Umum
Mar 26, 2012, 12:01pm

Filem 3 Temujanji


Filem 3 Temujanji3 Temujanji merupakan sebuah Filem terbaru karya Hashim Rejab. Filem 3 Temujanji ini bakal di tayangkan pada 5 April 2012 dipawagam berhampiran anda. 3 Temujanji bergenrekan Komedi dan Cinta.

Filem 3 temujanji

Filem 3 Temujanji ini membariskan pelakon yang amat comel iaitu Yana Samsudin (Reanna), Pierre Andre (Sein), Diana Amir (Amanda), Kamal Adli (Kamal) dan ramai lagi. Sudah lama tak tengok yana samsudin berlakon sweet-sweet gini. Jom layan Sinopsis dan Video Trailer 3 Temujanji.

Sinopsis 3 Temujanji

3 Temujanji mengisahkan seorang wanita bernama Reanna yang tidak mempercayai lelaki dan cinta dalam hidupnya. Prinsip Reanna mudah, cinta hanya membawa sengsara dan semua lelaki sama saja tak guna. Hal ini menyebabkan Reanna menetapkan setiap hubungannya dengan lelaki tidak akan lebih dari tiga temujanji sahaja. Selepas tiga temujanji, mereka akan berpisah dan tidak akan berhubungan lagi. Dengan cara ini Reanna percaya yang dia akan dapat menikmati keseronokan bercinta tanpa perlu sengsara.

Segala-galanya berubah apabila muncul Mikhail, seorang lelaki yang sangat teruja dengan perkahwinan ke dalam hidup Reanna. Mikhail yang kecewa ditinggalkan kekasihnya, Adira, memilih untuk bersama Reanna untuk tiga temujanji. Sikap Mikhail yang jauh berbeza dari lelaki lain, temujanji-temujanji yang lain dari yang lain serta hadiah istimewa yang diterimanya setiap kali bertemujanji menyebabkan Reanna gagal menahan hatinya lalu jatuh cinta.

Sayangnya selepas temujanji mereka yang terakhir, Reanna gagal merendahkan egonya lalu mereka berpisah membawa haluan masing-masing seperti yang dijanjikan semasa awal perkenalan. Reanna mula belajar merasa perit berpisah selepas jatuh cinta. Akhirnya Reanna sedar kebodohannya lalu mengejar Mikhail. Malangnya semuanya telah terlambat. Adira telah kembali kepada Mikhail dan mereka telah pun mengikat tali pertunangan.

Video Trailer 3 Temujanji

ProfHariz : Cinta, Siapa yang tak perlukan cinta ? Aku pun perlukan cinta. Bukanke kita dah setuju dengan syarat 3 temujanji kita.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: