Review
Jul 3, 2018, 4:39pm

Face Mist Terbaik Di Pasaran – Face Spray Untuk Kulit Berminyak


Face mist menjadi salah satu produk kecantikan kegemaran ramai masa kini bahkan, ianya sudah menjadi produk wajib bagi kebanyakan wanita. Mungkin ada yang tertanya-tanya apa yang istimewanya face mist ni hingga menjadi kegilaan ramai dan macam mana nak tahu face mist terbaik untuk wajah bukan? Teruskan bacaan kerana saya akan kongsikan pada anda face mist yang terbaik di pasaran.

face mist terbaik untuk kulit

Saya percaya, ramai tahu fungsi face mist adalah memberi kesegaran pada kulit wajah akibat pantulan sinaran matahari yang membuatkan kulit waja anda kelihatan kering, kusam atau tidak bermaya. Face mist sangat penting pada wajah kerana ia akan memberi kesegaran pada wajah, menenangkan kulit wajah, memberi nutrisi dengan cara melembapkan, memberi kilauan serta boleh digunakan ketika muka terasa penat dan mengantuk. Keistimewaan utama face mist terlihat apabila ianya mampu menyeimbangkan kulit wajah dengan melembapkannya.

Koreal Blings Face Spray, Face Mist Terbaik Di Pasaran

Koreal Blings Face Spray dipercayai antara salah satu produk terbaik di pasaran sekarang. Koreal Blings Face Spray memperkenalkan face mist dengan manfaat 10 dalam 1 yang mempunyai formulasi unik dan berkesan untuk meningkatkan penghidratan kulit sebanyak 30 kali ganda. Bahan-bahan yang terkandung dalam Face Mist ini membantu sebagai cara segarkan kulit wajah secara semulajadi. Ia juga sangat membantu melembapkan kulit muka untuk yang kulit kering.

korean cosmetics face mist terbaik untuk kulit

Manfaat 10 dalam 1 dalam produk ini adalah :

  • Mengekalkan make up tahan lebih lama
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Mengawal minyak pada wajah
  • Menambahkan seri pada wajah
  • Membuatkan wajah bertambah glowing
  • Membantu mengencangkan kulit
  • Berfungsi sebagai antioksidan
  • Memberikan nutrisi pada wajah
  • Membantu menjadikan kulit menjadi lebih lembab
  • Berfungsi sebagai anti aging pada kulit

Koreal Blings Face Spray Terbaik Dalam Melindungi Wajah Anda

face mist melindungi kulit wajah

Cuba anda banyangkan dalam cuaca panas terik, perkara yang paling anda mahukan adalah membasahkan muka anda, bukan? Ya itulah perumpamaan penggunaan Facial Mist. Facial Mist ini sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda, dan melembab kulit anda. Face Mist ini mampu juga mengandungi SPF jadi ianya boleh melindungi kulit dari cahaya bahaya matahari, serta mengandungi mineral tertentu dan mempunyai fungsi tertentu untuk wajah anda.

Koreal Blings Face Spray Mudah Dibawa Dan Menjadikan Makeup Anda Lebih Tahan Lama

face mist terbaik di pasaran mekap tahan lama

Menggunakan face mist ini sangat memudahkan anda, kerana anda tidak perlu menuangnya ke kapas, dan dapat dibawa kemana saja. Face mist tidak hanya popular yang digunakan sebagai perawatan sebelum makeup, tetapi face mist juga dapat digunakan setelah anda menggunakan makeup. Dengan menggunakan face mist Koreal Blings Face Spray ini, makeup anda akan tahan lebih lama dan sekaligus membuatkan effect glowing pada wajah.

Koreal Blings Face Spray, Face Mist Yang Sesuai Untuk Muka Jenis Berminyak

cara menggunakan face mist

Jika kulit anda tergolong dalam jenis kulit berminyak atau kombinasi, pasti anda agak sukar nak jumpa face mist yang sesuai bukan? Koreal Blings Face Spray ini terbaik dalam membantu mengurangkan dan menyerap minyak muka yang berlebihan. Produk ini mengandungi vitamin C yang sangat sesuai digunakan untuk semua jenis kulit mahupun kulit berminyak. Katakan selamat tinggal untuk kulit kusam kerana kulit anda akan kelihatan lebih segar dan sihat dengan menggunakan face mist ini.

Kelebihan Koreal Blings Face Spray Yang Perlu Anda Tahu

1. Memastikan Kulit Hidrasi

facemist koreal blink

Koreal Blings Face Spray ini membantu kulit wajah dalam mengekalkan lembapan yang cukup serta tidak kering. Dengan sekali semburan sahaja kulit akan segar kembali segar dan glowing

2. Face Mist Yang Sesuai Untuk Kulit Sensitif Dan Normal

face spray face mist terbaik di pasaran

Face mist ini mencerahkan wajah dan mempunyai bau yang sangat wangi. Ia boleh digunakan untuk semua jenis kulit dan sesuai digunakan bagi yang mempunyai kulit sensitif.

3. Solekan Menjadi Tahan Lama

koreal cosmetic face mist pilihann

Selain itu, face mist ini juga boleh digunakan sebagai makeup based dan ‘finishing spray’ untuk membuatkan makeup tahan lebih lama. Setelah selesai bersolek, amalkan dengan menyembur face mist pada wajah kerana ia membuat solekan tampak lebih kemas dan semulajadi.

Koreal Blings Face Spray Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit

spray rawat kulit jeragat

Apapun keadaan kulit anda, face mist Koreal Blings Face Spray pasti boleh digunakan oleh semua jenis kulit. Produk ini dapat menyeimbangkan minyak yang berlebihan pada wajah, sementara di saat yang bersamaan menjauhkannya dari kering. Penggunaan face mist secara rutin dapat memperlambat proses penuaan,sekaligus menyegarkan kulit.

Koreal Blings Face Spray Memberikan Effect Glowing Setiap Masa

face mist kekalkan make up

Untuk menyegarkan dan melembabkan kulit wajah, tindakan paling pantas yang boleh anda dilakukan adalah dengan menyembur Koreal Blings Face Spray ke wajah. Face mist ini dapat memberi kelembaban, menyegarkan, dan boleh membuat wajah anda terlihat glowing dalam waktu singkat

Cara Penggunaan Koreal Blings Face Spray

cara guna face mist koreal bling

Cara penggunaan yang cukup mudah. Spray pada wajah sebelum Make Up dan selepas Make Up, Jadikan rutin harian anda dengan pengunaan pada waktu siang dan waktu malam sebelum tidur untuk merawat masalah kulit wajah dan Effect Glowing.

Lihat Testimoni Pengguna Koreal Blings Face Spray

testimoni pengguna face mist koreal bling testimoni pengguna face mist koreal bling testimoni pengguna face mist koreal bling

Jom Dapatkan Segera Koreal Blings Face Spray Terbaik Ini Sekarang!

Mungkin anda tak pernah cuba lagi, berilah peluang untuk wajah anda mencuba Face Spray dari Koreal Cosmetics ini. Mana tahu anda juga bakal menjadi antara pengguna yang menjadi stokis di masa hadapan. Testimoni kejayaan anda untuk pasarkan semula produk ini. Jom hubungi Koreal Cosmetics di talian dan maklumat di bawah.

KOREAL BLINGS FACE SPRAY | FACE MIST UNTUK SOLEKAN TAHAN LAMA
Hubungi: Tekan untuk telefon (019-2565008) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Koreal Cosmetics
Instagram: @korealcosmetics
Website: www.korealcosmetics.com

Jom Dapatkan Segera Koreal Blings Face Spray Terbaik Ini Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Dapatkan Segera Koreal Blings Face Spray Terbaik Ini Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Segera Koreal Blings Face Spray Terbaik Ini Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: