Review
Nov 21, 2018, 8:03am

EziClean Serbuk Pencuci Pekat Memudahkan Kerja Rumah Seharian


Surirumah hari ini bukan seperti surirumah dahulu yang punya banyak masa untuk melakukan kerja – kerja rumah. Hari ini ramai surirumah sudah mempunyai cabang perniagaan dari rumah, mempunyai pelbagai aktiviti di luar dan ada juga melakukan kerja separuh masa secara sambilan di rumah. Begitu juga para isteri dan ibu yang bekerja. Seharian di pejabat pasti kesuntukan masa untuk melakukan kerja – kerja rumah.

serbuk pencuci pekat eziclean

Untuk memudahkan kerja rumah seharian, pasti anda sentiasa fikirkan cara yang terbaik untuk menyelesaikan kerja rumah dengan cepat dan teratur. Setelah kerja rumah disiapkan dengan cepat maka anda akan mempunyai lebih masa untuk diperuntukkan bersama keluarga. Pasti anak – anak dan suami mahukan ibu mereka melakukan aktiviti bersama seperti menonton televisyen, riadah di taman, makan bersama serta membuat kerja sekolah bersama – sama.

cara bersihkan rumah

Antara kerja rumah yang mengambil masa yang lama untuk disiapkan adalah kerja – kerja menyental baju yang kotor, membasuh kasut sekolah, membersihkan tandas, menggosok periuk dan kuali, membersihkan dinding yang diconteng anak, mengemop lantai dan membasuh pinggan mangkuk yang sentiasa penuh di dalam sinki. Berita baik untuk semua ibu, isteri dan juga semua yang kesuntukan masa dalam menguruskan kerja – kerja rumah seharian. Kini, semua kerja anda boleh menjadi lebih mudah dan cepat. Ingin ketahui lanjut, anda harus mengikuti perkongsian artikel ini selanjutnya.

EziClean 3 Beradik Mampu Menghilangkan Kotoran Degil

sabun eziclean 3 beradik

Ramai ibu – ibu bekerja dan surirumah bersungut kerja rumah terlalu banyak hinggakan masa untuk diri sendiri terpaksa dikorbankan. Anda kini mampu tersenyum apabila anda sendiri menggunakan Eziclean yang terdiri daripada 3 jenis yang berlainan fungsinya ini. Kesan yang paling besar dengan penggunaan Eziclean ini adalah masa untuk melakukan kerja – kerja rumah menjadi lebih cepat serta kerja mencuci akan bersih – sebersihnya. Jom kenali lebih dekat Eziclean 3 beradik ini.

#1. Serbuk Pencuci Pekat Eziclean

eziclean pencuci baju

Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti – endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya. Anda pasti akan sukakan baunya yang sangat harum dengan bau haruman bunga – bungaan. Segala kerja membersih anda akan menjadi lebih cepat dan berkesan dengan ramuan yang terdapat di dalam Eziclean ini.

eziclean pencuci pakaian tanpa rosakkan fabrik

Antara ramuan utama serbuk pencuci pekat Eziclean adalah :

 • Rumusan Dwienzim : Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.
 • Formula anti – bakteria : Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih.
 • Formula anti – karat : Melindungi mesin pembasuh dan pakaian.
 • ¬†Rumusan kurang buih : Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air.
 • Rumusan tanpa klorin : Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera).

#2. Pencuci Tandas dan Lantai Eziclean

Pencuci tandas dan lantai Eziclean adalah bersifat alkali, tidak beracun, dapat menghindarkan serangga – serangga perosak dan menjimatkan kos. Ia juga mempunyai keharuman yang menyegarkan di samping bertindak sebagai penghapus bakteria dan kuman yang merbahaya. Ibu – ibu dan isteri boleh menjimatkan masa dengan menggunakan pencuci tandas dan lantai Eziclean ini kerana anda tidak perlu membilas setiap cucian yang dilakukan.

eziclean pencuci lantai dan tandas

Bagi anda yang mempunyai anak – anak kecil sangat penting untuk menjaga kebersihan rumah serta tandas bagi mengelakkan anak – anak terkena jangkitan kuman dikemudian hari. Dengan adanya Eziclean rumah anda bukan sahaja dalam keadaan bersih malah kesihatan ahli keluarga juga akan terjaga.

#3. Pencuci Pinggan Pekat Eziclean

Pencuci pinggan pekat Eziclean mengandungi campuran bahan terbiodegradasi dan ramuan aktif yang lain. Ia sangat berkesan untuk mencuci pinggan mangkuk dan perkakas dapur. Produk ini sangat  menjimatkan kerana kandungannya yang pekat dan penggunaan hanya sedikit. Anda pasti sukakan formulasi istimewa yang memudahkan pembilasan dan memelihara kelembutan tangan anda.

eziclean pencuci pinggan

Sesetengah produk mencuci pinggan mangkuk, ia akan memberi kesan pada kulit tangan hinggakan anda perlu memakai sarung tangan untuk mencuci pinggan mangkuk. Kini, kulit anda lebih terjamin dengan pencuci pinggan pekat Eziclean kerana sudah ramai pengguna sukakan fungsinya yang juga menjaga kelembutan tangan. Antara kelebihan lain pencuci pinggan pekat Eziclean yang lain adalah :

 • Mempunyai keharuman yang menyegarkan dengan haruman ekstrak lemon.
 • Menjadikan pinggan mangkuk lebih bersih dan bersinar.
 • Keseimbangan PH yang menjaga kelembutan tangan.
 • Berkesan untuk mencuci pinggan mangkuk dan perkakas dapur.

Kenapa Anda Memerlukan Set 3 Beradik Eziclean?

 • Menjimatkan Masa

eziclean pencuci terbaik untuk rumah

Anda yang tidak mempunyai banyak masa dirumah harus menggunakan Eziclean 3 beradik ini kerana anda dapat menyelesaikan kerja rumah dengan cepat dan berkesan. Anda yang bekerja seharian di pejabat pasti ingin balik ke rumah yang kelihatan bersih dan kemas. Oleh yang demikian, anda harus menggunakan Eziclean supaya rumah anda akan dapat dibersihkan setiap hari dengan cepat.

 • Terjamin Keberkesanannya

pencuci pakaian terjamin bersih

Setiap produk mencuci mempunyai tahap keberkesanan yang berbeza. Dengan Eziclean, sudah ramai wanita berpuas hati setelah menggunakannya. Malah mereka juga mencadangkan kepada rakan – rakan dengan berkongsi kesan yang baik yang mereka perolehi.

 • Mengutamakan Kesihatan Ahli Keluarga

kebaikan eziclean pencuci pakaian dan tandas

Produk Eziclean tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya malah ia sangat berkesan untuk menghapuskan kuman dan bakteria. Ahli keluarga pasti akan sentiasa sihat dan kurang berisiko untuk menerima penyakit sekiranya anda menggunakan serbuk pencuci Eziclean ini.

Testimonial Eziclean Yang Memudahkan Kerja Mencuci

hasil mencuci dengan eziclean hasil mencuci dengan eziclean hasil mencuci dengan eziclean hasil mencuci dengan eziclean

Jom Jimatkan Masa Membersih dan Mencuci Hanya Dengan Eziclean!

Produk Eziclean 3 beradik ini sangat laku keras dan menerima sambutan yang sangat baik di seluruh Malaysia kerana ia sangat membantu memudahkan urusan kerja – kerja rumah seharian. Ramai yang sukakan fungsi Eziclean yang juga menjaga kesihatan ahli keluarga daripada risiko jangkitan kuman dan bakteria yang merbahaya. Anda juga mampu menjadikan kediaman anda bersih dan selamat dengan menggunakan set 3 beradik Eziclean ini. Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan, anda boleh menhubungi info di bawah.

promosi EziClean Serbuk Pencuci Pekat

EZICLEAN 3 BERADIK | PEMBANTU ISTERI DI RUMAH TERBAIK
Hubungi: Tekan untuk telefon (017-5677672) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: