Review
May 3, 2018, 9:53am

Facial Dan Treatment Mobile Spa Terbaik di Kuala Lumpur


Kulit muka sudah kusam dan bermasalah. Memakai produk penjagaan kulit sahaja tidak cukup sekiranya tidak tahu bagaimana untuk mencantikkan rupa paras seperti melakukan urutan wajah atau menggunakan facial dan scrub seperti rawatan kecantikan di Spa-spa kecantikan di luar sana. Mungkin anda tiada masa untuk pergi ke spa atau saloon kecantikan, namun ia tidak menjadi masalah kerana terdapat perkhidmatan mobile spa yang boleh anda gunakan.

mobile spa terbaik di kuala lumpur

Di Kuala Lumpur, terdapat banyak perkhidmatan mobile spa yang mungkin anda pernah dengar tapi tahukah anda mobila spa manakah yang menawarkan facial dan treatment terbaik untuk wajah anda?

kuala lumpur mobile spa

Mobile Spa terbaik di Kuala Lumpur sudah pasti akan memanfaatkan anda dari segi kecantikan, rawatan dan perkhidmatan yang disediakan, malah secara tidak sedar anda mungkin akan mendapat ilmu berkaitan dengan facial dan treatment yang dilakukan untuk anda. Walaubagaimanapun, terdapat beberapa faktor yang anda boleh lihat bagi menentukan sama ada mobile spa yang anda pilih itu benar-benar terbaik atau tidak.

 • Pengurusan mobile spa
 • Pakej dan perkhidmatan yang ditawarkan
 • Layanan terhadap pelanggan
 • Produk kecantikan yang digunakan dalam perkhidmatan
 • Manfaat yang anda terima sepanjang perkhidmatan
 • Harga yang ditawarkan
 • Suasana dan kualiti rawatan yang disediakan
 • Kesan facial dan treatmenat yang hebat

rawatan mobile spa terbaik di kuala lumpur

Selepas melakukan facial wajah di mana-mana sahaja anda lakukan, pernahkah anda mendapatkan kesan yang sangat hebat bertahan sehingga sebulan? Pasti tidak pernah bukan? Selalunya, kesan facial seperti wajah tidak kusam, tiada jerawat dan sebagainya akan bertahan sehingga seminggu atau 2 minggu sahaja. Inilah sebenarnya perkara penting yang anda perlu beri perhatian.

NurrBeautyFacial Mobile Spa Terbaik

booking mobile spa terbaik di kuala lumpur

NurrBeautyFacial Mobile Spa adalah mobile spa terbaik di Kuala Lumpur yang menyediakan perkhidmatan facial dan treatment menggunakan teknologi mesin dan produk berkualiti bertaraf antarabangsa dengan sangat berkesan. Kebanyakan mereka yang telah menggunakan perkhidmatan NurrBeautyFacial Mobile Spa sangat akui bahawa inilah perkhidmatan mobile spa yang terbaik di Kuala Lumpur. NurrBeautyFacial mobile spa menjalankan perkhidmatan facial dan treatment wajah secara on call iaitu mereka akan bergerak ke tempat anda sama ada di pejabat, rumah dan sebagainya bagi menyiapkan anda dengan facial dan treatment yang sangat bagus untuk wajah anda. Nurrbeautyfacial sangat pakar dan berpengalaman dalam merawat wajah anda dengan memastikan segala objektif dan kesannya dapat dicapai.

pilihan mobile spa terbaik di kuala lumpur

Kesan Facial Dan Treatment Wajah Bersama NurrBeautyFacial

 • Kulit berubah 100% (dari kusam kepada berseri-seri)
 • Masalah jerawat akan kecut dengan pantas dan hilang
 • Hidung semakin mancung
 • Dagu dan muka berbentuk v sehingga sebulan
 • Kulit wajah semakin halus dan anjal
 • Muka dan kulit menjadi sangat cantik kerana nutrien dan serapan vitamin
 • Menaikkan seri wajah dan mengatasi segala masalah kulit wajah
 • Menjadikan mood anda ceria sepanjang hari
 • Membuang segala kotoran, resdung dan sel-sel kulit mati
 • Memperbaharui kulit dengan kulit yang baru, muda dan remaja

tempat mobile spa terbaik di kuala lumpur

Perkhidmatan Facial Dan Treatment Wajah NurrBeautyFacial

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan rawatan wajah bersama NurrBeautyFacial, anda dapat melakukan facial wajah seperti urutan muka, lifting muka, menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan putih serta segala cacat cela wajah anda. Facial treatment boleh dilakukan untuk semua jenis kulit dan kulit bermasalah seperti warna tona kulit tak sekata, kulit Berpasir, kulit Kering, kulit terlampau berminyak dan sebagainya. Kulit anda akan dirawat dan diberikan facial yang lengkap sehingga anda mendapat kesannya. Untuk pengetahuan anda juga, rawatan wajah ini dilakukan dalam masa 45 minit sehingga 1 jam.

produk digunakan oleh mobile spa terbaik di kuala lumpur

Elysyle | Produk Hebat Facial Dan Treatment

NurrBeautyFacial menggunakan produk yang sangat hebat dan berkesan bagi melakukan rawatan dan facial wajah kepada anda semua. Anda boleh menikmati kehebatan produk yang bernilai sehingga RM5900 ini dengan hanya melakukan facial cuma berharga RM100 sehingga RM200 sahaja dikawasan Kuala Lumpur dan Selangor, malah anda boleh mendapatkan kesannya secara serta merta.

elysyle facial mobile spa terbaik di kuala lumpur

Set Derma Hydra Yang Bernilai RM866.00

Set Derma Hydra ini berfungsi dalam membersih, menghidrat dan melindungi wajah daripada kotoran, cela dan masalah wajah yang berlaku. Set Derma Hydra yang bernilai RM886 ini mempunyai 4 jenis produk yang berbeza tetapi boleh dipakai mengikut susunan yang sepatutnya. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan asli iaitu Kjellmaniella Gyrata, Shiretoko Rausu dan Nigero-Oligosaccharine. Kesemua ini adalah nama saintifik bagi rumpai laut.

pakej rawatan mobile spa terbaik di kuala lumpur

1. Foaming Cleanser (150 ml)

Foaming cleanser ini bernilai RM179 dan ia sangat perlu bagi anda yang mempunyai pelbagai masalah kulit wajah. Memakai Cleanser merupakan langkah awal bagi menjaga kulit anda untuk mengatasi masalah kulit dan bagi mendapatkan kulit wajah baru yang cantik, licin dan cerah.

antara produk elysyle untuk mobile spa

2. Hydrating Mist (150 ml)

Hydrating mist digunakan bagi anda yang ingin mendapatkan kulit flawless, licin, cerah dan cantik kerana ia akan membekalkan pelbagai khasiat dan vitamin yang sangat hebat untuk kulit anda. Hydrating mist yang sangat berkesan ini hanya bernilai RM219. Anda boleh memakainya pada bila-bila masa sahaja di rumah, selepas mandi dan sebagainya.

antara produk elysyle untuk mobile spa

3. Protective Fluid (80 ml)

Protective fluid atau lebih dikenali sebagai day cream ini boleh dipakai pada siang hari untuk ke tempat kerja, pejabat, rumah dan sebagainya. Krim wajah untuk siang hari ini melindungi kulit anda daripada semua faktor yang merosakkan kulit pada siang hari. Protective fluid ini boleh didapatkan dengan harga RM229 sahaja.

antara produk elysyle untuk mobile spa

4. Calming Cream (35 ml)

Anda juga boleh menggunakan Calming Cream ataupun Krim malam untuk merehatkan wajah serta memberikan kulit-kulit anda diproses menjadi lebih cantik dan berseri-seri. Pada malam hari, ia akan mengangkat sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit baru anda cantik secara semulajadi. Dengan harga RM239, anda mampu memilikinya.

antara produk elysyle untuk mobile spa

Kelebihan Facial Dan Treatment Bersama NurrBeautyFacial

Dengan NurrBeautyFacial, anda akan lebih untung berbanding daripada menggunakan perkhidmatan facial dan treatment daripada mobile spa yang lain. Malah, kesannya juga sangat hebat untuk anda alami. Jom kita lihat kelebihan yang akan anda nikmati dengan NurrBeautyFacial.

dapatkan kulit cantik dengan mobile spa terbaik di kuala lumpur

1. Penjimatan Yang Sangat Menguntungkan

Anda akan dapat menjimatkan masa dan tenaga anda kerana tidak perlu ke spa-spa kecantikan diluar sana, malah anda juga jimat kerana tidak perlu membayar tambang, parking dan sebagainya. Cukuplah anda hanya tunggu dirumah dan menikmati facial serta treatment dirumah anda sahaja oleh orang yang berpengalaman dan pakar.

mobile spa terbaik di kuala lumpur jimat dan berbaloi

2. Produk Asli Dan Berkualiti

Untuk pengetahuan anda, produk yang digunakan adalah berjenama Elysyle beauty. Ia 100% sangat natural dan asli dengan konsepnya iaitu cantik dalaman dan luaran. Produk ini sangat berkualiti dan sesuai untuk semua jenis kulit anda tanpa menyakitkan kulit sedikit pun.

mobile spa terbaik di kuala lumpur menggunakan produk asli

3. Mesin Ajaib

NurrBeautyFacial merupakan mobile spa yang sangat hebat dan terkenal dengan mesin ajaibnya iaitu memberikan 4 kesan dan nilai dalam 1 cara iaitu ia dapat meruncingkan wajah, mengecilkan pori, mencantikkan kulit dan memudarkan parut jerawat dengan hanya penggunaan mesin ajaib ini.

mobile spa terbaik di kuala lumpur menggunakan peralatan berteknologi tinggi

4. Kesan Yang Nyata

Ramai pengguna yang mengakui bahawa facial dan treatment yang mereka lakukan bersama NurrBeautyFacial memberikan kesan yang nyata dan berkesan. Kulit wajah akan lebih anjal, berseri-seri, licin, lembab dan cantik. Segala masalah kulit wajah mereka selesa dengan hanya 1 cara iaitu melakukan facial treatment yang murah bersama NurrBeautyFacial. Kini, sesiapa sahaja boleh cantik dan menarik dengan cepat dan pantas.

hasil mobile spa terbaik di kuala lumpur

5. Layanan Hebat

Sebagai seorang yang memerlukan khidmat facial treament wajah, anda akan merasa sangat selesa seolah-olah anda melakukan facial treatment di saloon yang hebat kerana anda dapat menikmati semua suasana rawatan wajah, perawat wajah yang berpengalaman, terlatih dan sangat berilmu. Anda juga boleh bertanya soalan dan mendapatkan maklumat yang anda inginkan. Sungguh NurrBeautyFacial ini sangat terbaik di Kuala Lumpur.

mobile spa terbaik di kuala lumpur layanan hebat

6. Jana Pendapatan

Dengan NurrBeautyFacial, anda bukan sahaja dapat cantik dan jimat, malah anda dapat menambah duit poket secara part time atau full time dengan menyertai workshop atau belajar untuk menambah pendapatan bersama mereka. Sekiranya anda meminati kecantikan dan facial, anda sangat sesuai untuk menyertai kelas atau kursus yang dianjurkan oleh mereka.

jana pendapatan sebagai mobile spa

Jana Pendapatan Dengan Home Mobile Spa

Nurrbeautyfacial membantu anda bagi mendapatkan pelbagai kemudahan yang disediakan oleh Elysyle bagi anda yang berminat untuk menjana pendapatan dengan home mobile spa. Home mobile spa ini mempunyai pengiktirafan dan sijil-sijil halal dan ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit wanita asia. Oleh itu, anda boleh menjana pendapatan dengan mudah dan pantas. Anda tidak perlu risau kerana anda dijemput hadir ke seminar, majlis, kelas-kelas dan workshop yang akan diadakan untuk anda belajar dengan lebih lanjut lagi mengenai kulit dan cara penjagaan kulit.

kursus mobile spa terbaik di kuala lumpur

Untuk pengetahuan anda, anda juga boleh hadir ke workshop yang akan diadakan dalam masa yang terdekat di Pulau Pinang iaitu pada (7/4/2018 – 8/4/2018) dan Kuala Lumpur pada 22/4/2018. Selain itu, anda juga dapat menikmati pelbagai treatment facial untuk diri anda sendiri di rumah seperti treatment saloon ultrasound, infra red dan anion di rumah sendiri. Ya, anda dapat mengatasi masalah kulit wajah anda, keluarga, kawan-kawan dan ramai orang lagi hanya dalam beberapa minit sehari.

Testimoni Facial Dan Treatment Bersama NurrBeauty

mobile spa terbaik di kuala lumpur v shape

Pelanggan sangat berpuas hati kerana muka menjadi runcing dan mendapat V-Shape setelah menggunakan mesin yang berteknologi tinggi, kulit juga menjadi lebih cerah, anjal dan lebih licin.

testimoni pelanggan mobile spa terbaik di kuala lumpur

Kedutan berkurangan dan garis-garis halus juga semakin hilang. Selain itu pori-pori wajah semakin tutup menjadikan kulit lebih cantik daripada biasa.

testimoni pelanggan mobile spa terbaik di kuala lumpur

Dapatkan Rawatan Daripada NurrBeautyFacial Mobile Spa Terbaik Di Kuala Lumpur SEKARANG!

Ramai wanita yang telah berjaya dalam mendapatkan kesan wajah yang mereka impikan dalam masa sehari sahaja setelah mendapatkan khidmat facial bersama dengan NurrBeautyFacial. NurrBeautyFacial bukan sahaja mencantikkan anda dengan perkhidmatan mereka tetapi juga membolehkan anda memiliki set penjagaan wajah yang sangat eksklusif dan bernilai serta anda juga boleh menjana pendapatan bersama mereka. Jom kita lihat apa kata pelanggan yang telah melakukan rawatan wajah bersama NurrBeautyFacial.

rawatan NurrBeautyFacial mobilespa terbaik kuala lumpur

NURRBEAUTYFACIAL | FACIAL DAN TREATMENT MOBILE SPA TERBAIK DI KUALA LUMPUR
Hubungi: Tekan untuk telefon (018-2611746) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: NurrBeautyFacial

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: