Review
Feb 25, 2018, 8:24am

Pinjaman Peribadi Kuala Lumpur Cepat , Mudah Dan Kelulusan Segera


Pinjaman kewangan adalah suatu kemudahan yang amat diperlukan apabila anda mengalami kecemasan, memerlukan wang untuk menyelesaikan sesuatu bayaran, pembiayaan pendidikan, perubatan, modal perniagaan dan lain-lain lagi. Bagi anda yang mempunyai simpanan sendiri, anda tidak perlu risau kerana telah mempunyai backup kewangan untuk kecemasan. Tapi, bagaimana pula dengan anda yang hanya mempunyai simpanan KWSP sahaja? Mana boleh keluarkan bila-bila masa jika perlu, kalau nak keluarkan pun kena tunggu umur yang dibolehkan dan banyak pula prosedur yang perlu diikuti.  Khas untuk anda yang mempunyai simpanan KWSP dan juga yang bekerja, terdapat pinjaman kewangan peribadi yang berdaftar dan sangat-sangat diyakini bagi membantu anda membuat pinjaman dengan mudah, cepat dan tidak membebankan anda untuk bayar semula.
pinjaman peribadi berdaftar dan mudah 02

Faresh Pembiayaan Kredit Pinjaman Peribadi Berdaftar Dan Mudah

Faresh Pembiayaan Kredit merupakan kemudahan pinjaman peribadi yang berdaftar di Malaysia dan amat memudahkan pelanggan.  Faresh Pembiayaan Kredit adalah daripada Faresh Impian Sdn Bhd yang merupakan syarikat pinjaman kewangan yang bertapak di Sri Gombak. Ia terbukti berkesan dan mendapat kepercayaan dari orang ramai kerana ia adalah program bagi membantu anda yang merupakan kakitangan kerajaan dan swasta.  Selain itu,  Faresh Pembiayaan Kredit ini juga layak untuk mereka yang menerima pencen, perkeso dan kwsp yang berumur antara 49 tahun sehingga 5 tahun serta 54 tahun sehingga 55 tahun.  Pinjaman peribadi kewangan ini meliputi kawasan Selangor, Kuala Lumpur dan Perak.

personal loan berdaftar kuala lumpur

 

Prosedur Dan Cara Faresh Pembiayaan Kredit Berfungsi | Mudah Dan Cepat

Faresh Pembiayaan Kredit mempunyai cara dan prosedurnya yang tersendiri dalam memberi perkhidmatan pembiayaan peribadi kepada anda.  Bagi anda yang berminat atau memerlukan cash segera, anda boleh menghubungi pihak Faresh bagi menyemak kelulusan anda. Selalunya, ia sangat mudah untuk lulus walaupun anda seorang pekerja yang mempunyai gaji di bawah RM2500. \

personal loan bumiputera di gombak

Berbeza dengan perkhidmatan pinjaman wang daripada bank yang melayakkan anda membuat pinjaman sekiranya gaji melebihi RM2500 sahaja dan itu pun belum pasti pinjaman anda akan lulus serta memakan masa yang amat lama.  Dengan Faresh Pembiayaan Kredit, ianya hanya semudah ABC.

1. Proses Semakan Kelayakan

Anda boleh menghubungi pihak Faresh Pembiayaan Kredit untuk memohon pinjaman peribadi.  Mereka akan segera menyemak kelayakan anda beserta kelayakan amaun pinjaman kewangan yang boleh dilakukan.  Untuk proses semakan, ianya adalah percuma.  Kesemua proses dan perkhidmatan yang dilakukan oleh mereka adalah percuma dan tiada caj perkhidmatan.

semakan kelayakan pinjaman peribadi berdaftar

2. Proses Penerimaan Duit Atau Cash

Hanya dalam masa 2 jam sahaja, anda boleh megetahui sama ada pinjaman peribadi anda lulus atau tidak.  Selalunya, status kelulusan itu amat mudah! Kemudian, anda boleh pergi ke pejabat Faresh Pembiayaan Kredit untuk menandatangani perjanjian dan paling hebatnya, anda akan terima pembiayaan cash dengan segera!

pinjaman peribadi mudah lulus di kuala lumpur

3. Proses Bayaran Semula

Untuk proses pembayaran semula, anda boleh membuat bayaran secara ansuran bulanan untuk tempoh yang fleksibel dan bersesuaian. Dengan konsep bayaran dari KWSP, ia bermaksud anda harus membuat pembayaran setelah anda mendapat pengeluaran akaun 1 KWSP atau akaun 2 pinjaman KWSP iaitu 6 bulan sebelum tarikh hari lahir anda (iaitu tarikh keluar KWSP).  Sekiranya pinjaman dilakukan pada 1 tahun sebelum pengeluaran KWSP, pelanggan haruslah gabungkan sekali dengan gaji (Sekiranya masih bekerja). Untuk lebih mudah, anda boleh mendapatkan maklumat yang lebih lanjut dengan pihak Faresh mengenai pembayaran semula.

pinjaman peribadi menggunakan kwsp

Siapa Yang Layak Memohon Pinjaman Dari Faresh Pembiayaan Kredit?

Ramai yang layak memohon pinjaman kewangan daripada Faresh Pembiayaan Kredit. Anda juga mungkin merupakan salah satu yang bertuah untuk menerima pinjaman peribadi daripada Faresh Pembiayaan Kredit.  Jom kita lihat adakah anda salah seorang daripada mereka atau tidak!

 • Kakitangan Kerajaan
 • Kakitangan Swasta
 • Penerima Pencen
 • Penerima Perkeso
 • Penerima KWSP atau mempunyai akaun KWSP
 • Blacklisted
 • Anda yang mempunyai CTOS dan CCRIS

pinjaman peribadi mudah lulus walaupun blacklist

Sekiranya anda merupakan salah satu daripada kategori di atas, anda layak untuk memohon Faresh Pembiayaan Kredit dengan segera!

Kelebihan Pinjaman Bersama Faresh Pembiayaan Kredit

kelebihan pinjaman peribadi dengan faresh credit

1. Selamat Tanpa Penjamin Dan Wang Pendahuluan

Betapa ramai orang diluar sana yang membuat pinjaman terpaksa membayar dahulu wang pendahuluan, alih-alih wang mereka lebur begitu sahaja tanpa mendapat apa-apa pinjaman wang sekalipun.  Sebenarnya terdapat ahli sindiket yang menyamar sebagai ahli syarikat kewangan dan telah menawarkan jaminan pinjaman dengan syarat wang pendahuluan diperlukan.  ‘Bayar dulu sebelum pinjam’ telah banyak dipaparkan di dada akhbar. Anda harus berhati-hati dengan situasi seperti ini.  Berbanding dengan Faresh Pembiayaan Kredit, sedikit pun anda tidak perlu membayar apa-apa wang pendahuluan dan tidak perlu mencari penjamin! Inilah keselamatan dan kelebihan yang terdapat pada Faresh Pembiayaan Kredit.

pinjaman peribadi tanpa duit pendahuluan

2. Menerima Pinjaman Penuh

Faresh Pembiayaan Kredit juga memberikan pinjaman penuh kepada anda yang lulus pinjaman. Pinjaman penuh yang anda terima adalah total amaun pinjaman anda tanpa ada sebarang potongan.  100% yang anda mohon dan telah lulus, anda dapat!

pinjaman peribadi dengan pembayaran menerusi KWSP

3. Cara Pembayaran Yang Mudah

Kemudahan pembiayaan yang selamat dan diyakini ini menawarkan cara pembayaran yang mudah iaitu secara ansuran bulanan dalam jangka masa yang bersesuaian serta tempoh yang fleksibel. Anda jangan salah faham bahawa Faresh Pembiayaan Kredit bukanlah pengeluaran daripada KWSP, tetapi prosedurnya adalah anda mendapat pinjaman dari syarikat Faresh Kredit dan anda bayar semula semasa mendapat KWSP akaun 1 atau akaun 2 iaitu 6 bulan sebelum tarikh keluar KWSP. Prosedur dan cara bayaran ini sangat memudahkan anda. Selain itu, bagi anda yang melakukan pinjaman setahun sebelum pegeluaran KWSP, anda haruslah gabungkan sekali dengan gaji (jika masih bekerja) untuk membayar semula.  Mudahnya bukan? Tak perlu nak pening kepala nak bayar duit segera!

cara pembayaran semula yang mudah

4. Dapat Komisen Dan Rebat

“Komisen apa pula ni? Jual barang ke?”

Inilah dia keuntungan yang anda boleh buat dengan Faresh Pembiayaan Kredit. Anda yang telah menjadi salah seorang pengguna Faresh Pembiayaan Kredit boleh menjana pendapatan juga bersama mereka dengan cara memperkenalkan kemudahan pinjaman ini kepada rakan-rakan anda atau sesiapa pun. Anda akan menerima komisen sebanyak 8% untuk setiap pinjaman yang dilakukan. Selain itu, setelah anda selesai membuat pembayaran semula pinjaman anda, anda akan menerima rebat.

rekemen kawan buat pinjaman peribadi dan dapat komisyen

5. Perkhidmatan, Proses Dan Pertanyaan Kelayakan Percuma

Untungnya anda apabila memilih Faresh Pembiayaan Kredit kerana dengan mereka anda tidak perlu membayar 1 sen pun untuk menyemak kelayakan pinjaman anda.  Anda juga boleh mendapatkan perkhidmatan mereka untuk memproses pinjaman anda serta apa sahaja proses mereka secara percuma.  Ia tidak sama dengan pinjaman bank dimana mempunyai caj yuran sekali untuk pinjaman yang akan dipotong sewaktu duit masuk.  Lebih baik pilih Faresh Pembiayaan Kredit, benar-benar membantu!

personal loan tanpa caj tersembunyi

6. Terbuka Untuk Semua Status Kewangan

Seperti yang anda tahu,  Faresh Pembiayaan Kredit bukan sahaja terbuka untuk kakitangan kerajaan, swasta, penerima pencen, perkeso dan kwsp semata-mata, tetapi ia juga terbuka untuk mereka yang mempunyai rekod buruk seperti blacklisted, ctos, ccris dan lain-lain lagi.  Ia terbuka untuk semua status kewangan yang anda alami.  Malah, anda yang berpendapatan tinggi atau rendah sekalipun serta mempunyai komitmen yang tinggi juga layak memohon. 

pinjaman peribadi untuk semua

Faresh Pembiayaan Kredit Bersedia Membantu Anda Dengan Cepat, Selamat, Mudah Dan Berkesan

Faresh Pembiayaan Kredit telah membantu ramai orang yang benar-benar memerlukan wang dan mengalami masalah kewangan.  Sekiranya anda merupakan salah satu daripada mereka yang perlukan pinjaman kewangan yang mudah dan cepat, Faresh Kredit sedia membantu.

pinjaman peribadi diluluskan dalam masa pantas

 

Anda tidak perlu bimbang dan ragu-ragu mengenai pinjaman kewangan ini memandangkan ia adalah pinjaman yang berdaftar dan tidak menyalahi akta.  Faresh Pembiayaan Kredit berkesan, mudah dan cepat dalam membantu anda yang benar-benar mengalami masalah dan memerlukan seperti ini.

 • Ingin melangsaikan hutang secara terdesak tetapi duit gaji tidak mencukupi
 • Ingin membiayai pengajian anak-anak di sekolah atau universiti
 • Memerlukan wang untuk penggunaan dalam jangka masa yang terdekat
 • Sebagai modal perniagaan
 • Benar-benar terdesak untuk dapatkan duit
 • Perlu membiayai kos rawatan tetapi tiada wang
 • Perlukan wang untuk apa sahaja situasi kecemasan
 • Tidak ada apa-apa barang lagi yang boleh digadai untuk dapatkan wang
 • Tidak ada kawan-kawan, saudara mara atau sesiapa lagi untuk pinjam wang dan tak perlukan sesiapa pun untuk dijadikan penjamin
 • Tidak ada duit langsung untuk bayar wang pendahuluan
 • Untuk dijadikan duit permulaan deposit rumah atau kereta

 

ambil pinjaman secara tunai atau melalui bank

Selain daripada masalah berikut, apa sahaja masalah yang anda hadapi tidak menjadi halangan untuk anda memohon pinjaman pembiayaan kredit Faresh.  Faresh Pembiayaan Kredit benar-benar ingin membantu dan memudahkan pihak anda.  Dari segi pembiayaan semula, anda boleh lakukannya kemudian setelah benar-benar memahami mengenai kemudahan pinjaman ini.  Pihak Faresh Kredit akan menerangkan lebih lanjut kepada anda.  Di samping itu, pihak Faresh Kredit juga menyediakan tawaran had pinjaman yang tinggi dengan dikenakan yang terendah berbanding syarikat kewangan lain.  Anda boleh memohon seberapa banyak amaun kredit yang anda inginkan tetapi kelulusan adalah tertakluk kepada kelulusan mengikut kesesuaian dan kelayakan anda.  Kadar faedah atau disebut sebagai interest atau profit juga amat rendah dan tidak sama dengan syarikat yang lain.  Sememangnya, Pembiayaan Faresh Kredit ini benar-benar membantu anda!

kemudahan pinjaman peribadi berdaftar dan mudah

Jom Jadikan Faresh Pembiayaan Kredit Sebagai Kemudahan Pinjaman Anda!

Mulai saat ini, anda boleh lupakan segala kekusutan yang melanda dan ketepikan semua masalah kewangan anda.  Dengan segala kelebihan, kebaikan dan keistimewaan yang ada pada Pembiayaan Faresh Kredit, anda telah mendapat jalan penyelesaiannya dan hanya bersedia untuk dapatkan wang sahaja bagi merealisasikan keperluan anda.  Perkhidmatan pinjaman tanpa perlu keluarkan apa-apa wang ini tidak akan merugikan anda, malah memudahkan anda dari segi proses meluluskan pinjaman anda sehinggalah proses terakhir iaitu proses pembayaran semula pinjaman anda.  Jadi, tak perlu tunggu lagi.  Jom cepat anda cuba menyemak kelayakan dan memohon dengan Faresh Pembiayaan Kredit segera untuk dapatkan hasil yang cepat, berkesan dan selamat!

Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Perkhidmatan Pinjaman Peribadi Faresh Pembiayaan Kredit

Ramai pelanggam yang sangat berpuas hati dengan kemudahan pinjaman peribadi Faresh Pembiayan Kredit. Ia telah terbukti merupakan perkhidmatan yang mudah, selamat, cepat dan berkesan.

guru buat pinjaman peribadi luluspinjaman peribadi berdaftar dan mudah 02testimoni peminjam dengan faresh creditapply loan RM15k lulus dalam masa 2 jamtestimoni peminjam terkini 2018 dengan faresh kredit

 

Jom Buat Pinjaman Peribadi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Buat Pinjaman Peribadi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Buat Pinjaman Peribadi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: