Review
Dec 24, 2018, 12:43am

Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Negeri Sembilan


Berdepan silibus yang makin mencabar, pendekatan menghantar anak ke kelas tuisyen dilihat satu keperluan dan wajib dilakukan setiap ibu bapa. Tiada yang dapat menafikan sudah menjadi kecenderungan dalam kalangan ibu bapa zaman ini menghantar anak ke pusat tuisyen atau mendapatkan khidmat tutor secara peribadi untuk anak mereka di rumah.

home tuisyen di rumah terbaik di negeri sembilan

Tuisyen Membantu Pencapaian Akademik Pelajar Lebih Cemerlang

Keinginan tinggi untuk melihat kejayaan anak mereka setanding anak orang lain dalam pencapaian akademik di sekolah selalunya menjadi faktor utama sebahagian besar ibu bapa sanggup berbelanja lebih. Ini bagi memastikan anak mereka tidak ketinggalan dalam pelajaran.

Hasrat ini tidak sukar dipenuhi kerana tuisyen di rumah yang tumbuh bagai cendawan di seluruh negara sentiasa bersedia menawarkan khidmatnya.

kelebihan home tuisyen di rumah terbaik di negeri sembilan

Bagi ibu bapa yang lebih berkemampuan, mengeluarkan sejumlah wang untuk menggaji guru memberi tuisyen khas untuk anak mereka di rumah bukanlah satu beban. Tuisyen ialah satu perkhidmatan yang memberi bantuan, kepakaran dan latihan kepada pelajar dalam memahami pembelajaran mereka secara lebih mendalam serta terancang

Tuisyen Dapat Membantu Anak Yang Lemah Dalam Mata Pelajaran Secara Konsisten

Tuisyen tetap relevan jika ibu bapa menginginkan anak mereka cemerlang dan tidak ketinggalan dalam akademik. Perkhidmatan tuisyen ini memberi peluang kepada pelajar yang berbeza kemahiran atau penaakulan dan pemahaman di dalam kelas. Ia tambahan bagi meningkatkan kemahiran dalam sesuatu subjek yang dipelajari di sekolah. Oleh itu, perkhidmatan tuisyen ini juga adalah keperluan bagi kumpulan tertentu. Program ini juga bertujuan membantu meningkatkan prestasi akademik kanak-kanak di rumah terutama dalam mata pelajaran Bahasa Inggeris, Matematik dan Sains.

guru home tuisyen di rumah terbaik di negeri sembilan

Tuisyen di rumah bukan lagi nama yang asing di kalangan pelajar dan ibu bapa. Dengar saja nama tuisyen, mesti ada pelajar yang rasa excited, ada pula yang tiba tiba sahaja jadi mengantuk dan ada pula yang berikan alasan untuk tidak menghadiri kerana tidak berkenan dengan guru tuisyen di rumah. Sedar tak sedar, tuisyen di rumah juga adalah tempat yang baik untuk para pelajar menghadiri kelas tambahan yang tidak di ajar di sekokah.

Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Negeri Sembilan Dengan Homestar

Sesetengah ibu bapa juga lebih suka menghantar anak-anak mereka ke tuisyen di rumah peribadi / private tutor kerana dengan method one-on-one di antara tutor dan student. Jadi, pelajaran lebih mudah di fahami dan senang untuk pelajar dan tutor tersebut untuk mengetahui kelemahan pelajar tersebut. Bersesuaian dengan tahap usia, tuisyen di rumah Homestar Quranic & Hometuition menyediakan perkhidmatan hometuition/ tuisyen di rumah secara professional.

pusat home tuisyen di rumah terbaik di negeri sembilan

Homestar Quranic & Hometuition menyediakan perkhidmatan tuisyen dirumah bagi semua subjek UPSR,UPKK, PT3 , SPM ,STPM, STAM, MUET dan al-quran & Al-sunnah. Homestar Quranic & Hometuition juga menyediakan perkhidmatan intensif membaca dan matematik bagi murid berumur 4-10 tahun dan ceramah teknik menjawab dan motivasi ke sekolah-sekolah dan jabatan kerajaan. Perkhidmatan mereka khas untuk warga nilai dan sekitarnya.

Jaminan Tenaga Pengajar Yang Bagus Kepada Anak Anda

Tutor melalui proses interview dan mockteaching. Hanya yang terpilih dilepaskan mengajar di rumah klien. Homestar Quranic & Hometuition sediakan jaminan 100%. Diketuai oleh penceramah berpengalaman, Cikgu Fara dan Cikgu Nik yang telah memberikan ceramah teknik menjawab UPSR,PT3 dan SPM ke sekolah-sekolah dan jabatan-jabatan seluruh semenanjung Malaysia. Cikgu Fara bergiat aktif mengetuai ceramah Penulisan Ada Gaya yang mendorong murid menulis dengan baik.

kualiti penyampaian dalam tuisyen lebih berkesan

Murid Lebih Fokus Dan Mempunyai Peningkatan Dalam Pelajaran Dengan Yuran Berpatutan

Mengenai tawaran harga yang ditawarkan oleh Homestar Quranic & Hometuition sangat berpatutan dan mampu milik. Harga yuran yang ditawarkan adalah berbeza mengikut setiap subjek dan jam. Yuran mengikut jam berdasarkan subjek dan tahap murid. Cth : Darjah 1,subjek Bahasa Melayu. Manakala yuran yang dibayar secara bulanan bermula serendah RM24/jam.

Kebaikan Tuisyen Bersama Homestar Home Tuisyen di Rumah Negeri Sembilan

  1. Jika bersesuaian dengan tahap usia, tuisyen memberikan satu persekitaran pembelajaran yang menarik bersama rakan.
  2. Anak boleh membiasakan diri dengan kerja sekolah dan dilatih untuk menyiapkan latihan diberikan ketika di sekolah.
  3. Mengisi masa dengan aktiviti yang bermanfaat.
  4. Dapat membantu anak yang lemah dalam mata pelajaran secara konsisten tetapi wajib disertai dengan pemantauan dan sokongan tanpa had daripada ibu bapa.
  5. Dapat meningkatkan keyakinan diri jika sesuai.
  6. Melatih anak untuk melalui proses pembelajaran dalam kumpulan yang kecil.
  7. Pelajar Mendapat Sepenuh Perhatian dari Cikgu!

kelebihan home tuisyen di rumah terbaik di negeri sembilan

Anak Anda Dapat Menumpukan Perhatian 100% Apabila Bertuisyen

Tuisyen dirumah adalah secara individu (1-on-1) atau kumpulan kecil (2-3 pelajar) sahaja. Guru dapat memberi sepenuh perhatian kepada anak Tuan/Puan. Pelajar tidak akan lagi ketinggalan atau berasa tersisih! Kesemua tutor di Tuisyen Homestar ialah tutor komited yang telah diberikan latihan/ mengikuti kursus sekurang-kurangnya 3 kali setahun. Jadi, hanya yang terbaik akan diajar kepada anak anda!

hasil home tuisyen di rumah terbaik di negeri sembilan

3 Sebab Kenapa Anda Perlu Menggunakan Perkhidmatan Tuisyen Di Rumah Homestar

#1. Pembelajaran Yang Fleksibel!

Pelajar tidak perlu mengikut jadual silibus yang tetap (seperti di sekolah atau pusat tuisyen). Guru akan menyesuaikan pembelajaran mengikut keperluan individu pelajar. Penekanan dan latihan yang lebih akan diberi kepada topik-topik yang pelajar lemah untuk meningkatkan keyakinan dan seterusnya prestasi akademik mereka dengan cepat.

kaedah tuisyen dalam kumpulan mikro

#2. Datang Ke Tempat Anda!

Tuan/Puan tidak perlu bergegas pulang ke rumah untuk menghantar dan mengambil pelajar dari tuisyen lagi. Cikgu tuisyen sebaliknya akan datang ke rumah Tuan/Puan untuk mengajar. Pada masa yang sama, keselamatan dan keselesaan pelajar juga akan terjamin.

tuisyen ke rumah pelajar

#3. Tentukan Sendiri Masa Anda

Tuan/Puan kini boleh memilih sendiri masa untuk tuisyen. Tidak kira sama ada waktu pagi, petang, malam, hari minggu atau hari biasa. Juga, jika kelas tidak dapat dibuat atas sebab pelajar sakit atau kecemasan, ianya boleh diganti ke hari lain. ( * tertakluk terma & syarat).

kelebihan homestar home tuition

Ini menjamin anak Tuan/Puan tidak akan ketinggalan dalam pelajaran lagi!

Lihat Pakej Menarik Dari Homestar Quranic & Hometuition

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej yang ditawarkan seperti dibawah anda boleh terus berhubung dengan pihak Homestar Quranic & Hometuition ya. Inshaallah mereka akan memberikan penjelasa mengenai pakej-pakej ini.

pakej homestar hometuition nilai

1. Pakej Akademik

pakej akademik homestar nilai

2. Pakej Pecutan super

3. Pakej Intensif Cuti Sekolah

pakej home tuisyen di rumah terbaik di negeri sembilan

4. Pakej Mengaji

pakej mengaji homestar nilai

5. Kelas KASIH

kelas kasih

6. CERAMAH

ceramah sekolah

Testimoni Klien Homestar Home Tuition

testimoni homestar hometuition testimoni homestar hometuitiontestimoni kejayaan pelajar homestar home tuition

Tunggu Apa Lagi Daftar Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Negeri Sembilan SEKARANG!

Jika anda seorang ibu bapa yang mementingkan kejayaan anak anda, melaburlah dengan mengambil guru home tuisyen yang berpengalaman. Pilihlah Homestar Quranic & Hometuition sebagai rakan guru tuition anak anda.

CIKGU HANA | HOME TUISYEN DI RUMAH TERBAIK DI NEGERI SEMBILAN
Hotline: Tekan untuk telefon (019-6920976) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: HomeStar Nilai

HQ PUTRAJAYA
Cikgu Fara: Tekan untuk telefon (019-3610423) | Tekan untuk WhatsApp
Admin: Tekan untuk telefon (014-3610528) | Tekan untuk WhatsApp

RANGKAIAN CAWANGAN HOMESTAR
Kuala Lumpur:  019-3610423 – Cikgu Fara
Shah Alam:  013-7704737 – Cikgu Hilma
Nilai & Kajang:  019-6920976 – Cikgu Hana
Johor & Melaka: 014-3610545 – Cikgu Fara

Daftarkan Anak di Home Tuisyen Nilai Terbaik Di Sini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Daftarkan Anak di Home Tuisyen Nilai Terbaik Di Sini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Daftarkan Anak di Home Tuisyen Nilai Terbaik Di Sini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: