Umum
Jun 2, 2018, 10:59pm

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Cantik dan Flawless


Memiliki kulit muka yang cantik sudah pastinya menjadi idaman setiap wanita yang senantiasa mementingkan penampilan wajah yang sempurna dan bergaya. Siapa yang tidak idam-idamkan kulit muka yang cerah, cantik, anggun, gebu dan flawless? Bagi mereka yang memang mementingkan rupa paras mereka, tentunya mereka mengamalkan cara-cara atau petua-petua untuk mendapatkan serta mengekalkan kulit muka yang cantik dan flawless. Ada yang menggunakan kaedah tradisional seperti membuat face mask dari bahan semulajadi, ada juga yang mengambil serta menggunakan produk-produk kecantikan. Tentunya bagi mereka yang memang mementingkan penjagaan kulit, terdapat satu lagi kaedah iaitu menggunakan serum. Di sini kita akan lihat fungsi serum untuk muka yang cantik dan flawless.

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Cantik

Mengapa kita perlu melihat kepada fungsi serum untuk kulit muka cantik dan flawless? Tahukah anda bahawa jika dibandingkan dengan produk kecantikan yang lain ataupun amalan-amalan serta petua-petua untuk mendapatkan kulit muka yang cantik dan flawless, penggunaan serum akan mendapat hasil yang lebih memberangsangkan dan mendapat tindakan yang pantas yang cepat. Ini adalah kerana pada kebiasaannya formulasi serum adalah jauh lebih berkesan daripada hanya menggunakan pembersih muka atau produk kecantikan yang lain.

Apakah Itu Serum?

Serum adalah merupakan produk penjagaan yang diaplikasikan ke kulit muka setelah kulit muka dicuci tetapi sebelum anda menggunakan pelembap muka. Rasionalnya adalah serum akan lebih efektif dan lebih berkesan apabila diaplikasikan kepada kulit muka. Komposisi serum terdiri daripada molekul-molekul yang amat kecil dan juga mengandungi konsentrasi bahan-bahan aktif yang tinggi, yang mana ia amat sesuai untuk menggunakannya di tempat-tempat yang khusus seperti kulit yang berparut, berkedut dan sebagainya.

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Flawless

Fungsi serum untuk kulit muka cantik dan flawless amat berbeza daripada menggunakan produk kecantikan lain seperti pelembab muka (moisturizer), face oil dan lain-lain. Secara khususnya, serum digunakan sebelum anda mengaplikasikan pelembab di muka anda, untuk menjamin kandungan dan bahan-bahan aktif di dalam serum tersebut dapat meresap dengan lebih baik pada kulit muka anda.

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Glowing

Memandangkan serum lebih berkesan untuk bertindak terhadap kulit muka, secara kebiasaannya harga serum lebih mahal sekiranya dibandingkan dengan produk kecantikan muka yang lain. Walau bagaimanapun, terdapat produk-produk serum yang boleh dimiliki dengan harga mampu milik dan ia juga setanding dengan serum-serum yang lain khusus untuk kulit muka yang cantik dan flawless. Mari kita perkenalkan produk ini.

SkinIDo Gold Serum dan SkinIDo Maeve Foundation

Di sini kita akan memperkenalkan dua produk oleh jenama SkinIDo, satu-satunya jenama penjagaan dan kecantikan kulit yang semakin lama mendapat sambutan. Antara produk-produk jenama SkinIDo yang berbentuk serum yang mana ia mengandungi fungsi serum untuk kulit muka cantik dan flawless adalah SkinIDo 24K Gold Serum. Produk SkinIDo 24K Gold Serum ini merupakan satu-satuya serum yang mengandungi 24K emas tulen yang digunakan untuk membantu dan mengekalkan collagen dalam kulit. Emas 24K dalam serum SkinIDO 24K Gold Serum ini mengandungi Vitamin C dan E yang membuatkan serum ini sangat sempurna untuk merawat dan mencantikkan kulit setiap hari.

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Jelita

Di samping itu juga, SkinIDo 24K Gold Serum juga dapat membaiki kulit yang rosak, menghilangkan serta mengurangkan kedutan pada kulit, menghilangkan hitam di bawah mata dan juga dapat memulihkan kulit yang kusam serta mencerahkan kulit wajah. Ia juga dapat membantu untuk menghilangkan, mengecut serta memudarkan parut jerawat serta jeragat. Selain dari itu, fungsi serum untuk kulit muka cantik dan flawless ini juga dapat membantu merawat kulit yang sensitif, dapat mengawal kedutan dan garis halus di wajah, menegangkan kulit serta dapat mengekalkan dan mencantikkan solekan di muka.

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Mengancam

Satu lagi produk keluaran SkinIDo yang boleh digandingkan dengan SkinIDo 24 Gold Serum ini adalah SkinIDo Maeve Foundation. Ia adalah satu-satunya foundation yang mempunyai serum dan double stemcell sekaligus di dalam isi kandungannya. Penggunaan SkinIDo Maeve Foundation ini juga, sebagai kepada tambahan fungsi serum untuk kulit muka cantik dan flawless, adalah ia dapat membuat kulit muka anda kelihatan cerah, segar dan kekal berseri sepanjang hari. Di samping itu juga, SkinIDo Maeve Foundation ini juga dapat membantu melembapkan kulit wajah dan ia juga dapat mampu memperbaiki tekstur kulit dan menutup cela pada wajah. Penggunaan SkinIDo Maeve Foundation bertindak untuk menyerap minyak dan makeup anda supaya ia tidak kelihatan supaya ia tidak kelihatan terlalu berat atau tebal.

Keberkesanan Produk SkinIDo

Penggunaan SkinIDo 24K Gold Serum disertakan dengan SkinIDo Maeve Foundation akan menguatkan lagi fungsi serum untuk kulit muka cantik dan flawless. SkinIDo adalah rangkaian produk penjagaan produk penjagaan kulit yang semulajadi, selamat dan tiada kesan sampingan dan merbahaya, dengan kualiti bertaraf antarabangsa. Produk SkinIDo ini adalah merupakan produk yang mampu bercakap dengan sendiri, dengan terbuktinya repeat customers atau pelanggan yang sangat bagus serta mendapatkan hasil yang diidam-idakan. Produk-produk keluaran SkinIDo bukanlan produk timbang kilo dan ia dijamin selamat dan tanpa unsur-unsur yang merbahaya dan memudaratkan seperti merkuri, hydriquinone, pareben, tretinoin dan lain-lain.

Produk Fungsi Serum Untuk Kulit Muka

Produk SkinIDo telahpun mendapat pengiktirafan dan sijil daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan ia juga merupakan produk yang sanga eksklusif yang boleh miliki dengan harga yang sangat-sangat mampu milik. Matlamat syakirat yang mengeluarkan produk SkinIDo ini adalah untuk membantu kaum wanita untuk kekal cantik berpanjangan dengan selamat.

Testimoni Pengguna-Pengguna SkinIDo

Mari kita lihat antara testimoni-testimoni daripada pengguna-pengguna SkinIDo Maeve Foundation dan SkinIDo 24K Gold Serum, yang mana secara rata-ratanya mereka amat berpuas hati dengan keberkesanan produk SkinIDo yang mana ia mengandungi fungsi serum untuk kulit muka cantik dan flawless. Anda pasti akan tidak sabar untuk memiliki produk SkinIDo ini setelah membaca dan melihat testimoni-testimoni dari pelanggan-pelanggan yang sudah pun mengamalkan penggunaan produk SkinIDo dan juga telah mendapat keputusan yang amat berkesan..

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Anggun

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Berseri

Kesan Fungsi Serum Untuk Kulit Muka

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Kesan

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Lawa

Harga SkinIDo 24K Gold Serum

Kini anda boleh mendapatkan produk SkinIDo Maeve Foundation dengan hanya RM59.00 (harga asal adalah RM79.00) dan juga SkinIDo Gold Serum dengan hanya RM49.00 sahaja (harga asal adalah RM59.00).

Dapatkan SkinIDo 24K Gold Serum dan SkiniDo Maeve Foundation Sekarang!

Kini anda tidak pula lagi perlu untuk mengikut amalan-amalan atau petua-petua yang kadangkala leceh dan susah untuk diikuti. Hanya dengan mengamalkan produk SkinIDo iaitu SkinIDo 24K Gold Serum dan SkinIDo Maeve Foundation, anda akan mendapat hasil yang lebih berkesan, hasil daripada fungsi serum untuk kulit muka cantik dan flawless yang terkandung dalam produk SkinIDo. Mudahnya dengan SkinIDo… Confident? So Do I! Jangan berlengah-lengah lagi! Dapatkannya sekarang dengan harga yang cukup menawan dan mampu milik!

Fungsi Serum Untuk Kulit Muka Anjal


Hubungi:Tekan untuk telefon (019-7211216) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook Page:
Skinido_hq
Instagram: Skinido_hq

HQ Address:
25-1, Taman Jaya, Jalan Besar, Parit Raja, 86400 Batu Pahat, Johor

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: