Review
Mar 13, 2018, 1:55pm

Gel Ubat Kuat Lelaki dan Perempuan – Terbongkar Rahsia HebakBoh


ubat kuat untuk lelaki dan wanita

Ubat kuat lelaki dan perempuan secara tradisional telah lama digunakan sejak zaman dahulu lagi. Sebenarnya, terdapat banyak jenis ubat kuat lelaki dan wanita dari segi seksual dan kesihatan batin. Selalunya produk-produk seks atau makanan tambahan yang melibatkan hormon seks datang dalam bentuk pil, kopi, minuman dan minyak tetapi belum lagi sebagai gel. Kebanyakannya adalah minyak seperti minyak lintah dan belacak yang digunakan untuk kaum lelaki bagi mempertingkatkan tenaga dan kekuatan batin serta menjadikan zakar semakin keras dan tahan lama. Walaupun begitu, tidak semua orang sesuai memakainya kerana teksturnya yang berminyak mengundang rasa tidak selesa kepada si pemakai dan juga para isteri mereka. Bagi anda yang ingin mencari ubat kuat lelaki dan perempuan, ubat kuat berupa gel adalah sangat bagus dan lebih selesa untuk dipakai dalam jangka masa yang lama. Pernahkah anda mengetahui mana-mana ubat kuat lelaki dan perempuan yang berupa gel?

Hebakboh X Serum | Gel Ubat Kuat Lelaki Dan Perempuan

serum ubat kuat lelaki

Hebakboh X Serum adalah ubat kuat lelaki dan perempuan yang berkait dengan kesihatan batin dan seksual yang teksturnya berupa gel dan serum. Ia merupakan produk seksual lelaki dan perempuan 10 dalam 1 kerana ia menggabungkan 10 herba dalam 1 gel serum serta mempunyai khasiat yang superb lagi hebat. Hebakboh X Serum ini juga merupakan satu-satunya produk kuat lelaki dan perempuan yang boleh digunakan oleh kedua-dua jantina. Seperti produk lain, bahan-bahan ramuan untuk lelaki dan wanita adalah berbeza. Namun, hebakboh X Serum ini menampilkan 10 herba dan boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan.

hebakboh-produk untuk lelaki dan wanita

Hebakboh X Serum adalah rahsia zaman berzaman yang telah tersimpan rapi dan menjadi kekuatan orang zaman dahulu dalam menangani pelbagai masalah seksual dan hormon yang terlibat. Namun, rahsia Hebakboh telah terbongkar kerana ia telah menjadi fenomena dan permintaan seluruh rakyat Malaysia sama ada lelaki atau perempuan. Secara lengkapnya, Hebakboh X Serum telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah terbukti 100% bahawa serum gel ini adalah selamat digunakan kerana ia mempunyai 100% bahan semulajadi.  Sebagai ramuan tradisional asli, ia tidak mengandungi bahan larangan dan bahan kimia. Serum X Hebakboh ini sangat wangi dan 100% mengeluarkan bau harum yang menenangkan anda.

Hebakboh X Serum Penyelesaian Masalah Anda

masalah tenaga batin lelaki

Hebakboh X Serum diformulasikan bagi menyelesaikan masalah yang kian melanda di seluruh negeri. Masalah rumah tangga telah banyak berlaku hanya disebabkan kesihatan batin yang tidak mencukupi, tidak puas dan sebagainya dan ada daripadanya telah menyebabkan perceraian. Rasa tidak masuk akal dan tidak logik, tapi itulah realiti dan kenyataan yang ditanggung oleh mereka yang telah tewas diluar sana. Hanya sebab isteri tidak puas di ranjang, semuanya berubah. Sebelum kes anda menjadi lebih buruk lagi, lebih baik anda elakkan dari awal lagi. Begitu juga dengan para isteri yang terlalu selesa dengan keadaan mereka sehingga akhirnya suami cari lain. Masalah-masalah ini berlaku hanya disebabkan beberapa sebab yang pada awalnya mungkin anda tidak sedar ia adalah sesuatu masalah yang berat.

penyelesaian masalah lemah tenaga batin lelaki

 • Zakar terlalu lembik dan susah untuk keras
 • Zakar kecil dan terlalu pendek
 • Sering tewas sewaktu bersama
 • Tak tahan lama dan selalu pancut awal setiap kali bersama
 • Kulit zakar tidak segar, kering dan kusam
 • Air mani sangat sikit
 • Payudara isteri tidak mantap dan cantik
 • Miss V selalu berbau dan gatal membuatkan anda tidak selesa semasa bersama suami
 • Miss V sentiasa longgar

hebakboh x serum ubat kuat untuk lelaki dan wanita

Sekiranya anda mengalami masalah seperti di atas, usah ragu lagi, inilah masanya untuk anda mengenali jalan penyelesaiannya yang benar-benar membantu. Selepas ini, tiadalah lagi isu isteri lari, perempuan Malaysia lebih sukakan cina dan india dan sebagainya. Dengan gel Hebakboh, semua akan berubah 100%. Isteri dan suami masing-masing akan berpuas hati terhadap pasangan masing-masing dan tidak meragui tentang kelebihan dan keberkesanan gel Hebakboh. Gel Hebakboh X Serum ini telah menjadi penyelesaian masalah rumah tangga 98% mereka yang telah menggunakannya dengan konsisten.

Kandungan HebakBoh X Serum

kandungan hebakboh x

Hebakboh X Serum terdiri daripada bahan semulajadi yang sering kita dengar ia sesuai dalam memberikan kesan terbaik untuk zakar lelaki dan juga bahagian aset wanita. Apa lagi kalau bukan minyak lintah dan minyak belacak! Selain itu, ia juga mengandungi daun sireh, satuaba, aloe vera, dhab, gambir serawak dan juga butea. Penampilan istimewanya dalam kandungan bahan-bahan semulajadi ini adalah ia ditambah dengan habbatussauda yang merupakan makanan sunnah nabi dan perawat segala penyakit.

1. Sireh

sireh ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Daun sireh sangat terkenal dengan sifat semulajadinya iaitu anti radang dan anti bakteria. Ia berfungsi mengatasi kegatalan dan alahan serta radang pada Miss V dan menghapuskan bau serta merawat keputihan.

2. Pati Ikan Belacak

pati ikan belacak ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Ia dirumuskan oleh ikan belacak asli yang dapat mengencangkan bahagian sulit lelaki dimana ia membantu dalam menyegarkan  dan memberi tenaga kepada zakar yang mengandungi banyak urat saraf dan pembuloh darah.

3. Minyak Lintah

minyak lintah ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Minyak lintah mempunyai khasiat utama dalam menjadikan anda kuat dan bertenaga serta memberi kesan dalam persetubuhan di mana tiada lagi masalah zakar susah bangun, anda akan menjadi sangat hebat dan bertenaga ketika beraksi.

4. Catuaba

catuaba ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Catuaba adalah sejenis herba yang dapat menambah hormon wanita dengan membesarkan payudara 2 kali ganda dari saiz asal. Ia amat elok jika diamalkan selalu. Bagi lelaki pula, saiz zakar akan bertambah besar dan panjang.  Catuaba sangat berkesan dalam meningkatkan kehidupan seksual anda setiap hari.

5. Tribulus

tribulus ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Tribulus merangsang tubuh untuk membentuk dan mengeluarkan hormon testosteron dan estrogen dengan lebih banyak supaya aset seksual lebih berfungsi serta meningkatkan kesuburan wanita dan lelaki.  Tribulus sangat diperlukan bagi mereka yang lemah tenaga batin dan membantu menyembuhkan penyakit mati pucuk dan spermaturia keraba ia dapat meningkatkan luteinising hormone(LH) dan memperbaiki proses sistensis hormon testikular seks lelaki.

6. Gambir Sarawak

gambir sarawak ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Gambir Sarawak datangnya daripada pokok gambir sarawak asli yang membantu melambatkan ejakulasi atau pancutan awal para suami dan ia menjadikan suami dapat bertahan lebih lama dan puas dalam hubungan badan.

7. Butea

butea ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Butea membantu menjaga aliran darah yang digerakkan didalam tubuh badan bagi mengekalkan tekanan aliran darah ke dalam pembuloh darah zakar ketika zakar terangsang. Oleh itu, ia akan menyeimbangkan tekanan serta aliran darah mereka.

8. Habbatussauda

habbatussauda ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Habbatussauda adalah tumbuhan berupa jintan manis yang telah diekstrakkan bersama Habehbok X Serum. Ia memberi kekuatan untuk daya ketahanan tubuh dan mengelakkan daripada berlakunya pelbagai penyakit.

9. Dhab

dhab ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Dhab merupakan sejenis haiwan berkhasiat yang wujud ada zaman nabi lagi dan ia sangat berfungsi dalam merawat sel-sel darah dan mengawal tekanan darah.  Badan dan tubuh anda akan lebih sihat dan terjaga dengan pengambilan kandungan ini.

10. Aloe Vera

aloe vera ramuan dalam hebakboh untuk lelaki lemah tenaga batin

Terdapat banyak fungsi Aloe Vera dalam kecantikan, kesihatan serta perjalanan tekstur tubuh badan anda. Aloe vera membantu menyeimbangkan asid dan alkali di dalam badan malah ia menjadikan tubuh lebih peka dan mengambil mineral dan vitamin yang lebih banyak dari serum ini untuk lebih bertenaga.

Kebaikan Hebakboh X Serum Terhadap Lelaki Dan Wanita

kebaikan hebahboh X serum untuk tenaga batin lelaki

Lelaki dan wanita yang menggunakan Hebakboh X Serum telah merasa perbezaan terhadap diri mereka dari segi tenaga dan dalaman badan.  Hal ini kerana Hebakboh X Serum memberi kesan yang sangat cepat dan berkesan kepada zakar lelaki dan juga aset wanita. Terdapat pelbagai kebaikan dan fungsi Hebakboh X Serum terhadap lelaki dan wanita.

Fungsi Hebakboh X Serum Terhadap Lelaki

fungsi hebahboh x serum

 • Mengelakkan berlakunya ejakulasi pramatang.
 • Memulihkan urat zakar yang lemah.
 • Membesar dan memanjangkan zakar.
 • Menyegarkan kulit zakar.
 • Menguatkan zakar dan memberi tenaga yang kuat
 • Menjadikan anda tahan lebih lama

Fungsi Hebakboh X Serum Terhadap Wanita

fungsi hebahboh x serum untuk wanita

 • Membesarkan saiz payudara 2 kali ganda untuk kesan masa yang cepat
 • Memontokkan payudara
 • Mencegah dan merawat keputihan
 • Mengetatkan dan memberi bau yang wangi kepada Miss V
 • Menambah keghairahan pada isteri dan suami.

hebahboh x serum untuk tenaga intim wanita dan lelaki

Segala masalah suami isteri dapat diselesaikan dengan adanya Hebakboh X Serum ini.  Suami akan lebih ghairah dalam bersama isteri dan menjadikan isteri lebih puas tahap maksima .  Begitu juga sebaliknya. Hebakboh juga akan menjadikan seseorang wanita itu memiliki aset yang sangat mantap, hebat dan membuatkan suami terkejut melihat anda beraksi.

Cara Menggunakan Hebakboh X Serum

cara menggunakan hebakboh x serum

Anda boleh menggunakan Hebakboh X Serum dengan sangat mudah dengan cara anda perlu picit sekali sahaja dan sapukan pada bahagian aset anda (lelaki dan perempuan boleh guna).  Anda boleh menyapunya ke tubuh badan anda pada 2 kali sehari selepas mandi. Sapu itu bukanla sapu biasa-biasa sahaja tetapi anda boleh dengan cara urutan selama 3 minit setiap pagi dan malam.  Sepanjang anda menggunakan gel ini, ia tiada pantang larang dan juga tiada kesan sampingannya kerana Hebakboh ini adalah gel daripada herba-herba tadi dan dirumuskan bersama. Selepas menyapu gel ini, anda tidak akan berasa kebas, tidak berminyak dan juga senantiasa tubuh wanita akan berbau harum.  Selain tu, ia juga sesuai digunakan bagi pesakit kencing manis, lemah tenaga batin dan mati pucuk. Berikhtiar bersama Hebakboh adalah sangat digalakkan bagi pasangan suami isteri tidak kira yang sudah berumur ataupun baharu saja berkahwin.

Harga Hebakboh di Pasaran

hebakboh x serum terbaik untuk tenaga batin lelaki dan wanita

Harga Hebakboh X Serum adalah sangat murah dan berpatutan. Ia sangat berbaloi dengan kesannya yang cepat dan ia akan jadikan anda seperti apa yang anda inginkan.  Harga asal Hebakboh X Serum adalah Rm 109 manakala harga promosi pula adalah Rm 95 sahaja. Jom cuba untuk dapatkan kesan hebat produk ini!

Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Hebakboh X Serum

Hebakboh X Serum telah terkenal dalam kalangan masyarakat kita dan ramai juga yang telah mencubanya.  Setelah menggunakan Hebakboh X Serum, wanita dan lelaki akan lebih bertenaga dan dapat mengatasi segala masalah batin yang melanda. Anda amat disarankan menggunakan Hebakboh ini kerana kesannya yang dijamin terbukti berbanding semua produk kuat wanita dan lelaki yang telah berada di pasaran.

testimoni pengguna hebakboh serum

testimoni pengguna hebakboh serum

testimoni pengguna hebakboh serum

Dapatkan Hebakboh X Serum Hari Ini Juga!

Jangan malu untuk keintiman keluarga yang lebih sihat dan kebahagian suami isteri. Dengan produk hebakboh X ini boleh digunakan untuk lelaki dan wanita, kenapa mesti mengatakan tidak! Jangan risau, anda boleh COD di kawasan anda jika ada ejen berdekatan ataupun barangan diposkan kepada anda dalam keadaan yang selamat. Jom hubungi pengedar hebakboh X serum sekarang juga.

hebakboh stronger dan kuat lebih power

Jom Dapatkan Hebakboh X Serum SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Dapatkan Hebakboh X Serum SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Hebakboh X Serum SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: