Review
Jun 11, 2018, 10:12am

Hadiahkan Gel Terapi Lutut Dan Sendi Untuk Ibu dan Ayah Kembali Solat


“Ibu ayah sering sakit lutut setiap kali melakukan kerja harian dirumah, kadang-kadang nak solat pun sakit lututlah, sakit kakilah. Kasihan sangat”

terapi lutut dan sendi untuk ibu

Demikian luahan seorang anak yang sering mengadu masalah sakit lutut yang dialami oleh ibu bapanya.  Sakit lutut sememangnya menyukarkan anda melakukan ibadat, anda pula perlu solat dengan cara duduk sekiranya sakit lutut menyerang lagi.  Begitulah keadaan ibu bapa anda yang mengalami masalah sakit lutut dan sendi. Apakah cara terbaik yang perlu anda lakukan bagi mengatasi masalah sakit lutut ibu dan ayah?

Hadiahkan Gel Terapi Lutut Dan Sendi Untuk Ibu dan Ayah Kembali Solat

hadiahkan gel terapi lutut untuk mudah solat

Ibu dan ayah pasti seronok sekiranya lutut mereka kembali sihat dan membolehkan mereka menunaikan ibadah solat.  Apa kata anda hadiahkan gel terapi lutut dan sendi bagi merawat masalah sakit lutut dan sendi mereka? Gel terapi lutut terlalu banyak di pasaran namun semuanya mempunyai perbezaan yang sangat ketara.  Anda harus memastikan khasiat dan zat gel terapi lutut sangat berkesan dan selamat untuk digunakan sentiasa.

mudah solat dengan terapi lutut dan sendi

Gel terapi lutut adalah perawatan atau kaedah yang boleh digunapakai dalam melegakan sakit-sakit lutut, tulang, otot, sendi dan lain-lain lagi sama seperti konsep menggunakan minyak-minyak yang sesuai disapu untuk lutut dan sendi lain. Perbezaannya adalah ia adalah gel yang dikhas dan diformulasikan untuk masalah tersebut dan ia bukanlah minyak yang melekit dan berbau terlalu kuat.

Gel Terapi Lutut Nuriman

gel terapi lutut dan sendi

Gel Terapi Lutut Nuriman adalah gel terapi lutut organik semulajadi yang memberi kesembuhan terhadap sakit lutut dan sendi.  Ia mengandungi bahan organik semulajadi tanpa sebarang dadah perubatan dan juga bahan larangan. Gel Terapi Lutut Nuriman boleh digunakan secara roll on ke tempat yang bermasalah.  Untuk pengetahuan anda, Gel Terapi Lutut Nuriman ini adalah khas untuk ibu dan ayah anda yang sering alami sakit lutut dan sendi.

Kandungan Utama Gel Terapi Lutut Nuriman

kandungan gel terapi lutut dan sendi

Gel Terapi Lutut Nuriman ini mengandungi bahan utamanya iaitu pokok Pine Cypress tanpa steroid.  Pokok Pine Cypress mempunyai antioksida yang sangat tinggi di antara hirisan batang kulit dan isi pokoknya.  Ia juga mengandungi monoterpenes yang dapat menjauhi penyakit gigi, kencing manis, barah, gusi dan juga dapat merawat penyakit buah pinggang dan ulser.  Kekuatan Pokok Pine juga tidak dapat disangkal dalam merawat sakit sendi dan lutut yang berlaku pada golongan ibu dan ayah.

Kelebihan Gel Terapi Lutut Nuriman Yang Pelbagai

gel terapi lutut amani boleh berdiri

Gel Terapi Lutut Nuriman memberi pemulihan secara semulajadi kepada sendi, otot dan lutut anda.  Setelah disapu, anda akan merasa lega kerana gel lutut terapi ini bertindak merangsang sel-sel, saraf dan otot di sekitar sendi bagi menghasilkan pelincir sendi yang telah lama tidak berfungsi.  Adapun lutut dan sendi anda sering sakit-sakit dan lenguh, gel terapi lutut Nuriman menjadikan sel-sel lebih proaktif dan bertindak menghilangkan kesakitan pada lutut dan sendi.

rawat masalah sakit lutut dan sendi

Selain itu, gel terapi lutut Nuriman juga bertindak memecahkan bendalir yang telah menghalang kelancaran darah pada sendi serta mencegah saluran darah daripada tersumbat disebabkan oleh radikal bebas dan sebagainya.  Kesan daripada memakai gel terapi lutut Nuriman juga menjadikan sendi dan lutut lebih lega dan sembuh dengan mendapatkan nutrien dan zat yang diperlukan. Sendi otot anda pasti akan lebih aktif.

Kebaikan Gel Terapi Lutut Dan Sendi

kebaikan gel terapi lutut dan sendi nuriman

 • Berkesan menyembuhkan sakit lutut, sendi, otot dan tulang
 • Menyembuhkan Arthritis (Sakit Lutut Akibat Kehilangan Pelincir)
 • Menyembuhkan Sakit Lutut Akibat Kecederaan
 • Melegakan Sakit Pinggang
 • Menghalang daripada berlakunya Arthritis dan radang sendi.
 • Melegakan Saki Tumit Bagi Perempuan
 • Menyembuhkan Sakit Sendi
 • Menyembuhkan Sakit Otot
 • Menyembuhkan masalah keradangan dan kerosakan tisu
 • Menyelesaikan Masalah Kebas-Kebas Kaki Dan Badan

Gel Terapi Lutut Nuriman Membantu Ibu Dan Ayah Solat Dengan Mudah Dan Selesa

atasi sakit lutut dan sendi

Dengan segala khasiat yang ada pada Gel Terapi Nuriman, ibu dan ayah akan berasa lega pada sendi dan lutut mereka serta memudahkan mereka untuk melakukan solat dengan mudah dan selesa.  Gel Terapi Nuriman membolehkan otot, lutut, sendi, tulang dan segala kelenguhan bebas daripada sakit sengal-sengal badan dan bisa-bisa yang terdapat pada setiap kesakitan. Sakit lutut yang kronik akan sedikit demi sedikit sembuh dan mendapat kesan yang lebih baik dengan sapuan Gel Terapi Lutut Nuriman secara konsisten setiap hari.  

Cara Menggunakan Gel Terapi Lutut Nuriman

boleh solat walaupun sakit lutut

Gel terapi lutut Nuriman mengandungi sejumlah gel lutut terapi yang kuantitinya sebanyak 60 ml.  Anda boleh menggunakan sebotol gel dalam masa 4 minggu atau sebulan dengan cara penggunaan sehari adalah 4 jam sekali secara konsisten. Kesan selepas menggunakan gel terapi lutut dan sendi ini amat baik dan tidak bahaya. Sebotol boleh digunakan untuk kegunaan 4 minggu Dan sehari guna sebanyak 4 kali secara konsisten.  Mari kita lihat cara menggunakan Gel Lutut Nuriman satu persatu.

kesan penggunaan gel nuriman

 1. Bersihkan dan pastikan bahagian yang sakit tidak ada kotoran
 2. Sapu gel di bahagian-bahagian yang sakit dengan sekata mengikut lawanan arah pusingan jam
 3. Sapu gel dalam kuantiti yang sedikit dan tidak tebal
 4. Biarkan bahagian yang telah disapu terbuka selama 10 minit
 5. Sapu sekali setiap 4 jam secara konsisten untuk kesan yang lebih baik

Sebab Gel Terapi Lutut Nuriman Menjadi Pilihan Ibu Dan Ayah

#1 – Gel Terapi Lutut Nuriman Menjimatkan

gel terapi lutut murah

Gel ini benar-benar menjimatkan kerana konsep dan keadaannya yang merupakan stick atau seakan deadorant ini memerlukan pengguna memakai dalam kuantiti yang sikit dan tidak perlu memakainya secara tebal. Oleh itu, penggunaan setiap hari menjadikan ia dapat bertahan sehingga 4 minggu dan ke atas.

#2 – Gel Terapi Lutut Eksklusif, Menarik Dan Sesuai Dijadikan Sebagai Hadiah

gel nuriman rawat sakjit lutut dan sendi

Gel terapi lutut Nuriman mempunyai stiker, label dan packaging yang sangat eksklusif dan menarik, begitu juga dengan keberkesanan dan harganya.  Ia sesuai dijadikan sebagai hadiah yang sangat bernilai untuk orang tua terutamanya untuk ibu dan ayah anda. Pastinya mereka akan sembuh dan kembali solat dengan selesa.

#3 – Gel Terapi Lutut Nuriman Berkesan Dan Terbukti

ubat sakit lutut terbaik

Gel Terapi Lutut Nuriman telah lama digunakan dan ia telah mendapat permintaan ramai, mempunyai pengguna yang tetap.  Sebagai produk keluaran bumiputera yang sangat dipercayai dan diyakini, Gel Terapi Lutut Nuriman telah berjaya mengumpul pelbagai testimoni dan keberkesanan pengguna dalam menyembuhkan sakit sendi, otot dan lutut.

#4 – Gel Terapi Lutut Nuriman Berbaloi Dan Berpatutan

terapi sakit lutut

Anda boleh mendapatkan Gel Terapi Lutut Nuriman dengan harga yang berpatutan iaitu serendah RM 129.90, setanding dengan kesannya, ia sangat berbaloi bagi mereka yang menghadapi sakit otot dan sendi.  Dengan pembelian 2 botol anda boleh mendapatkan harga serendah RM 195 dan jimat sebanyak RM 64.80. Sebagai tanda penghargaan, anda juga akan menerima tasbih digital dan kos penghantaran secara percuma.

Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Gel Terapi Lutut Nuriman

testimoni gel nuriman terapi lutut dan sendi terbaik testimoni gel nuriman terapi lutut dan sendi terbaik testimoni gel nuriman terapi lutut dan sendi terbaik testimoni gel nuriman terapi lutut dan sendi terbaik

Gel Nuriman Membantu Ibu Dan Ayah Kembali Solat Berdiri. Hadiahkan Untuk Ibu Bapa Anda Sekarang Juga!

Ramai yang telah menggunakan gel terapi lutut Nuriman dan kesannya amat berhasil.  Anda boleh menghadiahkan Gel Terapi Lutut Nuriman buat ibu dan ayah anda untuk membolehkan mereka kembali solat dengan tenang, selesa dan sihat.  Jom dapatkan Gel Lutut Nuriman segera!

gel nuriman bantu solat kembali berdiri

GEL TERAPI LUTUT NURIMAN  | GEL TERAPI LUTUT DAN SENDI
Hubungi: Tekan untuk telefon (0193967969) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Ubat Sakit Lutut

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: