Review
Jan 1, 2019, 10:44am

Harga Coway Ice Maker LUCY , Penapis Air Terbaik dari Coway


Air adalah sumber utama untuk semua benda hidup termasuk juga manusia. Air juga adalah sumber pemberi tenaga yang utama. Air yang bersih sangat tidak ternilai harganya dan tanpa air pastinya kita akan merasa sangat lemah dan tidak bertenaga.

coway ice maker lucy

Kerana itu jangan sesekali memandang remeh pada sumber air ini terutama untuk diminum bersama keluarga yang tersayang. Pentingnya minum air yang bersih dan berkualiti sememangnya telah diakui oleh seluruh penduduk dunia. Masing-masing mencuba sedaya upaya yang termampu dengan memiliki peralatan canggih demi untuk mendapatkan sumber air yang bersih ini.

penapis air lucy

Disebabkan itu, hampir semua rumah kediaman di dunia ini memiliki penapis air sendiri yang dibeli mengikut tahap kemampuan masing-masing. Tidak hanya premis, majikan juga ikut rasa bertanggungjawab dengan menyediakan penapis air bersih ini di pejabat. Bahkan pihak sekolah tidak terkecuali untuk menempatkan mesin penapis air di dalam kawasan sekolah untuk dinikmati bersama guru dan murid-murid yang lain.

kebaikan minum air coway

Pentingnya untuk minum air yang bersih sememangnya tidak perlu untuk diperkatakan lagi tetapi masalahnya masih ada di kalangan penduduk dunia ini termasuk masyarakat Malaysia ini sendiri yang masih belum tahu apakah penapis air yang terbaik untuk dimiliki. Sebenarnya, antara penapis air yang paling terkenal dan diperakui di zaman yang serba moden ini adalah daripada jenama COWAY.

Kenali COWAY

coway pembuat ais

Bagi yang masih belum mengenali jenama ini, Syarikat Coway berasal dari Korea dan bermula beroperasi sejak tahun 1989. Ia diperkenalkan di Malaysia pada tahun 2006 dengan tagline – “We Bring Wellness”. Pada tahun 2013, Coway telah menukar tagline tersebut kepada “We Believe in Goodness” supaya lebih selaras dengan produk yang dipasarkan. Coway merupakan Jenama yang mementingkan kesihatan dan alam sekitar dengan mencipta produk-produk kegunaan rumah yang bersifat mesra alam 100% untuk semua golongan.

coway ice maker lucy terbaik

Antara produk Coway yang telah berjaya menaikkan namanya adalah penulen air ataupun lebih mudah disebut sebagai penapis air yang sangat terkenal di pasaran tempatan mahupun antarabangsa. Selain daripada penapis air, Coway turut mengeluarkan produk lain seperti sistem bidet tandas, pengekstrak jus, penapis udara dan pelembut air (water softener).

Coway Sangat Istimewa Dengan Pelbagai Kelebihan

coway mendapat pensijilan kualiti antarabangsa

Di negara asalnya saja, Coway mempunyai seramai 5 juta pelanggan yang sangat berpuas hati dengan produk dan servis mereka. Coway juga turut memiliki Pusat Penyelidikan & Pembangunan (R&D) sendiri dengan rasminya dikenali dan diiktiraf sebagai Drinking Water Quality Inspection Agency yang akan melakukan penyelidikan secara menyeluruh. Makmal Coway ini turut dilengkapi dengan pelbagai jenis kemudahan dan peralatan moden berserta dengan lebih daripada 250 orang penyelidik serta saintis ternama yang berkerja di dalamnya.

ansurans coway ice maker lucy

Kesimpulannya, Coway merupakan salah satu pengeluar sistem penapisan air yang terbesar di dunia. Perkhidmatan Coway Lady (CODY) yang sentiasa bersedia untuk membantu pelanggan menyelenggara produk-produk Coway turut membuatkan para pelanggan lebih yakin dengan pelbagai jenis produk yang ditawarkan.

rekabentuk coway memenuhi keperluan ruang dapur

Jenama Coway ini juga antara syarikat yang paling banyak mendapat pengiktirafan dalam industri peralatan kemudahan rumah bertaraf dunia. Yang pasti, dengan adanya produk penapis air dari Coway, anda kini boleh minum air biasa dalam keadaan panas mahupun sejuk dengan keadaan yang bersih dan halal setiap hari hanya dengan menggunakan satu sentuhan. Dengan adanya LUCY ini bukan anda saja yang dapat menikmati minuman yang bersih dan berkualiti bahkan seluruh ahli keluarga anda akan turut mendapat faedah yang sama. Tambahan pula, kualiti air yang dihasilkan oleh LUCY ini sangat bagus untuk kanak-kanak dan bayi.

Coway Muncul Dengan Produk Baru Bernama LUCY

lucy ice maker dari coway

Baru-baru ini COWAY muncul lagi dengan produk terbaru yang di beri nama LUCY. Secantik namanya, LUCY merupakan penapis air yang boleh menyediakan ais batu sehingga 1KG dalam satu masa. Ini memudahkan lagi urusan anda dalam mendapatkan minuman yang bersih samada panas mahupun sejuk sepanjang hari.

Kelebihan Yang Ada Pada LUCY Sangat Hebat

kelebihan coway ice maker lucy

Antara kelebihan yang ada pada produk terbaru Coway dengan nama LUCY ini adalah seperti:

 • Mampu mengeluarkan ais batu sehingga 1KG dalam satu masa
 • Memberikan air panas dan sejuk hanya dengan satu sentuhan
 • Menapis partikel yang besar seperti karat, kotoran, pasir dan sediment yang lain
 • Menapis keluar klorin dan bahan kimia seperti pesticides
 • Menapis semua virus dalam air
 • Menapis bahan organik yang merbahaya
 • Menapis metal ion seperti lead,  dan sebagainya..(penyebab penyakit kronik – KANSER)
 • Menjadikan air selepas penapisan lebih sedap diminum
 • Air yang ditapis tidak lagi berbau
 • Menjaga kualiti air supaya tidak dicemari oleh kuman, bakteria dan mikroorganisma di dalam takungan air sistem penapis air Coway
 • Hasil air tapisan sangat halus iaitu 0.0001 mikron dan ianya amat baik untuk penyerapan untuk tubuh badan kita

Rekabentuk Menarik Dengan Ciri Moden Yang Terkini !

Tidak hanya mempunyai pelbagai fungsi yang hebat, rekabentuk Coway Ice Maker dengan nama LUCY ini juga turut menitikberatkan pada unsur rekabentuknya. Bentuknya yang sangat cantik di tambah dengan pelbagai ciri moden yang lain seperti lampu, butang bercahaya dan sebagainya benar-benar boleh mengambarkan perwatakan si pemiliknya nanti. Unsur moden dengan penekanan gaya hidup terkini sangat bertepatan dengan kehendak masyarakat dunia sekarang dan itulah sebenarnya yang ingin disampaikan melalui produk keluaran Coway ini.

coway lucy features

Gaya hidup yang santai tanpa mengabaikan unsur kesihatan termasuk untuk sumber minuman harian telah membuatkan LUCY menjadi bualan hangat dari hari ke hari. Kerana itu bagi anda yang inginkan akses minuman sejuk dan panas yang penuh dengan tahap kebersihan menyeluruh tanpa sebarang cacat cela, belilah LUCY dan biarkan LUCY bersama anda untuk membantu memberikan minuman pada bila-bila masa yang anda perlukan.

pembuat ais mudah

Harga Yang Berbaloi Dengan Skim Pembayaran Mudah Hanya Sebanyak RM190 SEBULAN !!

Tiada alasan untuk anda mengatakan tidak! Ini kerana pihak Coway sedang menawarkan harga yang sangat berpatutan dan berbaloi untuk memudahkan anda bagi memiliki Coway ice maker dengan nama LUCY ini.

harga yang murah untuk pembuat ais coway

Benarkah Bayarannya Hanya RM190 Sahaja Sebulan?

YA!! Benar! Bayaran yang perlu dibuat hanyalah sebanyak RM190 sahaja sebulan!! Inilah harga yang sedang ditawarkan oleh Coway untuk semua bakal pelanggannya. Murah bukan? Mana nak dapat harga semurah ini? Tidak hanya ditawarkan harga bayaran dengan skim bulanan yang murah malah kos penghantaran dan juga pemasangan pula adalah secara PERCUMA sahaja!

ansurans coway lucy murah

Wow… untung, benar-benar untung. Selain daripada itu rental processing fee / yuran pemprosessan PERCUMA RM200 juga akan turut diberikan. Kapasiti air untuk suhu bilik adalah 3.5L dan untuk air sejuk pula adalah 2.5L. Harga sewabeli RM190 sebulan ini adalah menyeluruh untuk semua samada yang berada di Semenanjung Malaysia mahupun di Sabah dan Sarawak.

Mahu Penapis Air Dan Pembuat Ais Yang Cantik? Segera Dapatkan LUCY Istimewa Dari Coway Hari Ini !

Ternyata ice maker dan penapis air dengan nama LUCY ini sangat berbeza dibandingkan dengan yang lain. Bentuknya yang cantik dengan fungsinya yang hebat benar-benar sangat memikat hati. Harganya yang terlajak murah dengan skim bayaran bulanan juga sangat menakjubkan.

coway lucy promosi terkini

Tidak perlu tunggu lebih lama, boleh terus segera membuat tempahan hari ini juga. Lagi cepat anda membuat tempahan, lagi cepat anda akan dapat hidup bersama LUCY. Jangan tunggu lama-lama, jom cepat bawa pulang LUCY dari Coway ini ke kediaman masing-masing sekarang juga !!

COWAY LUCY | PROMOSI TERKINI COWAY ICE MAKER
Hotline: Tekan untuk telefon (013-4309753) | Tekan untuk WhatsApp

Order Coway Lucy ice maker SEKARANG!

Hubungi talian +60134309753 atau tekan butang untuk WhatsApp

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Order Coway Lucy ice maker SEKARANG!

Hubungi talian +60134309753 atau tekan butang untuk WhatsApp

Call Whatsapp Layari Website

Order Coway Lucy ice maker SEKARANG!

Hubungi talian +60134309753 atau tekan butang untuk WhatsApp