Motivasi
Apr 26, 2014, 11:45am

Fenomena Diet Atkins Membunuh !


Kini Diet Atkins bukan lagi main-main sudah menjadi fenomena dan boleh dah tolak jauh-jauh Diet Atkins Malaysia Berbahaya ! Diet Atkins yang dulu orang cakap bahaya, membunuh hari ini sudah terpampang di halaman 45 Harian Metro Sabtu 26 April 2014 ada mengeluarkan kenyataan Fenomena Diet Atkins di Malaysia mula mendapat sambutan hangat.

Nampak tak siapa yang terpampang di muka akbar harian metro itu? Tak lain tak bukan pengasas kepada blog bicikut.blogspot.com yang berjaya transform daripada baju merah kepada baju biru. Siap berjaya 42.195KM Finisher.

 

Info Panduan Diet Atkins

  • Diet Atkins dipelopori pakar pemakanan barat DR Robert C Atkins.
  • Diet  Atkins sejenis corak pemakanan membantu mengurangkan berat badan melalui konsep pembakaran karbohidrat dan lemak dalam badan.
  • Pengamal Diet Atkins Mengurangkan dan mengehadkan makanan berkarbohidrat tinggi seperti nasi, mi, kentang dan gula apabila badan mula membakar lemak sebagai bahan api sekali gus berat badan mula menyusut.
  • Diet Atkins terbukti mengurangkan berat badan dalam tempoh 5 – 6KG seminggu bergantung kepada berat badan asal individu serta 20 – 30KG dalam tempoh beberapa bulan dengan syarat melakukan diet dengan penuh disiplin.
  • Empat peringkat diet atkins boleh rujuk Diet Atkins itu Apa
  • Rujukan Menu Lengkap Diet Atkins apa yang boleh dimakan
  • Syarat memulakan diet atkins iaitu memastikan minum air mencukupi iaitu satu liter bagi 25KG berat badan, makan tiga hingga ke lima kali sehari, elakkan lapar, elak lapar dan rujuk Diet Atkins Phase 1 untuk bermula

Ehem jangan lupa juga Prof Hariz pun berjaya menurunkan berat badan 17KG dalam masa 2 bulan. Jadi jom ikuti Diet Atkin dengan sihat dan jangan lupa follow KDA dan Fan Page Prof Hariz untuk kurus cepat tanpa produk !

Sila share artikel ini jika anda pengamal diet atkins !

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: