Review
Jun 25, 2019, 11:13am

Goodies Popcorn Murah Online di Shah Alam dan Klang dari RM 1


Pada musim cuti sekolah, ramai orang akan berlumba-lumba untuk mengadakan majlis kenduri tidak mengira majlis pernikahan, majlis kesyukuran, majlis sambutan kelahiran dan sebagainya. Sudahkah anda membuat persiapan yang penuh untuk majlis yang akan datang? Adakah setiap details untuk majlis anda sudah disusun rapi? Bagaimana dengan buah tangan untuk tetamu/ goodies? Sudah lengkap? Jika belum di sini kami akan sertakan goodies terbaik pada abad ini.

Popcorn Murah Online RM1

Pernahkah anda mendengar goodies popcorn viral? Goodies popcorn ini telah mendapat banyak tempat di hati rakyat apabila ia telah memudahkan urusan tuan rumah untuk mengagihkan buah tangan kepada tetamu. Tambahan pula, goodies popcorn ini lebih mudah, cepat dan murah membuatkan ramai rakyat tertarik untuk menjadikan ia goodies semasa majlis. Tambahan kini, kebanyakan tuan rumah tidak lagi menggunakan buah tangan kepada tetamu seperti bunga telur, dodol, kuih-muih dan sebagainya. Hal ini dianggap agak sukar kepada tuan rumah untuk menyediakannya. Bagi anda yang bakal melangsungkan majlis, anda disarankan menggunakan goodies popcorn ini bagi menjimatkan kos perberlanjaan majlis anda. 

Popcorn Murah Online 2019 dan 2020

Hai penduduk Shah Alam/Klang dan Terengganu, berita baik untuk anda, adakah anda bakal melangsungkan majlis di masa terdekat ini? Adakah anda kekangan masa untuk mencari goodies pada majlis anda? Di sini, kami menyediakan perkhidmatan goodies popcorn terbaik kepada anda. Paling penting sekali adalah dengan harga yang berpatutan kepada anda iaitu dengan harga serendah RM1.50. Anda boleh mendapati goodies popcorn kami dalam bentuk perisa caramel.

Perhatian Kepada Bakal Pengantin 2019!!

Popcorn Murah Online Menyelerakan

Berita baik sekali lagi kepada anda yang bakal melangsungkan majlis, Popcorn Caramel Ziplock sedang melancarkan promo doorgift popcorn. Apa yang sedang di promo ialah dengan pembelian minimum 300 bungkus sahaja, anda layak menerima FREE  STICKER DAN FREE TALI dengan harga serendah RM1.50/PCS. Hal ini sangat menarik, kerana dengan harga serendah RM1.50, anda akan mendapat sticker dan tali percuma bagi bungkusan goodies anda. Jimat dan Berpatutan!

Popcorn Murah Online Sedap

Kenapa Anda Perlu Memilih Popcorn Caramel?

Popcorn caramel kini telah menjadi rebutan cita rasa rakyat Malaysia, dan telah menjadi perisa yang pertama rakyat Malaysia akan memilih. Rasa caramel yang lazat dan berkrim lemak manis mampu membuatkan rakyat Malaysia termimpi-mimpi di waktu malam dengan rasa masin manisnya. Anda tahu? Keenakannya popcorn caramel ini menyebabkan ramai orang yang membuat repeat order untuk menjadikan kudapan bersama teman keluarga dan menjadi hidangan tetamu di rumah mereka. Seperti yang anda tahu juga, popcorn caramel ini, telah menjadi hidangan pertama di rumah-rumah rakyat Malaysia kerana mereka gemar dengan kelembutan popcorn itu sendiri dan bersesuianan dengan pelbagai peringkat umur menjadikan ia pilihan utama kepada rakyat Malaysia.

Popcorn Murah Online Klang

Cara Pembuatan Popcorn Caramel

Proses pembuatan popcorn caramel ini juga sangat teliti dan menggunakan bahan yang kualiti, bersih dan selamat. Jadi anda tidak perlu risau tentang kebersihan produk yang dikeluarkan oleh kami, kerana kami sedaya-upaya yang mungkin menjaga tahap kualiti produk ini bagi membolehkan tahap kepuasan pengguna dijaga rapi dan meningkat. Produk ini juga dijamin halal bagi muslim memakannya. Jadi di sini di tekakankan bahawa produk kami sangat teliti dan berkualiti dan selamat untuk di makan.

Tempahan Saiz Untuk Majlis

Popcorn Murah Online 2019 2020

Kebanyakan pelanggan kami adalah terdiri dari bakal-bakal pengantin untuk majlis kahwin dan juga majlis lain seperti majlis tunang, majlis ulang tahun, majlis perpisahan, majlis hari guru dan sebagainya. Kami juga menyediakan pakej mengikut bajet pilihan anda. Dalam setiap majlis kami menyediakan pelbagai bentuk bungkusan yang bersesuaian dalam majlis anda. Anda runsing memilih saiz bungkusan? Jangan risau kami akan memberi penerangan yang lebih lanjut kepada anda tentang saiz yang kami tawarkan.  Antaranya ialah :

  • Popcorn Ziplock Bertali ( Ziplock Ekslusif) Promo RM 1.50/pcs

Popcorn Murah Online Seringgit

Bagi saiz ini, bungkusan ini lebih bersesuianan untuk majlis perkhawinan. Hal ini demikian untuk memudahkan tetamu untuk membawa balik goodies apabila mempunyai tali. Tambahan juga, memudahkan untuk tuan rumah bagi mengedarkan goodies ini ke meja-meja tetamu. Hal ini dapat memudahkan tuan rumah dan mempercepatkan urusan agihan goodies. 

  • Popcorn Bucket RM 1.80

Popcorn Murah Online Goodies

Bagi bungkusan ini, lebih sesuai untuk majlis sambutan hari lahir atau sambutan hari guru. Hal ini demikian kerana, bungkusan ini lebih besar dan sesuai untuk majlis seperti ini bagi meraikan kemeriahan majlis tersebut.  Hal ini demikian kerana, bungkusan ini lebih tampak kemas dan menarik untuk majlis seperti ini bagi meraikan kejayaan atau meraikan sesebuah hubungan.

  • Popcorn Bajet RM 1.00 ( Sesuai Untuk Majlis Kecil-kecilan)

Popcorn Murah Online 2019

Bagi pakej bajet ini, hanya bersesuaian dengan majlis kecil sahaja seperti majlis aqiqah dan sebagainya. Hal ini demikian kerana majlis seperti ini tidak bertumpu pada goodies sahaja. Bagi majlis seperti ini, goodies bajet ini bersesuaian kerana majlis seperti ini kecil dan goodies ini hanya diedarkan kepada anak-anak kecil sahaja.

Testimoni Pelanggan Popcorn Murah Online

Jika anda masih ragu-ragu dengan perkhidmatan goodies yang kami sediakan, di sini kami menyertakan sekali testimoni dari pelanggan yang membeli/menempah goodies sebelum ini. Anda boleh lihat dan nilai sendiri. 

Popcorn Murah Online Terbaik

Feedback yang kami terima dari pelanggan. Harga yang kami tawarkan adalah murah tetapi kualiti yang kami tawarkan adalah setanding dengan cinema-cinema yang jauh lebih mahal harga popcornnya. Berbelanja lah jimat dan cermat.

Anda lihat sendiri, pelanggan sendiri rasa gembira dengan keenakan popcorn kami. Di sini kami juga menekankan bahawa kami juga sangat mesra pelanggan dan akan melayan pelanggan dengan secepat yang mungkin dan memberikan perkhidmatan dengan setulus yang mungkin.

Popcorn Murah Online 2020

Dah ramai kami dapat feedback dari pelanggan dan ramai yang menyukainya, jadi anda dapat lihat sendiri bagaimana kami menawarkan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan. Jadi di sini anda boleh menilai sendiri. 

Dijamin anda akan berpuas hati, mari dapatkan segera goodies popcorn kami! Anda dijamin tidak akan rasa menyesal menggunakan perkhidmatan kami.

Dapatkan Segera Goodies Popcorn Caramel Untuk Majlis Anda!

Dapatkan Segera Goodies Popcorn Caramel Untuk Majlis Anda!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Segera Goodies Popcorn Caramel Untuk Majlis Anda!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Segera Goodies Popcorn Caramel Untuk Majlis Anda!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: