Review
Sep 13, 2018, 3:34am

Hijrah Water Pakar Air Minuman Halal Premium Di Malaysia


AIR merupakan salah satu keperluan utama untuk semua benda hidup dan ini sudah semestinya tidak terkecuali dengan manusia. Tanpa air kehidupan sebagai manusia akan mengalami saat-saat kesukaran yang amat extrem teruatama apabila tiada sebarang air bersih untuk diminum. Namun, malangnya masih ada di kalangan manusia ini yang tidak mahu mengambil berat soal kualiti air yang diminum. Masing-masing hanya memandang remeh isu kualiti air bersih sedangkan air adalah merangkumi 70% daripada komposisi badan manusia.

Antara Pakar Air Minuman Halal di Johor

Meskipun pada mata kasar air minuman tampak bersih namun hakikat sebenarnya masih ada bahan tercemar yang boleh berada di dalamnya. Bahan-bahan ini semestinya tidak dapat dilihat dengan mata kasar kerana ianya sangat halus dan bersifat mikro. Bahan tercemar ini mungkin tidak akan memberi apa-apa tindakbalas dalam masa yang terdekat tetapi jika terus dibiarkan maka tidak mustahil ianya boleh menjadi punca penyakit yang lebih kronik di masa hadapan.

Pakar Air Minuman Halal di Johor

Sekiranya anda seorang manusia yang amat menitikberatkan soal kesihatan dan tidak mahu mendedahkan ahli keluarga tersayang dengan pelbagai penyakit dek kerana tidak menitikberatkan soal punca minuman yang benar-benar bersih ini. anda boleh mendapatkan bantuan daripada pakar air minuman halal yang terbaik di Johor. Pakar air minuman halal ini adalah HIJRAH WATER yang dikeluarkan oleh HIJRAH TAHIRAH TRADING.

Hijrah Water Pakar Air Minuman Halal Dengan Sijil JAKIM

Ada Pakar Air Minuman Halal di Johor

Hijrah Water merupakan penapis air istimewa bermutu tinggi yang telah dikeluarkan oleh sebuah kilang yang dimiliki sepenuhnya secara 100% oleh usahawan bumiputera Muslim. Tidak hanya itu ia turut mendapat kelulusan Pensijilan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

keratan akhbar air minuman halal

Penapis air dengan nama Hijrah Water ini juga telah terbukti hanya menggunakan bahan yang selamat malah boleh memberi peningkatan kepada tahap kesihatan jika mengamalkan meminum air daripada penapis air Hijrah Water ini.

Kenapa Pakar Air Minuman Halal di Johor

Kebanyakan penapis air dipasaran hanya mengeluarkan air R.O (tanpa zat) atau air mineral beralkali. Oleh itu, Hijrah Water dengan kerjasama pihak UPSI telah menjalankan R&D bersama dan telah berjaya menghasilkan inovasi penapis air yang pertama di Malaysia yang bukan sahaja mengeluarkan air bermineral, alkali dan hidrogen malah mengeluarkan air berkalsium.

Ciri Pakar Air Minuman Halal di Johor

Kalsium amat diperlukan oleh tubuh, tulang dan gigi terutama kepada kanak-kanak dan orang dewasa. Selain itu kandungan alkali pula bagi membantu untuk meneutralkan asid dalam badan, memudahkan sistem pencernaan, membantu untuk diet, anti penuaan dan khasiat lain. Tidak hairanlah kenapa penapis air Hijrah Water ini mendapat pengiktirafan daripada pelbagai pihak.

Tahu Pakar Air Minuman Halal di Johor

Kelebihan Hijrah Water Yang Amat Perlu Diberi Perhatian

Tahu ada Pakar Air Minuman Halal di Johor

Antara kelebihan utama yang ada pada Hijrah Water berbanding dengan jenama-jenama lain adalah :

  • Membantu menyingkirkan toksin dari badan
  • Memperbaiki sistem metabolisma dan pertahanan badan
  • Membantu perpeluhan dan membantu melegakan panas badan.
  • Mencegah masalah jantung dan masalah pengaliran darah.
  • Melembabkan kulit dan membantu memperlahankan pigamentasi penuaan.
  • Mengekalkan kesegaran ikan, daging dan sayur-sayuran.
  • Menghilangkan bau hanyir ikan serta mengekalkan zat makanan

Air Hijrah Water Bersih, Selamat Dan Diyakini Ramai

Sudah 12 tahun penapis air Hijrah Water ini berada di pasaran dengan mempunyai stokis seluruh Malaysia termasuklah Brunei. Memetik daripada kata-kata seorang doktor yang bernama Mona Harrison MD yang merupakan Pengarah Majlis Air Antarabangsa, beliau mengatakan sel yang sihat akan bersifat alkali dan sel yang rosak atau tidak sihat bersifat asid.

Selain itu Pakar Air Minuman Halal di Johor

Maka sel kanser akan mati di dalam air yang beralkali,. Tidak hanya itu malah virus dan agen jangkitan lain juga tidak boleh hidup di persekitaran yang beralkali. Selain daripada itu, air yang beralkali ini juga amat baik untuk insomnia dan colic.

Terdapat Pakar Air Minuman Halal di Johor

Jadi untuk mengelakkan daripada kanser maka pilihlah penapis air Hijrah Water kerana airnya itu sangat kaya dengan mineral, beralkali, berkolagen dan bermineral tinggi. Dengan menjadikan Hijrah Water sebagai pemberi air minuman harian, anda bukan hanya dapat meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan tetapi juga boleh memiliki kulit yang cantik hanya dengan minum air kosong sahaja bersama seluruh ahli keluarga tersayang.

Pakar Air Minuman Halal di Johor

Servis Penapis Air Hijrah Water

servis hijrah water

Berbanding penapis air lain, Hijrah Water menawarkan servis melalui sistem SMS Reminder 30 hari sebelum servis  perlu dilakukan. Untuk penapis air Hijrah Water, anda tidak perlu kerap menukar katrij filter. Penggantian yang pertama adalah selepas 8 bulan penggunaan. Rujuk Jadual Penukaran di bawah untuk lebih jelas.

jadual penukaran penapis hijrah

Untuk servis, caj dikenakan adalah antara RM30 – RM50 sahaja sekali servis. Harga caj servis adalah bergantung kepada lokasi anda berada. Ianya jauh lebih menjimatkan bagi anda menggunakan penapis air Hijrah Water ini kerana kosnya yang sangat berpatutan.

servis hijrah water

Harga Dan Skim Pembayaran Ansuran Tanpa Riba

Apa yang menariknya lagi, penapis air Hijrah boleh dimiliki dengan mudah dek kerana harganya yang sangat rendah jika hendak dibandingkan dengan pelbagai lagi jenama penapis air yang ada di pasaran. Ini disebabkan pihak pengeluar telah menyediakan pakej kasih sayang dengan harga kilang terus kepada pengguna.

Selain daripada itu turut disediakan skim ansuran yang sangat tulus dan bagus kerana sama sekali tidak ada sebarang kenaikan untuk mengelakkan riba yang sangat-sangat di larang di dalam Islam supaya sesuai dengan keadaannya penapis air itu sendiri yang amat mementingkan ciri-ciri halal.

penapis air minuman halal

Contoh harga skim bayaran ansuran tanpa riba ini adalah seperti berikut :

Bayaran Bulan Pertama: RM 750.00
Bulanan: RM 101.00 x 30 bulan
Jumlah: RM750 + RM3030 = RM3780

Selain itu Pakar Air Minuman Halal di Johor

Terdapat pelbagai jenis yang boleh dipilih mengikut kehendak dan kesesuaian anda untuk menggunakannya. Diskaun potongan harga juga sering diadakan dari masa ke semasa. Harga yang tertera tidak termasuk kos pemasangan dan penghantaran.

model penapis air gya premium model penapis air syaa premium

Promosi Diskaun PWP Dengan Belian Tunai Dari Hijrah Water

Sekiranya anda mendapatkan penapis air dan dispenser air Hijrah Water secara tunai, anda juga layak mendapatkan promosi Pembelian dengan Pembelian (PWP) Hijrah Water Outdoor untuk menapis keseluruhan air di dalam kediaman / premis. Menarik kan?

promosi tunai hijrah water

Testimoni Sebahagian Pelanggan Dan Pengguna Hijrah Water

Pakar Air Minuman Halal di Johor

Pakar Air Minuman Halal di Johor

testimoni hijrah water

Mahukan Air Selamat Dan Halal Daripada Pakar Air Minuman Halal Premium? Belilah Hijrah Water Sekarang!!

Jangan lagi berasa was-was kerana penapis Hijrah Water ini sudah setanding dan telahpun diiktiraf oleh banyak pihak. Sebagai warganegara seharusnya kita perlu menyokong produk tempatan terutama untuk produk yang memang patut kita banggakan seperti penapis Hijrah Water ini.

Adanya Pakar Air Minuman Halal di Johor

Tidak perlu lagi berasa was-was. Tidak perlu lagi berasa risau. Kini telah muncul pemberi minuman air yang selamat, suci dan halal di dalam pelbagai aspek. Jadikanlah Hijrah Water sebagai rakan karib anda sekeluarga kerana ianya bukan sekadar dapat menghilangkan dahaga malah akan turut dapat membantu meningkatkan tahap kesihatan dan kecantikan tubuh dan wajah. Cepat-cepat, segera hubungi wakil yang sah untuk mendapatkan harga promosi yang terkini.

dealer hijrah water

HIJRAH TAHIRAH TRADING | PAKAR AIR MINUMAN HALAL DI JOHOR
Hotline: Tekan untuk telefon (013-6007578) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Hijrah Malaysia
Website: www.hijrahmalaysia.com

Lokasi: 
No. 17-01, Jalan Padi Emas 3/1, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: