Review
Nov 2, 2019, 3:14pm

Dapatkan Telefon Percuma Dengan Celcom Tanpa RM0.00


Anda ingin dapatkan handphone percuma?

Celcom kini menawarkan anda peluang untuk dapatkan handphone dengan percuma dengan Celcom RM0, yang mana Celcom menawarkan pelbagai pakej-pakej yang menarik, menawan dan jauh memikat hati yang mana anda berpeluang untuk membawa balik telefon pintar atau handphone dengan percuma! Menarik bukan? Adakah anda berminat? Mari kami tunjukkan bagaimana anda boleh mendapatkan handphone percuma anda.

Telefon Percuma

Celcom kini menawarkan pelbagai pelan pascabayar yang mana anda boleh mendaftar pelan pascabayar yang sesuai untuk anda. Pelbagai pakej ditawarkan bermula dari RM28 sebulan, RM38 sebulan, RM58 sebulan, RM80 sebulan, RM98 sebulan, RM128 sebulan, RM148 sebulan sehingga RM198 sebulan. Anda boleh berpeluang untuk mendapatkan handphone baru secara free / percuma bergantung kepada pakej yang anda pilih. Anda boleh memilih pakej yang bersesuaian untuk anda, yang mana salah satunya boleh memberikan anda peluang dapatkan handphone percuma dengan Celcom RM0.

Celcom XP Lite – Pelan Pascabayar Baru

Dengan bermula hanya daripada RM28 sebulan, Celcom menjanjikan bahawa anda akan mendapat melayari internet dengan pantas dengan panggilan tanpa had dengan pakej baru XP Lite. Dengan pakej XP Lite yang bermula dari RM28 sebulan, anda akan mendapat 1GB internet pantas setiap bulan dengan panggilan tanpa had ke semua rangkaian. Sekiranya anda ingin menambahkan quota internet anda, dengan tambahan RM10 sebulan untuk mendapatkan M pass, anda berpeluang untuk mendapatkan 4GB internet pantas, beserta dengan 3GB Video Walla secara percuma, ditambah pula dengan baucar Grab bernilai RM5 yang mana anda boleh menggunakannya untuk Celcom Online Shop!

Telefon Percuma 2019

Menarik bukan? Tapi sekiranya anda inginkan lebih lagi, dengan tambahan RM30 anda akan dapat sebanyak 11GB internet, 3GB Video Walla dan percuma RM20 baucar dari Grab oleh Celcom Online Shop! Dan anda berpeluang untuk mendapatkan handphone percuma!

Dengan Celcom XP Lite dengan internet L Pass, anda boleh membuat pilihan sama ada untuk mendapat sebuah telefon bimbit percuma berupa model Oppo A1K 32GB (Harga pasaran RM399). Hebat bukan? Bukan itu sahaja, sekiranya anda ingin mendapatkan handphone yang jauh lebih canggin, dengan Celcom XP Lite bersamaan Internet L Pass, anda mampu berpeluang untuk mendapatkan handphone atau telefon bimbit seperti berikut:

  • Handphone Vivo Y91C 32GB bermula dari RM99 sahaja
  • Handphone Oppo A5s 32GB bermula dari RM199 sahaja
  • Handphone Vivo Y17 64GB bermula dari RM388 sahaja
  • Handphone Huawei Nova 5T bermula dari RM1,228 sahaja (harga pasaran RM1,599)

Telefon Percuma 2019 dan 2020

Video Walla – Hiburan Tidak Terhingga Untuk Anda

Dengan melanggan pakej Celcom XP Lite yang mana anda mempunyai peluang dapatkan handphone percuma dengan Celcom RM0, pakej ini turut disertakan dengan servis Video Walla. Apakah dia Video Walla tu? Video Walla merupakan servis yang ditawarkan oleh Celcom yang mana anda diberikan penggunaan internet khusus untuk hiburan, video, permainan video dan sebagainya, tanpa menggukan quota internet anda yang sedia ada. Pelbagai pilihan yang anda boleh dapat untuk mendapatkan servis Video Walla ini, yang bermula daripada RM1 sehari untuk mendapatkan 1GB data, atau RM7 seminggu untuk mendapatkan 10GB data, yang mana anda boleh mendapatkan data untuk Video Walla sehingga 40GB dalam sebulan! Menarik bukan?

Dengan VIdeo Walla anda boleh menikmati video streaming dari pelbagai sumber seperti Youtube, iFlix, Astro Go, Dimsum, Viu, NJOI, Nerflix, klikfilm, NDTV dan Smule, antara lainnnya. Dengan menggunakan Video Walla, anda tidak perlu risau dalam menghabiskan quota internet utama anda.

Apa yang anda dapat dengan pakej Celcom XP Lite?

Anda cukup beruntung apabila anda melanggan untuk pakej Celcom XP Lite yang mana anda mempunyai peluang dapatkan handphone percuma dengan Celcom RM0. Celcom XP Lite dengan hanya bermula daripada RM28 sahaja membolehkan anda membuat panggilan ke mana-mana rangkaian lain secara percuma! Ya, percuma! Pakej Celcom XP Lite ini merupakan pakej terbaru yang ditawarkan oleh Celcom bermula pada 19 September 2019. Dengan melihat trend pengguna-pengguna serta pelanggan-pelanggan servis telefon bimbit yang menitik beratkan nilai serta fleksibiliti dalam memilih pakej yang bersesuaian dengan pilihan untuk menggunakan internet mengikut keperluan masing-masing, pakej Celcom XP Lite diwujudkan yang mana para pelanggan boleh memilih pakej internet mereka yang tersendiri dan mendapat servis yang terbaik daripada jaringan 4G LTE yang disediakan oleh Celcom.

Telefon Percuma 2019 2020

Para pelanggan yang mengambil pakej Celcom XP Lite dengan nilai permulaan RM28 sahaja berpeluang untuk mendapatkan perkhidmatan panggilan tanpa had ke semua rangkaian telefon bimbit. Di samping itu juga, dengan RM28 sebulan anda akan dibekalkan dengan internet dengan quota 1GB untuk setiap bulan. Para pelanggan boleh memilih untuk menaik taraf penggunaan internet mereka dengan memambil pakej tambahan RM10 (M Pass) yang menawarkan tambahan 7GB internet, atau tambahan RM30 (L Pass) yang menawarkan tambahan 14GB internet. Para pelanggan juga berpeluang untuk mendapatkan Ultra Hour Pass dengan internet tanpa had selama 1 jam dari RM1 yang mana para pelanggan perlu memuat turun aplikasi Celcom Life App.

Pakej Celcom Pascabayar Peluang Dapatkan Handphone Percuma

Selain daripada pelan pascabayar Celcom XP Lite, Celcom juga ada menyediakan pelan-pelan pascabayar yang lain seperti Pelan Gold, GoldPlus, Gold Supreme, Platinum dan Platinum Plus. Setiap plan menawarkan panggilan tanpa had ke ke semua rangkaian, Whatsapp dan Wechat yang tiada had, dan pakej internet bermula dari 20GB sebulan untuk Pakej Gold. Tambahan pula, pelan pascabayar ini juga menawarkan internet Video Walla percuma bermula dari 30GB sebulan untuk pakej Gold.

Telefon Percuma Hebat

Mari kita lihat apakah yang ditawarkan oleh pakej-pakej ini:

Pelan Gold (RM80): 20GB internet (10GB internet harian + 10GB internet hari minggu PERCUMA), dengan rebet sebanyak RM15 selama 6 bulan, tambahan dengan PERCUMA 30GB Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Pelan Gold Plus (RM90): 40GB internet (20GB internet harian + 20GB internet hari minggu PERCUMA) dengan rebet sebanyak RM10 selama 12 bulan, tambahan dengan PERCUMA 100GB Super Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Pelan Gold Supreme (RM90): 50GB internet (25GB internet harian + 25GB internet hari minggu PERCUMA) dengan rebet sebanyak RM10 selama 6 bulan, tambahan dengan PERCUMA 100GB Super Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Pelan Platinum (RM90): 60GB internet (30GB internet harian + 30GB internet hari minggu PERCUMA) dengan rebet sebanyak RM10 selama 6 bulan, tambahan dengan PERCUMA 100GB Super Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Pelan Platinum Plus (RM188): 100GB internet dengan rebet sebanyak RM15 selama 12 bulan, tambahan dengan PERCUMA 100GB Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Dengan pakej-pakej yang berikut, ada berpeluang untuk mendapatkan handphone-handphone yang menarik. Sama seperti Celcom XP Lite yang mana bermula daripada RM28 anda boleh berpeluang untuk mendapatkan handphone secara percuma dengan program Device Bundle.

Mengapa Ada Perlu Memilih Celcom Dan Peluang Dapatkan Handphone Percuma Dengan Celcom RM0

Anda mungkin bertanya pada diri anda sendiri, mengapakah anda perlu memilih Celcom? Adakah kerana ia kini menawarkan promosi yang mana anda berpeluang untuk dapatkan handphone percuma dengan Celcom? Anda mungkin sudah tahu bahawa Celcom merupakan antara syarikat telekomunikasi yang sudah kian lama bertapak sejak mulanya rakyat Malaysia menggunakan rangkaian telefon bimbit. Berbanding dengan syarikat telekomunikasi yang lain, Celcom mempunyai liputan yang terluas di Malaysia, dengan mencapai hampir 98% liputan di keseluruhan kawasan penempatan di Malaysia. Tambahan pula dengan teknologi 4G LTE yang digunakan, para pelanggan Celcom akan mendapat manfaat akses internet yang laju dan terpantas.

Telefon Percuma Power

Semakin ramai pelanggan kini menggunakan Celcom kerana Celcom menawarkan pakej-pakej yang menarik serta memikat hati yang mana anda berpeluang untuk mendapatkan handphone percuma dengan Celcom RM0. Lihatlah pelanggan-pelanggan kami yang jelasnya riang ria dan gembira apabila mendapat handphone idaman mereka yang disertakan sekali dengan pakej pascabayar terhebat daripada Celcom.

Jangan Sia-siakan Peluang Dapatkan Handphone Percuma Dengan Celcom RM0!

Dengan Celcom XP Lite, dengan hanya bermula dengan RM28 sahaja anda akan mendapat liputan yang terbaik di seluruh Malaysia dan dapat membuat panggilan dengan sesiapa sahaja tanpa was-was dan tanpa risau bil telefon anda. Dengan tambahan M Pass dan L Pass untuk menambahkan quota internet anda, anda mampu mendapat peluang dapat handphone percuma dengan Celcom RM0. Tawaran ini amatlah terhad dan akan tamat pada bila-bila masa.

Telefon Percuma 2020

Bagi anda yang memilih pakej pascabayar yang lain seperti pakej Gold, Gold Plus, Gold Supreme, Platinum atau Platinum Plus, anda juga berpeluang untuk memiliki handphone-handphone yang hebat seperti iPhone 11 MAX yang terbaru, Samsung Galaxy Note 10+ dan macam-macam handphone yang lain melalui program Device Bundle atau EasyPhone, yang mana anda boleh mendapatkan iPhone yang terkini serendah RM52 sebulan! Pastinya ini adalah tawaran-tawaran daripada Celcom yang anda pasti tidak boleh abaikan.

Telefon Percuma Padu

Jadi apa yang ditunggu-tunggu lagi? Tawaran yang hebat menanti anda, dengan handphone yang hebat-hebat dan canggih serta pelan pascabayar yang hebat. Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan handphone percuma dari Celcom RM0. Anda boleh dapatkan handphone-handphone ini dengan percuma seperti Oppo Reno, Huawei P30, Samsung Galaxy A10s, Oppo A9, iPhone 6s dan macam-macam lagi bergantung kepada pakej pascaayar yang anda pilihi. Tawaran yang hebat menanti anda, keluarga anda, rakan-rakan anda dan sesiapa sahaja yang berminat untuk melanggan dengan Celcom, satu-satunya rangkaian telekomunikasi yang terhebat dengan liputan internet 4G LTE yang sepantas kilat serta liputan hampir 100% di seluruh Malaysia. Segeralah anda kepada wakil Celcom anda untuk mendapatkan tawaran yang hebat ini! Anda pasti tidak akan rugi! Dapatkan handphone percuma anda sekarang dan nikmati servis yang terbaik dari Celcom, hanya untuk anda.

Dapatkan Pakej Telefon Percuma Anda Di Cawangan Di Bawah Sekarang!

Telefon Percuma Sekali

Hotline : Tekan untuk telefon (04-9861662)
Alamat :
No 5A, Jalan Dua, Kompleks Tok Arau (Area CMart Arau Sebelah Pizza Hut), 02600 Arau, Perlis

Telefon Percuma Termurah Sekali

Hotline : Tekan untuk telefon (04-9771785)
Alamat : No 11, Taman Simpang Tiga, Jalan Kangar Arau, 01000 Kangar, Perlis

Telefon Percuma Di Malaysia

Hotline :Tekan untuk telefon (04-9778626)
Alamat :
Tingkat Bawah, Bangunan DPMMPS (Belakang CIMB Kangar), Jalan Penjara, 01000 Kangar, Perlis

Sekiranya anda di luar kawasan Perlis, anda tidak perlu runsing untuk datang ke cawangan Sejagat Indah, mereka juga menyediakan servis pendaftaran secara online buat anda.

Jom Dapatkan Telefon Percuma Dengan Celcom SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 5A, Jalan Dua, Kompleks Tok Arau (Area CMart Arau Sebelah Pizza Hut), 02600 Arau, Perlis

   
Jom Dapatkan Telefon Percuma Dengan Celcom SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Telefon Percuma Dengan Celcom SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: