akan merealisasikan impian anda untuk melihat mereka berjaya mendapat keputusan yang cemerlang dan gemilang.

Hasil Pembelajaran Bersama Homestar Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Shah Alam

kesan mengambil hometuition kesan mengambil hometuition kesan mengambil hometuition

Dapatkan  Guru Tuisyen Di Rumah Berpengalaman Dari Homestar Hometuition Center. Slot Terhad!

Ramai pelajar yang telah mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan UPSR, PT3, SPM dan lain-lain lagi.  Namun, bagi pelajar yang sering gagal dalam peperiksaan, mereka semuanya lulus dan sangat terkejut dengan keputusan yang mereka kecapi. Guru tuisyen Homestar Quranic dan Hometuition yang berpengalaman ini amat terbaik dalam membantu ramai pelajar kecil atau besar sehingga berjaya sampai kini.

HOMESTAR | HOME TUISYEN DI RUMAH TERBAIK DI SHAH ALAM
Cikgu Hilma: Tekan untuk telefon (019-3610423) | Tekan untuk WhatsApp
Cikgu Fara:
Tekan untuk telefon (019-3610423) | Tekan untuk WhatsApp
Cikgu Nik: Tekan untuk telefon (019-3610769) | Tekan untuk WhatsApp

HQ PUTRAJAYA
Admin: 014-3610528

CAWANGAN HOMESTAR
Kuala Lumpur             : 019-3610423
Shah Alam                   : 013-7704737
Nilai & Kajang             : 019-6920976
Johor & Melaka           : 014-3610545

Daftarkan Anak di Home Tuisyen Shah Alam Terbaik Di Sini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Daftarkan Anak di Home Tuisyen Shah Alam Terbaik Di Sini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Daftarkan Anak di Home Tuisyen Shah Alam Terbaik Di Sini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: