Review
Jun 25, 2018, 11:37am

Hijab Spray Arora Hijab Bebas Kotoran Sepantas 30 Saat


hijab spray

Makan ketika berhijab adalah saat-saat yang mendebarkan bagi wanita yang benar-benar mementingkan kebersihan dan kecantikan tudung dan penampilan mereka.  Masalah melanda apabila tudung yang dipakai ketika makan terkena makanan, kuah, minyak dan sebagainya. Ia akan melekat dan menampakkan hijab anda kotor dan comot serta berbau.  Inilah masalah yang sering dihadapi oleh ramai wanita di luar sana.

hijab spray untuk tudung

Selepas makan, sudah pasti anda akan bergegas kembali ke pejabat atau tempat kerja anda bagi menyambung urusan anda tanpa ada masa untuk ke toilet membersihkan hijab yang kotor dan comot.  Ia akan mengambil masa yang panjang dalam mencuci tudung dengan menggunakan sabun atau hand sanitizer di tandas, kemudian anda perlu menjemurnya atau mengeringkannya. Rumit, bukan?

elakkan tudung berbau dengan hijab spray

Kini, jalan pintas yang boleh anda lakukan dengan mudah adalah semburkan Hijab Spray Arora pada hijab anda!

Arora Solutions Hijab Spray

tips menjaga tudung hijab

Hijab Spray Arora adalah penyelesaian kepada anda yang mengalami masalah dalam membersihkan tudung atau inginkan tudung anda sentiasa bersih dan cantik setiap masa.  Hijab Spray Arora berfungsi mencuci tudung dengan pantas dan bersih dengan langkah mudah iaitu menyemburkan sahaja Hijab Arora Spray pada tempat yang kotor di tudung anda.

hijab spray mudah

Untuk pengetahuan anda, Hijab Arora Spray adalah produk pertama di Malaysia bagi menghilangkan kotoran sepantas 30 saat sahaja.   Ia amat pantas, cepat dan bersih serta memudahkan anda dari segi penjagaan hijab dan sebagainya.

Hijab Spray Arora Menyelesaikan Pelbagai Masalah Hijab Anda

Spray Hijab Arora yang mengandungi sukatan sebanyak 70 ML ini bertahan sehingga 103 jumlah tudung anda untuk digunakan.  Ini bermakna anda akan lebih jimat kerana sukatan yang sedikit boleh digunakan untuk tudung yang banyak.

spray hijab untuk wangikan tudung

Spray Hijab Arora ini menyelesaikan pelbagai masalah hijab anda ketika berhijab.  Ia bukan semata-mata menghilangkan kotoran bekas makanan pada tudung anda, tetapi banyak lagi. Pasti anda mengalami salah satu masalah seperti ini.  Mari kita lihat masalah-masalah yang mungkin anda hadapi.  

tips menjadikan tudung wangi

  • Tudung terkena kesan minyak makanan, cebisan makanan dan air minuman
  • Tudung terkena kesan kulit wajah yang berminyak, bisa jerawat dan sebagainya
  • Tudung terkena kotoran degil seperti lumpur, kicap dan lain-lain lagi
  • Tudung terkena air basah atau basah disebabkan hujan, air dari wiper kereta dan sebagainya
  • Tudung terkena kesan kotoran atau bekas kesan mekap juga bedak solekan, eye shadow, eyeliner dan sebagainya
  • Tudung terkena bahan-bahan kerja atau urusan yang anda lakukan seperti dakwat pen, iodine dan lain-lain lagi

Fungsi Hijab Spray Arora Terhadap Tudung Anda

fungsi hijab spray

1. Menghilangkan Kotoran

hilangkan kotoran pada tudung

Hijab Spray Arora berfungsi menghilangkan kotoran seperti minyak, bedak solekan, kicap dan lain-lain lagi di mana setelah anda spray hijab Arora Spray ini ke tempat kotoran pada tudung anda, ia akan bertindak menanggalkan kotoran dan bakteria serta menanggalkan minyak dan warna kotoran pada tudung anda dengan cepat.

2. Membersihkan Tudung

hijab spray untuk wanita

Setelah menghilangkan kotoran, anda boleh mengelap tudung anda dengan tisu atau kain di tempat semburan Hijab Arora Spray tadi.  Tudung akan kelihatan bersih tanpa sebarang kesan warna kotoran dan sebagainya.

3. Menghilangkan Bau Tidak Menyenangkan

cara hilangkan tudung bau busuk

Bukan sahaja kotoran tidak kelihatan lagi di tudung, tetapi bau yang tidak menyenangkan juga tidak akan ada.  Anda boleh sediakannya setiap kali ke pejabat, keluar makan besar, sekiranya ada majlis kenduri dan lain-lain lagi.

4. Mengeringkan Tudung Dengan Cepat

cara mencuci tudung kotor

Tudung akan cepat kering dengan menggunakan hijab Spray Arora sebagai penyembur pembersih tudung anda.  Hijab Arora Spray digelar Hijab spray Quickdry kerana ia telah terbukti dapat mengeringkan tudung anda dengan cepat dan pantas setelah dibersihkan.

Kelebihan Menggunakan Hijab Spray Arora

#1 – Cepat Sepantas 30 Saat

30 saat membersihkan tudung

Anda pasti akan begitu teruja kerana Hijab Spray Arora memberi kesan yang sangat cepat dan pantas iaitu selama 30 saat sahaja tudung anda sudah bersih dan kering. Di mana lagi untuk anda dapatkan pembersih tudung yang amat pantas dan berkesan selain dari Hijab Spray Arora?

#2 – Terbukti Berkesan

hijab spray yang berkesan

Hijab Spray Arora sememangnya terbukti berkesan dari segi pembersihan tudung dan juga teknologinya.  Untuk pengetahuan anda, Hijab Spray Arora telah dihasilkan melalui teknologi Fabricsafe dan telah diuji pada lebih 50 jenis helai fabrik. Hasil dari ujikaji ini amat terbukti selamat, berkesan dan tidak merosakkan tudung anda.  Hijab Spray ini juga tidak mengandungi sebarang bahan larangan atau bahan kimia.

#3 – Murah Dan Berpatutan

hijab spray yang berpatutan

Harga bagi Hijab Spray Arora ini amat berpatutan dan murah.  Ia tidak seperti produk-produk lain di pasaran kerana ia amat mampu milik.  Setiap orang wanita mampu memiliki sebuah Hijab Spray Arora. Anda akan lebih jimat kerana tidak perlu membeli banyak kali, hanya sedikit spray ia mampu bertahan lama dan lambat untuk habis.

#4 – Boleh Digunakan Pada Bila-Bila Masa

hijab spray murah

Spray Hijab Arora ini boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja walau dimana sahaja anda berada.  Anda boleh membawanya ke mana sahaja kerana saiznya yang kecil dan boleh diletakkan ke dalam poket beg anda atau beg tangan.  Sekiranya anda ingin bercuti, ke tempat kerja, majlis atau ke mana sahaja, Hijab Spray Arora wajib untuk anda bawa bersama.

Cara Menggunakan Hijab Spray Arora

cara menggunakan hijab spray dengan betul

Terdapat 4 cara mudah yang boleh anda amalkan dengan menggunakan Hijab Spray Arora untuk mendapatkan kesan yang bersih, cepat dan pantas selama 30 saat.  Jom kita ikuti langkah-langkah menggunakan Spray Hijab Quickdry ini!

  1. Lap kesan kotoran minyak di hijab anda dengan menggunakan tisu atau kain.
  2. Sembur sekata hijab spray Arora ke arah kesan minyak atau kotoran yang terkena pada tudung.
  3. Biarkan dan tunggu tudung anda kering dalam masa 30 saat sahaja.
  4. Bersihkan serbuk atau debu yang terhasil dari kekotoran di tudung dengan mudah dan pantas.  Kekotoran yang dibersihkan dari tudung akan menjadi seperti debu dan habuk sahaja. Anda boleh membersihkannya dengan mudah, cepat, bersih dan pantas.

tips travel untuk wanita muslimah

Harga

Harga sebotol : RM49.90
Postage : RM8.00 (SEMENANJUNG) / RM12.00 (SABAH&SARAWAK)

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Hijab Spray Arora

testimoni pengguna hijab spray testimoni pengguna hijab spray testimoni pengguna hijab spraytestimoni pengguna hijab spray

Dapatkan Hijab Spray Arora Sebagai Benda Wajib Dalam Handbag Wanita Bertudung!

Ramai wanita yang telah memiliki Spray Hijab Arora atau spray tudung bersih nombor 1 di Malaysia ini. Mereka semua sangat berpuas hati dan sentiasa mengesyorkan Spray Arora yang sangat berkesan dan membebaskan kotoran dari tudung anda sepantas 30 saat ini.  Dengan adanya Spray Arora ini, tudung anda akan kelihatan cantik dan bersih setiap kali anda bertemu kawan-kawan dan sesiapa sahaja. Inilah masanya untuk anda menjadi seorang wanita berhijab yang sentiasa bersih, cantik, kemas dan ceria! Jom dapatkan Hijab Spray Arora sekarang!

dapatkan hijab spray online

HIJAB SPRAY ARORA | BERSIHKAN KOTORAN SEPANTAS 30 SAAT
Hubungi:Tekan untuk telefon (017-9246884) | Tekan untuk WhatsApp
Instagram: @yourhijabsolutions

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: