Umum
Oct 2, 2011, 2:55pm

Hebat Sangat Ke Bila Digelar Sebagai Blogger


Assalamualaikum,

Apa khabar kepada semua pembaca dan rakan blogger blog.hariz yang jauh dimata dekat di hati. Ekeke. Sangat lama tak update blog untuk ditatapi dan ditambahkan lagi koleksi entri bulan september. Tapi bulan september dah mula meninggalkan kita hari ini sudah masuk 2 Oktober. Tup tap tup tap Kejap sahaja masa berlalu.

Rasanya weblog hariz ni sudah tiada pembaca. Yang datang semua hanyalah trafik organik walaupun hampir 1k daily.. Err.. Ketepikan dulu bab trafik. Hariz tertarik sangat dengan isu yang tak kurang panas Siapakah Yang Layak Digelar Blogger dan Ciri-Ciri Seorang Blogger. Isu ini dibincangkan di Groups Facebook 2dayblogger. Kepada Rakan Blogger yang belum lagi sertai group itu jangan lepaskan peluang. Bila Seseorang Digelar Sebagai Blogger. Apakah kelebihan bila anda blogger? Cukup hebat ke blogger-blogger nie ?

Definisi Blogger

Blog adalah singkatan daripada Weblog, iaitu suatu bentuk aplikasi web yang mempunyai tulisan(text) yang diciptakan dalam bentuk entri iaitu posting, pada sebuah halaman web mereka. Definisi Blogger disini apa yang hariz faham apabila kau ada weblog kau update selalu kau menulis kau melawat rakan blogger kau buat duit dengan blog. Boleh macam tuh?.

Bila Seseorang Digelar Blogger

Bila seseorang itu digelar sebagai blogger. Ehh blogger.. Ko Blogger. Aku Blogger. Padahal baru je bulan lepas buat blog terus Digelar Sebagai Seorang Blogger. Err dah macam Hanis Zalikha dan Ben Ashaari ja kan? Dah cukup best ke?

Bila seseorang itu digelar sebagai blogger. Hebat sangat ke bila digelar blogger? bila dah digelar blogger boleh pula nak cakap blogger-blogger sekian sekian hina. Dapat Trafik Guna Duit Adalah Cara Hina. Itu hina sini hina. Tuhan Trafik pun ada. Itukah ciri-ciri individu yang layak digelar blogger?

Kelebihan Seorang Blogger

Apakah cukup hebat bila anda digelar sebagai seorang blogger? Best sangat ke blogger? Itulah soalan-soalan yang diajukan oleh rakan-rakan hariz diluar ini. Dan di bawah ini adalah feedback daripada rakan hariz. Ada yang berani jawab ?

Aku Seorang Blogger – Sy membuka blog awalnya mahu meluahkan rasa dan menyebar cerita.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: