Review
Mar 6, 2019, 2:51pm

Hadiah Dan Cenderahati Customize Promosi Eksklusif Sesuai Untuk Semua


Proses pemilihan hadiah atau cenderahati merupakan satu cabaran yang tidak kurang hebatnya. Pemilihan cenderahati yang ideal mempunyai nilai estetik, sentimental, mesra alam, mesra pengguna dan yang paling penting tidak melebihi bajet anda. Idea cenderahati boleh dilihat di mana-mana sahaja, dimajlis perkahwinan, dikedai-kedai cenderahati, di butik perkahwinan, digedung-gedung perkahwinan, di ekspo-ekspo perkahwinan, di web online dan banyak lagi. Paling tidak bila kita ‘google’ sahaja imej ‘cenderahati’ pastinya beribu-ribu paparan pilihan akan keluar mengaburi mata.

hadiah dan cenderahati menarik untuk pasangan 2

Namun begitu kuasa memilih terletak kepada keupayaan individu itu sendiri. Sebagai contoh, sesetengah individu yang berkemampuan akan menyerahkan keputusan memilih cenderahati bulat-bulat kepada perancang perkahwinan / butik perkahwinan atas budi bicara dan pakej-pakej yang telah dipersetujui. Sesetengah pihak pula amat teruja untuk memilih, membeli malah membuatnya sendiri dan menghasilkan cenderahati yang ‘fresh’ di arena pasaran.

Pelbagai Hadiah Cenderahati Menarik Boleh Ditemui Pada Masa Kini

Jika kita tinjau dimana-mana majlis yang dihadiri, memang pelbagai tema dan bentuk cenderahati yang kita temui. Ada cenderahati berupa fridge magnet, bahan seramik, sapu tangan, t-shirt dan banyak lagi. Barangan cenderahati ini boleh dikategorikan kepada cenderahati berupa kraftangan perhiasan, dan kraftangan untuk penggunaan harian yang kian menjadi kegemaran masyarakat di Malaysia sehingga hari ini.

hadiah untuk pasangan 4

Menarik bukan? Seperti sudah menjadi trend di setiap majlis perkahwinan, hari jadi, korporat, seminar pelbagai cenderahati akan diberikan kepada tetamu yang hadir. Sebenarnya, pemberian cenderahati ini bukanlah perkara yang wajib. Namun, tujuan utama wujudnya cenderahati ini adalah sekadar untuk menunjukkan rasa penghargaan kepada para tetamu yang sudi hadir memeriahkan majlis.

Pembekal Cenderahati dan Hadiah Customize Special di EZDOORGIFT.COM

Kalau diberi pilihan sama ada nak customize hadiah sendiri ataupun pilih design yang sedia ada saya percaya rata-rata akan memilih untuk customize sendiri. Berita baiknya, Di Ezdoorgift.com menawarkan perkhidmatan cenderahati dan customize hadiah anda sendiri. Bayangkan anda kini boleh customize sendiri hadiah anda dan bebas menambah baik barangan tersebut mengikut citarasa anda.

hadiah untuk pasangan 1

Pelbagai Barangan Cenderahati Ada di EZDOORGIFT.COM

Di Ezdoorgift.com mempunyai pelbagai jenis hadiah pengiklanan yang terdiri daripada barangan bajet promosi seperti pen plastik, rantai kunci, beg kitar semula, medal, notepad dan pad memo kepada hadiah eksekutif elegan seperti pen logam premium, set hadiah kayu dan beg eksekutif jenis kulit PU. Ezdoorgift.com akan sentiasa memastikan anda akan dapat untuk mencari jenis hadiah yang diperibadikan yang tepat untuk acara pemasaran, sidang media, pelancaran produk, hari sukan dan hadiah penghargaan untuk kakitangan anda.

hadiah hari lahir 2

Ezdoorgift.com juga mempunyai banyak reka bentuk hadiah promosi yang unik seperti botol payung dan botol air sukan yang sangat popular sebagai hadiah untuk majlis makan malam tahunan dan cenderahati perkahwinan istimewa untuk tetamu.

Cenderahati Eksklusif Sesuai Untuk Semua Majlis Ada di EZDOORGIFT.COM

Pemberian hadiah korporat pasti adalah satu pelaburan yang sesuai bagi syarikat untuk merakamkan penghargaan dan terima kasih mereka dalam dunia perniagaan yang mencabar. Pemberian hadiah premium juga merupakan strategi pemasaran yang penting untuk mewujudkan kesedaran jenama. Bagi Ezdoorgift.com, ia adalah satu keperluan dalam perniagaan.

hadiah hari lahir 3

Beli Hadiah Customize dan Cenderahati Eksklusif Pada Harga Terbaik di EZDOORGIFT.COM

Jika anda sedang mencari kedai hadiah perniagaan di Malaysia, sesungguhnya Ezdoorgift adalah pembekal hadiah pilihan anda yang dapat membekalkan pada harga borong yang luar biasa dan juga memperibadikan item hadiah dengan penjenamaan logo. Rangkaian produk-produk Ezdoorgift.com yang lengkap termasuk pelbagai jenis beg, hadiah rumah, pen promosi, set hadiah eksklusif, hadiah alat tulis, payung promosi, hadiah IT dan elektronik, kad nama, kalkulator dan diari.

hadiah dan cenderahati 1

Jom Lihat 8 Kategori Cenderahati Popular di EZDOORGIFT.COM

1. Set Sejadah Mini Square + Paper Wrap

hadiah dan cenderahati 4

Serlahkan majlis anda dengan cenderamata yang bermanfaat dan elegant. Set Sejadah Mini Square diceriakan lagi dengan Paper Wrap yang dicetak nama sempena majlis yang diraikan. Sesuai diberikan kepada jemputan istimewa di majlis anda.

Boleh diberi begitu sahaja kepada tetamu istimewa atau dimasukkankan dalam pelbagai packaging menarik seperti Paper Bag, Organza Bag, dan Gift Box.

2. Set Popcorn + Zip Lock 12x18cm + Sticker + Ribbon

hadiah dan cenderahati menarik untuk pasangan 4

Kemanisan caramel dan kerangupan popcorn sesuai pasti memahat setiap hati tetamu yang menikmati. Set Zip Lock kini menjadi pilihan ramai orang untuk dijadikan cenderamata pelbagai majlis. Ekslusif didatangkan dengan hiasan Riben dan Sticker. Sememangnya tampak mewah. Boleh diberi begitu sahaja kepada tetamu istimewa atau dimasukkankan dalam pelbagai packaging menarik seperti Paper Bag, Organza Bag, dan Gift Box. Juga sering di beri bersama cenderamata yang lain seperti Drinking Water, Face Towel dan banyak lagi.

3. Fridge Magnet

hadiah untuk pasangan 2

Cenderamata yang akan disimpan dan dikenang oleh para jemputan tetamu. Fridge Magnet ini boleh edit nama dan majlis. Berkualiti, tebal dan tahan lasak. Dibungkus kemas dalam plastik.

Cadangan: Turut boleh ditambah doa, Ayat Qursi dan pelbagai lagi. Juga sering di beri bersama cenderamata yang lain seperti Buku Yasin, Drinking Water, Face Towel, Popcorn dan banyak lagi.

4. Premium Flask Mini With Custom Box + Ribbon

hadiah dan cenderahati menarik untuk pasangan 5

Dapatkan harga Flask Mini pada harga yang murdah di Ezdoorgift.com! Flask Mini ini sangat comel dan mudah dibawa kemana sahaja. Sesuai untuk Corporate Event, Perkahwinanan, Ulang tahun, Aqiqah, Kenduri Tahlil, Kenduri Doa Selamat dan pelbagai lagi. Juga boleh diletak dalam Organza Bag, Gift Box dll.

5. Bekas Pensil – Korean Design

hadiah dan cenderahati 2

Hargai tetamu anda dengan cenderamata yang bermanfaat dan elegant. Bekas Pensil dengan corak bunga ala Korea bermanfaat untuk tetamu yang hadir. Sesuai dijadikan cenderamata bagi menghargai tetamu istimewa yang hadir ke majlis anda. Boleh diberikan pada tetamu begitu sahaja atau dimasukkan dalam kemasan Organza Bag , Gift Box dan banyak lagi .

6. Kad Kahwin Custom

hadiah dan cenderahati 3

EZdoorgift Dot Com menyediakan Kad Kahwin terbaik dan menjimatkan untuk tetamu istimewa anda. Dengan 100 design yang sangat menarik untuk dipilih bersesuaian dengan tema serta bajet perkahwinan anda

7. Set Candy Chocolate + Glass Bottle – 55ml Hexagon + Sticker

hadiah dan cenderahati menarik untuk pasangan 1

Ceriakan tetamu anda dengan Set Chocolate yang berwarna warni. Balang kaca siap dengan Sticker menjadi pilihan untuk tetamu istimewa dihari bahagia anda.

Nota: Ezdorrgift.com amat menekankan aspek kebersihan dan jaminan kualiti produk. Botol- botol dicuci dan dikeringkan terlebih dahulu. Makanan dikendalikan dengan baik, tertutup dan bersih.

8. Key Holder C 730 Customizable Premium Gifts Corporate Gifts

hadiah dan cenderahati menarik untuk pasangan 3

Tampil berbeza dengan cenderahati berbentuk key holder. Boleh di customize letak logo syarikat, gambar anda atau apa sahaja mengikut kreativiti anda. Ada pelbagai pilhan dan bentuk key holder lain seperti petak, bulat dan bujur.

Ramai Artis Terkenal, Syarikat Besar Seperti Tesco Dan Lain-lain Menggunakan Servis Dari EZDOORGIFT.COM

Ramai artis terkenal seperti Wani Hasrita, Tomok, Abam Bocey dan banyak lagi artis lain menggunakan khidmat dari Ezdoorgift.com kerana menghasilkan cenderahati yang begitu berkualiti pada harga yang berpatutan. Tidak ketinggalan Tesco Ambienant Distribution Centre juga  percaya dengan service Ezdoorgift.

hadiah untuk pasangan 3

Gambar Di Bawah Pula Merupakan Testimoni Antara Pelanggan Yang Pernah Berurusan Dengan EZDOORGIFT.COM

hadiah dan cenderahati menarik untuk pasangan 6

hadiah hari lahir 1

hadiah dan cenderahati 5

Juga Terdapat di EZDoorGift.com

Jika anda mahukan sesuatu yang lebih eksklusif, sudah pasti anda boleh dapatkan juga di sini.

Cetak Custom Tshirt dan Uniform

Tshirt

Bukan setakat cenderahati, tetapi lebih ekslusif untuk anda membuat tempahan custom tshirt dan uniform. Khususnya tshirt untuk kenduri rewang, tshirt family day ataupun sebarang acara yang dianjurkan.

Silkscreen Document Bag

document bags

Document Bag sangat sesuai untuk dijadikan hadiah cenderamata untuk seminar, training, conference ataupun mesyuarat. Pelbagai warna dan design document bag yang pastinya akan menjadi kegemaran.

Ceramic Tradisional

ceramic

Ini memang “rare”! Anda boleh dapatkan cenderahati daripada tembikar / ceramic ini kerana ianya satu cenderamata hiasan terbaik. Jangan risau, di EZDoorGift.com ini produk tembikar ini adalah bersaiz mini. Jadi boleh disediakan di dalam bentuk kotak dan diberikan kepada orang ramai.

Tempah Hadiah Dan Cenderahati Terbaik Dari EZDoorGift.com

Jika anda masih belum menjumpai tempat untuk tempah cenderahati terbaik, silalah layari ezdoorgift.com untuk mendapatkan pelbagai pakej pilihan terbaik. Juga boleh hubungi menerusi telefon dan facebook mereka. Tempahlah hari ini juga!

EZDOORGIFT.COM – PEMBEKAL HADIAH DAN CENDERAHATI TERBAIK
Hotline : Tekan untuk telefon (014-6668797) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook :
EZdoorgift.com
Website : http://ezdoorgift.com/

Alamat EZDOORGIFT

a) HQ SENAWANG, NEGERI SEMBILAN
424-G, Jalan Bandar Senawang 18, Pusat Bandar Senawang, 70450 Seremban Negeri Sembilan
(Belakang Bank Islam Senawang) Sederet kedai RM2

b) CAWANGAN GOMBAK, KL
EZdoorgift.com (KL Branch)
5-1A, Jalan GJ 2, Batu 6, Taman Gombak Jaya, Gombak 53100 Kuala Lumpur
(1st Floor above Adam Laundry, sederet dgn 99 Speedmart)

Waktu Operasi:
Isnin – Sabtu : 9.30 pagi – 6.30 petang

Ps: Maklumkan juga kami biasa menerima tempahan ke seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: