Review
Dec 26, 2018, 10:35am

Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Kajang


Anak yang cerdik bermula dari didikan di rumah. Namun, pada hari ini kebanyakkan ibu bapa sangat sibuk dalam urusan pekerjaan mereka sehinggakan anak – anak terabai terutamanya di dalam bidang pelajaran. Itu belum lagi di selidik soal akhlak, didikan agama serta persediaan peperiksaan. Kos sara hidup yang tinggi menjadikan ibu bapa tidak mempunyai pilihan untuk bekerja lebih keras bagi memberi jaminan kewangan untuk keluarga.

guru pakar home tuition di melaka

Di dalam kesibukan ini, ibu bapa mempunyai pilihan sekiranya mereka mempunyai bantuan daripada pihak luar dalam usaha mendidik anak – anak dari rumah. Ini akan memberi peluang dan ruang untuk anak – anak belajar di rumah walaupun ibu bapa sudah kepenatan di tempat kerja. Berita baik untuk mereka yang berada di Kajang. Terdapat perkhidmatan guru tuisyen yang cekap dan berpengalaman untuk anda. Untuk mengetahui selebihnya, anda harus membaca artikel ini seterusnya.

guru hometuition melaka

Perkenalkan Guru Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Kajang Dari Homestar Home Tuition

homestar hometuition melaka

Homestar Tuition kini menjadi sebutan dan rebutan oleh para guru dan ibu bapa. Matlamat utama Homestar Tuition ini adalah menghasilkan pelajar yang cemerlang dengan kepakaran barisan tutor mereka. Perkhidmatan mereka ini sangat diperlukan baik dirumah mahupun di sekolah bagi membantu untuk meningkatkan lagi prestasi anak – anak.

homestar hometuition pilihan terbaik

Anak yang lemah di dalam pelajaran bukanlah penghujung bagi mereka. Dengan bantuan Homestar Tuition ini, anak anda boleh menjadi lebih pintar dan bertindak dengan lebih cerdas di dalam kelas. Oleh yang demikian, perkhidmatan Homestar Tuition ini bukan sahaja menjadi pilihan ibu bapa malah guru sekolah juga berminat untuk menjemput guru pakar dari Homestar Tuition ini ke sekolah.

Pakej Homestar Tuition Berikan Anda Lebih Pilihan

#1 Pakej Akademik

guru pakar home tuition di kajang

Anda yang mempunyai anak untuk menghadapi peperiksaan besar seperti UPSR, PT3 atau SPM boleh mengambil pakej akademik ini daripada Homestar Tuition. Untuk pakej akademik, anda tidak perlu risau kerana guru pakar mereka akan mengajar dan memberi latihan berdasarkan silibus pelajaran yang telah ditetapkan. Kelas pula dibuka sepanjang tahun bukan hanya ketika di saat akhir untuk menghadapi peperiksaan.

#2 Pakej Pecutan Super

pakej pecutan super untuk UPSR PMR dan SPM

Apabila hari peperiksaan semakin menghampiri, kebanyakkan anak – anak ini mudah berasa terbeban kerana risau tidak dapat menghafal atau menjawab dengan betul pada hari peperiksaan tersebut. Dengan pakej pecutan super ini, anak anda bakal didedahkan tips mudah dan ringkas untuk menjawab soalan peperiksaan dengan lebih mudah. Ulangkaji pelajaran yang dilakukan pula dibuat beberapa slot sebelum peperiksaan supaya anak anda lebih yakin untuk mejawab soalan peperiksaan.

#3 Pakej Mengaji

guru hometuition kajang

Tidak mempunyai masa untuk mengajar anak mengaji bukanlah satu alasan. Anda kini dapat menggunakan pakej mengaji bagi membantu anak anda serta seluruh ahli keluarga untuk belajar mengaji termasuklah Iqra’, bacaan Al-Quran dan Tarannum. Anda boleh menetapkan kelas mengaji mengikut kesesuaian masa anda dan keluarga di lokasi yang anda inginkan.

#4 Pakej Intensif Cuti Sekolah

home tuition terbaik kajang

Cuti sekolah tidak bermakna anda harus abaikan pembelajaran anak – anak. Dengan bantuan Homestar Tuition ini, anak anda boleh mengulangkaji pelajaran pada hari cuti sekolah. Kini, anak anda lebih bersedia untuk memasuki tahun baru di kelas yang baru dengan ilmu yang baru.

#5 Kelas Kasih

kelas Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Kajang

Belajar secara berkumpulan. Fokus kepada mereka yang berkumpulan maksimum 5 orang sahaja. Tutor akan mengajar di salah sebuah rumah antara kelima-lima pelajar yang mengambil kelas ini.

#6 Ceramah, Seminar Dan Program Sekolah Atau Jabatan

guru Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Kajang

Homestar mengadakan sesi ceramah, seminar dan juga program-program di sekolah ataupun jabatan. Program berbentuk motivasi dan pelajaran.

Siapa Yang Memerlukan Guru Pakar Home Tuition Dari Homestar

sesi Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Kajang

  • Mereka yang mempunyai anak yang lemah di dalam matapelajaran di sekolah harus menggunakan peluang yang disediakan oleh Homestar Tuition ini.
  • Ibu bapa yang mempunyai anak bersekolah rendah dan menengah.
  • Mereka yang beragama islam mahukan perkhidmatan membaca Al – Quran dan Iqra’ eksklusif di rumah sendiri.
  • Para guru atau pegawai swasta dan kerajaan yang mencari tenaga pengajar atau penceramah.
  • Pelajar atau pekerja yang ingin mengambil kertas peperiksaan ulangan SPM.

Keistimewaan Homestar Berbanding Home Tuition Yang Lain

keistimewaan Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Kajang

Homestar Tuition menyediakan perkhidmatan tuisyen di rumah secara profesional. Anda boleh berbincang jadual kelas tuisyen mengikut kesesuaian masa anda di rumah. Selain itu, Homestar Tuition merangkumi tuisyen bagi semua subjek UPSR, UPKK, PT3, SPM, STPM, STAM, MUET serta Al – Quran dan Al – Sunnah.

antara pelajar yang mengikuti pakej homestar

Kesemua tutor dan tenaga pengajar di Homestar Tuition merupakan mereka yang pakar dan terlatih. Disebabkan itu sudah ramai pelajar telah berjaya dengan cemerlang disebabkan Homestar Tuition ini. Yuran yang ditetapkan pula adalah berdasarkan subjek yang diambil oleh pelajar dengan harga yang sangat berpatutan.

Lihat Testimonial Mereka Yang Dah Berjaya Dengan Homestar Tuition

hasil Home Tuisyen di Rumah Terbaik di Kajang testimoni homestar kajang

Jom Tempah Home Tuition Daripada Homestar Tuition Sekarang!

Anda merupakan ibu bapa yang bijak apabila membuat keputusan untuk mendaftar anak anda sekarang di Homestar Home Tuition. Demi prestasi anak yang lebih cemerlang pasti pilihan ini adalah yang terbaik untuk anak anda. Hari ini, mungkin anak anda masih merangkak untuk membaca. Dengan bantuan Homestar Home Tuition, anak anda bakal menjadi seorang pelajar yang lebih pintar di sekolah nanti. Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, anda boleh hubungi info di bawah.

HOMESTAR HOME TUITION DI KAJANG
Cikgu Hana: Tekan untuk telefon (019-6920976) | Tekan untuk WhatsApp

HQ PUTRAJAYA
Cikgu Fara:
Tekan untuk telefon (019-3610423) | Tekan untuk WhatsApp
Cikgu Nik: Tekan untuk telefon (019-3610769) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Homestar Nilai & Kajang

CAWANGAN HOMESTAR
Kuala Lumpur             : 019-3610423
Shah Alam                   : 013-7704737
Nilai & Kajang             : 019-6920976
Johor & Melaka           : 019-3610423

Daftar Home Tuition Hari Ini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Daftar Home Tuition Hari Ini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Daftar Home Tuition Hari Ini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: